Šta Vam donose loši aspekti Meseca?

Svi Mesečevi aspekti, bez obzira na to da li su dobri ili loši, govore o načinu na koji osoba doživljava spoljni svet i realnost. Međutim, negativni aspekti mogu doneti različite zdravstvene i emocionalne probleme.

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

 

Ovog puta, obradićemo loše aspekte Meseca:

 

Loš aspekt Meseca sa Merkurom

Ovaj aspekt daje osobu koja stalno  brine oko nečega. Ovoj osobi su emocije i razum u totalnom raskoraku. Ukoliko ozbiljno ne porade na sebi mogu se razviti različiti oblici anksioznosti i depresivnosti.

 Žene sa ovim aspektom obično pate od neke vrste hormonskog poremećaja. Ukoliko ne pripaze, mogući su problemi sa dojkama.

Savet: Poradite na smirivanju svoga duha – meditacijom, obrazovanjem, čitanjem knjiga.

 

 Loš aspekt Meseca sa Marsom

Ovaj aspekt daje osobu, koja je suočena sa različitim unutrašnjim nezadovoljstvima i sukobima. Čak i tamo gde ne postoji nikakav problem, oni će ga stvoriti.

Žene sa ovim aspektom jako teško nalaze mir i sreću u ljubavi. Kod osoba sa ovim aspektom gotovo je izvesna sklonost hirurškim intervencijama prilikom rešavanja bilo kog ozbiljnijeg problema sa zdravljem.

 

Loš aspekt Meseca sa Saturnom

Navedeni aspekt daje osobu koja je prepuna negativnih vibracija, koje nikako ne uspeva da izbaci iz sebe, ma  šta radila po tom pitanju. Reč je o osobi, koja je obično imala loš odnos sa majkom, te je distancirana i otuđena od ostalih ljudi.

Moguć je rani gubitak oca.

Ukoliko je ovaj aspekt vezan za 4. Kuću, može dati tešku traumu, proživljenu u mladosti.

Kod muškaraca, ovaj aspekt može ukazati na problem sa potencijom.

Kod žena, ukazuje na mogućnost postojanja problema sa grudima i štitnom žlezdom. Ukoliko postoje i negativni  aspekti sa Venerom i/ili vladarem 8. polja, ukazaće i na moguću neplodnost.

 

Loš aspekt Meseca sa Uranom

Ovde imamo školsku sliku i primer preljubnika – ova osoba je neverna i lako odlazi u zagrljaj druge osobe. Ovakva osoba je veoma objektivna, ali i pesimistična. Sklona je srljanju u nepoznato.

S druge strane, Uran je simbol čistine i vrhovne pravde, što znači da nema skrivanja, tako da partner veoma brzo saznaje za preljubu.

Majka sa ovim aspektom može da bude emotivno distancirana od svog deteta.

 

Loš aspekt Meseca sa Neptunom

Ovakva osoba celog života izigrava žrtvu.  Izražena je nerealna slika sveta, te su moguće fobije, strahovi i paranoje, koji mogu da dovedu do šizofrenih stanja. Ovde je izražena nerealna slika sveta koji osobu okružuje, pa su česte fobije, strahovi, paranoje, koje mogu čak da vode i u šizofrena stanja.

Osoba sa ovim aspektom idealizuje partnera. I to sve do trenutka dok ne shvati da je izigrana i izmanipulisana. Zbog toga je moguće da se osoba potpuno zatvori u sebe.

Ako se ovaj aspekt može dovesti u vezu sa 5. poljem, daće i sklonost opijatima kao i kocki!

 

Loš aspekt Meseca sa Plutonom

Ovo je nateži mogući aspekt. Ovakva osoba je stalno nezadovoljna. Takođe, sklona je dramatizaciji i preuveličavanju, te i svakodnevne situacije deluju mnogo ozbiljnije nego što jesu.

S druge strane, ovo je aspekt fatalne privlačnosti, te osoba sa ovakvim aspektom isijava energiju, koja je opijajuća. Međutim, moguće su i mnoge seksualne izopačenosti.

Čak, uz loše polje profesije, može ukazati i na osobu koja se bavi najstarijim zanatom na svetu.

Kod žena sa ovim aspektom su neminovni problemi u trudnoći.

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 7 + 13 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop