Horoskop:Kako iskorisiti svoje mane?

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Horoskop:Kako iskorisiti svoje mane?

 

Ovan

Svoju veliku nervozu i nestrpljenje, pripadnici ovog znaka bi mogli da kanališu kroz profesionalno bavljenje  sportom, gde mogu ostvariti i dobre rezultate.

 

Bik

Veliku potrebu za hranom i hedonizmom, mogu iskoristiti da postanu odlični kuvari. S druge strane, to bi moglo da dovede do samokontrole kada je hrana u pitanju.

 

Blzanac

Površno ponašanje i česte promene raspoloženja, mogu se iskazati pisanjem. Na taj način, pripadnici ovog znaka mogu napisati veoma kvalitetnu knjigu, u kojoj bi istakli svoje emocije.

 

Rak

Sklonost samosaželjavanju mogu zameniti radom sa decom, gde bi se osećali korisno, jer mogu da pomognu osobama, kojima je pomoć neophodna.

 

Lav

Lavovi bi svoj ego i potrebu da budu u centru pažne mogli da nadomeste bavljenjem glumom – u filmovima i predstavama.

 

Devica

Njihova detaljnost je idealna osobina za crtanje, hirurgiju i poslove inspekcije.

 

Vaga

Problem sa samopouzdanjem i izričitu površnost mogu da iskoriste bavljenjem kratvinim stvarima – šminkanje, manikir i pedikir.

 

Škorpija

Preteranu ljubomoru , posesivnost i opsednustost nekom osobom mogu kanalisati tako što bi radili kao zatvorski čuvari. Takođe, poželjno je i bavljenje borilačkim veštinama.

 

Strelac

Svoju neozbiljnost i detinjasto ponašanje, mogu se nadomestiti učenjem stranih jezika, je im to omogućava određenu dozu slobode, kreativnosti i “dečije igre”, ali će ujedno i raditi nešto što je korisno.

 

Jarac

Sklonost ka depresiji i negativnom razmišljanju, mogu se pretvoriti u učenje istorije, koja je bila poprilično mračna.  Zbog toga je veoma bitno da naučite da to znanje prenesete na naredne generacije.

 

Vodolija

Nervozu i nepredvidljivost mogli bi da se iskoriste tako što bi radili različite eksperimente u laboratoriji.  S obzirom na Vaše osobine, mogli bise da radite i kako kaskaderi.

 

Ribe

Nesigurnost, lošu organizaciju i sklonost poroku, mogli biste da suzbijete radeći za neku humanitarnu organizaciju. Samim pomaganjem drugim ljudima, Vaša negativna energija će biti pretvorena u koristan i svrsishodan rad.

 

 


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar