Godišnji horoskop: 2016

Tekuća godina je godina promena i iskušenja, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu. Ovnovi, Bikovi, Blizanci, Rakovi, Lavovi i Device, evo šta Vas očekuje tokom 2016. 

Autor: Aleksandra komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Aleksandra


Opcija 18

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

ALEX datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Aleksandra

Ovan

Posao

Početak naredne godine će biti veoma stresan za vas. Moguće da ćete u tom period osetiti neku vrstu uskraćenosti ili nepravde. Može se desiti da vase sumnje imaju osnova i da je neko, na jedan krajnje nepošten način, došao ispred Vas na poslovnoj lestvici. I, to je ono što će u prva dva meseca biti glavna tema i razlog za pojačan stres i nervozu, kojoj ćete biti izloženi. Ipak, kako godina bude odmicala, a pogotovo u toku leta i jeseni, situacija će biti znatno bolja. Neć samo nepravda prestati, već ćete u tom periodu doživeti veliki uzlet na ličnom planu. Vaše unutrašnje zadovoljstvo postignutim rezultatima će biti nemerljivo. Može se reći da pravda konačno biva zadovoljena. Ipak, na samom kraju iduće godine javiće se određene prepreke iz prošlosti na koje ste zaboravili, jer ste imali utisak da su rešene! Budite oprezni da kad krenete dalje ne zalupite vratima svuda!

Ljubav

Slobodnim Ovnovima je sam početak godine kao iz najlepše ljubavne priče -  sve je onako kako želite. Bićete društveno vrlo aktivni, radićete neke stvari koje nikad niste radili ranije. Bićete u društvenim krugovima za koja ste smatrali, iz nekih samo vama znanih razloga, da su za vas nedostižna. Desiće se nova prijateljstva, za početak s ljudima koji imaju osetno viši društveni status od Vašeg. Ipak, nijednoj strani to neće smetati, već će, baš suprotono, delovati prilično stimulativno. Nećete pokazivati Vašu karakternu crtu  srljate u vezu i gradite iluzionistička očekivanja. Bićete čvrsto na zemlji, razmišljaćete trezveno i maksimalno hladne glave. Biraćete i bićete birani. Ipak, odluka sa kim ćete biti i na kojim osnovama, donećete u Vašem mesecu – u martu. Zauzeti Ovnovi imaju prevelika očekivanja od partnera. Partner vas doživljava kao prilično agresivne kontrol frikove! Ukoliko dočekate leto zajedno sa partnerom, biće to pravo čudo.

Zdravlje

U januaru obratite pažnju na stanje krvnog pritiska. On će svakako biti sklon oscilacijama. Oni Ovnovi, koji već uzimaju terapiju za regulisanje krvnog pritiska, moraće da je promene.  Tegobe koje budete osećali će u nekim segmentima remetiti vaš ustaljeni tok i kvalitet života. U toku praznika probajte da se što zdravije hranite. Naglasak staviti na umerenost. Izbegavajte masnu i začinjenu hranu. Alkohol je posebno osetljiva kategorija. Pijte i jedite, ne odričite se ničega, ali morate biti umereniji nego inače. Od februara meseca se stvari osetno popravljaju. Kako se bliži Sunce vašem sazvežđu, samim tim i kraju zimskog perioda, osećaćete se sve snažnije. Vaše misli će biti brže nego ikada. Imaćete utisak da vam je glava lakša i svežija. Sa lakoćom ćete upijati informacije. Imaćete vedar duh. U proleće i leto, više nego obično, bićete okruženi decom i to će pozitivno uticati na Vaš organizam. U ovom periodu će mnogi Ovnovi poželeti da postanu roditelji.

Bik

Posao

Osećate se potcenjeno u toku prve polovine godine. Imate potpuno opravdan utisak da Vas nikako ne sustiže željena satisfakcija. Uz to trpite i opstrukcije od strane ljubomornih i zavidnih kolega na svakom koraku. Ma koliko sledili princip miroljubive koegzistencije, nažalost, moraćete da naučite jednu tešku lekciju, koja glasi „do mira se ne dolazi lakim putem i da bi bili srećni moraćete da pokažete spremnost da uđete u otvorene konflikte“. Naravno, samim tim ćete pristati na pravila, koja drugi diktiraju. Ali, oni ne računaju na Vaš otpor i jak stav, koji ćete pokazati. Tako da, Vaše neprijatelje sa velikim uspehom ne samo da bacate na kolena, već od njih pravite jako dobre prijatelje i saveznike. To će vam se pokazati ključnim u nastavku godine, jer će vam zbog prevelike rastrzanosti, biti neophodna pomoć.

Ljubav

Ma kakav bio vaš status, bili slobodni ili zauzeti, u toku većeg dela sledeće godine privlačiće Vas avantura, tako da nećete moći da izbegnete pravljenje različitih gluposti, zbog kojih ćete kasnije zažaliti. Najviše razloga za kajanje će imati Bikovi, koji u Novu godinu ulaze zauzeti. Na proleće i na samom početku leta su mogući teški emotivni brodolomi. Poželećete da u tom period iskočite iz svoje kože ili da vas jednostavno nema, da nestanete. Činjenica je da ni jednog trenutka nećete biti sami, ali postoje velike šanse da će Vas osoba sa kojom ste bili u ozbiljnoj vezi, zameniti nekom drugom osobom. Biće Vam teško da očuvate stabilnost. Bićete povređeni, ali ćete i Vi nanositi bol. Ipak, neke stvari moraju da se dogode, jer nije uvek pametno opirati se sudbini!  

Zdravlje

Prvi mesec nove godine, mnogi Bikovi će iskoristiti za odlazak na odmor. Boravak u prirodi i na svežem vazduhu će Vam neizmerno prijati. Neke vrlo važne odluke i smernice ćete doneti u toku zime, a one se uglavnom tiču načina ishrane. Kompletno ćete korigovati i količinu i kvalitet hrane, koju unosite u organizam. Vi ste vrlo odlučni kad nešto rešite i to, po pravilu, uvek sprovedete u delo. Iako niste znak koji mnogo voli fizičku aktivnost, hladne dane ćete iskoristiti za polazak u teretanu ili fitness. Tokom leta ćete biti osetljivi na viruse i to u predelu gornjih disajnih puteva. Takođe, moguće su I blaze upale I infekcije. Međutim, kako se godina bude bližila kraju, postajaćete sve energičniji. Pucaćete od snage I optimizma.

                                                                           

Blizanci

Posao

Vi volite da izazivate sudbinu. Jaki ste na rečima, ali kada treba da uradite nešto konkretno, skloni ste da hvatate krivine. Ipak, ima jedna jako dobra stvar u tome. Dobar ste manipulator, tako da vam nije ni najmanji problem “da žedne prenesete preko vode”. U sledećoj godini se Vasa sposobnost manipulacije višestruko uvećava. Bavićete se poslovima, koji su vezani za trgovinu I pružanje usluga. Sam početak godine će biti vrlo trom, skoro da Vam ništa neće polaziti za rukom. Čak ćete se osećati na neki način i prilično nezadovoljno pa i neostvareno. Na proleće ćete preuzeti krivicu na sebe za mnoge odluke I stvari. Od tada će Vaš poslovni život početi da se menja na bolje. Bićete jači nego ikada. Radićete puno, ali će I novčana naknada biti zadovoljavajuća.

Ljubav

Hvata vas ludilo, već u januaru i februaru. Vi kao da ste mačke, a ne ljudi, jer ste u krevetu totalno nezajažljivi. Kad nešto želite i osećate potrebu za nekom vrstom ventila ili oduška, zaista nemate ni mere, a ni kriterijume. U ovom period će Vam biti važan samo broj i da se tek nešto dešava. Dobro je što će sve to proći skoro bez ikakvih posledica. Tako da, Blizanci koji su već u dužim vezama ne treba da se brinu da će biti otkriveni. U drugoj polovini godine će mnogi Blizanci reći sudbonosno da! Kao da ćete se u prvom delu godine bukvalno izživeti I izludovati, a potom ćete se vezati do kraja života. Generalno, pred vama je jedna vrlo zanimljiva i ljubavnim adrenalinom bogata godina. Čak i Blizanci u brakovima će živeti potpuno drugačije i kvalitetnije. Vaš odnos sa partnerom će se unaprediti do kraja sledeće godine.

Zdravlje

Iako imate puno razloga za nervozu, pa i pesimizam, na samom početku nove godine uspećete da odbijate sve crne misli od sebe! Sami sebe ćete iznenaditi stepenom mirnoće duha, koja će vladati vama! Iako ste skloni tome da na svaki stress reagujete nervima, sad će situacija biti potpuno drugačija. Jednostavno ćete se pomiriti sa svojom sudbinom i, što je najvažnije, bićete opušteniji nego ikada. Radićete, biti društveno aktivni i proleće čete dočekati sa organizmom u psiho-fizičkom stanju kakvo se samo poželeti može. Čini se kao da ćete uspeti da izgradite vrlo efektivnu unutrašnju odbranu od loših energija, koje vas okružuju. Pogotovo u leto i jesen ćete otkriti i još neke nove načine za duhovnu regeneraciju. Čitanje, crtanje, pevanje ili bilo koja forma umetnosti će biti ne samo novo otkriće za Vas u ovoj godini već i pravi melem za Vaše zdravlje.

 

Rak

Posao

Proleće I leto su sjajni za jednu potpuno novu vrstu angažovanja. Moguće je da ćete pronaći potpuno novi posao ili profesionalno usmerenje. Ipak, mogući su problemi u relacijama sa kolegama i saradnicima. Moraćete da se prilagodite okolini, bez očekivanja da će oni uraditi isto. Dakle, ne budite toliko tvrdokorni, probajte  da sagledate situaciju i tuđe perspective. Generalno, može se reći da će Vas pratiti popriličan uspeh ukoliko uspete da sebe korigujete. Jer, vi imate tu crtu ambicioznosti. Znate da vam je uspeh u poslu potreban da bi se osećali sigurnije. A, sigurnost je jedini i primaran motiv koji vas pokreće. Na jesen ćete imati određene troškove, koje nikako nećete moći da izbegnete. Pokušajte da obuzdate svoj poriv za neracionalno trošenje novca.  Ukoliko u tome uspete, kraj sledeće godine ćete dočekati sa velikim zadovoljstvom i mirom u srcu!

Rakove očekuje uspešna poslovna godina

Ljubav

Najradije biste neke ljude i situacije izbegli. Ipak, moraćete da se suočite sa svojim lošim izborima iz prethodnog perioda. Sam početak sledeće godine je, dragi moji Rakovi, jako dobar za svođenje računa. Oni kojima ste ostali dužni u emotivnom smislu, očekuju od Vas objašnjenje. Najbolje za Vas jeste da krenete putem otvorenosti i razumevanja za druge i njihove potrebe. Ne bi bilo dobro da bilo koju priču iza sebe ostavite nedorečenom. Budite iskreni i otvoreni prema ljudima koji to zaista zaslužuju. Ne gazite ni po čijim osećanjima, da neko ne bi sutra gazio po vašim! Zauzetim Rakovima je bolje da pođu od sebe, a ne da večito kritikuju drugu stranu. I vi imate veliki broj mana, iako se partner trudi da Vam ne ukazuje na njih. Rešit da li želite da ostanete u zajednici ili ne. Ne mućite više ni sebe ni partnera!

 

Zdravlje

Na početku godine i u toku letnjih meseci, stomak će Vam biti osetljiviji nego inače. Organizam će Vam slati signale da nešto  ozbiljno morate da promenite u načinu ishrane. Premalo kvalitetnih materija unosite ishranom. Primetićete da Vam to sve više smeta. Mnogi Rakovi će postati nezadovoljni svojim izgledom u prvoj polovini godine, a to se uglavnom odnosi na primetno veći broj kilograma. Mnogi od vas će, stoga, doneti vrlo važnu odluku da posete nutricionistu. Ali, ovaj put ćete se zaista pridržavati svih njegovih saveta. Počećete da živite zdravije i do kraja godine ćete videti vrlo opipljive rezultate. Kretaćete se više i hraniti kvalitetnije. Već do jeseni će mnogi Rakovi bit vrlo prijatno iznenađeni promenama u svom izgledu. Krasiće Vas vitkija figura, a sa njom će doći i sjajno unutrašnje osećanje!

 

Lav

Posao

Mnogi će se i u sledećoj godini oslanjati na Vas. Imaćete osećaj kao da je sve palo samo na Vasa leđa. Ipak, pomoć dolazi sa mnogih strana. Vrlo su Vam naklonjeni ljudi koji su na položajima. Veliko olakšanje i rasterećenje Vam stiže u periodu od maja do juna. Ali, u tom periodu će Vas pratiti izdaci, koje niste planirali. To je pogotovo naglašeno ukoliko se bavite bilo kojom vrstom privatnog posla. To će uneti dodatnu nervozu u Vas. Ipak, kako godina bude odmicala, tako ćete se sve lakše, rasterećenije pa i bezbrižnije osećati. Očekuju Vas povoljne poslovne prilike. Na samom kraju godine je vrlo verovatan ili odlazak na neki seminar ili pak nekakvo doškolovavanje u sopstvenoj režiji, jer ćete poželeti da ulažete u svoje dodatno obrazovanje koje se može brzo i unovčiti!

Ljubav

Pazite dobro šta radite u januaru, a to posebno važi za zauzete Lavove! Januar jeste mesec u kojem se praznuje i kad su svi veseli i opušteni, ali ukoliko ne budete imali kontrolu nad sobom i svojim postupcima, mogli bi u kasnijem toku godine platiti vrlo visoku cenu za svoje prilično bahato ponašanje. Nemojte dozvoliti da bilo ko o vama stvori mišljenje da ste sebični egoista, koji misli samo na sebe i svoje ljubavne potrebe. Ne služite se obmanama i mahinacijama da bi dobili ono što želite. Poštujte osobu sa kojom ste ili sa kojom tek treba da se spojite. Mnogim Lavovima proleće može doneti ljubav kakvu su čekali čitav život, a onima koji su zauzeti pomenuti period  godine nosi ozvaničenje veze. Ali, sve to može da dobije jedan potpuno drugačiji tok ukoliko ne uspete da shvatite da niste sami u toj vezi i da da biste dobili nešto sutra, već danas mnogo čega morate da se odreknete?!

Zdravlje

Početak nove godine vas zatiče u prilično lošem psihičkom stanju. Ne možete sakriti nezadovoljstvo vrlo lošom situacijom u Vašem životu. Godinu započinjete sa prilično lošim unutrašnjim stavovima. Mnogi Lavovi će , tokom zimskog perioda imati ozbiljan sukob sa okolinom, pogotovo sa onima sa kojima dele životni prostor. Ni sami nećete moći da objasnite zašto ste toliko svađalački nastrojeni. Ipak, do kraja zime, a pogotovo u proleće, mnogo toga će se promeniti. I to samo zato, jer ćete sami shvatiti besmislenost situacije u kojoj se nalazite. Imaćete osećaj da su svi krivi za Vašu lošu sreću. Upravo saznanje da ste sami odgovorni za sebe i kvalitet svog života će Vas pokrenuti. Prijatelji i ljudi koji vam misle dobro će imati veliki uticaj na Vaš korenit zaokret u životu u periodu prve polovine godine. Do kraja godine ćete puno toga, u i oko sebe, promeniti. Mnogi novi kvaliteti će se pojaviti u Vašem životu i to u smislu ljudi pre svega, ali i novih i pozitivnih energija koje će oni doneti u vaš život.

 

Devica

Posao

Vi ste navikli na razne vetrove, koji Vas nemilosrdno šibaju sa svih strana u poslu. I, što su veća iskušenja, Vi ste nekako sve jači, otporniji i stabilniji. Sledeća godina, pogotovo njen početak, je vreme velikih izazova, koji se postavljaju pred Vas, ali i sa kojima se Vi suočavate na način, koji je toliko otvoren i hrabar, da ćete i Vi biti vrlo prijatno iznenađeni svojim reakcijama na događaje koji će samo prividno biti izvan vase kontrole i moći uticaja. Uživaćete u stresnim situacijama zato što ćete ih vrlo lako rešavati pri tom izazivajući poštovanje, pa čak i divljenje, okoline. Imaćete savršenu komunikaciju sa svima koji Vam mogu biti od koristi. Vaš vrlo pragmatičan pristup će naići, ne samo na razumevanje, već i na punu podršku. U letnjem period ćete se posebno zabavljati na poslu.

 

Ljubav

Mnoge Device će u prvoj polovini godine, možda po prvi put u životu, spoznati šta znači zaista voleti . Sve do sada u vašem životu, čak i u ljubavnom segmentu, je bilo stvar dobrog plana, pa i računa. Sve se odvijalo onako kako ste projektovali sa vrlo malo ili skoro potpuno bez ikakvih neplaniranih događaja i situacija na koje nikako niste mogli da utičete. Uvek ste imali punu kontrolu nad svojim ljubavnim životom i time ste se čak i ponosili. Ali, sada Vam se dešava nešto nesvakidašnje. Zakoračićete na teren na kojem nikad niste ni mislili da ćete biti. Ljubav poprima totalno nove, i do sada neslućene, dimenzije za Vas! Sve se menja i to iz korena. Sve ono za šta ste znali juče, danas postaje stvar prošlosti. Sve ono što ste doživljavali kao sveto, sve u šta ste se kleli čitav život, počinje da gubi smisao! Osetićete se kao da lebdite bez ikakvog smera i kursa. Ipak, prijaće Vam nova osećanja. Mnoge od vas, drage moje Device, u sledećoj godini, će se po prvi put u životu osetiti stvarno živim.

Ljubavni horoskop

Zdravlje

U toku prva tri meseca nove godine, posebnu pažnju obratite na kvalitet i zdravlje vaše kože, pogotovo u predelu ruku i lica. Bilo kog da ste pola, važi isto: počnite da koristite kvalitetne zaštitne kreme i to redovno. Ukoliko nemate mašinu za pranje sudova, obavezno je nabavite ili makar zaštitite ruke nošenjem rukavica, jer deterdžent za posuđe deluje razarajuće na ćelije kože Vaših ruku. U proleće će vas uhvatiti blaža depresija. Kad priroda cveta i buja, vi kao da se gasite. Vaša psiha je podložna lošim uticajima od strane vaših najbližih, porodice i rodbine. Nekarakteristično loši odnosi sa onima koji su sastavni deo vašeg života, pogotovo u aprilu i maju, uticaće na to da mnogima delujete odsutno, pa čak i vrlo razdražljivo. Ipak, do početka leta ćete naći način da sve to prevaziđete i budete oni stari. 

 

Pročitajte godišnji horoskop za 2016. godinu i za ostale horoskopske znake. 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Miras 2016-01-26
A ostali znaci? Za mesec dana verovatno.


dula 2016-01-22
dali ce se moja porodica vratiti da ope skupa zivimo kao pre ako ce kada ce. hvala dulsa bekarac


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 10 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop