Kako osvojiti osobu u određenom znaku?

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Kako osvojiti osobu u određenom znaku?

 

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka, nežnost I lepe reči ne igraju bitnu ulogu. Neophodno je da budete izuzetno stabilna i čvrsta osoba, koja je uvek spremna na akciju.

 

Bik

Najlakše ćete osvojiti ovaj znak, ukoliko napravite dobru večeru uz dobro vino. Takođe, Bikovi izuzetno cene dobrotu i neagresivnost. Bitno je da polako pakazujete šta želite, jer osobe rođene u ovom znaku ne vole iznenađenja.

 

Blizanac

Blizanci vole otvorene I komunikativne osobe, koje brzo razmišljaju. Najbolje bi bilo da ih iznenadite I osvojite na brzinu.

 

Rak

Njima je bitno da im ugađate I laskate. Ukoliko ste majstor za priču i umete da patetišete, lako ćete osvojiti Raka.

 

Lav

Lavovi vole raskoš I poklone. Najlakše ćete ih osvojiti ukoliko priredite veliku žurku u njegovu/njenu čast, odvedete na concert omiljene grupe ili na romantično putovanje.

 

Devica

Kako biste osvojili osobu rođenu u ovom horoskopskom znaku, bitno je da budete odmereni i pedantni. Ukoliko Device primete neki detalj na Vama I pomisle da Vam perfektno pristaje, već ste osvojili pripadnika ovog znaka.

 

Vaga

Vage obožavaju lepe manire i zdrav humor. Međutim, nikako ne prenagljujte i pokušajte da ne budte nametljivi, pripadnici ovog znaka to nikako ne vole.

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku nemaju određeni tip muškarca ili žene, koji preferiraju. Kod njih najvažniju ulogu igra hemija.

 

Strelac

Pripadnici ovog znaka su večna “deca u srcu”. Zbog toga im je potrebna opuštena, vesela i razigrana osoba.

 

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku traže stabilnost. Zbog toga, njih može osvojiti jedino poslovno I materijalno uspešna i dobrostojeća osoba.  Bez toga, veoma je teško osvojiti Jarca.

 

Vodolija

Kako biste osvojili Vodoliju, potrebno je da budete društveni, originalni I kreativni. Takođe, ne vole osobe koje ih ograničavaju i nameću im određeni  sistem ponašanja.

 

Ribe

Ribe vole muziku, romantične večere i šetnju. Zbog toga za partnera najčešće biraju romantične i nežne osobe, koje se ne boje da iskažu svoja osećanja.

 

 

 

 


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar