Kako osvojiti osobu u određenom znaku?

Svaki horoskopski znak privlače različite osobine kod drugih ljudi. Blizance će privući komunikativna osoba, Ribe nežna, dok će Vodolije najradije odabrati kreativnu i originalnu osobu! 

Autor: Saša Jevtić komentara 3 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

 

Ovan

Kod pripadnika ovog znaka, nežnost I lepe reči ne igraju bitnu ulogu. Neophodno je da budete izuzetno stabilna i čvrsta osoba, koja je uvek spremna na akciju.

 

Bik

Najlakše ćete osvojiti ovaj znak, ukoliko napravite dobru večeru uz dobro vino. Takođe, Bikovi izuzetno cene dobrotu i neagresivnost. Bitno je da polako pakazujete šta želite, jer osobe rođene u ovom znaku ne vole iznenađenja.

 

Blizanac

Blizanci vole otvorene I komunikativne osobe, koje brzo razmišljaju. Najbolje bi bilo da ih iznenadite I osvojite na brzinu.

 

Rak

Njima je bitno da im ugađate I laskate. Ukoliko ste majstor za priču i umete da patetišete, lako ćete osvojiti Raka.

 

Lav

Lavovi vole raskoš I poklone. Najlakše ćete ih osvojiti ukoliko priredite veliku žurku u njegovu/njenu čast, odvedete na concert omiljene grupe ili na romantično putovanje.

 

Devica

Kako biste osvojili osobu rođenu u ovom horoskopskom znaku, bitno je da budete odmereni i pedantni. Ukoliko Device primete neki detalj na Vama I pomisle da Vam perfektno pristaje, već ste osvojili pripadnika ovog znaka.

 

Vaga

Vage obožavaju lepe manire i zdrav humor. Međutim, nikako ne prenagljujte i pokušajte da ne budte nametljivi, pripadnici ovog znaka to nikako ne vole.

Škorpija

Osobe rođene u ovom znaku nemaju određeni tip muškarca ili žene, koji preferiraju. Kod njih najvažniju ulogu igra hemija.

 

Strelac

Pripadnici ovog znaka su večna “deca u srcu”. Zbog toga im je potrebna opuštena, vesela i razigrana osoba.

 

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku traže stabilnost. Zbog toga, njih može osvojiti jedino poslovno I materijalno uspešna i dobrostojeća osoba.  Bez toga, veoma je teško osvojiti Jarca.

 

Vodolija

Kako biste osvojili Vodoliju, potrebno je da budete društveni, originalni I kreativni. Takođe, ne vole osobe koje ih ograničavaju i nameću im određeni  sistem ponašanja.

 

Ribe

Ribe vole muziku, romantične večere i šetnju. Zbog toga za partnera najčešće biraju romantične i nežne osobe, koje se ne boje da iskažu svoja osećanja.

 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-09-06
wh0cd2345506


2017-09-06
wh0cd2125085


2017-09-04
wh0cd876018


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 4 + 6 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop