Horoskop: Odaberite idealan poklon

Autor: Marina Todorović komentara 0 Horoskop: Odaberite idealan poklon

 

Ovan

Ovnovi su temperamentni i originalni pa kada im poklanjate nešto, važno je da dobro znate njihove navike i šta im se dopada.  Ako ne poznajete dobro osobu u znaku Ovna, a želite da je/ga iznenadite, neka to bude nešto univerzalno. Savetujemo Vam da ne eksperimentišite. 

Za žensku osobu, najbolje je izabrati parfem. Dok će se muškarac rođen u znaku Ovna, najviše obradovati ulaznicom za neki događaj (utakmicu, koncert, bioskop) 

 

Bik

Bikovi su poznati kao romantičari, materijalisti i hedonisti. Kako biste sve to obuhvatili, pozovite ih na večeru u neki otmen restoran. Ukoliko želite da mu/joj poklonite neku materijalnu stvar, savetujemo Vam da odaberete kutiju za nakit, ako je reč o ženi ili novčanik ukoliko kupujete poklon muškoj osobi. 

 

Blizanci

Blizanci su izuzetno inteligentni i oni tačno znaju šta od koga mogu da dobiju. Za njih je karakteristično to da ne razmišljaju šta je unutra već ih zanima kako ste i zašto baš to izabrali. Za njih je dobra knjiga uvek kvalitetan poklon, to će ih obradovati. Bez obzira na to kog su pola, vole da uče, čitaju, istražuju. Najbolje bi bilo da je ta knjiga skorijeg izdanja, jer su sve ostalo, najverovatnije, pročitali.  

 

Rak

Rakovi će biti zahvalni na tome što ste uopšte poželeli da im poklonite nešto. Oduševiće ih Vaša volja i želja da im poklonite pažnju. Ako je žensko, odlučite se za diskretne minđuše. Ukoliko je reč o muškarcu, odaberite neku kvalitetnu kozmetiku. 

 

Lav

Glamurozni Lavovi definitivno ne obraćaju pažnju na vrednost poklona zbog cene,ali im je važno koliko ste spremni da potrošite na njih. Očekuju vredan poklon, jer kada poklanjaju nekome nešto, ne pitaju za cenu. Savetujemo Vam da ženi rođenoj u znaku Lava poklonite tašnu, dok će muškarca najviše obradovati dobar kaiš. 

 

Devica

Device su veoma skromne, te ih nije teško oduševiti. Pripadnici ovog znaka nisu skloni tome da se rasipaju, te to ne očekuju ni od drugih ljudi. Ipak, kada poklanjaju nešto, bitno im je da to koristi osobi kojoj je poklon namenjen.  Idealan poklon za ženu Devicu je knjiga, po mogućstvu klasik, a za mušku Devicu, odaberite neku enciklopediju. 

 

Vaga

Vage su veoma jednostavne, ali uvek odevene sa stilom i po poslednjim modnim standardima. Ženskoj Vagi kupite cipele, ukoliko ste spremni da izdvojite veću količinu novca. Ukoliko želite da joj poklonite neku sitnicu, odaberite ogledalce ili ruž. Muške Vage, takođe vole da budu doterane i elegantne. Zbog toga je košulja idealan poklon za njih. 

Škorpija

Škorpije se na neki način, plaše poklona. Razlog tome je što kada vide poklon, odmah znaju koliko vremena ste utrošili i koliko Vam je stalo do nje/njega. Zbog toga, ukoliko ne poznajete dobro osobu rođenu u ovom znaku, pokušajte da ne poklanajate ništa dok je dobro ne upoznate, jer je pripadnicima ovog znaka veoma bitno da vide da ga/je poznajete i da je poklon od srca. 

 

Strelac

Strelčevi su veoma velikodušni, te vole da kupuju poklone drugima. Veoma im je bitna sreća drugih, pa zbog toga čine sve da usreće drage osobe. Ukoliko birate poklon za žensku osobu rođenu u znaku Strelca, odaberite sliku za žensku osobu, a zanimljivu kravatu za mušku osobu rođenu u ovom znaku. 

 

Jarac

Jarčevi su praktični pa kada kupuju poklon, gledaju da bude koristan osoobi, kojoj je namenjen. I  sami očekuju praktične poklone, te ako znate da mu/joj je nešto potrebno, slobodno to kupite.  Ukoliko niste upućeni, ženi možete da poklonite maramu ili rokovnik, dok bi za muškarca knjiga sa istorijskom tematikom, bila pravi izbor. 

 

Vodolija

Pripadnici ovog znaka su veoma originalni i kreativni. Zbog toga su u stanju da potroše baš dosta vremena na odabir idealnog poklona za vas. Ako Vam je stalo do osobe rođene u ovom znaku, potrudite se da je iznenadite.  Oni najviše vole društvo, te bi idealan poklon za njih bilo neko okupljanje ili ulaznice za neki događaj. Ženska Vodolija će se najviše obradovati nekom stvarčicom za ulepšavanje, dok će muškarac biti zadovoljan neseserom neobičnog oblika. 

 

Ribe

Ribama je najvažnije da osete Vaše emocije kroz poklon. Svakako, obradovaće se bilo kakvim poklonom i najverovatnije će Vam ubrzo uzvratiti istom merom. Žena rođena u znaku Ribe, je veoma senzulna, pa bi zbog toga, idealni pokloni za nju bili svilena marama ili parfem.  Što se muškaraca tiče, za njih je idealan poklon ručni sat, ili flaša vina, ukoliko niste spremni da izdvojite veću količinu novca. 


Marina Todorović

Autor: Marina Todorović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Marina Todorović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar