Numerolog: Zašto ga kontaktirati?

Autor: Astrousluge komentara 0 Numerolog: Zašto ga kontaktirati?

 

U jednom od prethodnih tekstova objasnili smo šta je numerologija i kako brojevi utiču na Vaš život. Ovog puta, bavićemo se time zašto je bitno kontaktirati astrologa i pored toga što na Internetu postoji niz aplikacija za određivanje i tumačenje Vašeg numerološkog broja. 

Pre svega, numerologija je  veština čiji cilj nije proricanje sudbine već traženje mogućih uzroka i rešenja za probleme jedne osobe. Na taj način upućuje konkretne savete svojim klijentima.

 

Numerološke analize na Internetu

Internet je preplavljen brojnim aplikacijama za izračunavanje duhovnog , sudbinskog, bioritamskog i životnog broja. Međutim, reč je o generalizacijama, koje se odnose na sve ljude koji imaju isti numerološki broj – računa se na osnovu dana rođenja, datuma rođenja, imena:

Duhovni broj – računa se na osnovu dana Vašeg rođenja

Sudbinski broj – vezan je za datum Vašeg rođenja.  

Bioritamski broj – računa se na osnovu datuma Vašeg rođenja.

Ljudi se vezuju za svoj duhovni, sudbinski ili bioritamski broj, mada nisu svesni toga. Aplikacije Vam mogu pomoći da odredite svoj broj, ali prognoze koje daju nisu personalizovane. Naime, uz datum Vašeg rođenja bitan je i raspored planeta u momentu kada ste "došli na svet" , kako bi Vaša numerološka prognoza bila apsolutno tačna.  Raspored planeta i polja moguće je utvrditi samo na osnovu dobro urađenje natalne karte.  

 

Određene planete „vladaju“ određenim brojevima, ali karakterne osobine i obrasci ponašanja, koje Vam neki broj donosi zavise od aspekata, koje planete zauzimaju u kućama.

Činjenica je da svakim brojem vlada određena planeta, ali njen konkretan uticaj može da odredi samo iskusni numerolog:

1 - Sunce

2 - Mesec

3 -  Jupiter

4 - Saturn

5 - Merkur

6 - Venera

7 - Uran

8 - Mars

9 – Pluton

 

Kako znati da je neko dobar numerolog?

Numerologija je veština koja zahteva određena matematička i astrološka znanja. Zbog toga, dobri numerolozi su astrolozi sa višegodišnjim iskustvom i dobrim poznavanjem elemenata natalne karte, simbolike koju brojevi imaju i uticaja, koji brojevi mogu da imaju na Vaš život i svakodnevnicu.

Putem sajta www.astrousluge.com možete kontaktirati iskusne astrologe, koji će Vas dovesti do rešenja za Vaše probleme.

Ponavljamo, numerologija nije predviđanje budućnosti  (takozvano gatanje) već način da otkrijete svoje vrline, mane i obrasce ponašanje, koji su u navjećem broju slučajeva uzrok određenih događaja i problema u Vašem životu.

 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar