Godišnji horoskop za 2016. godinu

Saznajte šta Vas očekuje na poslovnom, zdravstvenom i ljubavnom planu tokom ove godine. 

Autor: Aleksandra komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Aleksandra


Opcija 18

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

ALEX datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Aleksandra

 

U jednom od prethodnih tekstova otkrili smo šta Ovnovi, Bikovi, Blizanci, Rakovi, Lavovi i Device mogu da očekuju tokom ove godine. Naši iskusni astrolozi su, nakon detaljne analize, ustanovili šta tekuća godina donosi ostalim horoskopskim znacima.

VAGA

Posao

Početak godine ćete iskoristiti za detalnu analizu i pripremu novih poslovnih projekata, a tokom ostatka godine ćete raditi na realizaciji svojih planova. Savetujemo Vam da budete oprezi prilikom odabira strateških partnera, saradnika i zaposlenih. Ne nasedajte na sve što Vam drugi kažu. Očekuje Vas veliki poslovni uspeh u period od septembra do decembra- Međutim,m postoji šansa da će Vas buran poslovni život umoriti i navesti da se krajem godine povučete na kratko. Međutim, početkom 2017. godine, sve će se vratiti na svoje mesto. Što se novca tiče, moguće je da ćete u prvoj polovini godine trošiti više nego inače, pa ćete zbog toga ispaštati u drugoj polovini godine. Tokom marta i aprila povedite računa o tome šta kome govorite, jer je moguće da će neko iskoristiti Vašu naivnost za ostvarivanje ličnih ciljeva.

Ljubav

Što se emocija tiče, 2016. godina će biti itekako izazovna i komplikovana. Postoji šansa da će se Vage, koje su u dugim vezama, odličiti na raskid. Takođe, moguće je da ćete prevariti partnera. Za Vage, koje su u “svežim vezama”, sledi buran i uzbudljiv period pun uspona i padova. Ukoliko uspete da pronađete “zajednički jezik” sa partnerom, velika je šansa da ćete sa njim ostati do kraja života. Slobodne Vage mogu očekivati promenu situacije u prvoj polovini godine – najpovoljniji meseci za to su april i maj. Isto tako, sve Vage mogu očekivati poboljšanje emotivnog života od sredine septembra, koji se vezuje za ulazak Jupitera u znak Vage. To znači da će se mnogi pripadnici ovog braka odlučiti na novu vezu ili brak.

Zdravlje

Ove godine su mogući problem sa bubrezima i jetrom. Obavite preventivni pregled početkom godine kako biste bili sigurniji ubuduće. Moguće je da ćete biti prilično osetljivi i skloni brojnim prehladama i virusnim infekcijama. Potrudite se da ojačate svoj imuni sistem – zdravijim načinom života i ishranom.

 

ŠKORPIJA

Posao

Godinu ćete započeti pozitivnim stavom. Zbog toga će Vam se otvoriti brojna vrata. Tokom marta možete očekivati razrešenje brojnih nedoumica i problema. Ukoliko ste nezaposleni, mart je idealna prilika za promenu tog statusa. Što se novčane situacije tiče, ona će se u znatnoj meri popraviti već početkom godine. Ukoliko ste zaposleni, moguće je unapređenje, povećanje plate ili premeštaj na bolje radno mesto. U svemu što radite uživaćete podršku nadređenih. Međutim, loše postavljen Saturn Vam donosi brojne novčane problem, te Vam savetujemo da povedete računa o tome kako raspolažete novcem. Ukoliko želite da započnete privatan biznis, idealan period za to je jul.

Pošaljite poruku i saznajte šta Vas očekuje na poslovnom planu

Ljubav

Zauzete Škorpije će napokon shvatiti da veza nije samo uzimanje, već i davanje. Napokon ćete pokazati partner da Vam je stalo do njega, što će Vas dodatno povezati. Međuti, već sredinom godine, usled brojnih poslovnih odnosa, počećete da zapostavljate svog partnera, što će dovesti do brojnih svađa i nesuglasica. Ukoliko se potrudite da odvojite malo svog vremena za partnera, do kraja godine Vaša veza će ponobo biti “med I mleko”. Ukoliko ste slobodni, već početkom godine možete očekivati značajne promene na tom planu. Međutim, tokom ove godine nećete stupiti u ozbiljnu vezu, ali nećete osećati nezadovoljstvo zbog toga. Moguće je da ćete poželeti da obnovite vezu sa bivšim partnerom. Savetujemo Vam da dobro razmislite o tome.

 

Zdravlje

Užurbanost i neizbalansiran stil života Vam donose brojne zdravstvene probleme. Zbog brojnih obaveza na poslovnom planu, bićete izuzetno nervozni. Veoma je bitno da pronađete način da se izborite sa stresom – fizička aktivnost je dobro rešenje za to. Ukoliko budete radili na svojoj fizičkoj aktivnosti i načinu ishrane, Vaš imuni sistem će se popraviti do kraja ove godine.

 

STRELAC

Posao

Zbog dominacije Saturna u horoskopskom znaku Strelca, mogući su brojni problem sa finansijama. Slobodno se može reći da će za Vas ove godine najveći izazov biti racionalno raspolaganje novčanim sredstvima. Takođe, loše postavljen Saturn donosi neizvesnot na poslovnom planu – moraćete da se izborite za svoju poziciju i platu koju primate. To je posebno bitno u periodu od marta do avgusta. Zbog toga ćete biti izuzetno nezadovoljni, pa je moguće da ćete dati otkaz na poslu i potražiti neki bolji. Tokom septembra i oktobra, Jupiter ulazi u Vaš horoskopski znak, a to za posledicu ima buđenje novih interesovanja i želja. Ukoliko niste zaposleni, od septembra meseca postoje veoma povoljni aspekti za promenu te situacije.

Ljubav

Zauzeti Strelčevi mogu očekivati brojne nesuglasice u vezi ili braku. Uzrok tome biće Vaše konstantno nezadovoljstvo i neostvarenost. Svu svoju nervozu prenosićete na partnera, a to dovodi do narušavanja Vašeg odnosa. Tokom prve polovine godine moguće su brojne svađe, pa čak i raskid veze. S druge strane, ukoliko shvatite u čemu grešite i zamolite partnera za malo strpljenja, od septembra Vas očekuju povoljniji ljubavni aspekti. Slobodni Strelčevi mogu očekivati promenu svog statusa već početkom godine, ali postoji velika šansa da će to biti kratkotrajna i neozbiljna veza. Moguće je da ćete do kraja godine stupiti u ozbiljnu vezu sa dosta starijom osobom od sebe.

 

JARAC

Posao

Početak godine se vezuje za Retrogradni Mesec u Vašem znaku. To znači da ćete konačno rešiti zaostala finansijska pitanja. Ova godina je zbog uticaja Jupitera veoma povoljna za sticanje novih znanja, upisivanje studija, odlazak u inostranstvo, promenu posla i slično. Tokom ove godine bićete izuzetno radoznali, pa je moguće da ćete promeniti više poslova dok ne pronađete ono što Vam u potupunosti odgovara. Krajem godine ćete dobiti ponudu, koju je teško odbiti. Ukoliko razmišljate o preseljenju u inostranstvo, maj je idealan period za to.  Ako planirate ulaganje u neki posao ili kupovinu nekretnina, učinite to tokom aprila.

Ljubav

Ova godina će biti povoljnija na emotivnom planu nego 2015. godine. Jupiter budi određenu poletnost kod Vas. Šta to znači za Vas? Naime, ukoliko ste u vezi ili braku, ponovo ćete osetiti “leptiriće u stomaku”, a ako ste slobodni, to će se zasigurno promeniti već tokom prvih meseci ove godine. Međutim, da bi “sveža veza” opstala, neophodno je da rešite emotivne probleme iz prošlosti. Jedino na taj način možete da krenete dalje. Najpovoljniji period za ljubav je od početka marta do kraja aprila. Imajte to na umu!  

Zdravlje

Ukoliko nastavite da brinete o svom psiho-fizičkom zdravlju, nećete imati značajnijih zdravstvenih problema ove godine. Moguće su kratkotrajne prehlade. Budite obazrivi od septembra do kraja godine, jer su tokom tog perioda moguće brojne povrede.

 

VODOLIJA

Posao

Tokom ove godine, u Vašoj natalnoj karti dominiraće dobro aspektovan Saturn. To znači da ćete u 2016. Imati brojne ideje, planove i nade. Takođe, gledaćete ralističnije na stvari, te ćete lakše sagledati svoje kolege i saradnike. Napokon ćete shvatiti ko Vam govori iza leđa I stvara problem na poslu. Početkom godine moguće su i brojne  nesuglasice sa nadređenima. Budite istrajnu u svojim odlukama, ali pokušajte da ih argumentujete. Nakon septembra mogući su finasijski problem, koje ćete rešiti ukoliko ostanete pribrani i usresređeni na njih. Tekuća godina donosi povoljne prilike za saradnju sa inostranstvom ili zaposlenje u stranoj zemlji.

Ljubav

Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi ili braku, konačno možete očekivati rešavanje nesuglasica i okončavanje turbulentne godine. Napokon ćete uvideti da je komunikacija ključna stvar u partnerskom odnosu, pa ćete više pažnje posvetiti tome. Povoljan uticaj Jupitera Vam donosi mogućnost za ulazak u brak ili proširenje porodice. Slobodne Vodolije mogu očekivati ozbiljnu vezu tokom ove godine. Moguće je da će to biti veoma intenzivan odnos I da ćete se veoma brzo odlučiti na zajednički život. Savet je da ne žurite sa odlukom i da sačekate decembar, koji je najpoboljniji za započinjanje zajedničkog života.  Međutim, leto će biti veoma stresno za Vas, jer ćete biti izuzetno ljubomorni i posesivni u odnosu sa partnerom. Pokušajte da iskontrolišete svoje ponašanje i emocije.

Ljubav u horoskopu

Zdravlje

Naučite da upravljate stresom. Savetujemo Vam bavljene sportom ili meditacijom. Tokom letnjih meseci povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Takođe, u tom periodu će Vam opasti imuni sistem, te ćete biti podložni brojin virusnim infekcijama.

 

RIBE

Posao

Uticaj Saturna na Vaš znak garantuje brojne izazove na poslovnom planu. U jednoj godini smenjivaće se brojni usponi i padovi. Možete očekivati unapređenje ili povećanje plate, ali će to dovesti do nezadovoljstva kolega, koje neće skrivati svoju ljubomoru. Takođe, veliki broj poslova će “pasti na Vaša pleća”, što će probuditi nezadovoljstvo i nervozu. Bitno je da istrajete u tome ili da ofromite tim koji bi Vam pomagau u svakodnevnim obavezama. Što se tiče finansija, ove godine će biti prilično nestabilne. Količina novca kojom raspolažete će varirati iz meseca u mesec. Često ćete imati osećaj da “presipate iz šupljeg u prazno”. Pokušajte da napravite jasan budžet plan za celu godinu. Ukoliko želite da uložite u nekretnine, idealan period za to je septembar. Takođe, moguće je rešavanje pitanja nasledstva do kraja ove godine.

Ljubav

Mnoge Ribe, koje su u dugim vezama, odlučiće se za brak tokom ove godine, a posebno u periodu između maja i septembra. Jupiter ima povoljan uticaj na Vaš znak, te ćete tokom ove godine, konačno, rešiti nesuglasice sa partnerom. Napokon ćete se prepustiti svojim osećanjima, te ćete imati osećaj kao da ste ponovo na početku veze ili braka. Slobodne Ribe će upoznati mnoštvo zanimljivih osoba sa kojima vide sebe. Zbog toga ćete često menjati partnere, a veoma su povoljni aspekti da ćete krajem godine stupiti u ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom poslovno sarađujete. Najpovoljniji period za ljubav tokom ove godine je tokom juna i jula. Ukoliko težite ka tome da obnovite vezu sa bivšim partnerom, idealan period za to je od kraja maja do početka avgusta.

Zdravlje

Očekuje Vas promenljivo zdravstveno stanje. Tokom ove godine bićete skloni depresiji i čestim promenama raspoloženja. Što se fizičkog zdravlja tiče, mogući su problem sa krvnim pritiskom. Savetujemo Vam da odete na preventivni pregled kod lekara.

Napomena: Reč je o generalizovanom horoskopu, koji se odnosi na sve pripadnike jednog horoskopskog znaka. Za Vaš lični godišnji horoskop neophodno je da Vam iskusni astrolog odradi natalnu kartu, koja predstavlja "Vaš lični kod". 

 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 14 + 10 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop