Ljubavni horoskop za 2016. godinu

Ova godina donosi brojna iskušenja - posebno na ljubavnom planu. Evo šta Vam donosi 2016. 

Autor: Aleksandra komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Aleksandra


Opcija 18

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

ALEX datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Aleksandra

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim aspektima koje Vam donosi 2016. godina. Naglasila bih da je reč o izazovnoj godini, koja donosi mogućnost prekida dugogodišnjih veza, ali i nesmotrene ulaske u bračnu zajednicu. Zbog toga, savetujem da pročitate šta Vam zvezde donose tokom ove godine i da razmislite o svojim osećanjima, ponašanju i odlukama.

Ovan

Postoji šansa da ćete početkom godine nesmotreno ući u vezu sa osobom, koju jedva poznajete. Mislićete da ste na „sedmom nebu“. Međutim, ta veza će brzo doživeti krah. Tokom marta uslediće period emocionalnog preispitivanja. Napokon ćete shvatiti da Vam je potrebna osoba, koja će da Vas razume i pruža podršku. Okrenućete se prijateljima i provodićete više vremena sa njima. Zbog toga je moguće da ćete krajem godine, najverovatnije između oktobra i decembra, stupiti u odnos sa osobom sa kojom sarađujete poslovno. Ukoliko ste u vezi, neophodno je da promislite o svom ponašanju i da pokušate da iskontrolišete svoju opsednutost partnerom i posesivno ponašanje. U suprotom, postoji velika šansa da će Vaša veza doživeti krah.

Bik

Tokom većeg dela godine bićete skloni različitim avanturama – ulazićete i izlaziti iz velikog broja veza. Zbog toga ćete načiniti greške zbog kojih biste kasnije mogli da zažalite. Ovo se posebno odnosi na zauzete Bikove. Moguća je ozbiljna veza tokom leta, ali će ona, zbog Vaše nezrelosti, doživeti krah.Ukoliko ste u vezi, pripazite na svoje ponašanje, jer svakodnevno povređujete partnera – flertovanjem, dopisivanjem i viđanjem sa drugim osobama. Zbog toga, razmislite o svom ponašanju i emocijama i na osnovu toga donesite odluku da li da ostanete u vezi ili ne.

Blizanci

Početak godine Vam donosi brojne avanture – biće Vam važno samo da se nešto dešava, nebitno gde i sa kim. Ipak, od leta ćete shvatiti da želite jednu osobu sa kojom možete da doživite veliki broj avantura. Moguće je da ćete krajem godine nepromišljeno stupiti u brak sa osobom, koja Vas razume i zasmejava. Ukoliko ste u vezi bićete izuzetno razočarani i nesrećni do prve polovine godine, jer ne primate dovoljno pažnje i razumevanja od Vašeg partnera, pa je moguće da ćete stupiti u kratkotrajnu avanturu sa osobom, koja će Vam nadoknaditi sve ono što ne dobijate u vezi. Ukoliko partner ne sazna za to, moguće je da ćete popraviti svoj odnos i zakoračiti u novu godinu ispunjeni i srećni.

Rak

Početkom godine ćete morati da se suočite sa lošim odlukama iz prethodne godine. Zbog  toga, iskoristite nekoliko prvih meseci da raščistite sa prethodnom vezom, jer nećete moći da stupite u novu vezu sve dok ne „zatvorite knjigu“. Moguće je da ćete krajem leta upoznati svoju „srodnu dušu“ i započeti vezu, koja bi mogla da se okonča brakom. Zauzeti Rakovi treba da prihvate to da ne postoji idealna osoba za njih. Jedino tako će moći da prihvate svog partnera – sa svim manama i vrlinama.

Lav

Početkog godine budite posebno pažljivi i obazrivi. Odluke koje donesete u tom periodu mogu da utiču na sve što će Vam se desiti u narednih nekoliko godina. Tokom proleća je moguće da ćete stupiti u vezu sa osobom, koju „čekate“ već neko vreme. Zahvaljujući tome, uspećete da se promenite i rešite brojnih poroka i mana. S druge strane, ova godina nije povoljna za Lavove, koji su već u vezi. Naime, sve manje tretirate partnera kao osobu jednaku sebi, pa u svakom razgovoru ističete sebe i svoje osobine. To će probuditi nezadovoljstvo kod voljene osobe, koja će se možda, čak, odlučiti na raskid veze ili razvod braka. Kako ne bi došlo do toga, neophodno je da shvatite da dobar odnos između dve osobe podrazumeva mnogo davanja i odricanja.

Devica

Prva polovina godine je idealna za stupanje u ozbiljnu vezu, možda čak i u brak. Napokon ćete izaći iz svoje „kutije“ i dopustiti sebi nešto novo i drugačije. Doživećete emocije za koje niste ni verovali da postoje, jer ste se uvek držali sa strane, suzdržani... Tokom ove godine ćete spoznati pravu ljubav i sve njene čari. Međutim ,da bi Vaša veza opstala, neophodno je naučite da iskontrolišete svoju potrebu da kritikujete svaki korak Vašeg partnera. To važi i za Device, koje su već u vezi.

Vaga

Ova godina će biti veoma izazovna za Vas – donećete niz ishitrenih odluka, zbog kojih biste mogli da zažalite kasnije. Ukoliko ste u veoma dugoj vezi, moguće je da ćete se odlučiti na raskid, jer ćete poželeti nešto novo i drugačije. Slobodne Vage, mogu da očekuju promenu svog statusa već početkom godine. Međutim, to će biti samo kratkotrajne avanture, koje neće uneti ništa novi i značajno u Vaš život. Loše emotivno stanje i nezadovoljstvo promeniće se tokom septembra, kada će se povećati uticaj Jupitera na Vaš znak.

Škorpija

Slobodne Škorpije će doživeti veliki broj avantura tokom ove godine, ali ništa ozbiljno i trajno. Zbog toga ćete osećati ogromno nezadovoljstvo i ogorčenost. Postoji velika šansa da se ta situacija neće promeniti tokom ove godine. Iskoristite to da razmislite o sebi i svom ponašanju, kako biste tokom naredne godine mogli da stupite u ozbiljnu vezu sa osobom, koja će iznenadno ući u Vaš život. Ova godina donosi velike promene na poslovnom planu, pa će većina Škorpija doživljavati svakodnevni stres zbog promene radnog okruženja. To će u velikoj meri uticati i na Vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da kanališete negativnu energiju i odvojte malo vremena samo za partnera.

Strelac

Očekuje Vas dosta povoljnija godina od prethodne – barem na emotivnom planu. Napokon ćete razrešiti sve nesuglasice sa partnerom i započeti potpuno novi period u Vašoj vezi. Moguće je da ćete krajem godine stupiti u bračnu zajednicu. Ukoliko ste slobodni, ta situacija će se promeniti u prvoj polovini godine. Postoji velika šansa da ćete stupiti u vezu sa osobom, koju poznajete više godina. Međutim, ova godina nije povoljna za Strelčeve, koji su u „svežim vezama“. Očekuje Vas buran period, ali budite strpljivi. Ukoliko pronađete kompromisno rešenje sa partnerom, ta veza će postati veoma ozbiljna.

Vodolija

Napokon ćete shvatiti koji su Vaši propusti u odnosu sa partnerom. Na taj način, Vaš odnos će preći na viši nivo. Shvatićete da je komunikacija osnova svake veze i da bez zajedničkih tema Vaša veza ne može da opstane. Moguće je da ćete dobiti ponudu za odlazak u inostranstvo, šte se Vašem partneru uopšte neće dopasti. Bitno je da shvatite šta zaista želite i da , kroz razgovor sa partnerom“ pronađete prihvatljivo rešenje. Slobodne Vodolije će stupiti u ozbiljnu vezu tokom ove godine. Zbog velikog uticaja Jupitera, veoma ćete brzo osetiti jake emocije i povezanost sa partnerom, te ćete se odlučiti na zajednički život sa njim/njom.

Jarac

Tekuća godina će biti mnogo povoljnija nego prethodna - barem na ljubavnom planu. Sve što poželite ići će Vam od ruke. Generalno ste zadovoljni sobom, pa ćete zračiti pozitivnom energijom, a to privlači pripadnike suprotnog pola. Ukoliko ste slobodni, to će se promeniti u privim mesecima ove godine. Međutim, male su šanse da će se ta veza pretvoriti u nešto ozbiljnije, mada Vi i ne težite tome. Slobodno mogu reći da ćete sve vreme ove godine provesti ugađajući sebi. Zauzeti Jarčevi će ponovo osetiti strast i zaljubljenost, pa će imati osećaj kao da su ponovo na početku veze sa partnerom. Takav osećaj će potrajati do novembra, kada Vas očekuju određeni problemi u vezi/braku, prevashodno zbog novca. 

Ribe

Brak u horoskopu

Ovo je pogodna godina za emotivne Ribe. Naime, napokon ćete doživeti snažne emocije i od partnera. Zbog toga postoji šansa da ćete krajem ove ili početkom naredne godine stupiti u bračnu zajednicu. Ukoliko niste u vezi, stupićete u veliki broj avantura tokom ove godine, ali su male šanse da će se neka od njih pretvoriti u nešto ozbiljnije. Međutim, tokom juna i jula postoji šansa da ćete obnoviti kontakt sa bivšim partnerom. 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 15 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop