Poslovni horoskop za Mart

Tekući mesec donosi povoljne poslovne aspekte za Ovnove i Ribe, dok će Blizanci, Vage i Jarčevi morati da donesu važne poslovne odluke. 

Autor: Lidija Mihajlović komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Lidija Mihajlović


Opcija 24

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

LIDIJA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Lidija Mihajlović

Mart mesec će, zbog uticaja Saturna, biti veoma izazovan za mnoge horoskopske znake. Saznajte na vreme šta Vas očekuje i budite spremni na to. 

Ovan

Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa, Mart je idealan mesec za to, jer su Vam zvezde naklonjene. Veoma je bitno da prihvatite rizik i da istrajete u onome što radite. Samostalan rad će Vas naučiti odgovornosti. Moguće je da ćete otputovati u inostranstvo zbog posla. 

Bik

Polovinom meseca Vas očekuje značajna promena na poslovnom planu – moguće je da ćete promeniti posao, otići u inostranstvo ili stupiti u kontakt sa važnim poslovnim partnerima. Međutim, u drugoj polovini meseca mogući su zamor i nervoza, te je veoma važno da promenite ishranu i odvojite malo vremena za vežbanje.

Blizanci

Nezadovoljni ste poslom koji radite i smatrate da možete više i bolje od toga. Ne čekajte da se stvari dese same od sebe, već načinite prvi korak – skupite hrabrosti i promenite posao. Situacija će se poboljšati krajem meseca. 

Rak

Razočarani ste atmosferom na poslu, te ste većinu vremena povučeni u sebe. Moguće je da ćete stati u odbranu mlađek kolege i da će Vas to koštati reputacije na poslu. Razmislite o tome da uzmete kraći odmor i predahnete od svega.

Lav

Morate se navići na timski rad, iako ste po prirodi „samostalan“ igrač. Ne namećite svoje mišljenje kao jedino ispravno, jer tako ništa nećete postići. Postoji šansa da ćete krajem meseca dobiti otkaz, ali ne očajavajte, već promislite o tome šta ste radili loše kako ne biste ponovili istu grešku.

Devica

Vama nikad nije dovoljno znanja, te stalno težite ka tome da učite i usavršavate svoje veštine. Međutim, tokom Marta ćete imati osećaj da ne napredujete onako kako biste želeli. Ne brinite se zbog toga, kolege i nadređeni su i više nego zadovoljni Vašim trudom i zalaganjem. 

Vaga

Nezadovoljni ste uslovima rada u Vašoj firmi. Sve češće se sukobljavate sa kolegama i nadređenima, a to utiče negativno na vaše psiho-fizičko zdravlje. Savetujem Vam da napustite to radno mesto i pokušate da pronađete manje stresan posao.

Škorpija

Kolege imaju prevelika očekivanja od Vas, a to utiče negativno na Vašu volju i želju da radite nešto. Moguć je sukob sa nekim od kolega. Pokušajte da ostanete pribrani i da lične razmirice ne prenosite na posao.

Strelac

Niste zadovoljni trenutnim radnim mestom, jer Vaše kolege i nadređeni ne cene Vaš trud u dovoljnoj meri. Zbog toga ste pod stresom, koji konstantno prenosite na svoje prijatelje i partnera. Pronađite način da se oslobodite stresa – vežbanje, meditacija, relaksacija, ili promenite posao.

Jarac

Početkom Marta ćete biti nezadovoljni svojim poslom. Većina zadataka će Vam delovati dosadno. Ne očajavajte, već pokušajte da pronađete način da učinite svoj radni dan zanimljivijim. Ako ne uspete u tome, zasigurno morate pronaći drugi posao, koji će Vas više ispunjavati.

Vodolija

Sredinom Marta očekujte priliv značajnije količine novca. Razmislite o tome kako ćete ga iskoristiti. Ukoliko budete želeli da ga uložite u neki posao, sačekajte povoljniji period za to.

Ribe

Zadovoljni ste kako se situacija na poslu odvija. Svoju pozitivnu energiju prenosite na kolege i saradnike, te će do 20. Marta na poslu vladati harmonična situacija. Međutim, krajem Marta ćete morati da suočite sa velikim poslovnim problemima. Veoma je važno da tada ostanete pribrani. 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop