Planete: Vreme je za preobražaj

Druga polovina marta predstavlja idealan period za rešavanje problema iz prošlosti i promenu odnosa prema sebi i drugim ljudima. Zašto?

Autor: Aleksandra komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Aleksandra


Opcija 18

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

ALEX datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Aleksandra

Mart Vam ukazuje na to da je vreme da karma bude zaokružena, a o tome bi najviše trebalo da promisle Strelčevi, Ribe, Blizanci i Device.

Davno započeti krugovi napokon dobijaju svoju formu. Iluzija je ta koja treba da bude razbijena. Neophodno je da se suočite sa realnošću , istinom i strahovima.

Druga polovina marta meseca presudna je za tu vrstu preobražaja kada je pomračenje Sunca u Ribama u kvadratu sa Saturnom i opoziciji sa Jupiterom.

Emocije koje vladaju Vama nemaju realno objašnjenje. Ljudi koji Vam se pojavljuju iz prošlosti, pa čak i skroz nepoznate osobe sa kojima ste povezani nevidljivim nitima, dolaze iznenada i nenajavljeni, kao da je vreme da zatvore krug prošlosti sa nama. Kvadrati na nebu napokon traže sazrevanje. Nesigurnost se pojačava na uštrb toga da se borite i krenete dalje , da se suočite sa ranama i spoznate sebe. Vreme je da se oslobodite straha da ćete ostati sami i bez podrške bliskih ljudi.

 

 

Međutim, ovo je period u kome ne treba da razmišljate o braku, deci i partnersnim odnosimaBrak,deca i partnerski odnosi sada nisu od značajasa. Od značaja je samo ono naše iskonsko JA! Ja koje nije  upakovano u celofan zabluda. 

Sve vaše vrline i mane vas čine jedinstvenim i neponovljivim. Skinite košiljicu koju ste nosili možda i decenijama, zalečite rane i rodite se ponovo!!! SREĆNO!

 
Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 3 + 2 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop