Astrologija: Osam životnih doba

Sunce, Mesec, Venera, Mars i ostale planete imaju veliki uticaj na Vaš život. Međutim, u određenim periodima, imaju apsolutni uticaj na Vaše ponašanje i odluke koje donosite. 

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darko Škalabrin


Opcija 83

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darko Škalabrin

U modernoj astrologiji, ustaljeno je shvatanje da na različite periode našeg života utiču različite planete. Stoga, naš život je moguće podeliti na osam različitih razdoblja, u zavisnosti od toga kada koja planeta ima najjači uticaj.

Do sedme godine

Od trenutka rođenja do sedmog rođendana, na Vas u najvećoj meri utiče Mesec, čija je glavna karakteristika osetljivost. Zbog toga je uloga roditelja u ovom periodu od ogromnog značaja.

Od sedme do 14. godine

U ovom periodu najveći uticaj ima Merkur. Zbog toga imate ogromnu potrebu da istražujete sebe i svet oko sebe, da se svakog dana menjate i pronalazite u različitim stvarima. U ovom periodu učite određena pravila ponašanja i ophođena prema drugim ljudima.

Od 14. do 21. godine

Najizraženiji je uticaj Venere, koja predstavlja ljubav, seksualnost i erotiku. Zbog toga se ovaj period vezuje za istraživanje sopstvenih emocija kroz različite veze i spoljašnji izgled.

Od 21. do 35. godine

Zbog velikog uticaja Marsa, u ovom periodu pronalazite sebe i svoju suštinu, Vaši stavovi, težnje i želje se kristališu. Zahvaljujući tome uspevate da utemeljite svoj „životni cilj“  i put kojim ćete stići do njega. Reč je o periodu u kome ustaljujete sebe, kako na intimnom, tako i na poslovnom planu.

Od 35. do 42. godine

Reč je o razdoblju života u kome težite da postignete željeni društveni status. Takođe, ovo je period u kome se pripadnici oba pola bore sa značajnim telesnim promenama. Zbog toga je ovaj period prilično stresan u životu svake osobe. Najveći uticaj ima Sunce.

Od 42. do 56. godine

U ovom periodu najveći uticaj ima Jupiter koji predstavlja donošenje važnih odluka zbog velikih fizičkih i duhovnih transformacija. Naime, ovaj period se kod žena vezuje za menopauzu i gubitak fizičke privlačnosti, dok je kod muškaraca reč o periodu u kome opada njihova seksualna sposobnost.

 

Od 56. do 70. godine

Najveći uticaj ima Saturn, koji simboliše starenje, gubljenje životne energije, usporavanje telesnih funkcija. S druge strane, ovo je period mudrosti.

Nakon 70. godine

Ovaj period se vezuje za konstantno traženje novih životnih radosti. To je uglavnom okretanje različitim duhovnim vrednostima i porodici – unucima najpre. Najjači uticaj ima Uran.

 

 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 7 + 13 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop