Horoskop: Brak i porodica

Autor: Darko Škalabrin komentara 1 Horoskop: Brak i porodica

 

Ovan

Žena:  Reč je o veoma ambicioznoj ženi, koja traži sličnog muškarca. Teži ka tome da bude nezavisna i slobodna, ali u isto vreme voljena i zaštićena. Najčešće bira strastvene i snažne muškarce, koji će joj stalno stavljati do znanja da je njegova "muza". Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, Vi ste veoma požrtvovana supruga i majka. 

Muškarac: Vi ste veoma muževan, snažan i ambiciozan muškarac, koji u svakom trenutku zna šta hoće i sa kim to može da ostvari. Volite da dominirate, a kod partnerke Vam je najvažnije da nije posesivna i ljubomorna. Reč je o veoma odgovornom ocu, koji će dati sve od sebe da svojim mališanima obezbedi najbolje moguće uslove za život. Međutim, deca Vas doživljavaju kao veoma strogu i autoritativnu osobu. Pokušajte da budete nežniji i topliji prema njima. Nije loše da ponekad vide da ste i Vi osoba od "krvi i mesa". 

 

Bik

Žena: Vi ste veoma posvećena i odgovorna supruga, koja će brak i porodicu uvek staviti na prvo mesto. Pronaći ćete način da prebrodite bilo koju bračnu krizu, ne bi li Vaša porodica ostala na okupu. Vezani ste za porodični dom. Po prirodi ste materijalista, te postoji šansa da ćete sudbonosno "da" reći imućnoj osobi. 

Muškarac: Bikovi su veoma odani i posvećeni očevi i muževi. Najbitnije Vam je da porodici obezbedite idealne uslove za život. Materijalista ste, te zbog toga postoji šansa da ćete često menjati poslove, sve dok ne pronađete ona koji Vam obezbeđuje idealna primanja.Moguće je da ćete biti prostorno odvojeni od svoje porodice ( česta poslovna putovanja ili odlazak u inostranstvo). 

 

Blizanci

Žena: Veoma Vam je bitna duhovna povezanost sa partnerom. Vrlo je moguće da ćete se, nakon stupanja u bračnu zajednicu, zainteresovati za svoju karijeru i napredak. Zbog toga je veoma važno da pronađete partnera, koji će moći da razume Vaše ponašanje. Ne volite da provodite mnogo vremena u kući, obavljajući kućne poslove. Uprkos svemu navedenom, žene rođene u znaku Blizanaca, veoma su dobre i požrtvovane majke.

Muškarac: Teško se odlučujete na ozbiljnu vezu ili brak. Čak i kada načinite ovaj korak, postoji šansa da neće potrajati dugo jer ste skloni flertu, a ne trpite posesivnost i ljubomoru. Ipak, ono što možete da ponudite je veoma intezivan, zabavan i opušten odnos. Vi ste možda najsvestraniji znak Zodijaka,  te će zbog toga, Vaša deca iskusiti različite sportove i radionice još u ranom uzrastu.

 

Rak

Žena: Vi ste emotivna, nežna i osećajna osoba, koja stavlja tuđa osećanja ispred svojih. U braku ste veoma verni i odani. Međutim, postoji velika šansa da i pre nego što stupite u brak,u glavi imate "idealan brak".  Zbog toga se lako razočarate. Smatrate da su deca kruna svakog braka i da bi Vaš život bio nezamisliv bez njih, ali neretko imate prevelika očekivanja od njih. 

Muškarac: Reč je o veoma romantičnom pripadniku Zodijaka. Vaša izabranica će se osećati kao princeza svakog dana. Imate puno razumevanja za svoju suprugu i decu. Zbog toga, sa sigurnošću mogu reći da ste Vi idealan muškarac za brak. Vaša tolerantnost, trud i požrtvovanost Vas izdvajaju od ostalih horoskopskih znakova. Povedite računa o tome da ne ukazujete na svoj trud i zalaganje u svakoj životnoj situaciji - posebno u odnosu sa decom i suprugom. 

 

Lav

Žena: Vi ste veoma šarmantna žena, koja zahvaljujući pozitivnoj energiji uvek dobije ono što želi. Međutim, Vaša samoživost može prouzrokovati brojne probleme u kući. Kako bi Vaš brak uspeo, neophodno je da pronađete ambicioznog muškarca, koji će moći da Vas prati. Veoma ste posvećeni i nežni prema svojoj deci. Postoji šansa da ćete imati prevelika očekivanja od Vaših mališana. Povedite računa o tome.

Muškarac: Po prirodi ste samoživi, te zbog toga težite ka tome da svojoj izabranici budete „centar univerzuma“ . Zbog toga ćete svakodnevno pronalaziti različite načine da je animirate i pokažete joj koliko Vam je stalo do nje. Vi ste veoma nežni, topli i strastveni, pa se može reći da ste dobar „ulov“. Prema deci ste veoma nežni. Od malena ćete ih navoditi na to da istražuju svet oko sebe.

 

Devica

Žena: Ovo je najorganizovanija žena od svih. Zbog toga uspeva da završi sve kućne i poslovne obaveze i da se, uz to, maksimalno posveti svom partneru. Reč je o veoma vrednoj, analitičnoj i razumnoj osobi. Međutim, neretko deluje stegnuto i nezainteresovano za nove avanture. To može da udalji partnera. Veoma je vična sa decom.

Muškarac: Vi ste veoma karakterna i ozbiljna osoba. Niste skloni ljubomori i posesivnosti, ali niste ni previše strastveni. Zbog toga je bolje da izaberete mirnu i staloženu osobu, kojoj uzbuđenje u životu i  krevetu nisu primarni. Veoma ste predani svojoj deci. Trudićete se da dobiju najbolje moguće obrazovanje. Ipak, pokušaje da budete manje kritični.

 

Kakav ste roditelj?

 

Vaga

Žena: Reč je o veoma privlačnoj, nežnoj i ženstvenoj pripadnici lepšeg pola. Veoma je vezana za porodični dom, supruga i decu. U svakom odnosu teži harmoniji i miru. Ukoliko ste rođeni u ovom znaku, budite sigurni da ćete uživati u porodičnom životu.  Pristaćete na brojne kompromise, samo kako biste zadržali članove porodice na okupu. Imate izražen materinski instikt. Zbog toga ste veoma dobra i požrtvovana majka, koja stavlja decu ispred ličnih zadovoljstava.

Muškarac: Ukoliko ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, postoji šansa da ste veoma zgodan, šarmantan i privlačan muškarac. Teško se odlučujete na ozbljnu vezu i brak, a kod izabranice Vam je najbitniji njen fizički izgled. Vi ste veoma strastven muškarac, koji je sklon flertu i preljubi. Uprkos ovome, Vi ste veoma dobar roditelj, koji će se maksimalno posvetiti deci.

 

Škorpija

Žena: Veoma ste ozbiljni po pitanju braka i porodičnog života. U bračnu zajednicu stupate isključivo iz ljubavi. Zbog toga ste potpuno verni i odani svom izabraniku. Tolerantni ste, razumni i požrtvovani. Porodica Vam je uvek na prvom mestu. Harmoniju u braku može narušiti Vaša preterana ljubomora i posesivnost. Pokušajte da se iskontrolišete.

Muškarac: Reč je o duhovitom,požrtvovanom i ozbiljnom muškarcu, koji uvek zna šta želi. Porodica mu je veoma važna, ali njegovo ponašanje umnogome zavisi od osobina, koje supruga poseduje. Zbog toga, dobro promislite pre nego što stupite u brak.

 

Ljubavni horoskop: Ko je idealna osoba za Vas?

 

Strelac

Žena: Vi ste veoma romantična žena, kojoj su mala iznenađenja  veoma bitna. Glavni cilj Vam je da u porodičnom domu vlada harmonija. Zbog toga ćete, najverovatnije, podržavati supruga u svakoj njegovoj odluci, ma koliko ona luda i nepromišljena bila. Kao roditelj ste požrtvovani i potpuno posvećeni svojoj deci.

Porodica i porodični trenutci su veoma bitni za Strelčeve

Muškarac: Vi ste rođeni avanturista, koji ne podnosi ukalupljenost i monotoniju. Zbog toga je veoma važno da pronađete suprugu, koja će moći da Vas prati. Ne podnosite posesivnost i ljubomoru.  Deca će Vas obožavati, jer im u Vašem društvu nikada neće biti dosadno.

 

Jarac

Žena: Težite mirnom, tihom i harmoničnom porodičnom životu. Ne volite avanture, velike promene i nesuglasice. Partner može biti siguran u Vašu vernost, ali i spreman na život bez uzbuđenja. U odnosu sa partnerom, ali i decom delujete hladno i suzdržano. Obratite pažnju na svoje ponašanje, jer može dovesti do nesuglasica i netrpeljivosti.

Muškarac: Vi ste karijerista, a supruga i deca će ispaštati zbog toga. Članovi porodice će biti materijalno osigurani, ali i lišeni emotivnih izliva. Ne ustručavajte se da iskažete ljubav prema najbližima, jer će to učvrstiti Vaše odnose.

 

Vodolija

Žena: Ne pokazujete svoje emocije sve dok ne osetite da ste voljeni. Zbog toga možete delovati suzdržano i hladno. Imate čvrst karakter i stavove, kojih ćete se držati i po cenu razvoda. Kao majka ste veoma požrtvovani i predani svojim potomcima.

Muškarac: Reč je o veoma neobičnom muškarcu, koji je sklon čestim promenama i avanturama. Cilj svega što radi je da otkrije sebe i svoju suštinu. Idealna supruga je žena, koja može duhovno da mu parira. Kada se zaljubi, u potpunosti se predaje voljenoj ženi i porodici. U potpunosti ste predani svojoj deci i njihovim interesovanjima.

 

Ribe

Žena: Ovo je najženstvenija pripadnica Zodijaka. Ne plaši se da iskaže svoje emocije prema partneru i deci. Brak tretira kao svetinju, tako da neće odustati od partnera i porodice čak ni onda kada i sama izgubi nadu da će biti bolje. Veoma je vredna, predana i intutivna, kako u odnosu sa partnerom, tako i sa decom.

Ribe uglavnom ostare uz osobu koju vole

Muškarac: Ukoliko ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, postoji velika šansa da ste idealan bračni partner. Veoma ste emotivni, romantični, maštoviti, požrtvovani i apsolutno predani voljenoj osobi. Kada iskreno zavolite, u potpunosti se predajete voljenoj osobi. Volite iskreno i silno, a očekujete isti takav tretman i od partnera. Može se reći da ste opsednuti svojom decom. Veoma je važno da svoje potomke pustite da sami pronađu svoja interesovanja i životni put.

 

 

 

 

 

 

 


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


katerina 2016-05-28
mojot brak


Ostavite komentar