Uticaj Retrogradnog Saturna na naš život

Pre nekoliko dana Saturn je počeo da se kreće retrogradno i na taj način otvorio staro poglavlje u Vašem životu. Zašto staro? Zato što će Vam prošlost ponovo zakucati na vrata. 

Autor: Lidija Mihajlović komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Lidija Mihajlović


Opcija 24

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

LIDIJA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Lidija Mihajlović

U mitologiji Saturn  je prikazan kao Bog poljoprivrede i žetve. U horoskopu, ova planeta predstavlja našu sudbinu i karmu. Ukazuje na sve ono što ne možemo da promenimo kod sebe. S druge strane, uči nas strpljivosti, daje nam osećaj psihičke i fizičke boli.
 

Ova planeta ukazuje na lekcije koje moramo da naučimo. Kažnjava nas ukoliko nismo dobro savladali gradivo, te nas navodi na to da ponovo prođemo kroz istu situaciju. I tako sve dok ne završimo jedan ciklus – zatvorimo krug.

Na kom polju ćemo osetiti ogranićenja zavisi od kuće kroz koju tranzitira. Prepreke, neuspesi i odlaganja, vide se kroz znak u kome se nalazi.

Saturn predstavlja sve naše akcije i njihove posledice – kako smo radili tako sada živimo. Isto tako, Mars predstavlja naše akcije i reakcije u sadašnjosti. Mars u sadašnjosti je naš budući Saturn. Tako je naš sadašnji Saturn ustvari naš Mars iz prethodne inkarnacije.

Ukratko, kako smo sejali, tako sada žanjemo.

Prema mitologiji, Jupiter je Saturnov sin, a Jupiter vlada horoskopskim znakom Strelca. Saturn je jeo svoju decu, ali nije uspeo da pojede Jupiter, jer ga je majka sakrila. On je jeo svoju decu, jer se bojao da će ga svrgnuti sa vlasti. To se i obistinilo. Jupiter je pobedio Titane, svrgnuo oca sa vlasti, Neptunu dao more, Plutonu pakao, a za sebe zadržao nebo i zemlju.

23.decembra 2014. godine, Saturn je ušao u horoskopski znak Strelca i tu će ostati do decembra 2017. godine.

 

Pre dva dana Saturn je krenuo retrogradno. Tako će se kretati do 13. avgusta. Retrogradnost predstavlja prividno kretanje planete u nazad.

Retrogradni Saturn u natalnoj karti , predstavlja povratak u prošlost, preispitivanje nečega što se desilo. Govori nam o tome kakvu nam je karma. Sa sobom donosi brojna iskušenja.  Teži ka tome da nas vrati u prošlost ne bi li smo ponovili lekciju i utvrdili gradivo.

 

Tokom ovog retrogradnog perioda, Saturn je u Strelcu, a to je veoma neobičan spoj. Strelac  i njegov vladalac, planeta Jupiter, označavaju moralnost, optimizam, čast i zakon. Ukratko, predstavljaju  optimizam i napredak, dok se Saturn vezuje za ograničenja i čekanje.

 

Na šta nam period retrogradnog Saturna ukazuje?

Ukazuje nam da je vreme da se vratimo u prošlost i završimo sve što je započeto. Jedino na taj način ćemo moći da postavimo želje i prioritete za naredni period.

Saturn će pronaći način da nas natera da vratimo dugove koje imamo, razrešimo nesuglasice i probleme iz prošlosti. Vratiće nam se ljudi, koji su nam značili u prošlosti – prijatelji, bivši partneri.

Ukoliko vlada nezadovoljstvo vezom ili brakom, Saturn će pronaći način da nas natera da se uozbiljimo kada su partnerski odnosi u pitanju ili da prekinemo lošu ljubavnu situaciju u kojoj se nalazimo. 

Sve što smo ostavili nedorečeno i nedovršeno, sada će nam “pokucati na vrata”.

Okrenite se, pogledajte iza sebe… Prošlost je tu, ali ne bojte se!

 

Kakav će uticaj ovaj period imati na Vaš život, zavisi od toga gde je Vaš natalni Saturn i od rasporeda planeta i drugih astroloških tela u natalnoj karti. Kako biste saznali ove informacije, neophodno je da kontaktirate astrologa sa višegodišnjim iskustvom.

 

Astrolog Lidija Mihajlović

 Astrologija mi je pomogla da spoznam sebe i svet oko sebe, te sam odlučila da svoje znanje i iskustvo iskoristim kako bih to isto omogućila i drugim ljudima. S ponosom mogu reći da sam tokom ovih 13 godina bavljenja astrologijom i tarotom, pomogla velikom broju ljudi da postigne ravnotežu u svom životu. Kako bih svom znanju i iskustvu dala zlatnu krunu, upisala sam i završila Institut za astrološka istraživanja i edukaciju “Johanes Kepler” u Beogradu.

Možete me kontaktirati pozivom na 0906/400-098 i odabirom opcije 24.

Javite se da Vam ukažem na lekcije koje će Vam Saturn zadati u narednom periodu. Saznajte šta će Vam biti kočnica, barijera i blokada u narednom periodu i kako da se izborite sa njima. 

 


 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-07-27
http://allocating.one


Marija Petronijevic 2016-05-17
Hvala !


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 10 + 11 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop