Tarot karte: Diskovi

Tarot predstavlja špil od 78 karata, koje su podeljene u dve grupe: Velika Arkana i Mala Arkana. Ovom prilikom, objasniću Vam značenje Diskova iz Male Arkane. 

Autor: Darka Cvetković komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darka Cvetković


Opcija 19

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKACV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darka Cvetković

 

 

Kao što sam objasnila, Tarot ne predstavlja samo gatanje i proricanje sudbine, već mnogo više od toga. Može Vam ukazati na Vaše slabosti i vrline, na dobre i loše aspekte Vašeg života. Na osnovu toga, iskusni tarot tumač  će Vam izneti konkretne savete na osnovu kojih možete da poboljšate svoju trenutnu situaciju. 

Mala Arkana: Diskovi

 1. As diskova

Ova karta sugeriše da je gotov ili će uskoro biti gotov burni period Vašeg života. Naglašava da Vas očekuje novi početak, napredak i uspeh. Najavljuje idealan period za započinjanje nečeg novog – na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu.

 

 1. Dvojka diskova

Predstavlja iscrpljenost, umor i depresiju. Najčešće ukazuje na to da imate previše obaveza i briga. Ukoliko izvučete ovu kartu razmislite o svemu što Vam se dešava. Pokušajte da shvatite šta je to što Vam oduzima najviše energije. Nakon toga, sami ili uz pomoć prijatelja, rođaka, astrologa, pronađite način da se oslobodite stresa, briga i umora.

 

 1. Trojka diskova

Simboliše zadovoljstvo i nagradu. Budite sigurni da ćete u narednom periodu biti nagrađeni za trud i zalaganje u prethodnom periodu. Očekujte popravljanje odnosa sa partnerom, unapređenje ili povišicu plate na poslu.

 

 1. Četvorka diskova

Predstavlja sigurnost i sreću u svim životnim aspektima. Međutim, može da označava i određenu stagnaciju. Moguće je da je Vaša veza „upala u kolotečinu“, da ne ostvarujete progres na poslu i slično. Ukoliko izvučete ovu kartu, neophodno je da razmislite o tome da uvedete određene novine u svoj život, da se dodatno angažujete na poslovnom, ljubavnom i zdravstvenom planu.

 

 1. Petica diskova

Kada izvučete ovu kartu budite sigurni da u Vašem životu vlada neka nesigurnost. Naznačava velike promene kao što su raskid veze, razvod brak, smrt bliske osobe, gubitak posla, bankrot i slično. Veoma je važno da budete svesni perioda koji dolazi i da se pripremite za borbu sa problemima.

Međutim, više niste sami u borbi sa problemima. Astrolozi sa sajta www.astrousluge.com stoje Vam na raspolaganju uvek. Njihov jedini cilj je – pomoći individui da prebrodi težak i buran period.

 

 1. Šestica diskova

Simbolizuje određeno postignuće i pobedu. Moguće je da će se Vaša veza završiti brakom, da ćete doživeti unapređenje ili povišicu na poslu, da će se Vaše zdravstveno stanje dosta popraviti. Međutim, ovi pozitivni rezultati su posledica vrednog rada u prethodnom periodu. Ne očekujte da će Vam sve krenuti na bolje – odjednom.

 

 1. Sedmica diskova

Ova karta predstavlja određeno zajedništvo i slogu. Naglašava veliku podršku, razumevanje i pomoć. Možete biti sigurni da će Vam drugi ljudi pomoći da ostvarite određeni napredak u životu. Moguće je da ćete upoznati zanimljivu osobu ili pronaći posao zahvaljujući prijateljima, porodici ili poznanicima. Ova karta uvek najavljuje popravljanje finansijske situacije.

 

 1. Osmica diskova

Simboliše period velikih promena, neizvesnosti i borbe. Ukazuje na dosta brige, stresa i neprospavanih noći. Vama sugeriše da je neophodno da uložite mnogo truda i rada kako bi se Vaš život vratio u normalan kolosek.

 

 1. Devetka diskova

Reč je o karti koja ukazuje na nadu. Poziva Vas da povratite veru u sebe, ljude, Boga. Najavljuje Vam period blagostanja, sreće i progresa. Budite hrabri sada, sledi razdoblje velikog napretka i uspeha.

 

 1. Desetka diskova

Ovo je jedna od najpozitivnijih tarot karata. Simboliše zdravlje, ljubav i novac. Moguće je da će se Vaše zdravlje značajno popraviti, da ćete stupiti u brak ili ozbiljnu vezu sa osobom koja je Vaša srodna duša. Najavljuje period neizmerne sreće i blagostanja.

 

 1. Paž diskova

Odnosi se na komunikaciju i obrazovanje. Ukazuje na to da ćete imati dobre odnose sa drugim ljudima i da ćete svu svoju energiju usmeriti na unapređivanje svog znanja i veština. Napokon ćete postati svesni toga da je Vaša budućnost samo u Vašim rukama.

 

 1. Vitez diskova

Ukazuje na hrabrost, snagu i istrajnost. Ukazuje na veoma burno razdoblje Vašeg života u kome ćete morati da pronađete način da se izborite sa problemima i stresom. Veoma je važno da se izborite sa negativnim emocijama i strahom.

 

 1. Kraljica diskova

Predstavlja ženu koja je arhetip prave žene: moćna, predana i ženstvena. Ukazuje na to da će u Vaš život ući takva osoba ili da je neophodno da ostvarite kontakt sa svojom ženskom stranom – da damo prednost emocijama.

 

 1. Kralj diskova

Simboliše moć, samopouzdanje i tradiciju. Ukazuje na potrebu za ostvarivanje kontakta sa muškom stranom svoje ličnosti – da damo prednost razumu, a ne emocijama.

 

Saznajte značenje Tarot karata iz grupe Štapovi

 

 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 11 + 4 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop