Tarot karte: Pehari

Autor: Astrousluge komentara 0 Pehari

 

Objasnila sam da se Mala Arkana sastoji od četiri grupe tarot karti. Ovom prilikom govoriću o tarot kartama iz grupe Pehari. Ova grupa obuhvata 14 karti, a svaka od njih ima specifično značenje i uticaj na vaš život. 

 

 

Mala Arkana: Pehari

 

1. As pehara

Predstavlja emocionalan period u vašem životu. Ukazuje na to da ćete odluke donositi srcem, a ne glavom. Zbog toga je poželjno da ne donosite važne odluke u ovom periodu. S druge strane, moguće je da je došlo vreme da istaknete svoje ženske osobine – nežnost, emocionalnost i slično. U zavisnosti od vaše trenutne situacije, tarot tumač će moći da odredi šta je za vas trenutno svrsishodnije.


 

2. Dvojka pehara

Ova karta simboliše pravu ljubav, ozbiljnu vezu ili brak. Ukoliko izvučete ovu kartu budite sigurni da ćete u narednom period upoznati ljubav svog života ili ćete stupiti u bračnu zajednicu. Predstavlja snažnu intimu i povezanost, te budite spremni na to da se odreknete stvari koje ste navikli da radite sami.


 

3. Trojka pehara

Simboliše nadu,oporavak i uspeh. Ukazuje na bolji period u vašem životu, kada će se vaša ljubavna, poslovna ili zdravstvena situacija znatno popraviti. Veoma je bitno da iskoristite taj period kako biste radili na sebi – obrazujte se, trenirajte, izlazite, putujte…

 

 

4. Četvorka pehara

Označava određenu patnju, nemoć i ranjivost. Nagoveštava veoma loš period u vašem životu. Moguće je da ćete doživeti veliko razočaranje, te ćete izgubiti volju i želju da se trudite. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite spremni na veoma loš period, ali nikako ne očajavajte, već pokušajte da pronađete način da se izborite sa tugom i patnjom.


 

5. Petica pehara

Predstavlja gubitak, nemoć i strah. Naime, moraćete da se suočite sa problemima, greškama i tajnama iz prošlosti, a to će izazvati brojne negativne emocije. Ova karta vam savetuje da se u ovom periodu oslonite na sebe i svoju intuiciju, a ne na druge ljude.


 

6. Šestica pehara

Ukazuje na nostalgiju za bivšim partnerom, prijateljima, domovinom, poslom… Moguće je da ćete se osećati setno i melanholično. Kako ne biste upali u “kolotečinu” neophodno je da prošlost ostavite tamo gde joj je mesto – u prošlosti.


 

7. Sedmica pehara

Simboliše neodlučnost i zbunjenost. Moguće je da ćete se dvoumiti između više partnera, poslova, ulaganja i slično. Kako ne biste propustili prilike koje vam se ukazuju, budite racionalni i dobro razmislite šta bi bilo najbolje po vas.

 

 

8. Osmica pehara

Predstavlja nagone i niske strasti svake osobe. Ukazuje na ono što bi svako želeo da prikrije – najmračnije tajne, želje, zavisnosti i slično. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite sigurni da imate neku lošu naviku, koje morate da se rešite što pre.


 

9. Devetka pehara

Ova tarot karta označava zadovoljstvo i uspeh. Vaši planovi, želje i stremljenja, konačno će se ostvariti. Nagoveštava ulazak u vezu, sklapanje braka, završetak školovanja, pronalazak posla, rođenje deteta i slično.


 

10. Desetka pehara

Njena glavna simbolika je nada. Ukazuje na poboljšanje vaše trenutne situacije i započinjanje boljeg i srećnijeg perioda. Budite spremni na period prosperiteta, u kome će vam sve što zamislite ići od ruke.


 

11. Paž pehara

Označava novi početak. Moguće je da ćete stupiti u novu vezu, brak, zatrudneti, dobiti dete, dobiti novi posao i slično. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite sigurni da je vreme da predahnete i, makar na tren, uživate u plodovima svoga rada i truda.


 

12. Vitez pehara

Simboliše nova emotivna iskustva. Ukazuje na to da ćete morati da se oslobodite mentalnih barijera, koje vas sprečavaju da pokažete sve svoje vrline i veštine. Ukoliko budete istrajni, napokon ćete ovladati svojim afektima.


 

13. Kraljica pehara

Ova tarot karta predstavlja mudrost i intuiciju. Poziva vas da se oslonite na svoje znanje, veštine i osećanja. Ukoliko budete postupali u skladu sa tim savetima, zasigurno ćete ostvariti sve što ste oduvek želeli.


 

14. Kralj pehara

Reč je o karti koja predstavlja ozbiljnog, staloženog i razumnog muškarca – očinsku figuru. Usmerava vas na to da postanete svesni sebe, svojih sposobnosti i mogućnosti. Savetuje vam da prilikom donošenja odluke razmišljate racionalno, objektivno i odlučno.

 

POGLEDAJTE: CIGANSKI TAROT – VEO MISTERIJE ILI ISTINE?

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar