Tarot karte: Pehari

Svaka tarot karta ima specifično značenje i ukazuje na određeni pozitivni ili negativni događaj u Vašem životu.  Na osnovu karti koje izvučete, iskusni tarot tumač Vam može dati korisne savete uz pomoć kojih ćete zasigurno prevazići burni period ili, pak, zadržati sreću i blagostanje u svom životu. 

Autor: Darka Cvetković komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darka Cvetković


Opcija 19

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKACV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darka Cvetković

 

Objasnila sam da se Mala Arkana sastoji od četiri grupe tarot karti.  Ovom prilikom govoriću o tarot kartama iz grupe Pehari. Ova grupa obuhvata 14 karti, a svaka od njih ima specifično značenje i uticaj na Vaš život. 

Mala Arkana: Pehari

 1. As pehara

Predstavlja emocionalan period u Vašem životu. Ukazuje na to da ćete odluke donositi srcem, a ne glavom. Zbog toga je poželjno da ne donosite važne odluke u ovom periodu. S druge strane, moguće je da je došlo vreme da istaknete svoje ženske osobine – nežnost, emocionalnost i slično. U zavisnosti od Vaše trenutne situacije, tarot tumač će moći da odredi šta je za Vas trenutno svrsishodnije.

 

 1. Dvojka pehara

Ova karta simboliše pravu ljubav, ozbiljnu vezu ili brak. Ukoliko izvučete ovu kartu budite sigurni da ćete u narednom period upoznati ljubav svog života ili ćete stupiti u bračnu zajednicu. Predstavlja snažnu intimu i povezanost, te budite spremni na to da se odreknete stvari koje ste navikli da radite sami.

 

 1. Trojka pehara

Simboliše nadu,oporavak i uspeh. Ukazuje na bolji period u Vašem životu, kada će se Vaša ljubavna, poslovna ili zdravstvena situacija znatno popraviti. Veoma je bitno da iskoristite taj period kako biste radili na sebi – obrazujte se, trenirajte, izlazite, putujte…

 

 1. Četvorka pehara

Označava određenu patnju, nemoć i ranjivost. Nagoveštava veoma loš period u Vašem životu. Moguće je da ćete doživeti veliko razočarenje, te ćete izgubiti volju i želju da se trudite. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite spremni na veoma loš period, ali nikako ne očajavajte, već pokušajte da pronađete način da se izborite sa tugom i patnjom.

 

 1. Petica pehara

Predstavlja gubitak, nemoć i strah. Naime, moraćete da se suočite sa problemima, greškama i tajnama iz prošlosti, a to će izazvati brojne negativne emocije. Ova karta Vam savetuje da se u ovom periodu oslonite na sebe i svoju intuiciju, a ne na druge ljude.

 

 

 

 1. Šestica pehara

Ukazuje na nostalgiju za bivšim partnerom, prijateljima, domovinom, poslom… Moguće je da ćete se osećati setno i melanholično. Kako ne biste upali u “kolotečinu” neophodno je da prošlost ostavite tamo gde joj je mesto – u prošlosti.

 

 1. Sedmica pehara

Simboliše neodlučnost i zbunjenost. Moguće je da ćete se dvoumiti između više partnera, poslova, ulaganja i slično. Kako ne biste propustili prilike koje Vam se ukazuju, budite racionalni I dobro razmislite šta bi bilo najbolje po Vas.

 

 1. Osmica pehara

Predstavlja nagone i niske strasti svake osobe. Ukazuje na ono što bi svako želeo da prikrije – najmračnije tajne, želje, zavisnosti I slično. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite sigurni da imate neku lošu naviku, koje morate da se rešite što pre.

 

 1. Devetka pehara

Ova tarot karta označava zadovoljstvo i uspeh. Vaši planovi, želje i stremljenja, konačno će se ostvariti. Nagoveštava ulazak u vezu, sklapanje braka, završetak školovanja, pronalazak posla, rođenje deteta i slično.

 

 1. Desetka pehara

Njena glavna simbolika je nada. Ukazuje na poboljšanje Vaše trenutne situacije i započinjanje boljeg i srećnijeg perioda. Budite spremni na period prosperiteta, u kome će Vam sve što zamislite ići od ruke.

 

 1. Paž pehara

Označava novi početak. Moguće je da ćete stupiti u novu vezu, brak, zatrudneti, dobiti dete, dobiti novi posao i slično. Ukoliko izvučete ovu kartu, budite sigurni da je vreme da predahnete i ,makar na tren, uživate u plodovima svoga rada i truda.

 

 1. Vitez pehara

Simboliše nova emotivna iskustva. Ukazuje na to da ćete morati da se oslobodite mentalnih barijera, koje Vas sprečavaju da pokažete sve svoje vrline i veštine. Ukoliko budete istrajni, napokon ćete ovladati svojim afektima.

 

 1. Kraljica pehara

Ova tarot karta predstavlja mudrost i intuiciju. Poziva Vas da se oslonite na svoje znanje, veštine i osećanja. Ukoliko budete postupali u skladu sa tim savetima, zasigurno ćete ostvariti sve što ste oduvek želeli.

 

 1. Kralj pehara

Reč je o karti koja predstavlja ozbiljnog, staloženog i razumnog muškarca – očinsku figuru. Usmerava Vas na to da postanete svesni sebe, svojih sposobnosti i mogućnosti. Savetuje Vam da prilikom donošenja odluke razmišljate racionalno, objektivno i odlučno.

 

Saznajte značenje Tarot karata iz grupe Diskovi.

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 10 + 12 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop