Kako Vam horoskop ukazuje na ljubavne probleme?

Kako biste znali kakvi ste ili sa kakvom osobom stupate u brak, napisala sam ovaj kratak tekst, koji će Vam objasniti da li možete da očekujete harmoničnu ljubavnu priču kao iz bajke ili emotivnu vezu ispunjenu krahovima. 

Autor: Marina Todorović komentara 4 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Marina Todorović


Opcija 36

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MAKIT datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Marina Todorović

Vernost i prevara u horoskopu

Horoskopski znak govori mnogo o tome da li ste Vi ili Vaš partner skloni dvostrukim i tajnim vezama.

Ovan: Pripadnici ovog horoskopskog znaka uvek su spremni na akciju, promene i uzbuđenje. Na sve gledaju kao na izazov i priliku za dobru zabavu. Fizički izgled im je veoma bitan, te je vrlo moguće da će stalno “okretati glavu” za atraktivnim pripadnicima suprotnog pola.

Bik: Reč je o osobama koje su, uglavnom, tradicionalno vaspitane. To znači da u velikoj meri cene brak i porodicu. Pripadnici ovog znaka Zodijaka neće prevartiti voljenu osobu čak ni onda kada dobiju “ponudu koja se ne odbija”. Međutim, ukoliko Bik ne dobije željenu pažnju, nežnost  i seksualno zadovoljstvo, postoji velika šansa da će to potražiti kod druge osobe.

Blizanci: Ovo je, bez sumnje, najmanje veran horoskopski znak. Naime, Blizanci su uvek u potrazi za avanturom, uzbuđenjem i flertom. Njihova priroda je nemirna i znatiželjna. Međutim, kada pronađu osobu koja je slobodna, pozitivna i avanturistički nastrojena, u stanju su da joj se u potpunosti prepuste.

Rak: Rakovi su okrenuti porodici. U partneru nalaze prijatelja za ceo život. Pripadnici ovog znaka su veoma romantični i odani.

Lav: Slobodno mogu reći da je ovo najsebičniji znak Zodijaka. Lavovi na prvo mesto stavljaju svoje potrebe I želje, a ukoliko partner ne radi sve kao što se očekuje, to će potražiti na drugom mestu.

Devica: Device veruju u vernost, posvećenost i predanost. Retko kada zavole, ali kada zavole, vole do kraja. Pripadnici ovog znaka teže harmoniji i savršenstvu, te se neće olako odlučiti na prevaru.

Vaga: Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku žude za nežnošću i pažnjom. U svemu traže harmoniju i sklad. Kada pronađu idealnu osobu za sebe, neće ni pomisliti na prevaru.

Škorpija: Reč je o veoma seksualnom i senzualnom horoskopskom znaku, kojem je strast osnova svake veze. Ukratko, ukoliko nema strasti, Škorpija će to potražiti u krevetu druge osobe. Takođe, pripadnici ovog znaka su veoma osvetoljubivi i ljubomorni, te postoji velika šansa da će prevariti partnera iz osvete.

 

 

 

Strelac: Strelčevi su poznati avanturisti, koji ljubav, strast  i emocije doživljavaju kao neko uzbudljivo putovanje. Vole sve što je zabranjeno, te postoji šansa da će prevariti voljenu osobu samo zato što prevaru tumače kao izazov.

Jarac: Pripadnici ovog horoskopskog znaka teže harmoniji, miru I stabilnosti. U partneru uvek traže osobu sa kojom će osnovati porodicu i dom. Odani su, te će se teško odlučiti na prevaru.

Vodolija: Znak Zodijaka koji ne voli pravila, ustaljenost i okvire. Veruje u slobodu. Uglavnom traži osobu koja je zanimljiva i drugačija od drugih. Kada pronađe partnera, koji ga svakodnevno iznova oduševljava, biće veran do kraja.

Ribe: Ovo je, bez sumnje, najemotivniji i najosetljiviji znak Zodijaka, koji živi između sna i jave. Ljubav doživljava kao bajku. Međutim, ukoliko partner uradi nešto što narušava harmoniju, u stanju je da prevari.

 

Vernost u natalnoj karti

Aspekti iz natalne karte, koji ukazuju na flert i prevaru su vladalac podznaka (Asc), položaj Venere i planeta u petoj i sedmoj kući.

Ukoliko je vladar Podznaka u dvojnom znaku (Ribe, Strelac, Blizanac), postoji ogromna šansa da je osoba sklona prevari, tajnim i dvostrukim vezama. Ukoliko je Venera u napetom aspektu sa Uranom, prevara je neminovna, jer osoba preferira slobodnu i nekonvencionalnu ljubav. Ukoliko se u petoj ili sedmoj kući nalazi Jupiter, osoba ima nezasitu potrebu za ljubavlju i strašću, ali ne samo od jedne osobe.

 

Upoznajte svoju budućnost - Izradite natalnu kartu! 

 

Ljubavni horoskop - Da li Vas očekuje razvod braka?

Činjenica je da  većina ljudi neće trpeti svađanje, vređanje i ponižavanje, ali ova dva horoskopska znaka brže uručuju papire za razvod od drugih.

Razvod braka u horoskopu

Bik: Pripadnici ovog horoskopskog znaka nesebično daju ljubav i pažnju. Osobu sa kojom stupe u brak, veoma brzo učine centrom svog univerzuma. Međutim, većina Bikova ne uspe da pronađe istu takvu osobu, pa se razočaraju u ljubav. Razočarenje dovodi do sigurnog razvoda. Takođe, Bikovi vole da razmaze voljenu osobu i da je učine zavisnom. Ukoliko vide da voljena osoba dobro funkcioniše i sama, lako će se odlučiti na razvod braka.

Devica: Device su veoma racionalne, inteligentne i ,nadasve, zanimljive osobe. Međutim, pripadnici ovog znaka su skloni tome da svakome pronalaze manu I da to otvoreno kritikuju. Device su u stanju da i od najsitnijeg nedostatka naprave ogroman propust. Zbog te svoje osobine, sklone su ishitrenim razvodima.

 

Razvod braka u natalnoj karti

Najsigurniji pokazatelj razvoda u natalnoj karti je sedma kuća. Ukoliko se u ovoj kući nalazi Uran ili su druge planete loše aspektovane, postoji velika šansa da Vaš brak neće potrajati “dok vas smrt ne rastavi”. Ukoliko želite da znate da li ćete se ponovo udati/oženiti, astrolog će, takođe, obratiti pažnju na sedmu kuću u natalnoj karti. Ukoliko se u njoj nalazi Venera ili je vladalac kuće u horoskopskom znaku Ribe, Strelac, Blizanci ili Devica, šanse da ćete ponovo reći “da” je ogromna. 

 

Da li ćete doživeti razvod braka?

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Shole Kakhaz 2017-12-10
Moje ime je Shole Kakhaz. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam svojoj prijateljica o situaciji i ona mi savjetuje da vidim nazvanu čarobnjak OGAGA KUNTA. Javio sam mu se putem e-pošte, odgovorio je i rekao mi što učiniti i ja to učinio i to je bio kraj problema kada tjedan dana kasnije moj suprug se vratio i zamolio me da mu oprostim. možete doći i do tog čovjeka putem: ogagakunta@gmail.com


MILICA 2017-02-08
brak mi je u krizi..sta mi predstoji sa osobom rodjenom 11.08.1957, a ja sa rodjena 06.10.1959. Unapred hvala


nevenka 2016-08-05
sta mi predstoji sa osobom rodjenom 01. 06. 1953 u nisu? Ja sam rodjena 23. o5. 1960 u gospicu u 23 45h


zvonko 2016-07-30
brak mi je u krizi dali ce opstati ili sledi razvod


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 8 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop