Horoskop govori kakvo je vaše zdravlje

Autor: Zlatinka Jovanović komentara 3 Horoskop govori kakvo je vaše zdravlje

 

 

Ovan: Pripadnici ovog horoskopskog znaka moraju da nauče da se izbore sa glavoboljom, migrenom, zuboboljom i nesanicom. Obzirom na to da se veoma lako iznerviraju, mogući su i brojni problem prouzrokovani stresom.

Bik: Poznato je da su Bikovi veliki gurmani, koji uživaju u hrani. Zbog toga, mogu imati problema sa prekomernom težinom i povišenim holesterolom, a oni zajedno dovode do srčanih problema. Najviše problema mogu da imaju sa grlom i vilicom, te su upalna stanja česta pojava.

Blizanci: Blizancima vlada Merkur, a ova planeta ima veliki uticaj na “duple” delove tela: ruke, noge, oči, bubrege, jajnike… Takođe, pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju problem sa čestim prehladama.

Rak: Zbog čestog nerviranja i promena raspoloženja, Rakovi mogu imati brojne zdravstvene probleme prouzrokovane stresom. Neki od najčešćih su čir na želucu, gorušica, pad imuniteta, alergije, pa čak i šećer. Ono što je još značajno za ovaj horoskopski znak je i to što će čim primeni neku promenu u ili na svom telu, odmah otrčati kod doktora.

Lav: Lavovi najčešće pate od zdravstvenih problema, koji su povezani sa očima, kostima i srcem. Zbog toga često imaju loš vid, probleme sa kičmom ili zglobovima... Pripadnici ovog horoskopskog znaka ne vole da idu kod lekara, jer to tumače kao znak slabosti, te neretko zapostavljaju svoje zdravlje.

Devica: Opšte je poznato da Device previše brinu o svakoj sitnici, a to ih dovodi do brojnih zdravstvenih problema, kao što su bolesti creva, pankreasa, jetre i želuca. Kada primete neku promenu na sebi, skloni su ka tome da paniče više nego što bi trebalo. Pripadnici ovog znaka Zodijaka mogu biti skloni čestim promena raspoloženjima, pa i depresiji.

Vaga: Bolesti, koje su najčešće kod ovog znaka su problemi sa bubrezima, kožom, bešikom i bubrezima. Vagama je veoma bitna ljubav i podrška, a kada to nemaju, sklone su različitim bolestima.

 

 

Škorpija: Ovo je znak Zodijaka, koji je sklon brojnim porocima. Zbog unosa alkohola, loše hrane, pa čak i psihoaktivnih supstanci, Škorpije su sklone čestim zdravstvenim problemima, od trovanja do ozbiljnih infekcija i stanja. Najosetljiviji im je urološko-genitalni deo tela.

Strelac: Pripadnici ovog znaka su skloni čestim povredama, lomovima kostiju i slično. Najčešće imaju probleme sa kukovima, kičmom i nogama. Moguće je da od malena pate od neke deformacije kičme.

Jarac:  Ovaj znak Zodijaka retko kada boluje, jer generalno ima odličan imuni sistem. Međutim, mogući su problemi sa brojnim kožnim bolestima i deformacijama kičme.

Vodolija: Vodolije su sklone čestim upalnim stanjima, bolovima i grčevima u mišićima i nervnim problemima. Definitivno, najveći broj problema izazvan je nervozom i stresom. 

 

Zdravlje u natalnoj karti 

 

Tumačenjem natalne karte astrolog može da otkrije kojim bolestima ste skloni. U tu svrhu, iskusni astrolog posmatra položaj Meseca, vladara i položaj planeta u VI kući i vladara VII kuće. 

 

Astrolog Zlatinka Jovanović iz Srbije

Izradi natalnu kartu i saznaj da li si sklona težim bolestima, infekcijama i drugim zdravstvenim problemima!

Moje ime je Zlatinka Jovanović. Astrologijom se bavim još od tinejdžerskih dana, a osobama sa zdravstvenim problemima savetujem da probaju karmičko isceljenje. Možete me kontaktirati pozivom na broj  i odabirom opcije 41. Ukoliko imate konkretno pitanje o Vašem zdravlju, savetujem da mi pošaljete Sms poruku koja će sadržat

i sledeće podatke: (razmak) datum, sat i mesto Vašeg rođenja i Vaše pitanje. Sve to pošaljite na broj .

 

 


Zlatinka Jovanović

Autor: Zlatinka Jovanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Zlatinka Jovanović klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Todoric Goran 2016-07-23
Rodjen sam 16.11.1961 N.Sad Zanima me posao i finansije


katerina 2016-05-28
Rodena sum 19.09.1981 me interesira zdravjeto moe i bracniot zivot


vodolija 2016-05-27
Rodzen sam 01/02/1991 zanima me posao i finansie


Ostavite komentar