Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše

Srodna duša. Budalaština! – reći će mnogi. Međutim, astrologija poznaje srodne duše. Analiza ljubavnog horoskopa pokazuje da svaki od znakova Zodijaka ima šansu da sretne idealnog partnera.

Autor: Zlatinka Jovanović komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Zlatinka Jovanović


Opcija 41

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

ZLATA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Zlatinka Jovanović

Horoskopski znak Ovan

Ovnovi žude za slobodom, ali kada se zaljube u stanju su da „umru za osobu koju vole“. Spadaju u najemotivnije i najromantičnije znakove Zodijaka. Veoma su strastveni. Vole da budu dominantni. Problem sa njima je što će, ako ne vole dovoljno osobu sa kojom su u vezi, radije izabrati avanture i izazove nego vezu, brak i porodicu. 

Idealni partneri: Blizanci, Vodolija i Lav

 

Horoskopski znak Bik

Bikovi teže ka tome da budu finansijski osigurani, da imaju zdravu porodicu i partnera kojeg vole. Veoma su emotivni. Vole da uživaju u životu i svakom novom trenutku. Sreću pronalaze u svemu što ih okružuje, a posebno u hrani i piću. Teže ka tome da održe neke tradicionalne vrednosti. Zbog toga imaju neizmerno poštovanje prema partneru.

Idealni partneri: Rak, Ribe, Škorpija

 

Saznaj da li ćeš da doživiš ljubav za ceo život!

 

Horoskopski znak Blizanci

Blizanci veoma lako stiču prijatelje, ali partnere i ne baš. Iako su majstori flerta, kod njih se većina stvari i završava upravo na njemu.  Pripadnici ovog znaka zrače neverovatnom energijom i privlače pažnju suprotnog pola gde god da se pojave. Većina Blizanaca voli da se igra mačke i miša, ali kada pronađu idealnu osobu za sebe u stanju su da budu verni „do groba“. Reč je o veoma maštovitim, strastveni, inteligentni  i avanturistički nastrojenim osobama, koje će moći da budu jedino sa istom takvom osobom.

Idealni partneri: Ovan, Lav

 

Horoskopski znak Rak

Rakovi su najemotivniji znak Zodijaka, definitivno. Oni su željni pažnje, nežnosti i ljubavi. Ukoliko se, makar i na tren, osete nevoljeno i zapostavljeno, poželeće da raskinu. Spadaju u veoma romantične znakove koji će uraditi sve što mogu ne bi li iznenadili voljenu osobu. Veoma su verni, pouzdani i iskreni. Uglavnom teže tradicionalnim vrednostima.  Zbog toga treba da nađu pouzdanu osobu, koja neće imati problem sa tim da se potpuno prepusti ljubavi i strasti.

Idealni partneri: Bik, Devica

 

Horoskopski znak Lav

Ovaj horoskopski znak je veoma romantičan, emotivan i velikodušan. Daće sve što ima, pa i više od toga, za voljenu osobu. Međutim, isto to očekuje i od voljene osobe. Dakle, ako se ne oseća obožavano 24/7, Lav će brzo da okonča tu vezu. S druge strane, Lavovi su veoma inteligentni, harizmatični i veseli ljudi koji će da Vam ulepšaju dan svakodnevnim sitnicama.

Idealni partneri: Blizanci, Vaga

 

 

Horoskopski znak Devica

Device deluju veoma hladno, nezainteresovano i arogantno. Međutim, izgled vara. Osobe rođene u ovom znaku Zodijaka su brižne, verne,požrtvovane i potpuno predane voljenoj osobi.  Glavni problem u vezi može da bude preterana ambicioznos, perfekcionizam i organizovanost Device. Zbog toga, Devicama treba osoba koja će da bude isto tako odgovorna i predana onome što radi.

Idealni partneri: Rak, Škorpija

 

Horoskopski znak Vaga

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su romantični, nežni i osećajni. U vezi ili braku teže harmoniji i sigurnosti. Teško podnose konflikte i velike promene. Problem sa ovim znakom je što traži idealnog partnera, pa se veoma lako razočara.

Idealni partneri: Lav, Rak, Strelac

 

Horoskopski znak Škorpija

Kada kažete Škorpija, prvo pomislite na strastvenost. Reč je o veoma misterioznim osobama, koje deluju hladno i intigrantno.  Emotivno su veoma labilne i ranjive. Umeju biti preterano posesivne i ljubomorne. U vezi najvažniji su im poverenje, strastvenost i sigurnost. Potrebna im je osoba koja može da ih razume i prihvati.

Idealni partneri: Devica, Jarac

 

Horoskopski znak Strelac

Rođeni avanturista koji svakog dana pomera granice. Uvek teži ka tome da bude nezavisan i slobodan. Živi po principu „samo je nebo granica“. Tako se ponaša i u ljubavi. Neće se skrasiti sve dok ne pronađe idealnu osobu za sebe. A pronaći idealnu osobu, za Strelca je veoma teško, jer je reč o veoma specifičnom horoskpskom znaku. Osoba koja može da osvoji Strelca mora da bude slobodoumna, vesela, nežna , lojalna, posvećena porodici i porodničnom domu.

Idealni partneri: Vaga, Vodolija

 

Saznaj da li imaš sreće u ljubavi! 

 

Horoskopski znak Jarac

Najracionalniji znak Zodijaka. Jarčevi razmisle dobro pre nego što donesu bilo koju odluku. To važi i za ljubav.  Pre nego što započnu vezu, obrate pažnju na sve aspekte, pa tek onda donesu odluku.  Kada odluče da budu sa nekim, to u samom startu znači da veruju da bi ta osoba mogla da bude prava za njih. Glavni pokretači u životu su im muzika, ljubav i strastvenost.

Idealni partneri: Škorpija, Ribe

 

Srodne duše u horoskopu

 

Horoskopski znak Vodolija

Reč je o veoma specifičnoj osobi, koja ima neobuzdanu maštu i želju za avanturom. Vole slobodu. Mrze ograničenja i barijere. Vodolije su inteligentne, emotivne i senzualne osobe, kojima treba ista takva osoba. U svakodnevnom životu će ići tako gde niko ne bi, ali u ljubavi nije tako – u ljubavi su veoma oprezni i proračunati.  Ali, kada stupe u vezu, ne štede energiju, vole celim srcem.

Idealni partneri: Ovan, Strelac

 

Horoskopski znak Ribe

Ribe su najemotivniji znak Zodijaka. Iako mogu da deluju prilično distancirano i hladno, zapravo su veoma predane voljenoj osobi. Sve će da urade da usreće partnera. Ali, za uzvrat očekuju da se i vi njima bezuslovno date. Ribama treba osoba koja će da ima slična ili ista interesovanja i potrebe.

Idealni partneri: Jarac, Bik

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Ljubica 2016-11-03
Reci te mi Jel istina da Dupli strelcevi se uklapaju sa Skorpijama il Rakovima?


ljiljana 2016-08-30
Mogu da kazem da sam odusevljena sa onim sto s am procitala za blizance jer je sve tacno .


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 9 + 1 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop