Astrologija kaže "oči su ogledalo duše"

Sigurno ste nekada čuli ili rekli staru srpsku izreku "oči su ogledalo duše". Kada je reč o astrologiji, ovo nije samo izreka! 

Autor: Marko Voronjin komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Marko Voronjin


Opcija

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MARKOV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Marko Voronjin

Psiholozi tvrde da je čoveka najlakše "pročitati" pomoću njegovih očiju i pogleda. Ljudi su često ravnodušni, hladni, neprijatni, ali oči pokazuju suprotno. Osmeh na usnama ništa ne znači bez osmeha u očima, zar ne?

 

Boja očiju u astrologiji

Datum rođenja često nije dovoljan za određivanje svih aspekata Vašeg života, Zbog toga mnogi astrolozi insistiraju na tome da im pokažete Vaše oči ili, ukoliko niste u istoj prostoriji, opišete njihovu boju. Moje ime je Marko Voronjin - Ja stalno podsećam ljude na to koliko su naše oči bitne. Naravno, ne samo zato što pomoću njih vidimo i doživljavamo svet koji nas okružuje, već i zbog toga što smatram da one govore mnogo o ljudima. Celog života se vodim onom starom "Pogledaj čoveka u oči i videčeš šta ti misli" i moram priznati da me nikada nije izdala i prevarila. 

Ako želite jedinstvenu i potpuno tačnu astro-prognozu, savetujem Vam da ukucate: OCI(razmak) DATUM,VREME I MESTO VAŠEG ROĐENJA, BOJU VAŠIH OČIJU I VAŠE PITANJE i to pošaljite na 1298.  Ja ću da uradim astro analizu i na osnovu nje ću da odgovorim na Vaše pitanje. Ne zaboravite, boja Vaših očiju ovde igra veoma bitnu ulogu. 

Pokušajte da odredite boju Vaših očiju što preciznije. Razmislite da li su one:

  • crne
  • plave
  • sive
  • zelene
  • svetlo smeđe
  • tamno smeđe 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Nedita 2017-04-18
Svjetlo smeđe oci


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 5 + 7 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop