Numerološka prognoza za 2017. godinu: Nezadovoljstvo naroda na proleće

Tokom ove godine bi bilo dobro pripremiti teren za novog premijera. Bioritamskim peticama predstoji godina ljubavi, šestice ulaze u jedan od težih perioda dok devetke započinju novi ciklus.

Autor: Aleksandra komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Aleksandra


Opcija 18

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

ALEX datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Aleksandra

 

U numerološkim tumačenjima razmatram čitav datum rođenja u kombinaciji sa kodovima koji se dobijaju iz njega. Dakle, u prognozama koristim bioritamski broj (datum i mesec) u kombinaciji sa generacijskim brojem (godina), da bih bih mogla da sagledam što više detalja.

 

Za tumačenje i prognoze u vezi sa Republikom Srbijom, uzimam datum kada je donet Ustav, u narodu poznat kao Mitrovdanski: 30. 9 2006. Sa ovim kodom naša država ima prodor u Evropu, ali pod uslovom da se Evropska Unija i dalje se odrzi! Diplomatski odnosi se uspešnije odvijaju, nego pre ovog Ustava. Međutim, pri tom procesu približavanja Evropi narod je, u pravom smislu te reči, zapostavljen.


Srbija ulazi u otežavajuću godinu koja nije preterano dobra za nove poduhvate, ali jeste za privođenje kraju davno započetih projekta i rešavanje problema koji su bii ’’gurnuti pod tepih’’, a sada mogu dobiti novi oblik, kada će za sve biti plaćena dvostruka cena. 


U predhodnom periodu je inostranim strukturama bilo previše dozvoljeno da se mešaju u unutrašnju politiku naše zemlje, tako da će se posledice toga tek osetiti. Zategnuta situacija je krenula od septembra 2016. i nastavlja se do sledeće jeseni.


Tokom narednog perioda biće problema oko zemljišta i svega onoga što je pod zemljom. Moguće su velike igre i manipulacije, tako da ništa nije onako kako se prezentuje u javnosti. Najveći akcenat će biti bačen na rudarske basene, pogotovo Trepču, kao i na geološka i arheološka istraživanja i trgovinu rudama i artefaktima.


Ovo je godina zadržavanja postojećeg stanja i otežavajućih okolnosti da se dođe do bilo kog zadatog cilja u okviru granica naše zemlje, granica koje još striktno nisu obeležene i priznate!


Veliki je znak pitanja šta se desilo sa Južnim tokom, tako da se može ispostaviti da će Srbija po tom pitanju ostati ’’slepo crevo’’ Evrope. Dogovori neće biti ipoštovani na vreme, tako da je veoma moguće u da će zbog koridora 10 i 11 penali biti visoki. 

 


Nezadovoljstvo naroda kulmiraće u aprilu i maju, zbog nemaštine i povećanja cene energenata. Tada su mogući i manji potresi! Podzemne vode bujaju i urušavaju zemljište. U brdovitim naseljima neplanski postavljene septičke jame pod naletom većih padavina, stvaraće klizišta.


Tokom ove godine bi bilo dobro pripremiti teren za novog premijera, čija će aktuelnost, po mom sagledaavanju, slediti od jeseni 2017. To će biti ’’osveženje’’ koje će nam se dogoditi u narednom periodu.

 

Terorizam posustaje, špijunaža cveta


Kada se radi o terorizmu u svetu, ovo će biti blaža godina u odnosu na prethodnu. Kao da su se i ekstreminističke grupe umorile od svojih suludih ciljeva.


Našu zemlju će terorizam zaobići, ali ona ima drugi problem: Ubacivanje ’’krtica’’ u državne strukture, a kojima je cilj da podrivaju sistem i prave nerede unutar samog političkog rukovodstva. Špijunaža je u porastu.

 

Objavljeno u časopisu "Treće oko". 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


vesna 2016-12-09
kada ce narodu biti bolje


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 14 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop