Pažnja! 2017. godina je godina Petla

Za dve nedelje nam stiže Nova godina, a ako bude upola dobra kao što su Petlovi, moguć je ogroman psiho-fizički, poslovni i ljubavni uspeh i procvat, ali ne za sve ljude. Ako želite da saznate da li će naredna godina biti uspešna i za Vas, pročitajte tekst. 

Autor: Saša Jevtić komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Petao je deseti znak u kineskom horoskopu i spada u najkompleksniji znak ovog horoskopa! On je u isto vreme željan druženja i buke i tišine i samoće, sa druge strane. On uživa u pažnji suprotnog pola, ali je u odnosu sa voljenom osobom veoma konzervativan. Ali to nije sve. Hajde da se zajedno upoznamo sa ovim znakom. 

Kineski horoskop: Petao 

Petlovi spadaju u radnike koje bi svaki poslodavac poželeo - vredni su, predani poslu i odgovorni. Teško donose odluke, ali kada ih donesu ne menjaju ih ni za šta na svetu. Ne vole laž, prevaru, manipulaciju i malverzaciju - vole kada su sve karte na stolu, okrenute prema gode. Iako deluju samouvereno, njihovo samopouzdanje zavisi od mišljenja drugih ljudi. Vole da provode vreme sa drugim ljudima, ali samo pod uslovom da su uvek u centru pažnje. A ako nisu, brzo se naljute i odu kući. Petlovi su veoma talentovani za upravljanje novcem - tuđim i svojim. Oni troše novac racionalno, samo na ono što im je zaista potrebno, a ostatak čuvaju za "crne dane". Petlovi žele da daju svoj maksimum svakog dana, pa su zbog toga, skloni preopterećivanju sebe. Kada je zdravlje u pitanju, mogući su problemi sa visokim krvnim pritiskom, tahikardijom, nervozom, 

 

Petlovi u ljubavi

Petlovi uživaju u igri zavođenja i osvajanja. Obožavaju pažnju suprotnog pola. Međutim, sve što žele je da pronađu pravu osobu za sebe - osobu sa kojom će ostariti i provesti svoj život. U ljubavi su veoma lojalni, predani i verni. Spadaju u veoma šarmantne i otvorene ljude, ali kada je ljubav u pitanju, veoma su konzervativni i romantični. U vezi/braku su im najbitniji dobra komunikacija, harmonija i sigurnost. Vole da budu u centru pažnje kod partnera, da ga iznova oduševljavaju i osvajaju. 

 

Kineski horoskop: Osobine Petlova

Dobre osobine: iskrenost, poštenje, entuzijazam, lojalnost, upornost, pedantnost, društvenost, komunikativnost, velikodušnost, šarmantnost, duhovitost.

Loše osobine: egoističnost, pretencioznost, arogantnost, ciničnost, mrzovoljnost i okrenutost materijalnim dobrima. 

 

Petlovi: Elementi u kineskom horoskopu

Elementi kojima pripadaju petlovi prema kineskom kalendaru

31.01.1957 do 17.02.1958 – VATRA
17.02.1969 do 05.02.1970 – ZEMLJA
05.02.1981 do 24.01.1982 – METAL
23.01.1993 do 09.02.1994 – VODA
09.02.2005 do 28.01.2006 – DRVO

 

Ako ste rođeni 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, onda je ovo definitivno Vaša godina !

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


elena 2016-12-27
veoma dobar horoskop


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 8 + 1 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop