Veliki svetski godišnji horoskop za 2017. godinu

Borba sa teroriznom, špijunažom i izdajom će se nastaviti. Problemi uzrokovani izbeglištvom će postati još veći, a neke zemlje poput Nemačke će morati ozbiljno da se pozabave ovim pitanjem. Očekuje se pogoršanje odnosa između Rusije i Turske, a Engleska će nastaviti da upravlja svetom "iz senke". Što se tiče Balkana, biće posebno teško za Crnu Goru. 

Autor: Darka Cvetković komentara 63 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darka Cvetković


Opcija 19

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKACV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darka Cvetković

 

2017. godina sa Jupiterom u Vagi  i Saturnom u Strelcu.

Jupiter  u Vagi  od 9. Septembra 2016.  do  10. Oktobra  2017. Kada prelazi u Škorpiju,

Saturn u Strelcu  do  20. Decembra 2017.,

 Uran je u Ovnu - Mart 2011 – Mart 2019,

 Neptun u Ribama do 27.januara 2026.

 Pluton u Jarcu od 26. Novembra 2008 do 2023.

 

Merkur će biti retrogradan – od 19. decembra 2016. do 08. januara 2017.

U 2017. godini Merkur će biti retrogradan u sledećim mesecima:

  • ​od 09. aprila do 03. maja 2017. u znaku Bika
  • od 12. avgusta do 05. septembra 2017.  – počinje u Lavu završava u Devici
  • od 03. do 22. decembra 2017. u znaku Strelca

 

Venera će biti retrogradna od 4.Marta 2017. do 15.Aprila 2017.

Eklipse  Sunca i Meseca 2017. :

  • Mesec 10. Februara 2017 na 22*28 stepena Lava
  • Sunčeva eklipsa  26. Februara 2017. Na 8*12 stepena Lava
  • Mesečeva 7. avgust 2017.  na 15*25 stepena Vodolije
  • Totalna eklipsa Sunca 21. Avgusta 2017.  na 28*53 stepeni Lava 

 

Ovo je godina vazdušnih znakova -  Blizanci, Vaga, Vodolija. Možemo reći da nebo pomaže, prirodna energija je razvijena za ova sazvežđa. Jako je važno gde se u nekoj godini nalazi Jupiter. On je dobrotvor i na osnovu njega tumačimo kakva će nam godina biti i koliko će sreća da nas prati. 

Kako je Jupiter u znaku Vage, pa i sam Ascedent, u novogodišnjoj noći kada sat otkuca ponoć i uđemo u novu godinu, bićemo i dalje pod uticajem Vage. Sve je u simbolici znaka koji pre svega traži harmoniju. Optimizam, raspoloženje, radost, ljubav prema drugom je osnovni cilj kojim trebamo svi da težimo. Međutim, kako je u trenutku početka godine na nebu veliki kardinalni krst, koji inače u astrologiji predstavlja Hristovo raspeće, onda je to simbol novog doba, ponovnog rođenja, vaskrsenja.

Godina koja je iza nas je obeležila tešku borbu i rat, izbeglice, migrante koji traže novi život, novu državu...  A tokom nove godine svet će tražiti novi život i radikalne promene. Mesec u Vodoliji upravo govori o narodu - Mesec, koji želi novu svest i nov sistem vrednosti, traži individualce koji žive onako kako žele po sopstvenim ubeđenjima i idejama (takve individualce predstavlja Vodolija). U svemu tome doprinosi i aktuelno dešavanje u preko okeanskoj državi koja  je dugo imala prefiks najjače i najmoćnije države na svetu.

 

 

Pre svega Jupiter u Vagi je zakon, odnos sa okolinom, sa osobom preko puta nas, bračnim i poslovnim partnerom. Kada sam već spomenula brakove, tokom ove godine će biti mnogo novih brakova, ali isto toliko i razvoda. Žene će krenuti u svoju borbu za jednaka prava. Kako planete pokazuju, žene će polako preuzimati vođstvo nad svetom. Iako je bilo za očekivati da će Amerika dobiti ženskog predsednika, to se nije desilo ali možemo da očekujemo da će u Evropi, ponovo, pored Hrvatske, da se pojavi još jedna kandidatkinja, koju sudbinski čeka mesto broj 1.

Poslovi koji se preporučuju tokom vladavine Jupitera u Vagi su pre svega kreativni. Saloni lepote, butici, poslastičarnice, izrada venčanica, muzika... Oni koji se bave pravom mogu imati uspeha. Svi poslovi koji predstavljaju savezništvo, udruživanje i zajednicu, biće plodonosni. Potrebno je raditi i praviti dobre poslove kada je Mesec u 2. , 6. ili 10. polju karijere. Takođe treba pratiti dobre aspekte sa Jupiterom i Venerom.

Ono o čemu svi brinu najviše, jesu rat i izbeglice. To stanje se neće smiriti. Zapravo, radiće se na novim zakonima koji će biti strožiji po samom ulasku u drugu državu. Sve je to aspekat kvadrata Jupitera u Vagi i Plutona u Jarcu. Neke države promeniće monetarnu valutu ili se vratiti na svoju staru - Pluton u Jarcu.

 

novogodisnji-vatromet

Državni godišnji horoskop: Borba protiv rata i terorizma

Nemačka - Kao vodeća sila u Evropi neće se posebno proslaviti u narednoj 2017. godini. Nemačka je najviše na udaru izbeglica, pa će biti u prilično velikom problemu. Sigurno će tražiti pomoć Engleske, ali Englezi neće biti blagonakloni.   Posla će biti, ali će rasti i želja da se izbeglice izbace iz države, pa čak i brutalno. Bombaški napadi, teroristi će delovati, ali po manjim mestima. Angela Merker će morati da menja politiku ukoliko želi da opstane, jer će biti između dve vatre - Putin i Tramp. 

Italija  može ponovo da  doživi elementarnu nepogodu, a biće još i finansijske oslabljenosti. Moraće da se udruži sa još nekoliko evropskih zemalja kako bi opstala.

Francuka  nije potpuno bezbedna, jer postoji pretnja od terorističkih napada, posebno u periodu totalne eklipse Sunca u avgustu mesecu. Finansije nisu sjajne, a jug Francuske može biti oštećen tokom leta kroz požare namerne ili elementarne.

Španija  - Tokom proleća ili jeseni 2017. godine moguće je da će da se javi želja za odvajanjem. Od marta su mogući pojačani problemi sa izbeglicama, a samim tim i sa finansijama. 

Holandija, Belgija, Luksemburg – Posmatraju šta se dešava  Nemačkoj, pa na osnovu toga usmeravaju svoje delovanje i ponašanje. Ono što će obeležiti godinu jeste još jedan zakon koji će se najverovatnije ostvariti, a to je zakon o pedofiliji. Jupiter koji je u kvadratu sa Plutonom i Uranom ovoga puta daje snažni pritisak na tu grupu ljudi kojima moral i poštenje ništa ne predstavlja.

Norveška će imati dosta problema sa elementarnim nepogodama - zemljotresi i poplave. Uz to, Norveška će imati i velikih problema sa izbeglicama. Moguće je da će zemlja koja propagira stav da svakome treba pomoći, promeniti svoju humanitarnu politiku i postati rezervisana za izbeglice. 

Švedska će od aprila do septembra 2017. godine imati problema sa finansijama.  Takođe, Danska i Finska mogu imati finansijskih i društvenih problema. Ono što je sigurno je da im je hitno potrebna promena. 

Austrija i Švajcarska  mogu imati problem sa izbeglicama, ali i sa terorističkim napadima. Moraće da pronađu kompromisno rešenje sa Nemačkom ne bi li prevazišli krizu u kojoj se našao skoro pa ceo svet. 

Grčka će pored svih kredita i dugovanja koja je ima da se okrene Rusiji i pravoslavnim zemljama. Postoji velika šansa da će Grčka da se udruži sa Amerikancima i Rusima ne bi li se zaštitila od napada sa Istoka. Mogući su zemljotresi u jugoistočnom delu zemlje. 

Turska -  će biti na udaru tokom cele godine. Muslimanski svet koji želi ,,zelenu transvezalu“ preko Evrope, neće lako ostvariti. Biće previranja u politici, dogovoru između Rusa i Amerikanaca, pokušaja da se izbegne rat, ali koliko god to izgledalo benigno za običan svet. ipak će glavni podrivač u ovoj igri biće Englezi koji su zapravo vladari iz senke. Koliko Amerika bude za neki mir ili bar prividan mir, Englezi to neće dati.

Velika Britanija  - Veličanje ženskog principa, kraljice, posebno u ovoj godini . Najvažniji događaj će svakako biti posvećen Princezi Dajani i izgradnji momorijalnog centra. U godini Vage, u podznaku Velike Britanije ali i desetog polja karijere i vrhunca u horoskopu pokojne Lejdi Di. Ovo je primer da i mortalni horoskop ,,radi“. Što se tiče politike koja će biti veoma uzbudljiva, jer će biti raznih turbulencija i neslaganja sa saradnicima poput Nemačke, Amerike, Francuske, Italije. Englezi svojim odlaskom iz Evropske unije, će napraviti problem Nemcima, ali i samoj njihovoj zajednici.  Britanija gubi snagu pojavom Putina i jake Rusije i samim tim nije u mogućnosti da vlada. Škotska će ponovo zatražiti izlazak ili će se ponovo pojaviti nezadovoljstvo. Britanija bi trebala da bude oprezna - mogući su teroristički napadi sredinom godine. 

Novogodisnji vatromet Amerika

AMERIKA  i  RUSIJA

Godišnji horoskop: Amerika

Ono što je definitivno interesantno svima, jesu dešavanja sa Amerikom i izborom novog predsednika države i za koga se veruje da će popraviti imidž amerike i popraviti odnose sa svojim rivalom - Rusijom.  

Astrološki gledano Tramp je Blizanac sa podznakom u Lavu i to na poslednjem stepenu Lava, na zvezdi koju nazivaju kraljevska – Regulus. Onda nije ni čudno što je ovaj čovek kralj bez krune ili statusa, kada je materijalno najbogatiji. Blizanci i Vaga su dva vazdušna znaka koja se slažu. Sunce i Uran su u odličnom aspektu sa Jupiterom u Vagi donose pobedu - a pobedničko mesto mu jedino i pripada. Kako Tramp ima fiksnu zvezdu MINTAKA na Suncu i Uranu, koja donosi veliki uspeh, ali i opasne neprijatelje, već u startu možemo da kažemo da će imati problem tokom celog predsedničkog mandata.  Za njega je najopasniji deo godine avgust mesec kada je totalna eklipsa ili pomračenje Sunca u Lavu na njegovom podznaku, ali i blizu planete Mars. Mars ima razornu energiju. Mars je vladar 9. polja inostranstva, a vezuje se i za zakon, putovanja brodom i avionom, kult, slavu i viši oblik života.  Pomračenje se dešava upravo u tom istočnom delu Amerike, ali i u Trampovom horoskopu. Ovo mogu biti napadi, atentati, stradanje u avionu ili srčani napad.

Saradnja sa Rusijom i Putinom je opet  interesantno prikazana. Nije sličajno što su se srela dva predsednika i žele ujedinjenje. Putin kao Vaga u  drugom polju Trampa može samo da podigne sistem vrednosti Američkom predsedniku. Ali interesantna je tačka Fortune ili Sudbine kod Putina koja se nalazi upravo na natalnom Suncu Trampa u Blizancima. Spojeni su da nešto urade zajedno sa svetom.

Tramp će nastaviti da se bavi svojom zemljom i njenim napredovanjem - o tome nam govori Mesec u Strelcu koji je u 4. polju (ovaj aspekt predstavlja narod). S druge strane, u južnim delovima Amerike će da uvede neki vid takse.Tranzitni Saturn u trenutku dočeka Nove godine biće direktno preklopljen tim Mesecom, pa će svi koji su Saturn, a to su upravo crni ljudi, meksikanci i južnjaci, morati da plate neku vrstu ,,kazne“, jer Saturn predstavlja kaznu, porez i carinu. Tramp neće zanemariti Evropu i dešavanje preko okeana, čak će imati nove ideje i ulaganja koja će da uključuju Evropu. Zanimljivi će biti i pregovori u vezi Kazakstana, koje će Amerika voditi sa Rusijom. 

Planetarni aspekti ukazuju na veliki broj nemira, koji će izbijati iznova i iznova. Postoji šansa da će Kalifornija i Nju Meksiko da zatraže odvajanje. Uvešće se stroži zakoni, a postoji šansa da će se vratiti i smrtna kazna. Tokom druge polovine godine, glavna tema će biti zdravstveni sistem - ukoliko ne reši probleme koje zdravstveni sistem ima, moguće su brojne bolesti i epidemije. 

 

Godišnji horoskop Rusija

Novi život za Rusiju - izražena je dominacija. Međutim, postoji velika šansa da će se konkurencija udružiti protiv Rusije i da će krenuti na "velikog vođu", ali neće moći ništa da promene - jer je Pluton u Lavu na vrhu 10. kuće, a ovaj aspekt daje Putinu ogromnu moć i uticaj nad ljudima. Amerika želi bogatsvo koje Rusija ima, tako da će se nastaviti borba za vlast nad svetom. 

Rusija će umešati prste i u dešavanja na Istoku, ali će i dalje ostati pri tome da zaštiti sve pravoslavne zemlje. Moguć je ogroman sukob između Rusije i Turske. Rusija će raditi na jačanju odnosa sa Kinom, a to će Rusiji obezbediti još veću moć. Rusija, Srbija i Grčka će se zaista ujediniti kao pravoslavni svet. Amerikanci će pokušavati da špijunažom prodru u tajne koje Rusija ima, ali će Rusija svaki pokušaj malverzacije i špijunaže da saseče u korenu. 

Putin ima Veneru u Škorpiji, pa je iz tog razloga posebno naklonjen pripadnicama lepšeg pola - zato je i doneo zakon da svako ko napadne ženu, može da bude kažnjen od strane žrtve. Putin ne poštuje izopačenost  i nepravdu - sve će biti kažnjeno.

 

BALKANSKO POLUOSTRVO

Crna Gora – Najzanimljivija zemlja u regionu biće Crna Gora. Dešavanja će biti promenljiva iz meseca u mesec. Narod nema posao, te jedva preživljava. To će pokrenuti nezadovoljstvo među ljudima, koji će se pobunti. To je posebno istaknuto onda kada Jupiter uđe u Škorpiju i pokrene jak nacionalni interes i patriotizam. Crnogorci će biti ujedinjeni i uporni u vezi svrgavanja Mila Đukanovića sa vlasti. Moguće su elementarne nepogode tokom proleća. Nadolaze i manji problemi sa izbeglicama. 

Makedonija – Prilike za ovu državu neće biti povoljne, posebno od proleća. Političke promene će biti neminovne a opterećenje od Turske i Albanije će biti veće nego predhodnih godina. Makedonci, koliko god da su se protivili udruživanju i saradnji dve države, sada će morati da napravi kompromis sa Srbijom, Grčkom i Crnom Gorom. 

Slovenija – Problem sa novcem i zapošljavanjem. Spas će tražiti u nekom vidu saradnje sa Srbijom, a sa Hrvatima će imati politička previranja u vezi migranata i granica. 

Bosana i Hercegovina – Muslimanski deo Bosne će nastaviti da izazaiva i pecka kako Republiku Srpsku tako i samu Srbiju. Dominacija Rusije na Balkanu nikom od njih ne odgovara, ali će bosanski muslimani i Hrvati morati da prihvate realnost. Njihova ekonomija će svakako zavisiti od saradnje sa Srbijom. Sredinom godine će se više pažnje posvetiti žrtvama rata stradalih, a muslimanski bosanci će polako krenuti putem istine i pomirenje.Ne vidi se neki poseban naglasak na ekonomski rast sem u Republici Srpskoj koja će svakako da insistira na svojoj samostalnosti i pripajanju Srbiji. 

Hrvatska – Tokom godine Hrvatska može imati problem sa finansijama, pre svega. Veliki porezi i male plate, borba za prava manjina, ponovo će biti pokrenuto pisanje ćiriličnog pisma. Hrvati će morati da bude svest o svom etničkom poreklu. Aspekat koji je na nebu, Saturn u Strelcu tražiće upravo takav stav. Iako će se i dalje glorifikovati ustaštvo na nekin način, Hrvati će morati da prihvate greške iz prošlosti i teškom mukom priznati genocid nad Srbima-  oglašavće se  javne ličnosti, razne organizacije i omladina koja koja mora da prihvati istinu. Pluton u znaku Jarca je genocid, Jarac je Srbija, a Jupiter pravda u Vagi, biće neumoljiv oko tog priznanja. U samoj državi do kraja 2017. godine mogu imati problem sa Istrom i srednjom Dalmacijom.

 

Politički godišnji horoskop: Srbija

srpska-crkva-samo-sloga-srbina-moze-spasiti

Ovo je godina novog početka. Iako smo svi umorni od dešavanja u svetu i naše istorije i događanja, ipak možemo da naglasimo da ćemo  konačno da se okrenemo sebi i mirnijem životu. Neće biti lako finansijski, ali će se privatan posao razvijati sve više, a država će pomagati u tome.  Privatan biznis će biti prioritet. Većih elementarnih katastrofa neće biti, ali možemo da očekujemo u leto veliku oscilaciju temperature upravo zbog Jupitera u Vagi  - Vaga je vazduh, oscilacija, nagla promena, čas hladno, čas toplo…

Poljoprivreda će biti veoma važna i mnogo vremena će se posvetiti tome i unapređenju našeg najvećeg brenda, a to je hrana i domaći turizam. Turizam će posebno biti razvijen. Izgradnja Beograda na vodi neće samo podstaći strane investitore da grade Srbiju. Izgradnja puteva - Saturn u Strelcu predstavlja obnavljanje starog i izgradnju novih mreža saobraćajne komunikacije. Od velikih zemalja sa Istoka (Rusije i Kine) možemo da očekujemo novac.

Vojska  će imati posebno mesto u državi. Vojni rok se vraća redovno. Mladi će sami razvijati svest o državi i odbrani sopstvene zemlje.

Zdravlje – Srbi su plašljivi kada je njihovo zdravlje u pitanju i mi funkconišemo po principu kao u filmu ,, Sveti Đorđe ubiva aždahu” – bolje da umrem, nego da mi se nešto desi -. Reforme će biti, manja povišica plate tokom godine, periodično, ali je najvažnije da će se raditi na obnavljanju bolnica u celoj zemlji, a ne samo u Beogradu. Premijer Vučić je Riba u znaku, pa će tokom svog mandata gledati dosta toga da obnovi i popravi - pre svega bolnice, škole za decu, domove za bolesne, ostavljene i siromašne.

Edukacija, kultura, muzika  su najvažniji za jedan narod i njegovo nasleđe. Obrazovanje mladih jača. Dosta edukacije od predškolskog uzrasta do studenata će promeniti i stav mladih prema državi. Istorija će imati posebno mesto u obrazovanju. Dramska umetnost i film će se posebno razviti, čak će ideja ili direktno snimanje jednog važnog istoriskog događaja biti snimano na području Srbije. Muzika će biti okrenuta klasici sa novim modernim aranžmanima, a mladi se više okreću zabavnom žanru manje turbo-folku koji ovde skoro više od 20 godina dominira. Napustiće nas i tokom proleća i jeseni jedna naša poznata zvezda filma ili muzike.

Zakon –   Naredna godina će biti važna upravo oko donošenja zakona na svim novoima. Poseban akcenat će biti stavljen na majke sa decom, žrtve nasilja, a za one koji su izvršili zločin biće propisana mnogo stroža kazna. Moguće je da će se razmatrati o ponovnom vraćanju smrtne kazne. Srbija će se dosta baviti genocidom koji je izvršen tokom ratova u 20. veku. 

IZBORI -  Ukoliko budu održani predsednički izbori tokom godine, veliku šansu za predsednika ima Dačić (SPS), pre svega zato što je on dupli Jarac pa će Jupiter proći kroz njegovo 10. polje, koje predstavlja politiku, moć i vlast. Ostali kandidati su Toma Nikolić i Vojislav Šešelj. Na izborima će loše proći opozicija - možda će biti i obrisana sa političke scene. Posebno će se istaći Čanak, koji se zalaže za Vojvodinu, ali on može imati probleme na ličnom planu tokom jeseni. Kosovo će dobiti novu energiju, a i brojni manastiri na Kosovu će biti obnovljeni, 

I na kraju ono što Srbi najviše vole, a to je SPORT: 

Kao što su se naši  preci borili na bojnom polju, ginuli, krvlju natapali zemlju, tako naši sportisti predstavlju borce i ratnike novog doba u nekom ,,novom lepšem odelu”. Prošla godina je bila sjajna. Olimpijada nam je bila nešto što su nam naši sportisti priredili i pokazali svetu i mladim generacijama koje dolaze šta znači igrati za grb.

Fudbalere je konačno neko naučio da pevaju himnu, taj neko je upravo Siniša Mihajlović koji je takođe rođen u znaku Ribe, znaku pravoslavlja. Nažalost, oni će morati još da razvijaju nacionalni identitet ako žele da pobeđuju i budu cenjeni u zemlji. Roditelji mladih fudbalera trebalo bi da smanje tu đavolju energiju u sebi i svoju decu ,,pumpaju” kako moraju da idu sa 13,14,15 godina već u inostranstvo, jer ih tamo čeka Real Madrid, Barselona, Mančester, NBA, … i tako dalje… Možda će neko od njih zaista postati zvezda kraljevskog kluba kao što je Ronaldo, ali svi svakako – neće. Treba ih ovde usmeravati i učiti da daju sve najbolje od sebe, pa će se tako i stvoriti dobra nacionalna ekipa a samim tim i prodaja ili transfer biti odličan.

Košarkaši Zvezde mogu imati uspeha, isto tako fudbaleri  kluba Crvena Zvezda će biti bolji od predhodne godine. Ova godina je dobra za ulaganje u druge sportove poput atletike. 

Na kraju sport koji nas najviše zanima bar u poslednjih pet godina jeste tenis. Čovek koji nas je toliko puta učinio srećnim i ponosnim svojim pobedama, koji nam pojačava sistem vrednosti, budi nacionalnu svest i ljubav prema zemlji, će posle teške 2016. godine, nastaviti da igra promenljivo. Ali borba za prvo mesto se nastavlja. Vaga je znak koji varira baš kao i ta dva tasa na njoj. London je mesto gde će naš junak pokazati celom svetu koliki je Maksimus – gladijator. Ukoliko ostane na prvom mestu onda će jako teško biti skinuti sa trona ,,usamljenog” kralja. Novak Đoković ima svoj put, baš kao i svi mi. Svi imamo svoju sudbinu. A jedino što mu je preporuka - Nole,vrati krst jer srce već Imaš !    

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


kowa 2018-08-10
Ја сам зајмодавац приватних зајмова и инвеститора, потребан вам је правни, поштени, поуздани и брзи кредит? Могу вам помоћи Понуда за зајам са 100% гаранцијом за компаније и појединце Кредити, Плус такође финансирају све врсте послова. за више информација коваанна22@гмаил.цом / вхатсапп +33756861163


AKOWA 2018-08-10
Я являюсь кредитором частных займов и инвесторов, вам нужно юридический, честный, надежный и быстрый кредит? Я могу вам помочь Предложение по кредиту со 100% гарантией для компаний и частных лиц Кредиты, плюс также финансирует все виды работ. для Дополнительная информация kowaanna22@gmail.com / whatsapp +33756861163


juliet 2018-07-26
Добар дан драги господине / госпођо, Да ли вам је потребан кредит за сваку пуроозу? ако да, пошаљите нам е-маил на ( jullietfinancialaid@yahoo.com ) за више информација са вашим детаљима испод ДЕТАЉИ ЗА ПРИМЕНУ КРЕДИТА: Име:................. Средње име:........... Презиме:....... Е-маил: ..................... Кућни телефон:........... Телефон: .......... Мобилни: .............. Адреса становања:....... Град: ...................... Држава / провинција: ............ Земља: ................... Број факса:................ Старост: ............. Секс: .................... Брачно стање:............ Занимање: .............. Месечни приход:.......... Име следећег рођака: ....... Адреса следеће родбине: ....... Потребан износ кредита: ........ Трајање кредита (највише 25 година): ............. Сврха зајма: .......... контакт емаил: ( jullietfinancialaid@yahoo.com )   Када примимо вашу онлине пријаву или горње детаље, послат ћемо вам услове и услове кредита.


Dakany 2018-07-25
Да ли вам је потребна финансијска помоћ? Ако је одговор да, молимо вас да нас контактирате на (dakany.endre@gmail.com) Понуда кредита.


purity gift 2018-07-11
(пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Поздрав, госпођа поклон чистоће, зајмодавник легитиман и поуздан зајам за зајмове у условима и условима јасан и разумљив са каматном стопом од 2%. од УСД $ 12,000 до $ 8,000,000, еура и фунти. Дајем пословне кредите, Лични кредити, студентски кредити, ауто кредити и кредити за плаћање рачуна. ако ти требам лоана2    мораш да урадиш је да ме директно контактираш У: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Бог те благословио. С поштовањем, Госпођа: поклон чистоће Е-маил: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Напомена: Сви одговори треба послати на: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом)


purity gift 2018-07-11
(пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Поздрав, госпођа поклон чистоће, зајмодавник легитиман и поуздан зајам за зајмове у условима и условима јасан и разумљив са каматном стопом од 2%. од УСД $ 12,000 до $ 8,000,000, еура и фунти. Дајем пословне кредите, Лични кредити, студентски кредити, ауто кредити и кредити за плаћање рачуна. ако ти требам лоана2    мораш да урадиш је да ме директно контактираш У: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Бог те благословио. С поштовањем, Госпођа: поклон чистоће Е-маил: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Напомена: Сви одговори треба послати на: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом)


purity gift 2018-07-11
(пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Поздрав, госпођа поклон чистоће, зајмодавник легитиман и поуздан зајам за зајмове у условима и условима јасан и разумљив са каматном стопом од 2%. од УСД $ 12,000 до $ 8,000,000, еура и фунти. Дајем пословне кредите, Лични кредити, студентски кредити, ауто кредити и кредити за плаћање рачуна. ако ти требам лоана2    мораш да урадиш је да ме директно контактираш У: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Бог те благословио. С поштовањем, Госпођа: поклон чистоће Е-маил: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом) Напомена: Сви одговори треба послати на: (пуритилоанцомпани@гмаил.цом)


esther williams 2018-07-07
Здраво. Да ли сте одбили кредит од стране лажне компаније за кредитирање, Да ли вам је потребан Хитни кредит да бисте платили своје рачуне, Да ли вам је потребан необезбеђен кредит, Да ли тражите пословни кредит? лични кредит, кућни зајам, ауто кредит, студентски зајам, зајам консолидације дуга, ризични капитал итд .... отворили смо финансијску прилику за пословање привредницима и појединцима у ниској и приступачној каматној стопи од 2% каматне стопе. ако сте заинтересовани за хитан кредит? Контактирајте нас данас путем е-маила: (естхервиллиамслоан@ГМАИЛ.ЦОМ) и добијете кредит данас.


Mrs KATHY HALL 2018-07-04
Пажња: Да ли тражите РЕАЛНИ ФИНАНСИЈСКИ КРЕДИТИ да вам дају зајам између 5.000 и 5.000.000 евра (за пословање или кредит компаније, лични кредит, кредити за стан, ауто кредит, кредити за консолидацију дуга, ризични капитал, здравствени кредит итд.) Или вам је одбијен кредит од банке или финансијске институције због једног или другог разлога? Примите сада и добијете прави финансијски кредит у року од 3 дана. КООПЕРАТИВНО КРЕДИТО МЕТОДИСТА ЛИМЕЛИГХТ, ми смо "међународно акредитовани зајмодавац кредита" који пружају РЕАЛ ФИНАНСИЈСКЕ КРЕДИТИ појединцима и компанијама у ниској каматној стопи од 2% са важећом личном картицом или међународним пасошем ваше земље за верификацију. Наш кредит Отплата почиње 1 (Једна) година након што сте примили зајам, а трајање отплате се креће од 3 до 35 година. ЗА НЕПОСРЕДНУ ОДГОВОРНОСТ И ОБРАДУ ВАШЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ЗА КРЕТАЊЕ У 2 РАДНИМ ДАНИМА, Контактирајте нас директно путем ове е-поште: метходистцооперативелоан@гмаил.цом Контактирајте нас са следећим информацијама: Пуно име:____________________________ Износ потребан као зајам: ________________ Трајање зајма: _________________________ Сврха зајма: ______________________ Датум рођења:___________________________ Гендер: _______________________________ Брачно стање:__________________________ Контакт Адреса:_______________________ Град / поштански број: __________________________ Земља: _______________________________ Занимање: ____________________________ Мобилни телефон:__________________________ Пошаљите свој захтев за хитан одговор на: метходистцооперативелоан@гмаил.цом Хвала вам. Госпођо КАТХИ ХАЛЛ Директор. ЦООПЕРАТИВНИ КРЕДИТИ МЕТОДИЗА ЛИМЕЛИГХТ Е-маил: метходистцооперативелоан@гмаил.цом


martha logan 2018-07-03
ТЕСТИМОНИЈА НА КАКО И ДОБИО МОЈ КРЕДИТ ИЗ РЕАЛНОГ И ГЕНЕРАЛНОГ КРЕДИТА КОМПАНИЈА ЗАЈЕДНА КЕЛВИН ЛОАН ЦОМПАНИ. ВЕОМА САМ СРЕЋАН ДАНАС И ГОД БЛЕСС КЕЛВИН ЛОАН ЦОМПАНИ. НАПАДНА ПОНУДА НАПРАВИТИ. Здраво, Моје име је гђа МАРТХА ЛОГАН, ја сам из ЦХИЦАГО УСА, удата сам, имам тражили су праву кредитну компанију у последњих 5 месеци и све што имам је била гомила превара које су ме учиниле да им верујем и на крају од дана, узели су мој новац без свега што су дали за узврат моја нада је изгубљена, збуњена и фрустрирана, и ја сам то сазнао тешко је хранити моју породицу, никад нисам желео да имам шта да радим са кредитним компанијама на интернету, па сам отишао да позајмим нешто новца од а пријатељу, рекао сам јој све што се десило и рекла је да ми може помоћи она познаје кредитну компанију која ми може помоћи са било којим износом кредита потребан од мене са врло ниском каматом од 2%, која је управо добила зајам од њих, упутила ме је како да се пријавим за кредит, јесам баш као што ми је рекла, пријавила сам се с њима на е-маил: (келвинлоанс86@гмаил.цом), Никада нисам веровао, али покушао сам и са мном највеће изненађење добио сам зајам у року од 24 сата, нисам могао да верујем, Опет сам срећан и богат и захваљујем Богу на таквом кредиту овакве компаније и даље постоје на овим превара по свим местима, молим вас саветујем све оне који имају потребу за зајмом (келвинлоанс86@гмаил.цом) никад те неће пропасти, и твој живот ће се мијењати као и мој. Брзо контактирајте Келвин Лоанс ЦОМПАНИ данас и узмите кредит од њих, Бог благосиљају кредитну компанију компаније Келвин за њихову понуду за кредит.  Уверите се да контактирате Келвин Лоан за ваш кредит, јер сам добио зајам успешно из ове компаније без стреса. Молимо контактирајте их ако су заинтересовани за више информација путем њихових контаката у наставку ЕМАИЛ: келвинлоанс86@гмаил.цом ВхатсАпп: +2348130283464


martha logan 2018-07-03
ТЕСТИМОНИЈА НА КАКО И ДОБИО МОЈ КРЕДИТ ИЗ РЕАЛНОГ И ГЕНЕРАЛНОГ КРЕДИТА КОМПАНИЈА ЗАЈЕДНА КЕЛВИН ЛОАН ЦОМПАНИ. ВЕОМА САМ СРЕЋАН ДАНАС И ГОД БЛЕСС КЕЛВИН ЛОАН ЦОМПАНИ. НАПАДНА ПОНУДА НАПРАВИТИ. Здраво, Моје име је гђа МАРТХА ЛОГАН, ја сам из ЦХИЦАГО УСА, удата сам, имам тражили су праву кредитну компанију у последњих 5 месеци и све што имам је била гомила превара које су ме учиниле да им верујем и на крају од дана, узели су мој новац без свега што су дали за узврат моја нада је изгубљена, збуњена и фрустрирана, и ја сам то сазнао тешко је хранити моју породицу, никад нисам желео да имам шта да радим са кредитним компанијама на интернету, па сам отишао да позајмим нешто новца од а пријатељу, рекао сам јој све што се десило и рекла је да ми може помоћи она познаје кредитну компанију која ми може помоћи са било којим износом кредита потребан од мене са врло ниском каматом од 2%, која је управо добила зајам од њих, упутила ме је како да се пријавим за кредит, јесам баш као што ми је рекла, пријавила сам се с њима на е-маил: (келвинлоанс86@гмаил.цом), Никада нисам веровао, али покушао сам и са мном највеће изненађење добио сам зајам у року од 24 сата, нисам могао да верујем, Опет сам срећан и богат и захваљујем Богу на таквом кредиту овакве компаније и даље постоје на овим превара по свим местима, молим вас саветујем све оне који имају потребу за зајмом (келвинлоанс86@гмаил.цом) никад те неће пропасти, и твој живот ће се мијењати као и мој. Брзо контактирајте Келвин Лоанс ЦОМПАНИ данас и узмите кредит од њих, Бог благосиљају кредитну компанију компаније Келвин за њихову понуду за кредит.  Уверите се да контактирате Келвин Лоан за ваш кредит, јер сам добио зајам успешно из ове компаније без стреса. Молимо контактирајте их ако су заинтересовани за више информација путем њихових контаката у наставку ЕМАИЛ: келвинлоанс86@гмаил.цом ВхатсАпп: +2348130283464


fred 2018-06-13
Дали ви треба заем? Дали сте во финансиска криза или ви требаат пари за да започнете сопствен бизнис? Дали ви треба заем за да го платите вашиот долг или да платите премија или да започнете бизнис? Дали имате низок кредитен рејтинг и имате проблеми да добивате заеми од локални банки и други финансиски институции? Ова е можност за вас да добиете заем од нашата организација. Ние обезбедуваме кредити на физички лица за следните цели и многу повеќе. Лични заеми, проширување на бизнисот, почетни бизниси, консолидација на долгот и тешки пари. Ние обезбедуваме 3% каматна стапка кредити. Контактирајте не преку e-mail: fredmorefinance@gmail.com Whatsap: +919654763221


Clinton Maxwell 2018-06-06
Хоћеш ли одговорити на поуздан 24-сатни зајам данас 2% каматне стопе. ЦЛИНТОНМАКСВЕЛЛЛОАНЦОМПАНИ је једна од најбољих светских кредитних компанија које пружају све ове врсте кредита. Више информација о сајту, контактирајте нас путем е-маила: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом Ми плаћамо све врсте кредита, као што су: * Побољшање дома * Инвентор кредита Аутоматизовани водичи Кредит за консолидацију дуга * Линија кредита * Бизнис кредити * Лични кредити * Традиционални кредити. Молим вас, напишите чудовиште ако сте заинтересовани за информације о порцас лил информаторима преко нас испод ЕМАИЛ: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом


Clinton Maxwell 2018-06-06
Хоћеш ли одговорити на поуздан 24-сатни зајам данас 2% каматне стопе. ЦЛИНТОНМАКСВЕЛЛЛОАНЦОМПАНИ је једна од најбољих светских кредитних компанија које пружају све ове врсте кредита. Више информација о сајту, контактирајте нас путем е-маила: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом Ми плаћамо све врсте кредита, као што су: * Побољшање дома * Инвентор кредита Аутоматизовани водичи Кредит за консолидацију дуга * Линија кредита * Бизнис кредити * Лични кредити * Традиционални кредити. Молим вас, напишите чудовиште ако сте заинтересовани за информације о порцас лил информаторима преко нас испод ЕМАИЛ: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом


Clinton Maxwell 2018-06-06
Хоћеш ли одговорити на поуздан 24-сатни зајам данас 2% каматне стопе. ЦЛИНТОНМАКСВЕЛЛЛОАНЦОМПАНИ је једна од најбољих светских кредитних компанија које пружају све ове врсте кредита. Више информација о сајту, контактирајте нас путем е-маила: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом Ми плаћамо све врсте кредита, као што су: * Побољшање дома * Инвентор кредита Аутоматизовани водичи Кредит за консолидацију дуга * Линија кредита * Бизнис кредити * Лични кредити * Традиционални кредити. Молим вас, напишите чудовиште ако сте заинтересовани за информације о порцас лил информаторима преко нас испод ЕМАИЛ: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом


Clinton Maxwell 2018-06-06
Хоћеш ли одговорити на поуздан 24-сатни зајам данас 2% каматне стопе. ЦЛИНТОНМАКСВЕЛЛЛОАНЦОМПАНИ је једна од најбољих светских кредитних компанија које пружају све ове врсте кредита. Више информација о сајту, контактирајте нас путем е-маила: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом Ми плаћамо све врсте кредита, као што су: * Побољшање дома * Инвентор кредита Аутоматизовани водичи Кредит за консолидацију дуга * Линија кредита * Бизнис кредити * Лични кредити * Традиционални кредити. Молим вас, напишите чудовиште ако сте заинтересовани за информације о порцас лил информаторима преко нас испод ЕМАИЛ: цлинтонмаквелллоанцомпани@гмаил.цом


Mr James Walters 2018-05-30
Велики поздрав, Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте покренули нову линију пословања или платили дугове, молимо вас да нас контактирате данас, ја сам г. Јамес Валтерс приватни кредитни зајмодавац, ми смо легитимна, регистрована и гарантована кредитна компанија и ми издајамо кредите појединцима, компанијама, владиним установама, црквама и пословним организацијама и свим врстама. Да ли вам је потребан кредит у било коју сврху? Да ли сте у финансијском проблему? Да ли вам је потребно финансијско решење "мрјамесвалтерс990@хотмаил.цом" је решење за све ваше финансијске проблеме, наши кредити су једноставни и брзи. Контактирајте нас данас за тај кредит који желите, можемо договорити сваки кредит који одговара вашем буџету са само 3% каматне стопе. Ако сте заинтересовани, контактирајте нас путем е-поште: мрјамесвалтерс990@хотмаил.цом Срдачан поздрав Јамес Валтерс


Eva Molska 2018-05-26
Здраво, Тражите кредит? Да ли вам је потребан пословни кредит, лични кредит, стамбени кредит, или сте одбили кредит од банке или финансијске институције из једног или више разлога? Ви сте на правом месту за ваша кредитна решења управо овде! Ева Молска кредитна компанија је ограничена у пружању кредита привреди и појединцима уз ниску и приступачну каматну стопу од 2%. Контактирајте нас путем е-маила преко евамолска12@гмаил.цом


fred 2018-05-16
ти треба заем Дали сте во финансиска криза или имате потреба од пари за да започнете свој бизнис? Дали ви треба заем за плаќање на долгови или плаќање на сметки или за започнување на добар бизнис? Дали имате низок кредитен рејтинг, и дали имате проблеми со добивање на кредит од локални банки и други финансиски институции? Еве ја вашата шанса да добиете заем од нашата организација. Нудиме кредити на физички лица за следните цели и многу повеќе. Лични заеми, проширување на бизнисот, започнување бизнис, образование, консолидација на долгови, тешки пари. Ние нудиме кредити со ниска каматна стапка од 3%. Контактирајте не преку e-mail: fredmorefinance@gmail.com Whatsap: +919654763221


mr samson 2018-05-13
Olemme erikoistuneet rahoituspalveluihin, jotka tarjoavat paikallista / kansainvälistä luottoa, tarjoavat yksityishenkilöille vakuudettomia ja vakuudettomia luotonvälitystoimistoja ja toimivat yhteistyössä elinten kanssa, joilla on erittäin kilpailukykyinen luotonanto ja joustavat edellytykset rahoitusehtojen täyttämiseksi. Riippumatta siitä, onko sinulla huono luottokortti, voimme silti antaa sinulle odottamattoman nopeasti käteistä. Ota yhteyttä nopeisiin ja edullisiin lainoihin, jotta pystyt vastaamaan koko budjettiin ja vaatimuksiin. Socialfinancelimited11@gmail.com


mr samson2 2018-05-13
Olemme erikoistuneet rahoituspalveluihin, jotka tarjoavat paikallista / kansainvälistä luottoa, tarjoavat yksityishenkilöille vakuudettomia ja vakuudettomia luotonvälitystoimistoja ja toimivat yhteistyössä elinten kanssa, joilla on erittäin kilpailukykyinen luotonanto ja joustavat edellytykset rahoitusehtojen täyttämiseksi. Riippumatta siitä, onko sinulla huono luottokortti, voimme silti antaa sinulle odottamattoman nopeasti käteistä. Ota yhteyttä nopeisiin ja edullisiin lainoihin, jotta pystyt vastaamaan koko budjettiin ja vaatimuksiin. Socialfinancelimited11@gmail.com


mr samson 2018-05-13
Olemme erikoistuneet rahoituspalveluihin, jotka tarjoavat paikallista / kansainvälistä luottoa, tarjoavat yksityishenkilöille vakuudettomia ja vakuudettomia luotonvälitystoimistoja ja toimivat yhteistyössä elinten kanssa, joilla on erittäin kilpailukykyinen luotonanto ja joustavat edellytykset rahoitusehtojen täyttämiseksi. Riippumatta siitä, onko sinulla huono luottokortti, voimme silti antaa sinulle odottamattoman nopeasti käteistä. Ota yhteyttä nopeisiin ja edullisiin lainoihin, jotta pystyt vastaamaan koko budjettiin ja vaatimuksiin. Socialfinancelimited11@gmail.com


erica 2018-04-30
Здраво, Ова е за да ја информира јавноста дека г-ѓа Морган Ерика, приватен кредитен заемодавач, отвора финансиска можност за сите на кои им е потребна финансиска помош. Ние даваме заем со каматна стапка од 2% на поединци, фирми и компании под јасни и разбирливи услови и услови. контактирајте нè денес преку e-mail, за да можеме да ви ги дадеме условите за заем на: (morganerica007@gmail.com)


Susan Benson 2018-04-28
ДОБРОДОШЛИ у Сунсхине Финанциал Гроуп Ворлдвиде, наши циљеви су пружање одличних професионалних услуга. Да ли сте ви предузетник? Да ли сте у неком финансијском збрку или вам требају средства за покретање сопственог посла? Да ли вам је потребан кредит за покретање малог бизниса? Имате ли низак кредитни резултат и да ли вам је тешко добити зајам од капитала од локалних банака и других финансијских института? ми смо легитимна и призната кредитна компанија. Ми смо динамична компанија са финансијском помоћи, Наши кредити су добро осигурани за максималну сигурност наш приоритет, Наш главни циљ је да вам помогнемо да добијете услуге које заслужујете. Наш програм је најбржи начин да добијете оно што вам је потребно у једном тренутку. Смањите своја плаћања како бисте олакшали притисак на месечне трошкове. Узмите флексибилност са којом можете користити за било коју сврху - на одмору, за образовање, за ексклузивне куповине Нудимо широк спектар финансијских услуга, који укључују: личне кредите, кредите за консолидацију дуга, комерцијални кредити, образовни кредити, осигурани хипотекарни кредити, необезбеђени кредити, хипотекарни кредити, кредити за зајмове, студентски кредити, развој, аквизицијски кредити, грађевински кредити ниска каматна стопа од 2% годишње за физичка лица и правна лица. Добијте најбоље за своју породицу и посједујете дом свог сина и нашом општом шемом кредита. НУДИМО СВЕ ВРСТЕ КРЕДИТА - ПРИМЕРИТЕ ЗА ДОСТУПНЕ КРЕДИТЕ. Ако сте заинтересовани за добијање кредита, онда нам љубазно пишите. Контактирајте нас за више информација: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Радујемо се што ћемо вам чути што пре. Заинтересовани кандидати треба да нас контактирају путем е-маила: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) Поздрави Susan Benson


Grace Williams 2018-04-17
Здраво, моје име је Граце Виллиамс, жртва преваре у рукама лажних зајмодаваца. Изгубио сам око 10.000 € јер сам требао велики капитал од 60.000 € и скоро сам умро, нисам имао мјеста за одлазак. мој посао је уништен и у том процесу сам изгубио сина. Нисам могла да издржим ово. у јануару 2017. упознао сам пријатеља који ме је упознао са добром мајком, госпођом Алицијом Раду, која ми је у крајњој линији помогла да обезбедим зајам у компанији. добра мајка хоћу да искористим ову прилику да вам се захвалим, и да вас Бог благословио. Такође волим да користим ову прилику да саветујем колегу Србије, да тамо има много скамера, па ако вам треба кредит и желите брзо осигурати кредит, само се пријавите преко госпође Алициа Раду путем е-маила: (алициараду260@гмаил.цом ). Такође можете ме контактирати путем ове е-поште: (грацевиллиамс451@гмаил.цом). ако имате било какву сумњу. молим те, она је једина особа поуздана и поуздана. Хвала вам.


Olivia Daniel 2018-04-17
Здраво, Ја сам госпођа Оливиа Даниел, приватни зајмодавац који даје животним приликама зајмовима. Да ли вам је потребан кредит да бисте отплатили дугове или вам је потребан кредит како бисте побољшали своје пословање? Банке и друге финансијске институције су одбијене? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотека? тражимо више зато што смо овде да све финансијске проблеме учинимо стварима прошлости. Ми позајмљујемо средства појединцима којима је потребна финансијска помоћ, која имају лошу кредитну способност или имају потребу за новцем за плаћање рачуна, да улажу у послове по стопи од 2%. Желим да користим овај медијум да вас обавестим да пружамо поуздану и корисну помоћ и да ћете бити вољни да понудите зајам. Контактирајте нас данас путем е-поште на: (оливиаданиел93@гмаил.цом) ИНФОРМАЦИЈЕ О АЛПИКАЦИЈИ 1) Пуно име: 2) Земља: 3) Адреса: 4) Држава: 5) Пол: 6) Брачни статус: 7) Занимање: 8) Број телефона: 9) Тренутна позиција на месту рада: 10) Месечни приход: 11) Потребан износ кредита: 12) Трајање кредита: 13) Сврха зајма: 14) Религија: 15) Да ли сте се пријавили раније: 16) Датум рођења: Хвала,


john royster 2018-03-07
zdravo Ovo je Obavijestiti javnost da smo kršćanska organizacija utemeljena da pomogne ljudima u potrebama pomoći, kao što je financijska pomoć. Dakle, ako prolazite kroz financijske poteškoće ili imate bilo kakav financijski problem i trebate sredstva za pokretanje vlastitog posla ili morate platiti račune s dugim i kratkoročnim trajanjem po izboru s niskom kamatnom stopom na 2% godišnje za pojedince i tvrtke.please kontaktirajte nas danas putem e-maila: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Biblija kaže (Luka 11:10) Jer svatko tko pita prima; onaj koji traži nalazi; i onome koji kuca, vrata će se otvoriti. Zato nemojte propustiti ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvijek. Molim vas, ovo je za ozbiljno razmišljanje i Bog se boji ljudi Primajte naše iskrene pozdrave iz kršćanske organizacije, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: (JOHNROYSTER321@GMAIL.COM) Moj mobilni telefonski broj je: +16015744906


Naomi Eduardo 2018-03-07
Здраво, Ја сам гђа НАОМИ ЕДУАРДО, приватни кредитни зајмодавац који нуди зајмове за животне прилике. Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте исплатили своје дугове или вам је потребан капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Да ли су их одбациле банке и друге финансијске агенције? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотеку? Не тражите даље, јер смо овде због свих ваших финансијских проблема. Ми позајмљујемо средства за људе којима је потребна финансијска помоћ, који имају лош кредит или којима је потребан новац за плаћање рачуна, да инвестирају у пословање по стопи од 2%. Желим да користим овај медиј да информирам ширу јавност да пружамо поуздану и корисничку помоћ и да ћемо вам понудити зајам, послати е-поруку (наомиедуардофирм@гмаил.цом)


Charles fewell 2018-02-13
It is a very hard situation when playing the lottery and never won, or keep winning low fund not up to 550 bucks,i have been a victim of such a tough life, the biggest fund i have ever won was 350 buck, and i have been playing the lottery for almost 6 years now, things suddenly change the moment i came across a secret online, a testimony of a voodoo doctor who help people in any type of lottery numbers, i was not easily convinced,but i decided to take try, now i am a proud lottery winner with the help of ,Dr, kanyzian Henz, i won $5.000.0000.00 and i am making this known to every one of you who have been trying all day to win the lottery, believe me this is the only way to win the lottery, this is the real secret we all have been searching for, you can contact Dr, kanyzian Henz on his Email> drkanyzian.spell.net@gmail.com GOOD lUCK


BRIDGET COOPER 2018-02-11
Добра вијест за све заинтересоване за добијање капиталног зајма и других облика зајма за разне намјене. Користимо онлине платформу за оглашавање наше компаније "ОМЕГА ФИНАНЦЕ ЛИМИТЕД" да објавимо широј јавности да нудимо кредит приватним компанијама, појединцима, власницима предузећа е.т.ц по ниској каматној стопи. Ово је да информирамо јавност да је наша кредитна компанија глобална кредитна организација посвећена пружању брзих осигураних готовинских кредита квалификованим појединцима и компанијама по субвенционисаним каматама годишње. Помогли смо бројним појединцима и организацијама које су се суочиле са финансијским потешкоћама широм свијета. Када се пријавите са нама, пријављујете се са поузданом компанијом која брине о вашим финансијским потребама. Ми ћемо се побринути за вас кроз цео процес. Дођите у нашу канцеларију данас или можете нас контактирати преко госпође БРИДГЕТ ЦООПЕР емаил: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM Можете добити следеће кредите од нас; Пословни капитал кредита, Лични кредит, стамбени кредит, Кредит без зајма, Образовни кредит, кредит за оснивање предузећа, Појединачни кредит, Здравствени кредит Пољопривредни кредит Ауто кредит Слободно нас контактирајте данас и искусите могућност промене финансијског живота коју наша компанија нуди. Буди сведок нашим понудама данас, како бисте могли да информишете друге који имају потребу за зајмом да бисте такође искусили финансијску слободу коју имате. Још једном можете нас контактирати путем мадам БРИДГЕТ ЦООПЕР емаил: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM. Хвала вам.


2018-02-09
Hey! I just want to give an enormous thumbs up for the great data you've got right here on this post. I will be coming back to your blog for extra soon. http://hellowh983mm.com


LANLAZAR MARCUS 2018-01-28
Здраво, Да ли вам је потребан хитан кредит за решавање ваших финансијских потреба? Нудимо кредите у распону од 2.000 до 100.000.000.00, поуздани смо, моћни, брзи и динамични, без провере кредита и нудимо 100% зајмове иностране кредите током периода преноса.     Такође смо издали зајам за све валуте са каматним стопама од 3% за све зајмове и без авансних ... Ако сте заинтересовани, вратите нам се преко ове е-поште. Молим вас, вратите се нама, ако сте заинтересовани, преко: зекоцеанфинанце@гмаил.цом Поздрави, Господин Ланлазар Марцус zekoceanfinance@gmail.com


LANLAZAR MARCUS 2018-01-28
Здраво, Да ли вам је потребан хитан кредит за решавање ваших финансијских потреба? Нудимо кредите у распону од 2.000 до 100.000.000.00, поуздани смо, моћни, брзи и динамични, без провере кредита и нудимо 100% зајмове иностране кредите током периода преноса.     Такође смо издали зајам за све валуте са каматним стопама од 3% за све зајмове и без авансних ... Ако сте заинтересовани, вратите нам се преко ове е-поште. Молим вас, вратите се нама, ако сте заинтересовани, преко: зекоцеанфинанце@гмаил.цом Поздрави, Господин Ланлазар Марцус zekoceanfinance@gmail.com


gerard 2018-01-14
нуде кредите између осталог Да ли Вам је потребан кредит? Руфус банка за вас Кредит, ми смо ту да вам помогну у финансијском смислу, За инстант кредит било који износ У било које дестинације. Ваша срећа је наш приоритет. Све што треба да урадите сада да ступите у контакт Пишите (gerardrafinon@gmail.com)


Mr Steve Johnson 2017-12-28
Поздрав свима, Да ли се суочавате са неким финансијским потешкоћама и потребујете финансијску помоћ? Да ли сте у дугу имали низак кредит? Потребна вам је финансијска помоћ како бисте платили свој дуг и испунили ваше личне захтеве? Не тражите даље! Контактирајте нас сада путем: стевејохнсонлоанцомпани@гмаил.цом и будите један од оних који дају исказе о њиховим предностима од поузданих услуга. Попуните образац захтева за кредит и вратите се нама Име: _________ Презиме: _________ Пол: _________ Брачно стање :_________ Контакт :_________ Место / Зип: _________ Држава: _________ Датум рођења :_________ Износ кредита по потреби: _________ Трајање кредита: _________ Приход месечно / годишњи приход: _________ Занимање: _________ Намјенски зајам: _________ Телефон: _________ Срдачан поздрав, Господин Стеве Јохнсон.


Mr Steve Johnson 2017-12-28
Поздрав свима, Да ли се суочавате са неким финансијским потешкоћама и потребујете финансијску помоћ? Да ли сте у дугу имали низак кредит? Потребна вам је финансијска помоћ како бисте платили свој дуг и испунили ваше личне захтеве? Не тражите даље! Контактирајте нас сада путем: стевејохнсонлоанцомпани@гмаил.цом и будите један од оних који дају исказе о њиховим предностима од поузданих услуга. Попуните образац захтева за кредит и вратите се нама Име: _________ Презиме: _________ Пол: _________ Брачно стање :_________ Контакт :_________ Место / Зип: _________ Држава: _________ Датум рођења :_________ Износ кредита по потреби: _________ Трајање кредита: _________ Приход месечно / годишњи приход: _________ Занимање: _________ Намјенски зајам: _________ Телефон: _________ Срдачан поздрав, Господин Стеве Јохнсон.


Alvaro Martinez 2017-12-17
Здраво. Ја сам госпођа Алваро Мартинез приватни зајмодавац који пружа могућности живота за појединце, пословне фирме, осигурање и друге. Без обзира да ли сте у финансијској невољи или вам је потребан кредит за улагање или вам је потребан кредит да не платите своје рачуне, као што смо овде, како бисмо све ваше финансијске проблеме претворили у нешто из прошлости. Нудимо све врсте кредита у валутној валути са стопом од 2% без претходне накнаде. Желим да користим овај сјајни медијум да бих вас обавестио да смо овде да вам помогнемо са било којом врстом кредита за решавање ваших финансијских проблема. Да, сада се вратите путем е-поште (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом) за више детаља, веома сте посебни.


alvaro martinez 2017-12-17
Здраво. Ја сам госпођа Алваро Мартинез приватни зајмодавац који пружа могућности живота за појединце, пословне фирме, осигурање и друге. Без обзира да ли сте у финансијској невољи или вам је потребан кредит за улагање или вам је потребан кредит да не платите своје рачуне, као што смо овде, како бисмо све ваше финансијске проблеме претворили у нешто из прошлости. Нудимо све врсте кредита у валутној валути са стопом од 2% без претходне накнаде. Желим да користим овај сјајни медијум да бих вас обавестио да смо овде да вам помогнемо са било којом врстом кредита за решавање ваших финансијских проблема. Да, сада се вратите путем е-поште (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом) за више детаља, веома сте посебни.


alvaro martinez 2017-12-13
Алваро Мартинез Здраво, тражите легитимног и поузданог финансијског зајма? Да ли је потребан кредит? Да ли вам је потребна хитна финансијска помоћ? Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте платили свој дуг или требали капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Нудимо све врсте кредита по 2% камате до приватних и корпоративних клијената на јасан и разумљив начин. Нудимо кредите на било којој висини до било ког одредишта, па нас молимо да нас контактирате данас како бисте добили тренутни кредит данас. Контактирајте нас преко е-маила: (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом)


lenzotti 2017-11-29
Понуда кредита за најбољу божићну забаву. Нудимо Вам врло атрактивне кредите уз ниску каматну стопу од 2% и рок отплате од 06-300 месеци. Да бисмо вам омогућили да проводите веома добру забаву за крај године и понудите пуно поклона вашој породици, пријатељима, а посебно дјеци, нудимо вам врло атрактивне понуде за кредит. Молимо вас да нас контактирате за више информација о нашој понуди. Е-маил: лензоттилинда@гмаил.цом или контактирајте +22966693259


desmond berling 2017-11-23
ДОБРО ДАН И ДОБРОДОШЛИ У АСДА ФИНАНЦЕ ЛТД Да ли вам је потребна 100% финансија? Ја могу да решим ваше финансијске потребе са мањим проблемом од 3% стопе прекида. Без обзира на ваше околности, самозапослене, у пензији, имају лош рејтинг, могли бисмо помоћи. флексибилна отплата, Контактирајте нас на: asdaservices24@gmail.com Поздрави, Десмонд Берлинг Пх.Д


mark 2017-11-16
Кредитор? Да ли вам треба хитан кредит или пословни кредит? Јеси ли? ускраћени кредит од ваше банке или било којег финансијског предузећа? Нудимо приватне, пословне, финансијске, комерцијалне и личне кредите веома ниске годишње каматне стопе ниже од 3% у години до 30 година рок отплате и било где у свету. Нудимо кредите било које врсте износ. Наши кредити су добро осигурани за максималну сигурност нашег приоритет. Да ли губите сан у ноћима и бринете како да постанете легит кредитни зајмодавац? данас смо један од најбољих зајмодавца као што имамо доказ наше услуге 100% гаранција. Умјесто да гризиш нокте, Контактирајте нас данас преко: свазерфирм77@оутлоок.цом........swazerfirm77@outlook.com


Felix George 2017-11-08
Завршите своје финансијске бриге Ми смо кредитна акредитована компанија. нудимо кредит појединцима у ниска каматна стопа од 2%, Нудимо лични кредит, пословни кредит, стамбени кредит. кредит за некретнине не оклевајте да нас контактирате преко: (феликгеорге958@гмаил.цом)


Felix George 2017-11-08
Завршите своје финансијске бриге Ми смо кредитна акредитована компанија. нудимо кредит појединцима у ниска каматна стопа од 2%, Нудимо лични кредит, пословни кредит, стамбени кредит. кредит за некретнине не оклевајте да нас контактирате преко: (феликгеорге958@гмаил.цом)


Felix George 2017-11-08
Завршите своје финансијске бриге Ми смо кредитна акредитована компанија. нудимо кредит појединцима у ниска каматна стопа од 2%, Нудимо лични кредит, пословни кредит, стамбени кредит. кредит за некретнине не оклевајте да нас контактирате преко: (феликгеорге958@гмаил.цом)


SARAH WILLIAMS 2017-11-06
Ски Ворлд Фирма, ми дају кредите по каматној стопи 0ф 3%. скиворлдлоанфирм@гмаил.цом   Добар дан господине / ма ам. Ми смо приватна компанија и нудимо кредите по ниским каматним стопама приликом утврђивања висине кредита између 100 милиона резервисања за кредит од $ 1,000 долара за развој бизниса: конкурентност за раст / пословну експанзију. Нудимо разне кредите * Лични кредити (осигурани и неосигурани) * Бизнис кредити (осигурани и неосигурани) * Консолидациони зајам    Без накнаде. Захваљујемо вам што сте одвојили вријеме да прочитате овај оглас. За више информација и упите пошаљите нам е-маил данас скиворлдлоанфирм@гмаил.цом скиворлдлоанфирмс@иахоо.цом Сарах Виллиамс.


Henry 2017-11-03
ФЛОРИСХ ФИНАНЦЕ ФИРМ даје зајмове и појединцима и организацијама са каматном стопом од 2% годишње широм света. Врати ми се за додатне детаље путем овог поштанског сандучета: fffirm@hotmail.com


Alicia Radu 2017-10-31
Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте исплатили своје дугове или вам је потребан кредит да бисте побољшали своје пословање? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотека? Да ли су вам банке и друге финансијске институције одбијене? Не тражите више зато што смо овде да све финансијске проблеме учинимо стварима прошлости !! давамо кредите предузећима, приватним лицима и физичким лицима по ниској и приступачној каматној стопи од 2%. Можете нас контактирати путем е-маила путем: (алициараду260@гмаил.цом) ПРИМЕНА ПОДАТАКА 1) Име ........................... 2) Земља ....................... 3) Адреса ...................... 4) Род ........................ 5) брачни статус ............. 6) Занимање ................ 7) Телефонски број ........... 8) место уместо посла ..... 9) месечни доходак .................... 10) Износ кредита ......... 11) трајање зајма ..... 12) Сврха зајма .................. 13) Датум рођења ........................ Хвала вам.


Yuli 2017-10-31
Здраво, Моје име је Јули из Јужне Џакарте у Индонезији, желим да користим овај медијум да саветујем свакоме да се обрати пажљивом на то да позајмљују овде, тако да су многи зајмодавци овде сви сцаммери и они су ту само да вас преваре из свог новца, Пријавила сам се за зајам од око 200 милиона од жене у Дубаију и изгубила сам око 10 милиона без узимања зајмова, питали су ме поново и за трошкове, плаћам скоро 10 милиона још нисам добио зајам, Бог је слава, упознао сам пријатеља који се управо пријавио за кредит, а он је добио кредит без икаквог стреса, па ме је упознао са госпођом Оливијом Даниелом, а ја сам примио 400 милиона, мислим да је то била шала и превара, али сам добио зајам за мање од 24 сата само 2% без колатерала. Веома сам срећан што сам спасен од сиромашних. тако савјетујем све људе којима су потребни кредити за контакт Госпођа Оливиа Даниел, путем е-поште: (оливиаданиел93@гмаил.цом) Још увек можете да ме контактирате ако вам затребају додатне информације путем е-поште: (иулии3531@гмаил.цом) још једном хвала свима што сте читали моје сведочење, и да ли ће нас Бог и даље благословити и дати нам живот и просперитет


IRENE FERNANDEZ 2017-10-27
Здраво, Ово је да се информише јавност да је госпођа Ирене Фернандез, угледни приватни зајмодавац, отворила финансијску прилику за све којима је потребна било каква финансијска помоћ. Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте отклонили своје дугове или вам је потребан капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Да ли су вас одбиле банке и друге финансијске агенције? Не тражите даље, јер смо овде због свих ваших финансијских проблема. Дати кредите по каматној стопи од 2% људима, компанијама и друштвима на јасан и разумљив начин, услови и услови. Ниједна кредитна провјера није потребна, 100% гарантовано. Пошаљите нам е-маил на: (иренегиронфернандез@гмаил.цом)


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 6 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop