Veliki svetski godišnji horoskop za 2017. godinu

Borba sa teroriznom, špijunažom i izdajom će se nastaviti. Problemi uzrokovani izbeglištvom će postati još veći, a neke zemlje poput Nemačke će morati ozbiljno da se pozabave ovim pitanjem. Očekuje se pogoršanje odnosa između Rusije i Turske, a Engleska će nastaviti da upravlja svetom "iz senke". Što se tiče Balkana, biće posebno teško za Crnu Goru. 

Autor: Darka Cvetković komentara 7 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darka Cvetković


Opcija 19

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKACV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darka Cvetković

 

2017. godina sa Jupiterom u Vagi  i Saturnom u Strelcu.

Jupiter  u Vagi  od 9. Septembra 2016.  do  10. Oktobra  2017. Kada prelazi u Škorpiju,

Saturn u Strelcu  do  20. Decembra 2017.,

 Uran je u Ovnu - Mart 2011 – Mart 2019,

 Neptun u Ribama do 27.januara 2026.

 Pluton u Jarcu od 26. Novembra 2008 do 2023.

 

Merkur će biti retrogradan – od 19. decembra 2016. do 08. januara 2017.

U 2017. godini Merkur će biti retrogradan u sledećim mesecima:

  • ​od 09. aprila do 03. maja 2017. u znaku Bika
  • od 12. avgusta do 05. septembra 2017.  – počinje u Lavu završava u Devici
  • od 03. do 22. decembra 2017. u znaku Strelca

 

Venera će biti retrogradna od 4.Marta 2017. do 15.Aprila 2017.

Eklipse  Sunca i Meseca 2017. :

  • Mesec 10. Februara 2017 na 22*28 stepena Lava
  • Sunčeva eklipsa  26. Februara 2017. Na 8*12 stepena Lava
  • Mesečeva 7. avgust 2017.  na 15*25 stepena Vodolije
  • Totalna eklipsa Sunca 21. Avgusta 2017.  na 28*53 stepeni Lava 

 

Ovo je godina vazdušnih znakova -  Blizanci, Vaga, Vodolija. Možemo reći da nebo pomaže, prirodna energija je razvijena za ova sazvežđa. Jako je važno gde se u nekoj godini nalazi Jupiter. On je dobrotvor i na osnovu njega tumačimo kakva će nam godina biti i koliko će sreća da nas prati. 

Kako je Jupiter u znaku Vage, pa i sam Ascedent, u novogodišnjoj noći kada sat otkuca ponoć i uđemo u novu godinu, bićemo i dalje pod uticajem Vage. Sve je u simbolici znaka koji pre svega traži harmoniju. Optimizam, raspoloženje, radost, ljubav prema drugom je osnovni cilj kojim trebamo svi da težimo. Međutim, kako je u trenutku početka godine na nebu veliki kardinalni krst, koji inače u astrologiji predstavlja Hristovo raspeće, onda je to simbol novog doba, ponovnog rođenja, vaskrsenja.

Godina koja je iza nas je obeležila tešku borbu i rat, izbeglice, migrante koji traže novi život, novu državu...  A tokom nove godine svet će tražiti novi život i radikalne promene. Mesec u Vodoliji upravo govori o narodu - Mesec, koji želi novu svest i nov sistem vrednosti, traži individualce koji žive onako kako žele po sopstvenim ubeđenjima i idejama (takve individualce predstavlja Vodolija). U svemu tome doprinosi i aktuelno dešavanje u preko okeanskoj državi koja  je dugo imala prefiks najjače i najmoćnije države na svetu.

 

 

Pre svega Jupiter u Vagi je zakon, odnos sa okolinom, sa osobom preko puta nas, bračnim i poslovnim partnerom. Kada sam već spomenula brakove, tokom ove godine će biti mnogo novih brakova, ali isto toliko i razvoda. Žene će krenuti u svoju borbu za jednaka prava. Kako planete pokazuju, žene će polako preuzimati vođstvo nad svetom. Iako je bilo za očekivati da će Amerika dobiti ženskog predsednika, to se nije desilo ali možemo da očekujemo da će u Evropi, ponovo, pored Hrvatske, da se pojavi još jedna kandidatkinja, koju sudbinski čeka mesto broj 1.

Poslovi koji se preporučuju tokom vladavine Jupitera u Vagi su pre svega kreativni. Saloni lepote, butici, poslastičarnice, izrada venčanica, muzika... Oni koji se bave pravom mogu imati uspeha. Svi poslovi koji predstavljaju savezništvo, udruživanje i zajednicu, biće plodonosni. Potrebno je raditi i praviti dobre poslove kada je Mesec u 2. , 6. ili 10. polju karijere. Takođe treba pratiti dobre aspekte sa Jupiterom i Venerom.

Ono o čemu svi brinu najviše, jesu rat i izbeglice. To stanje se neće smiriti. Zapravo, radiće se na novim zakonima koji će biti strožiji po samom ulasku u drugu državu. Sve je to aspekat kvadrata Jupitera u Vagi i Plutona u Jarcu. Neke države promeniće monetarnu valutu ili se vratiti na svoju staru - Pluton u Jarcu.

 

novogodisnji-vatromet

Državni godišnji horoskop: Borba protiv rata i terorizma

Nemačka - Kao vodeća sila u Evropi neće se posebno proslaviti u narednoj 2017. godini. Nemačka je najviše na udaru izbeglica, pa će biti u prilično velikom problemu. Sigurno će tražiti pomoć Engleske, ali Englezi neće biti blagonakloni.   Posla će biti, ali će rasti i želja da se izbeglice izbace iz države, pa čak i brutalno. Bombaški napadi, teroristi će delovati, ali po manjim mestima. Angela Merker će morati da menja politiku ukoliko želi da opstane, jer će biti između dve vatre - Putin i Tramp. 

Italija  može ponovo da  doživi elementarnu nepogodu, a biće još i finansijske oslabljenosti. Moraće da se udruži sa još nekoliko evropskih zemalja kako bi opstala.

Francuka  nije potpuno bezbedna, jer postoji pretnja od terorističkih napada, posebno u periodu totalne eklipse Sunca u avgustu mesecu. Finansije nisu sjajne, a jug Francuske može biti oštećen tokom leta kroz požare namerne ili elementarne.

Španija  - Tokom proleća ili jeseni 2017. godine moguće je da će da se javi želja za odvajanjem. Od marta su mogući pojačani problemi sa izbeglicama, a samim tim i sa finansijama. 

Holandija, Belgija, Luksemburg – Posmatraju šta se dešava  Nemačkoj, pa na osnovu toga usmeravaju svoje delovanje i ponašanje. Ono što će obeležiti godinu jeste još jedan zakon koji će se najverovatnije ostvariti, a to je zakon o pedofiliji. Jupiter koji je u kvadratu sa Plutonom i Uranom ovoga puta daje snažni pritisak na tu grupu ljudi kojima moral i poštenje ništa ne predstavlja.

Norveška će imati dosta problema sa elementarnim nepogodama - zemljotresi i poplave. Uz to, Norveška će imati i velikih problema sa izbeglicama. Moguće je da će zemlja koja propagira stav da svakome treba pomoći, promeniti svoju humanitarnu politiku i postati rezervisana za izbeglice. 

Švedska će od aprila do septembra 2017. godine imati problema sa finansijama.  Takođe, Danska i Finska mogu imati finansijskih i društvenih problema. Ono što je sigurno je da im je hitno potrebna promena. 

Austrija i Švajcarska  mogu imati problem sa izbeglicama, ali i sa terorističkim napadima. Moraće da pronađu kompromisno rešenje sa Nemačkom ne bi li prevazišli krizu u kojoj se našao skoro pa ceo svet. 

Grčka će pored svih kredita i dugovanja koja je ima da se okrene Rusiji i pravoslavnim zemljama. Postoji velika šansa da će Grčka da se udruži sa Amerikancima i Rusima ne bi li se zaštitila od napada sa Istoka. Mogući su zemljotresi u jugoistočnom delu zemlje. 

Turska -  će biti na udaru tokom cele godine. Muslimanski svet koji želi ,,zelenu transvezalu“ preko Evrope, neće lako ostvariti. Biće previranja u politici, dogovoru između Rusa i Amerikanaca, pokušaja da se izbegne rat, ali koliko god to izgledalo benigno za običan svet. ipak će glavni podrivač u ovoj igri biće Englezi koji su zapravo vladari iz senke. Koliko Amerika bude za neki mir ili bar prividan mir, Englezi to neće dati.

Velika Britanija  - Veličanje ženskog principa, kraljice, posebno u ovoj godini . Najvažniji događaj će svakako biti posvećen Princezi Dajani i izgradnji momorijalnog centra. U godini Vage, u podznaku Velike Britanije ali i desetog polja karijere i vrhunca u horoskopu pokojne Lejdi Di. Ovo je primer da i mortalni horoskop ,,radi“. Što se tiče politike koja će biti veoma uzbudljiva, jer će biti raznih turbulencija i neslaganja sa saradnicima poput Nemačke, Amerike, Francuske, Italije. Englezi svojim odlaskom iz Evropske unije, će napraviti problem Nemcima, ali i samoj njihovoj zajednici.  Britanija gubi snagu pojavom Putina i jake Rusije i samim tim nije u mogućnosti da vlada. Škotska će ponovo zatražiti izlazak ili će se ponovo pojaviti nezadovoljstvo. Britanija bi trebala da bude oprezna - mogući su teroristički napadi sredinom godine. 

Novogodisnji vatromet Amerika

AMERIKA  i  RUSIJA

Godišnji horoskop: Amerika

Ono što je definitivno interesantno svima, jesu dešavanja sa Amerikom i izborom novog predsednika države i za koga se veruje da će popraviti imidž amerike i popraviti odnose sa svojim rivalom - Rusijom.  

Astrološki gledano Tramp je Blizanac sa podznakom u Lavu i to na poslednjem stepenu Lava, na zvezdi koju nazivaju kraljevska – Regulus. Onda nije ni čudno što je ovaj čovek kralj bez krune ili statusa, kada je materijalno najbogatiji. Blizanci i Vaga su dva vazdušna znaka koja se slažu. Sunce i Uran su u odličnom aspektu sa Jupiterom u Vagi donose pobedu - a pobedničko mesto mu jedino i pripada. Kako Tramp ima fiksnu zvezdu MINTAKA na Suncu i Uranu, koja donosi veliki uspeh, ali i opasne neprijatelje, već u startu možemo da kažemo da će imati problem tokom celog predsedničkog mandata.  Za njega je najopasniji deo godine avgust mesec kada je totalna eklipsa ili pomračenje Sunca u Lavu na njegovom podznaku, ali i blizu planete Mars. Mars ima razornu energiju. Mars je vladar 9. polja inostranstva, a vezuje se i za zakon, putovanja brodom i avionom, kult, slavu i viši oblik života.  Pomračenje se dešava upravo u tom istočnom delu Amerike, ali i u Trampovom horoskopu. Ovo mogu biti napadi, atentati, stradanje u avionu ili srčani napad.

Saradnja sa Rusijom i Putinom je opet  interesantno prikazana. Nije sličajno što su se srela dva predsednika i žele ujedinjenje. Putin kao Vaga u  drugom polju Trampa može samo da podigne sistem vrednosti Američkom predsedniku. Ali interesantna je tačka Fortune ili Sudbine kod Putina koja se nalazi upravo na natalnom Suncu Trampa u Blizancima. Spojeni su da nešto urade zajedno sa svetom.

Tramp će nastaviti da se bavi svojom zemljom i njenim napredovanjem - o tome nam govori Mesec u Strelcu koji je u 4. polju (ovaj aspekt predstavlja narod). S druge strane, u južnim delovima Amerike će da uvede neki vid takse.Tranzitni Saturn u trenutku dočeka Nove godine biće direktno preklopljen tim Mesecom, pa će svi koji su Saturn, a to su upravo crni ljudi, meksikanci i južnjaci, morati da plate neku vrstu ,,kazne“, jer Saturn predstavlja kaznu, porez i carinu. Tramp neće zanemariti Evropu i dešavanje preko okeana, čak će imati nove ideje i ulaganja koja će da uključuju Evropu. Zanimljivi će biti i pregovori u vezi Kazakstana, koje će Amerika voditi sa Rusijom. 

Planetarni aspekti ukazuju na veliki broj nemira, koji će izbijati iznova i iznova. Postoji šansa da će Kalifornija i Nju Meksiko da zatraže odvajanje. Uvešće se stroži zakoni, a postoji šansa da će se vratiti i smrtna kazna. Tokom druge polovine godine, glavna tema će biti zdravstveni sistem - ukoliko ne reši probleme koje zdravstveni sistem ima, moguće su brojne bolesti i epidemije. 

 

Godišnji horoskop Rusija

Novi život za Rusiju - izražena je dominacija. Međutim, postoji velika šansa da će se konkurencija udružiti protiv Rusije i da će krenuti na "velikog vođu", ali neće moći ništa da promene - jer je Pluton u Lavu na vrhu 10. kuće, a ovaj aspekt daje Putinu ogromnu moć i uticaj nad ljudima. Amerika želi bogatsvo koje Rusija ima, tako da će se nastaviti borba za vlast nad svetom. 

Rusija će umešati prste i u dešavanja na Istoku, ali će i dalje ostati pri tome da zaštiti sve pravoslavne zemlje. Moguć je ogroman sukob između Rusije i Turske. Rusija će raditi na jačanju odnosa sa Kinom, a to će Rusiji obezbediti još veću moć. Rusija, Srbija i Grčka će se zaista ujediniti kao pravoslavni svet. Amerikanci će pokušavati da špijunažom prodru u tajne koje Rusija ima, ali će Rusija svaki pokušaj malverzacije i špijunaže da saseče u korenu. 

Putin ima Veneru u Škorpiji, pa je iz tog razloga posebno naklonjen pripadnicama lepšeg pola - zato je i doneo zakon da svako ko napadne ženu, može da bude kažnjen od strane žrtve. Putin ne poštuje izopačenost  i nepravdu - sve će biti kažnjeno.

 

BALKANSKO POLUOSTRVO

Crna Gora – Najzanimljivija zemlja u regionu biće Crna Gora. Dešavanja će biti promenljiva iz meseca u mesec. Narod nema posao, te jedva preživljava. To će pokrenuti nezadovoljstvo među ljudima, koji će se pobunti. To je posebno istaknuto onda kada Jupiter uđe u Škorpiju i pokrene jak nacionalni interes i patriotizam. Crnogorci će biti ujedinjeni i uporni u vezi svrgavanja Mila Đukanovića sa vlasti. Moguće su elementarne nepogode tokom proleća. Nadolaze i manji problemi sa izbeglicama. 

Makedonija – Prilike za ovu državu neće biti povoljne, posebno od proleća. Političke promene će biti neminovne a opterećenje od Turske i Albanije će biti veće nego predhodnih godina. Makedonci, koliko god da su se protivili udruživanju i saradnji dve države, sada će morati da napravi kompromis sa Srbijom, Grčkom i Crnom Gorom. 

Slovenija – Problem sa novcem i zapošljavanjem. Spas će tražiti u nekom vidu saradnje sa Srbijom, a sa Hrvatima će imati politička previranja u vezi migranata i granica. 

Bosana i Hercegovina – Muslimanski deo Bosne će nastaviti da izazaiva i pecka kako Republiku Srpsku tako i samu Srbiju. Dominacija Rusije na Balkanu nikom od njih ne odgovara, ali će bosanski muslimani i Hrvati morati da prihvate realnost. Njihova ekonomija će svakako zavisiti od saradnje sa Srbijom. Sredinom godine će se više pažnje posvetiti žrtvama rata stradalih, a muslimanski bosanci će polako krenuti putem istine i pomirenje.Ne vidi se neki poseban naglasak na ekonomski rast sem u Republici Srpskoj koja će svakako da insistira na svojoj samostalnosti i pripajanju Srbiji. 

Hrvatska – Tokom godine Hrvatska može imati problem sa finansijama, pre svega. Veliki porezi i male plate, borba za prava manjina, ponovo će biti pokrenuto pisanje ćiriličnog pisma. Hrvati će morati da bude svest o svom etničkom poreklu. Aspekat koji je na nebu, Saturn u Strelcu tražiće upravo takav stav. Iako će se i dalje glorifikovati ustaštvo na nekin način, Hrvati će morati da prihvate greške iz prošlosti i teškom mukom priznati genocid nad Srbima-  oglašavće se  javne ličnosti, razne organizacije i omladina koja koja mora da prihvati istinu. Pluton u znaku Jarca je genocid, Jarac je Srbija, a Jupiter pravda u Vagi, biće neumoljiv oko tog priznanja. U samoj državi do kraja 2017. godine mogu imati problem sa Istrom i srednjom Dalmacijom.

 

Politički godišnji horoskop: Srbija

srpska-crkva-samo-sloga-srbina-moze-spasiti

Ovo je godina novog početka. Iako smo svi umorni od dešavanja u svetu i naše istorije i događanja, ipak možemo da naglasimo da ćemo  konačno da se okrenemo sebi i mirnijem životu. Neće biti lako finansijski, ali će se privatan posao razvijati sve više, a država će pomagati u tome.  Privatan biznis će biti prioritet. Većih elementarnih katastrofa neće biti, ali možemo da očekujemo u leto veliku oscilaciju temperature upravo zbog Jupitera u Vagi  - Vaga je vazduh, oscilacija, nagla promena, čas hladno, čas toplo…

Poljoprivreda će biti veoma važna i mnogo vremena će se posvetiti tome i unapređenju našeg najvećeg brenda, a to je hrana i domaći turizam. Turizam će posebno biti razvijen. Izgradnja Beograda na vodi neće samo podstaći strane investitore da grade Srbiju. Izgradnja puteva - Saturn u Strelcu predstavlja obnavljanje starog i izgradnju novih mreža saobraćajne komunikacije. Od velikih zemalja sa Istoka (Rusije i Kine) možemo da očekujemo novac.

Vojska  će imati posebno mesto u državi. Vojni rok se vraća redovno. Mladi će sami razvijati svest o državi i odbrani sopstvene zemlje.

Zdravlje – Srbi su plašljivi kada je njihovo zdravlje u pitanju i mi funkconišemo po principu kao u filmu ,, Sveti Đorđe ubiva aždahu” – bolje da umrem, nego da mi se nešto desi -. Reforme će biti, manja povišica plate tokom godine, periodično, ali je najvažnije da će se raditi na obnavljanju bolnica u celoj zemlji, a ne samo u Beogradu. Premijer Vučić je Riba u znaku, pa će tokom svog mandata gledati dosta toga da obnovi i popravi - pre svega bolnice, škole za decu, domove za bolesne, ostavljene i siromašne.

Edukacija, kultura, muzika  su najvažniji za jedan narod i njegovo nasleđe. Obrazovanje mladih jača. Dosta edukacije od predškolskog uzrasta do studenata će promeniti i stav mladih prema državi. Istorija će imati posebno mesto u obrazovanju. Dramska umetnost i film će se posebno razviti, čak će ideja ili direktno snimanje jednog važnog istoriskog događaja biti snimano na području Srbije. Muzika će biti okrenuta klasici sa novim modernim aranžmanima, a mladi se više okreću zabavnom žanru manje turbo-folku koji ovde skoro više od 20 godina dominira. Napustiće nas i tokom proleća i jeseni jedna naša poznata zvezda filma ili muzike.

Zakon –   Naredna godina će biti važna upravo oko donošenja zakona na svim novoima. Poseban akcenat će biti stavljen na majke sa decom, žrtve nasilja, a za one koji su izvršili zločin biće propisana mnogo stroža kazna. Moguće je da će se razmatrati o ponovnom vraćanju smrtne kazne. Srbija će se dosta baviti genocidom koji je izvršen tokom ratova u 20. veku. 

IZBORI -  Ukoliko budu održani predsednički izbori tokom godine, veliku šansu za predsednika ima Dačić (SPS), pre svega zato što je on dupli Jarac pa će Jupiter proći kroz njegovo 10. polje, koje predstavlja politiku, moć i vlast. Ostali kandidati su Toma Nikolić i Vojislav Šešelj. Na izborima će loše proći opozicija - možda će biti i obrisana sa političke scene. Posebno će se istaći Čanak, koji se zalaže za Vojvodinu, ali on može imati probleme na ličnom planu tokom jeseni. Kosovo će dobiti novu energiju, a i brojni manastiri na Kosovu će biti obnovljeni, 

I na kraju ono što Srbi najviše vole, a to je SPORT: 

Kao što su se naši  preci borili na bojnom polju, ginuli, krvlju natapali zemlju, tako naši sportisti predstavlju borce i ratnike novog doba u nekom ,,novom lepšem odelu”. Prošla godina je bila sjajna. Olimpijada nam je bila nešto što su nam naši sportisti priredili i pokazali svetu i mladim generacijama koje dolaze šta znači igrati za grb.

Fudbalere je konačno neko naučio da pevaju himnu, taj neko je upravo Siniša Mihajlović koji je takođe rođen u znaku Ribe, znaku pravoslavlja. Nažalost, oni će morati još da razvijaju nacionalni identitet ako žele da pobeđuju i budu cenjeni u zemlji. Roditelji mladih fudbalera trebalo bi da smanje tu đavolju energiju u sebi i svoju decu ,,pumpaju” kako moraju da idu sa 13,14,15 godina već u inostranstvo, jer ih tamo čeka Real Madrid, Barselona, Mančester, NBA, … i tako dalje… Možda će neko od njih zaista postati zvezda kraljevskog kluba kao što je Ronaldo, ali svi svakako – neće. Treba ih ovde usmeravati i učiti da daju sve najbolje od sebe, pa će se tako i stvoriti dobra nacionalna ekipa a samim tim i prodaja ili transfer biti odličan.

Košarkaši Zvezde mogu imati uspeha, isto tako fudbaleri  kluba Crvena Zvezda će biti bolji od predhodne godine. Ova godina je dobra za ulaganje u druge sportove poput atletike. 

Na kraju sport koji nas najviše zanima bar u poslednjih pet godina jeste tenis. Čovek koji nas je toliko puta učinio srećnim i ponosnim svojim pobedama, koji nam pojačava sistem vrednosti, budi nacionalnu svest i ljubav prema zemlji, će posle teške 2016. godine, nastaviti da igra promenljivo. Ali borba za prvo mesto se nastavlja. Vaga je znak koji varira baš kao i ta dva tasa na njoj. London je mesto gde će naš junak pokazati celom svetu koliki je Maksimus – gladijator. Ukoliko ostane na prvom mestu onda će jako teško biti skinuti sa trona ,,usamljenog” kralja. Novak Đoković ima svoj put, baš kao i svi mi. Svi imamo svoju sudbinu. A jedino što mu je preporuka - Nole,vrati krst jer srce već Imaš !    

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Denis Martin 2017-04-25
DO YOU WANT A PERSONAL/BUSINESS/INVESTMENT LOAN? LOAN IS HERE FOR YOU We have provided over $1 Billion in business loans to over 15,000 business owners just like you. We use our own designated risk technology to provide you with the right business loan so you can grow your business. Our services are fast and reliable, loans are approved within 72 hours of successful application. We offer loans from a minimum range of $10,000 to a maximum of $20 million. We Offer: * Business Loan * Personal Loans or Signature Loans * Arrangements to Borrow from $10,000.00 up to $20,000,000 * Choose between 1 to 10 years repayment period. * Choose between monthly and annual repayment plan. * Flexible loan terms and conditions applied. * Interest rates as low as 1%. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your loans or finances. Contact us today via: fina.serds@gmail.com Get your instant loan approval


Denis Martin 2017-04-25
Želite li LIČNI / BUSINESS / INVESTICIJA kredita? Kredit je tu za vas Mi smo dali preko $ 1 milijardu u poslovanju kredite preko 15.000 vlasnicima poslovnih baš kao i vi. Mi koristimo naše vlastite tehnologije određeni rizik da vam pruži pravi poslovni kredit, tako da možete rasti vaše poslovanje. Naše usluge su brze i pouzdane, krediti se odobravaju u roku od 72 sata od uspješne primjene. Nudimo kredite od najmanje rasponu od 10.000 $ do maksimalno 20 milijuna $. Mi nudimo: * Business kredit * Personal Loans ili Potpis Krediti * Aranžmani da pozajmljuju od 10.000,00 $ do $ 20,000,000 * Izaberite između 1 do 10 godina otplate. * Izaberite između mjesečni i godišnji plan otplate. * Uslovima i Fleksibilni kredit primijeniti. * Kamatne stope kao niska kao 1%. Mi smo certificirani i vaša privatnost je 100% siguran s nama. Ne brini više o kreditima ili financije. Kontaktirajte nas već danas preko: fina.serds@gmail.com Uzmite odobrenje instant kredita


James Cole 2017-04-15
Het jy al ooit gedoen het om finansiële bystand ??? of goedgekeur Lener wat aan jou bladsy vereistes dan het jy geen ander keuse as om dadelik 'n lening uit ons betroubare diens Office. Ons bied lenings wat wissel van tienduisend pond, £ 800,000,000 (000.00 $ 10 - $ 800,000,000.00). Ons lening tydperk van 5 tot 25 jaar (maksimum). Ons bied lening by 2% rente per jaar met geen krediet beheer, bied ons persoonlike lenings, skuld konsolidasie lenings, besighede of besigheid uitbreiding lening. As jy belangstel, kontak ons ​​??? E-pos: unitycredit111@gmail.com  Die uwe James Cole


Elena 2017-04-04
Kredita Ponuda na 3% kamatne stope. Prijavite se za kredit sada na samo 3% kamatna stopa: Auto krediti, studentski krediti, Osobni krediti, stambeni krediti (hipoteka), Poslovni krediti, investicije, partnerstvo i refinance. Možete nas kontaktirati sada danas putem na: E-mail: elenanino0007@gmail.com


hopkinson lance 2017-03-26
Dobar dan, Treba li ti jednog nesigurnog kredit? Jeste li odbijen kredit od strane banke? Da li je potrebno kredit riješiti svoje financijske probleme? Ako je tako, onda ste na sreću jer je moja firma odobrava kredite u ograničenom vremenskom periodu, a kamatna stopa je pristupačan. Ukoliko ste zainteresovani možete nas kontaktirati putem e-maila putem hopkinsonloan@outlook.com i popunite informacije ispod. Puno ime: Iznos kredita: Trajanje kredita: Hvala. http://hopkinsloans.webs.com/


Mrs Sandra Brence 2017-03-23
Da li vam je potreban kredit za očistiti svoje dugove / račune, ili pokrenuti biznis? Onda uzeti u obzir vaše financijske probleme preko. U današnjoj ekonomskoj klimi, pronalaženje pouzdanih izvora finansiranja može biti frustrirajuće i pun razočarenja, ali sa našim sofisticiranim plan otplate kredita, svi Smiles kući. Cincinnati Financial Corporation pruža financiranje za alternativnu energiju, komercijalne projekte nekretnina i osobne financiranja; na taj način, sređivanje kredita kod nas je jednostavan i jasan, zgodan i brz. Možemo vam dati neposrednu 'u principu' odluku i mi ćemo vam pronaći neke od najkonkurentnijih lični stope kredita na raspolaganju. Nudimo garantovani zajam usluga bilo kojeg iznosa i na bilo koji dio svijeta za (pojedinaca, poduzeća, Realtors i korporativnih tijela) na našoj vrhunskoj kamatnu stopu od 3%. Naš tim stručnjaka za kredit prvo sluša zahtjeve naših klijenata, a zatim pruža im najbolje zajam rješenja. Nudimo kredite u iznosu od 10.000,00 $ Min. do $ 900,000,000.00 Max. na 3% kamatna stopa po godini, krediti za razvoj vaše poslovne ekspanzije. Mi smo certificirani, pouzdan, pouzdan, efikasan, brz i dinamičan. i finansijer sarađuju za nekretnine i bilo koji vrste poslovnih financiranja, dajemo dugoročni kredit za maksimalnu 5yrs do 30 godina. Molimo vas da ako ste zainteresirani za naše finansijske ponude, ne ustručavajte se da nas kontaktirate na: (mrssandrabrencelaonfunds@gmail.com) za više informacija hvala.


Mrs Sandra Brence 2017-03-23
zdravo Mi smo Christian organizacija osnovana da pomogne ljudima u potrebama pomaže, kao što su finansijska help.So ako prolaze kroz financijske poteškoće ili su na bilo koji financijske nered, i morate sredstva za pokretanje vlastitog biznisa, ili trebate kredit izmiri svoj dug ili isplatiti svoje račune, početi lijep posao ili ste u pronalaženju je teško dobiti kapital zajam od lokalnih banaka, kontaktirajte nas danas putem e-pošte mrssandrabrencelaonfunds@gmail.com za Biblija kaže "" Luke 11:10 Svako ko pita prima; onaj koji traži nalaza; i da mu ko kuca, vrata će biti otvorena ".pa ne dozvoli da ova prilika prođe pored tebe, jer Isus je jučer isto, danas i zauvijek more.Please njih je za ozbiljne uma i Boga bojeći se ljudi. Tvoje ime: SEX; AGE; zemlja Iznos kredita: Trajanje kredita: Svrha kredita; VAŠA Mjesečni prihod; Važi Broj Cell Phone: Hvala na razumijevanju sa svojim kontakt kao Očekujemo pozdravi upravljanje E-mail: mrssandrabrencelaonfunds@gmail.com


Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
US -baner

Pratite nas:

Instagram
Primedbe i sugestije
baner-zezofon-2
baner-tarot
baner-horoskop