Veliki svetski godišnji horoskop za 2017. godinu

Borba sa teroriznom, špijunažom i izdajom će se nastaviti. Problemi uzrokovani izbeglištvom će postati još veći, a neke zemlje poput Nemačke će morati ozbiljno da se pozabave ovim pitanjem. Očekuje se pogoršanje odnosa između Rusije i Turske, a Engleska će nastaviti da upravlja svetom "iz senke". Što se tiče Balkana, biće posebno teško za Crnu Goru. 

Autor: Darka Cvetković komentara 80 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darka Cvetković


Opcija 19

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKACV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darka Cvetković

 

2017. godina sa Jupiterom u Vagi  i Saturnom u Strelcu.

Jupiter  u Vagi  od 9. Septembra 2016.  do  10. Oktobra  2017. Kada prelazi u Škorpiju,

Saturn u Strelcu  do  20. Decembra 2017.,

 Uran je u Ovnu - Mart 2011 – Mart 2019,

 Neptun u Ribama do 27.januara 2026.

 Pluton u Jarcu od 26. Novembra 2008 do 2023.

 

Merkur će biti retrogradan – od 19. decembra 2016. do 08. januara 2017.

U 2017. godini Merkur će biti retrogradan u sledećim mesecima:

  • ​od 09. aprila do 03. maja 2017. u znaku Bika
  • od 12. avgusta do 05. septembra 2017.  – počinje u Lavu završava u Devici
  • od 03. do 22. decembra 2017. u znaku Strelca

 

Venera će biti retrogradna od 4.Marta 2017. do 15.Aprila 2017.

Eklipse  Sunca i Meseca 2017. :

  • Mesec 10. Februara 2017 na 22*28 stepena Lava
  • Sunčeva eklipsa  26. Februara 2017. Na 8*12 stepena Lava
  • Mesečeva 7. avgust 2017.  na 15*25 stepena Vodolije
  • Totalna eklipsa Sunca 21. Avgusta 2017.  na 28*53 stepeni Lava 

 

Ovo je godina vazdušnih znakova -  Blizanci, Vaga, Vodolija. Možemo reći da nebo pomaže, prirodna energija je razvijena za ova sazvežđa. Jako je važno gde se u nekoj godini nalazi Jupiter. On je dobrotvor i na osnovu njega tumačimo kakva će nam godina biti i koliko će sreća da nas prati. 

Kako je Jupiter u znaku Vage, pa i sam Ascedent, u novogodišnjoj noći kada sat otkuca ponoć i uđemo u novu godinu, bićemo i dalje pod uticajem Vage. Sve je u simbolici znaka koji pre svega traži harmoniju. Optimizam, raspoloženje, radost, ljubav prema drugom je osnovni cilj kojim trebamo svi da težimo. Međutim, kako je u trenutku početka godine na nebu veliki kardinalni krst, koji inače u astrologiji predstavlja Hristovo raspeće, onda je to simbol novog doba, ponovnog rođenja, vaskrsenja.

Godina koja je iza nas je obeležila tešku borbu i rat, izbeglice, migrante koji traže novi život, novu državu...  A tokom nove godine svet će tražiti novi život i radikalne promene. Mesec u Vodoliji upravo govori o narodu - Mesec, koji želi novu svest i nov sistem vrednosti, traži individualce koji žive onako kako žele po sopstvenim ubeđenjima i idejama (takve individualce predstavlja Vodolija). U svemu tome doprinosi i aktuelno dešavanje u preko okeanskoj državi koja  je dugo imala prefiks najjače i najmoćnije države na svetu.

 

 

Pre svega Jupiter u Vagi je zakon, odnos sa okolinom, sa osobom preko puta nas, bračnim i poslovnim partnerom. Kada sam već spomenula brakove, tokom ove godine će biti mnogo novih brakova, ali isto toliko i razvoda. Žene će krenuti u svoju borbu za jednaka prava. Kako planete pokazuju, žene će polako preuzimati vođstvo nad svetom. Iako je bilo za očekivati da će Amerika dobiti ženskog predsednika, to se nije desilo ali možemo da očekujemo da će u Evropi, ponovo, pored Hrvatske, da se pojavi još jedna kandidatkinja, koju sudbinski čeka mesto broj 1.

Poslovi koji se preporučuju tokom vladavine Jupitera u Vagi su pre svega kreativni. Saloni lepote, butici, poslastičarnice, izrada venčanica, muzika... Oni koji se bave pravom mogu imati uspeha. Svi poslovi koji predstavljaju savezništvo, udruživanje i zajednicu, biće plodonosni. Potrebno je raditi i praviti dobre poslove kada je Mesec u 2. , 6. ili 10. polju karijere. Takođe treba pratiti dobre aspekte sa Jupiterom i Venerom.

Ono o čemu svi brinu najviše, jesu rat i izbeglice. To stanje se neće smiriti. Zapravo, radiće se na novim zakonima koji će biti strožiji po samom ulasku u drugu državu. Sve je to aspekat kvadrata Jupitera u Vagi i Plutona u Jarcu. Neke države promeniće monetarnu valutu ili se vratiti na svoju staru - Pluton u Jarcu.

 

novogodisnji-vatromet

Državni godišnji horoskop: Borba protiv rata i terorizma

Nemačka - Kao vodeća sila u Evropi neće se posebno proslaviti u narednoj 2017. godini. Nemačka je najviše na udaru izbeglica, pa će biti u prilično velikom problemu. Sigurno će tražiti pomoć Engleske, ali Englezi neće biti blagonakloni.   Posla će biti, ali će rasti i želja da se izbeglice izbace iz države, pa čak i brutalno. Bombaški napadi, teroristi će delovati, ali po manjim mestima. Angela Merker će morati da menja politiku ukoliko želi da opstane, jer će biti između dve vatre - Putin i Tramp. 

Italija  može ponovo da  doživi elementarnu nepogodu, a biće još i finansijske oslabljenosti. Moraće da se udruži sa još nekoliko evropskih zemalja kako bi opstala.

Francuka  nije potpuno bezbedna, jer postoji pretnja od terorističkih napada, posebno u periodu totalne eklipse Sunca u avgustu mesecu. Finansije nisu sjajne, a jug Francuske može biti oštećen tokom leta kroz požare namerne ili elementarne.

Španija  - Tokom proleća ili jeseni 2017. godine moguće je da će da se javi želja za odvajanjem. Od marta su mogući pojačani problemi sa izbeglicama, a samim tim i sa finansijama. 

Holandija, Belgija, Luksemburg – Posmatraju šta se dešava  Nemačkoj, pa na osnovu toga usmeravaju svoje delovanje i ponašanje. Ono što će obeležiti godinu jeste još jedan zakon koji će se najverovatnije ostvariti, a to je zakon o pedofiliji. Jupiter koji je u kvadratu sa Plutonom i Uranom ovoga puta daje snažni pritisak na tu grupu ljudi kojima moral i poštenje ništa ne predstavlja.

Norveška će imati dosta problema sa elementarnim nepogodama - zemljotresi i poplave. Uz to, Norveška će imati i velikih problema sa izbeglicama. Moguće je da će zemlja koja propagira stav da svakome treba pomoći, promeniti svoju humanitarnu politiku i postati rezervisana za izbeglice. 

Švedska će od aprila do septembra 2017. godine imati problema sa finansijama.  Takođe, Danska i Finska mogu imati finansijskih i društvenih problema. Ono što je sigurno je da im je hitno potrebna promena. 

Austrija i Švajcarska  mogu imati problem sa izbeglicama, ali i sa terorističkim napadima. Moraće da pronađu kompromisno rešenje sa Nemačkom ne bi li prevazišli krizu u kojoj se našao skoro pa ceo svet. 

Grčka će pored svih kredita i dugovanja koja je ima da se okrene Rusiji i pravoslavnim zemljama. Postoji velika šansa da će Grčka da se udruži sa Amerikancima i Rusima ne bi li se zaštitila od napada sa Istoka. Mogući su zemljotresi u jugoistočnom delu zemlje. 

Turska -  će biti na udaru tokom cele godine. Muslimanski svet koji želi ,,zelenu transvezalu“ preko Evrope, neće lako ostvariti. Biće previranja u politici, dogovoru između Rusa i Amerikanaca, pokušaja da se izbegne rat, ali koliko god to izgledalo benigno za običan svet. ipak će glavni podrivač u ovoj igri biće Englezi koji su zapravo vladari iz senke. Koliko Amerika bude za neki mir ili bar prividan mir, Englezi to neće dati.

Velika Britanija  - Veličanje ženskog principa, kraljice, posebno u ovoj godini . Najvažniji događaj će svakako biti posvećen Princezi Dajani i izgradnji momorijalnog centra. U godini Vage, u podznaku Velike Britanije ali i desetog polja karijere i vrhunca u horoskopu pokojne Lejdi Di. Ovo je primer da i mortalni horoskop ,,radi“. Što se tiče politike koja će biti veoma uzbudljiva, jer će biti raznih turbulencija i neslaganja sa saradnicima poput Nemačke, Amerike, Francuske, Italije. Englezi svojim odlaskom iz Evropske unije, će napraviti problem Nemcima, ali i samoj njihovoj zajednici.  Britanija gubi snagu pojavom Putina i jake Rusije i samim tim nije u mogućnosti da vlada. Škotska će ponovo zatražiti izlazak ili će se ponovo pojaviti nezadovoljstvo. Britanija bi trebala da bude oprezna - mogući su teroristički napadi sredinom godine. 

Novogodisnji vatromet Amerika

AMERIKA  i  RUSIJA

Godišnji horoskop: Amerika

Ono što je definitivno interesantno svima, jesu dešavanja sa Amerikom i izborom novog predsednika države i za koga se veruje da će popraviti imidž amerike i popraviti odnose sa svojim rivalom - Rusijom.  

Astrološki gledano Tramp je Blizanac sa podznakom u Lavu i to na poslednjem stepenu Lava, na zvezdi koju nazivaju kraljevska – Regulus. Onda nije ni čudno što je ovaj čovek kralj bez krune ili statusa, kada je materijalno najbogatiji. Blizanci i Vaga su dva vazdušna znaka koja se slažu. Sunce i Uran su u odličnom aspektu sa Jupiterom u Vagi donose pobedu - a pobedničko mesto mu jedino i pripada. Kako Tramp ima fiksnu zvezdu MINTAKA na Suncu i Uranu, koja donosi veliki uspeh, ali i opasne neprijatelje, već u startu možemo da kažemo da će imati problem tokom celog predsedničkog mandata.  Za njega je najopasniji deo godine avgust mesec kada je totalna eklipsa ili pomračenje Sunca u Lavu na njegovom podznaku, ali i blizu planete Mars. Mars ima razornu energiju. Mars je vladar 9. polja inostranstva, a vezuje se i za zakon, putovanja brodom i avionom, kult, slavu i viši oblik života.  Pomračenje se dešava upravo u tom istočnom delu Amerike, ali i u Trampovom horoskopu. Ovo mogu biti napadi, atentati, stradanje u avionu ili srčani napad.

Saradnja sa Rusijom i Putinom je opet  interesantno prikazana. Nije sličajno što su se srela dva predsednika i žele ujedinjenje. Putin kao Vaga u  drugom polju Trampa može samo da podigne sistem vrednosti Američkom predsedniku. Ali interesantna je tačka Fortune ili Sudbine kod Putina koja se nalazi upravo na natalnom Suncu Trampa u Blizancima. Spojeni su da nešto urade zajedno sa svetom.

Tramp će nastaviti da se bavi svojom zemljom i njenim napredovanjem - o tome nam govori Mesec u Strelcu koji je u 4. polju (ovaj aspekt predstavlja narod). S druge strane, u južnim delovima Amerike će da uvede neki vid takse.Tranzitni Saturn u trenutku dočeka Nove godine biće direktno preklopljen tim Mesecom, pa će svi koji su Saturn, a to su upravo crni ljudi, meksikanci i južnjaci, morati da plate neku vrstu ,,kazne“, jer Saturn predstavlja kaznu, porez i carinu. Tramp neće zanemariti Evropu i dešavanje preko okeana, čak će imati nove ideje i ulaganja koja će da uključuju Evropu. Zanimljivi će biti i pregovori u vezi Kazakstana, koje će Amerika voditi sa Rusijom. 

Planetarni aspekti ukazuju na veliki broj nemira, koji će izbijati iznova i iznova. Postoji šansa da će Kalifornija i Nju Meksiko da zatraže odvajanje. Uvešće se stroži zakoni, a postoji šansa da će se vratiti i smrtna kazna. Tokom druge polovine godine, glavna tema će biti zdravstveni sistem - ukoliko ne reši probleme koje zdravstveni sistem ima, moguće su brojne bolesti i epidemije. 

 

Godišnji horoskop Rusija

Novi život za Rusiju - izražena je dominacija. Međutim, postoji velika šansa da će se konkurencija udružiti protiv Rusije i da će krenuti na "velikog vođu", ali neće moći ništa da promene - jer je Pluton u Lavu na vrhu 10. kuće, a ovaj aspekt daje Putinu ogromnu moć i uticaj nad ljudima. Amerika želi bogatsvo koje Rusija ima, tako da će se nastaviti borba za vlast nad svetom. 

Rusija će umešati prste i u dešavanja na Istoku, ali će i dalje ostati pri tome da zaštiti sve pravoslavne zemlje. Moguć je ogroman sukob između Rusije i Turske. Rusija će raditi na jačanju odnosa sa Kinom, a to će Rusiji obezbediti još veću moć. Rusija, Srbija i Grčka će se zaista ujediniti kao pravoslavni svet. Amerikanci će pokušavati da špijunažom prodru u tajne koje Rusija ima, ali će Rusija svaki pokušaj malverzacije i špijunaže da saseče u korenu. 

Putin ima Veneru u Škorpiji, pa je iz tog razloga posebno naklonjen pripadnicama lepšeg pola - zato je i doneo zakon da svako ko napadne ženu, može da bude kažnjen od strane žrtve. Putin ne poštuje izopačenost  i nepravdu - sve će biti kažnjeno.

 

BALKANSKO POLUOSTRVO

Crna Gora – Najzanimljivija zemlja u regionu biće Crna Gora. Dešavanja će biti promenljiva iz meseca u mesec. Narod nema posao, te jedva preživljava. To će pokrenuti nezadovoljstvo među ljudima, koji će se pobunti. To je posebno istaknuto onda kada Jupiter uđe u Škorpiju i pokrene jak nacionalni interes i patriotizam. Crnogorci će biti ujedinjeni i uporni u vezi svrgavanja Mila Đukanovića sa vlasti. Moguće su elementarne nepogode tokom proleća. Nadolaze i manji problemi sa izbeglicama. 

Makedonija – Prilike za ovu državu neće biti povoljne, posebno od proleća. Političke promene će biti neminovne a opterećenje od Turske i Albanije će biti veće nego predhodnih godina. Makedonci, koliko god da su se protivili udruživanju i saradnji dve države, sada će morati da napravi kompromis sa Srbijom, Grčkom i Crnom Gorom. 

Slovenija – Problem sa novcem i zapošljavanjem. Spas će tražiti u nekom vidu saradnje sa Srbijom, a sa Hrvatima će imati politička previranja u vezi migranata i granica. 

Bosana i Hercegovina – Muslimanski deo Bosne će nastaviti da izazaiva i pecka kako Republiku Srpsku tako i samu Srbiju. Dominacija Rusije na Balkanu nikom od njih ne odgovara, ali će bosanski muslimani i Hrvati morati da prihvate realnost. Njihova ekonomija će svakako zavisiti od saradnje sa Srbijom. Sredinom godine će se više pažnje posvetiti žrtvama rata stradalih, a muslimanski bosanci će polako krenuti putem istine i pomirenje.Ne vidi se neki poseban naglasak na ekonomski rast sem u Republici Srpskoj koja će svakako da insistira na svojoj samostalnosti i pripajanju Srbiji. 

Hrvatska – Tokom godine Hrvatska može imati problem sa finansijama, pre svega. Veliki porezi i male plate, borba za prava manjina, ponovo će biti pokrenuto pisanje ćiriličnog pisma. Hrvati će morati da bude svest o svom etničkom poreklu. Aspekat koji je na nebu, Saturn u Strelcu tražiće upravo takav stav. Iako će se i dalje glorifikovati ustaštvo na nekin način, Hrvati će morati da prihvate greške iz prošlosti i teškom mukom priznati genocid nad Srbima-  oglašavće se  javne ličnosti, razne organizacije i omladina koja koja mora da prihvati istinu. Pluton u znaku Jarca je genocid, Jarac je Srbija, a Jupiter pravda u Vagi, biće neumoljiv oko tog priznanja. U samoj državi do kraja 2017. godine mogu imati problem sa Istrom i srednjom Dalmacijom.

 

Politički godišnji horoskop: Srbija

srpska-crkva-samo-sloga-srbina-moze-spasiti

Ovo je godina novog početka. Iako smo svi umorni od dešavanja u svetu i naše istorije i događanja, ipak možemo da naglasimo da ćemo  konačno da se okrenemo sebi i mirnijem životu. Neće biti lako finansijski, ali će se privatan posao razvijati sve više, a država će pomagati u tome.  Privatan biznis će biti prioritet. Većih elementarnih katastrofa neće biti, ali možemo da očekujemo u leto veliku oscilaciju temperature upravo zbog Jupitera u Vagi  - Vaga je vazduh, oscilacija, nagla promena, čas hladno, čas toplo…

Poljoprivreda će biti veoma važna i mnogo vremena će se posvetiti tome i unapređenju našeg najvećeg brenda, a to je hrana i domaći turizam. Turizam će posebno biti razvijen. Izgradnja Beograda na vodi neće samo podstaći strane investitore da grade Srbiju. Izgradnja puteva - Saturn u Strelcu predstavlja obnavljanje starog i izgradnju novih mreža saobraćajne komunikacije. Od velikih zemalja sa Istoka (Rusije i Kine) možemo da očekujemo novac.

Vojska  će imati posebno mesto u državi. Vojni rok se vraća redovno. Mladi će sami razvijati svest o državi i odbrani sopstvene zemlje.

Zdravlje – Srbi su plašljivi kada je njihovo zdravlje u pitanju i mi funkconišemo po principu kao u filmu ,, Sveti Đorđe ubiva aždahu” – bolje da umrem, nego da mi se nešto desi -. Reforme će biti, manja povišica plate tokom godine, periodično, ali je najvažnije da će se raditi na obnavljanju bolnica u celoj zemlji, a ne samo u Beogradu. Premijer Vučić je Riba u znaku, pa će tokom svog mandata gledati dosta toga da obnovi i popravi - pre svega bolnice, škole za decu, domove za bolesne, ostavljene i siromašne.

Edukacija, kultura, muzika  su najvažniji za jedan narod i njegovo nasleđe. Obrazovanje mladih jača. Dosta edukacije od predškolskog uzrasta do studenata će promeniti i stav mladih prema državi. Istorija će imati posebno mesto u obrazovanju. Dramska umetnost i film će se posebno razviti, čak će ideja ili direktno snimanje jednog važnog istoriskog događaja biti snimano na području Srbije. Muzika će biti okrenuta klasici sa novim modernim aranžmanima, a mladi se više okreću zabavnom žanru manje turbo-folku koji ovde skoro više od 20 godina dominira. Napustiće nas i tokom proleća i jeseni jedna naša poznata zvezda filma ili muzike.

Zakon –   Naredna godina će biti važna upravo oko donošenja zakona na svim novoima. Poseban akcenat će biti stavljen na majke sa decom, žrtve nasilja, a za one koji su izvršili zločin biće propisana mnogo stroža kazna. Moguće je da će se razmatrati o ponovnom vraćanju smrtne kazne. Srbija će se dosta baviti genocidom koji je izvršen tokom ratova u 20. veku. 

IZBORI -  Ukoliko budu održani predsednički izbori tokom godine, veliku šansu za predsednika ima Dačić (SPS), pre svega zato što je on dupli Jarac pa će Jupiter proći kroz njegovo 10. polje, koje predstavlja politiku, moć i vlast. Ostali kandidati su Toma Nikolić i Vojislav Šešelj. Na izborima će loše proći opozicija - možda će biti i obrisana sa političke scene. Posebno će se istaći Čanak, koji se zalaže za Vojvodinu, ali on može imati probleme na ličnom planu tokom jeseni. Kosovo će dobiti novu energiju, a i brojni manastiri na Kosovu će biti obnovljeni, 

I na kraju ono što Srbi najviše vole, a to je SPORT: 

Kao što su se naši  preci borili na bojnom polju, ginuli, krvlju natapali zemlju, tako naši sportisti predstavlju borce i ratnike novog doba u nekom ,,novom lepšem odelu”. Prošla godina je bila sjajna. Olimpijada nam je bila nešto što su nam naši sportisti priredili i pokazali svetu i mladim generacijama koje dolaze šta znači igrati za grb.

Fudbalere je konačno neko naučio da pevaju himnu, taj neko je upravo Siniša Mihajlović koji je takođe rođen u znaku Ribe, znaku pravoslavlja. Nažalost, oni će morati još da razvijaju nacionalni identitet ako žele da pobeđuju i budu cenjeni u zemlji. Roditelji mladih fudbalera trebalo bi da smanje tu đavolju energiju u sebi i svoju decu ,,pumpaju” kako moraju da idu sa 13,14,15 godina već u inostranstvo, jer ih tamo čeka Real Madrid, Barselona, Mančester, NBA, … i tako dalje… Možda će neko od njih zaista postati zvezda kraljevskog kluba kao što je Ronaldo, ali svi svakako – neće. Treba ih ovde usmeravati i učiti da daju sve najbolje od sebe, pa će se tako i stvoriti dobra nacionalna ekipa a samim tim i prodaja ili transfer biti odličan.

Košarkaši Zvezde mogu imati uspeha, isto tako fudbaleri  kluba Crvena Zvezda će biti bolji od predhodne godine. Ova godina je dobra za ulaganje u druge sportove poput atletike. 

Na kraju sport koji nas najviše zanima bar u poslednjih pet godina jeste tenis. Čovek koji nas je toliko puta učinio srećnim i ponosnim svojim pobedama, koji nam pojačava sistem vrednosti, budi nacionalnu svest i ljubav prema zemlji, će posle teške 2016. godine, nastaviti da igra promenljivo. Ali borba za prvo mesto se nastavlja. Vaga je znak koji varira baš kao i ta dva tasa na njoj. London je mesto gde će naš junak pokazati celom svetu koliki je Maksimus – gladijator. Ukoliko ostane na prvom mestu onda će jako teško biti skinuti sa trona ,,usamljenog” kralja. Novak Đoković ima svoj put, baš kao i svi mi. Svi imamo svoju sudbinu. A jedino što mu je preporuka - Nole,vrati krst jer srce već Imaš !    

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


jelena fedosejeva 2017-06-27
Poštovani, obavještavamo javnost da je gđa JELENA FEDOSEJEVA ugledna privatna zajmodavac otvorila ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbijali banke i druge financijske institucije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Jamčili smo zajmove 2% kamatne stope za pojedince, tvrtke i društva u jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima.100% zajamčeno, kontaktirajte nas danas putem e-maila: (JELENAFEDOSEJEVALOAN@GMAIL.COM)


lisa 2017-06-27
Želim da se zahvalim mr West-u za davanje zajma i pronašao sam svedočanstvo o tome kako je prijatelj dobio kredit od apexloans-a i zatražio zajam i dobio moj zajam. Ako vam je potreban hitan kredit danas izbjegavajte Internet prevare danas prijavite se za legitimne kredite putem e-pošte; Apexloans@yahoo.com


CATHERINE JONES 2017-06-27
Bok, ovo je obavijestiti javnost da Sra.CATHERINE JONES, dobar ugled zajmove od privatnih kreditora otvorio gospodarsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakve financijske pomoći. Trebate hitno kredit da otplati svoje dugove ili trebate hipoteku kako bi poboljšali svoje poslovanje? Jeste li bili odbijen od strane banaka i drugih financijskih institucija? Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše financijske probleme. Jamčimo Kamatna stopa na kredite od 2% pojedinaca, poduzeća i društava na jasan i razumljiv način, uvjete i odredbe. Ne kreditne check, 100% zajamčeno potrebno. Kontaktirajte nas još danas i biti sretni ste jer mi smo tu da sve svoje povijesti financijskih problema. E-mail na: (CATHERINEJONEZLOANFIRM@GMAIL.COM)


MAGRET JAMES 2017-06-27
Zdravo, Trebate hitan zajam? Jeste li u dugu? Imate li lošu Credit? Jeste li odbili banke, trebate li zajam za pokretanje vlastitog posla? Mi dajemo zajmove ljudima unatoč lošim / lošim kreditnim rezultatima. Mi dajemo i poslovne i osobne zajmove s dugim i kratkoročnim trajanjem po Vašem izboru s niskom kamatnom stopom od 2% po nišama za pojedince i tvrtke .. Naš zajam programer je brz i pouzdan, primjenjuje se danas i dobiti vaš instant odgovor. Zajmovi su dobro osigurani, 100% zajamčeni i klijentima je osigurana maksimalna sigurnost. Za daljnje upit kontaktirajte nas putem naše adrese e-pošte: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) i dobijte svoj kredit danas. Gđa Magret james MD / izvršni direktor E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)


jelena fedosejeva 2017-06-27
Poštovani, obavještavamo javnost da je gđa JELENA FEDOSEJEVA ugledna privatna zajmodavac otvorila ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbijali banke i druge financijske institucije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Jamčili smo zajmove 2% kamatne stope za pojedince, tvrtke i društva u jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima.100% zajamčeno, kontaktirajte nas danas putem e-maila: (JELENAFEDOSEJEVALOAN@GMAIL.COM)


jelena fedosejeva 2017-06-27
Poštovani, obavještavamo javnost da je gđa JELENA FEDOSEJEVA ugledna privatna zajmodavac otvorila ekonomsku priliku za sve one kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate hitan zajam za brisanje dugova ili potreban home zajam kako biste poboljšali svoje poslovanje? Jeste li odbijali banke i druge financijske institucije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Jamčili smo zajmove 2% kamatne stope za pojedince, tvrtke i društva u jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima.100% zajamčeno, kontaktirajte nas danas putem e-maila: (JELENAFEDOSEJEVALOAN@GMAIL.COM)


MAGRET JAMES 2017-06-27
Zdravo, Trebate hitan zajam? Jeste li u dugu? Imate li lošu Credit? Jeste li odbili banke, trebate li zajam za pokretanje vlastitog posla? Mi dajemo zajmove ljudima unatoč lošim / lošim kreditnim rezultatima. Mi dajemo i poslovne i osobne zajmove s dugim i kratkoročnim trajanjem po Vašem izboru s niskom kamatnom stopom od 2% po nišama za pojedince i tvrtke .. Naš zajam programer je brz i pouzdan, primjenjuje se danas i dobiti vaš instant odgovor. Zajmovi su dobro osigurani, 100% zajamčeni i klijentima je osigurana maksimalna sigurnost. Za daljnje upit kontaktirajte nas putem naše adrese e-pošte: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) i dobijte svoj kredit danas. Gđa Magret james MD / izvršni direktor E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)


MAGRET JAMES 2017-06-27
Zdravo, Trebate hitan zajam? Jeste li u dugu? Imate li lošu Credit? Jeste li odbili banke, trebate li zajam za pokretanje vlastitog posla? Mi dajemo zajmove ljudima unatoč lošim / lošim kreditnim rezultatima. Mi dajemo i poslovne i osobne zajmove s dugim i kratkoročnim trajanjem po Vašem izboru s niskom kamatnom stopom od 2% po nišama za pojedince i tvrtke .. Naš zajam programer je brz i pouzdan, primjenjuje se danas i dobiti vaš instant odgovor. Zajmovi su dobro osigurani, 100% zajamčeni i klijentima je osigurana maksimalna sigurnost. Za daljnje upit kontaktirajte nas putem naše adrese e-pošte: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM) i dobijte svoj kredit danas. Gđa Magret james MD / izvršni direktor E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)


Bank 2017-06-27
Управни одбор, менаџмент и особље ВОРЛДВИДЕ МИЦРОФИНАНЦЕ БАНКЕ издвајају ЛОАН било које врсте по приступачној цени како би обиљежили свој 50-годишњи годишњица. НАША ВИЗИЈА Да будем водећи и најпожељнији кредитни зајмодавац НАША МИСИЈА Да пружи иновативни и приступачни зајам и добре услуге које максимизирају вриједности за заинтересоване стране. НАША ПОНУДА УКЉУЧУЈЕ 1). Бизнис кредит 2). Хоусе Лоан 3). Персонал Лоан 4). Мортални зајам Е.Т.Ц. НАЧИН ПЛАЋАЊА Коначна исплата: 1,5% Попуст Опција хипотеке: 30% капитал, 70% хипотека Кредит: 2% каматна стопа Наша основна вредност је професионализам, интегритет и изврсност За више информација, контактирајте нас: Званична е-адреса банке: worldwidemicrofinancebank@gmail.com ТелеПхоне: +1 (409) 205-0481


citrus loans 2017-06-26
Драги господине / госпођо, CITRUS LOANS је UK заснован Консалтинг група, Независна финансија Саветодавна и Сервисна фирма. Citrus Loans Има панел зајмодаваца који пружају различите врсте финансијских решења како би одговарали вашим индивидуалним потребама. Да ли тражите кредите за обављање великих пројеката? Да ли тражите средства за отплату кредита и дугова? Да ли тражите финансије да успоставите свој бизнис? Да ли вам је потребан приватни или пословни кредит у разне сврхе? За више информација идите на купњу зајма код нас: ми Нуде кредите по ниској стопи од 2%. Контактирајте нас ако сте заинтересовани за наше услуге путем е-поште: citrusloans1935@gmail.com Сајт: ввв.цитрус.цо.ук (само за грађане Велике Британије) Телефон: +447042065307 Име: Гендер: Земља: Потребан износ: трајање: Намена: Хвала вам, Tom Walter.


HENRIETTA FERNANDO 2017-06-26
Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa Henrietta Fernando, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna sredstva za rješavanje problema s izvanrednim situacijama? Ili vam je potreban zajam za brisanje dugova ili financiranje vašeg projekta? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Nemojte tražiti dalje, jer smo ovdje zbog svih vaših financijskih problema. Nudimo brze i pouzdane zajmove korisnicima po kamatnoj stopi od 2% za ljude, tvrtke i društva bez obzira na narudžbu kupaca ili kreditnu povijest. Naši uvjeti i uvjeti i jasni i vrlo razumljivi. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno. Pošaljite nam e-poštu na: (henriettafernandoloanfirm@gmail.com)


lisa 2017-06-26
Chtěl bych poděkovat panu westhood za to, že mi dal půjčku, že jsem našel svědectví o tom, jak přítel dostal půjčku od apexloans a požádal jsem o půjčku a dostal můj úvěr. Pokud potřebujete naléhavou půjčku dnes vyhněte se internetovým podvodům dnes platí pro legit půjčky prostřednictvím e-mailu; Apexloans@yahoo.com


BARCLAYS FINANCIER 2017-06-24
Potreban vam je hitno kredit riješiti svoje financijske probleme i pokrenuti vaše poslovanje ili povećati vaše poslovne usluge? Ako je tako, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: barclay.nationwide@post.com barclaysnationwideloan@gmail.com Dakle, ne dozvolite ovu priliku da prođe pored vas. Molim vas, ovo je za ozbiljnu um i nesmotren Božji narod.


lisa 2017-06-24
Je tiens à remercier le monsieur de me donner un prêt, j'ai trouvé un témoignage de la façon dont un ami a obtenu un prêt de apexloans et j'ai demandé un prêt et obtenu mon prêt. Si vous avez besoin d'un prêt urgent, évitez aujourd'hui la fraude sur Internet pour les prêts légaux par courrier électronique; Apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-24
Je tiens à remercier le monsieur de me donner un prêt, j'ai trouvé un témoignage de la façon dont un ami a obtenu un prêt de apexloans et j'ai demandé un prêt et obtenu mon prêt. Si vous avez besoin d'un prêt urgent, évitez aujourd'hui la fraude sur Internet pour les prêts légaux par courrier électronique; Apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-24
Je tiens à remercier le monsieur de me donner un prêt, j'ai trouvé un témoignage de la façon dont un ami a obtenu un prêt de apexloans et j'ai demandé un prêt et obtenu mon prêt. Si vous avez besoin d'un prêt urgent, évitez aujourd'hui la fraude sur Internet pour les prêts légaux par courrier électronique; Apexloans@yahoo.com


spiffbossloanfirm 2017-06-23
Mislite li za dobivanje zajma? Ozbiljno vam je potreban hitan zajam za pokretanje vlastitog posla? Jeste li u dugu? Ovo je vaša prilika da postignete svoju želju, dajemo osobne zajmove, poslovne zajmove i kredite poduzećima i sve vrste kredita s 2% kamata za više informacija, kontaktirajte nas putem e-maila (spiffboss@gmail.com)


david doris 2017-06-22
Да ли сте пословни човек или жена? Да ли вам је потребан новац за покретање сопственог посла? Да ли вам је потребан кредит да бисте поравнали свој дуг или платили своје рачуне или започели лијеп посао? Да ли вам је потребан новац за ваш пројекат? Нудимо осигуране кредите за било који износ и било гдје у свету (појединци, компаније, некретнине и правна лица) у нашој стопи од 2% одлично. У одговору на Ваш захтев и пошаљите вам више информација на следећу адресу е-поште: (давиддорисфирм@гмаил.цом)


fedrick power 2017-06-22
Ви сте мушкарац или жена, тражите кредит да бисте развили свој посао Или добијете сопствени посао или кредит, рачуне, изнајмите свој дом? Ако је тако, онда ћемо имати више од 50 милијарди рочности које можете платити, и било коју врсту кредита, што је захтјев купца. Обавезно извршити са € (€) € 15,000.00 (€) Ваш одговор је кредит: Лични кредити Бизнис Кредити, лични Кредити * 2% камате дају цвеће за контакт е-пошту за више информација (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)


fedrick power 2017-06-22
FEDRICK POWER | Pozdrav, tražiš legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate li hitni zajam za otplatu dugova ili trebate kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke na jasne i razumljive uvjete i odredbe. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas. Pošaljite nam e-poruku na: (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)


fedrick power 2017-06-22
FEDRICK POWER | Pozdrav, tražiš legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Trebate hitnu financijsku pomoć? Trebate li hitni zajam za otplatu dugova ili trebate kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Nudimo sve vrste kredita po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke na jasne i razumljive uvjete i odredbe. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas. Pošaljite nam e-poruku na: (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)


davies ruth 2017-06-22
Krediti za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 5 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% Zajam Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju Budite stariji od 18 godina Ova transakcija je 100% sigurna za sve klijente Za više informacija o bonusu kontaktirajte nas putem e-maila: (Daviesruthfirm@gmail.com)


davies ruth 2017-06-22
Krediti za sve vrste namjena Nudimo minimalni iznos od 5.000,00 eura do 5 milijuna eura Uz nisku kamatnu stopu od 2% Zajam Razdoblje: do 25 godina ovisno o iznosu kredita koji vam je potreban. Kupci moraju Budite stariji od 18 godina Ova transakcija je 100% sigurna za sve klijente Za više informacija o bonusu kontaktirajte nas putem e-maila: (Daviesruthfirm@gmail.com)


augustine junio 2017-06-20
Zdravo, To je obavijestiti javnost da gospodin Augustine, privatni kreditni zajmodavac otvara financijsku priliku svima kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% za pojedince, tvrtke i tvrtke pod jasnim i razumljivim uvjetima i uvjetima. Kontaktirajte nas danas e-mailom na: (augustinejunio@gmail.com)


lisa 2017-06-20
Желим да се захвалим господину Вестињу за давање зајма и пронашао сам исказ о томе како је пријатељ добио зајам од Апеклоанс-а и затражио сам зајам и добио сам зајам. Ако вам је потребан хитан кредит данас избјегавајте интернет превару данас пријавите се за легитимне кредите путем е-поште; apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-20
Желим да се захвалим господину Вестињу за давање зајма и пронашао сам исказ о томе како је пријатељ добио зајам од Апеклоанс-а и затражио сам зајам и добио сам зајам. Ако вам је потребан хитан кредит данас избјегавајте интернет превару данас пријавите се за легитимне кредите путем е-поште; apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-20
Желим да се захвалим господину Вестињу за давање зајма и пронашао сам исказ о томе како је пријатељ добио зајам од Апеклоанс-а и затражио сам зајам и добио сам зајам. Ако вам је потребан хитан кредит данас избјегавајте интернет превару данас пријавите се за легитимне кредите путем е-поште; apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-20
Желим да се захвалим господину Вестињу за давање зајма и пронашао сам исказ о томе како је пријатељ добио зајам од Апеклоанс-а и затражио сам зајам и добио сам зајам. Ако вам је потребан хитан кредит данас избјегавајте интернет превару данас пријавите се за легитимне кредите путем е-поште; apexloans@yahoo.com


YULI 2017-06-20
Zdravo, Moje ime je Yuli iz Južne Jakarta u Indoneziji, želim koristiti ovaj medij kako bih savjetovao svima da budu oprezni u dobivanju zajma, tako da su mnogi zajmodavci ovdje svi prevaranti i oni su samo ovdje kako bi vas prevarili iz vašeg novca, Podnio sam zahtjev za zajam od oko 200 milijuna od jedne žene u Dubaiju i izgubio sam oko 10 milijuna eura bez uzimanja zajmova, pitali su se opet i opet za cijenu, plaćam gotovo 10 milijuna, i dalje nisam dobio zajam, Bog je slava, susreo sam jednog prijatelja koji je upravo aplicirao za zajam, pa je dobio zajam bez ikakvog stresa, pa me je upoznao s gospođom Olivijom Daniel, a prijavio sam se za 400 milijuna, mislim da je to bila šala i Prijevara, ali sam dobio svoj kredit u manje od 24 sata samo 2% bez kolaterala. Vrlo sam sretan jer sam spašen od uzimanja siromašnih. Pa ja savjetujem svima koji ovdje trebaju kredite za kontakt Gospođa Olivia Daniel, putem e-pošte: (oliviadaniel93@gmail.com) Još uvijek možete kontaktirati mene ako vam treba dodatne informacije putem e-pošte: (yuliy3531@gmail.com) Još jednom vam zahvaljujem na čitanju svjedočanstva i da nas Bog i dalje blagoslivlja i daje nam dug život i blagostanje


lisa 2017-06-19
Želim zahvaliti gospodinu westhoodu da mi dajem zajam. Našao sam svjedočenje o tome kako je prijatelj dobio kredit od apexloans i podnijela zahtjev za kredit i dobio moj kredit. Ako vam je potreban hitan zajam danas izbjegavati internet scammers danas podnijeti zahtjev za legit kredita putem e-pošte; apexloans@yahoo.com


jennifer 2017-06-19
SVJEDOČANSTVO O NAČINU PRELJAŠTAJU MOGU ZAJMA OD REALNE ZAJMELE 2017 Pozdrav svima Ovo je način kako sam dobio moj kredit od geniun zajmodavca Izvrsno iskustvo s ovom online agencijom za kreditiranje, ali osjećam da je to Dobro je da vas obavijestim gdje i kako sam dobio svoj financijski proboj Ja sam gospođa jennifer, Ranije ove godine, s kojom sam se suočio Financijska kriza Moj posao je dolje da sam morao prodati moj auto kako bih mogao Platiti svoje radnike i nadoknaditi mjenice do jednog dana, bio sam zauzet provjeravanjem Oglase na mreži i pronašao sam tvrtku i odlučio sam pokušati, odlučio sam Podebljan korak, a tvrtka mi je rekla da ću dobiti moj kredit u 24 Satima s 2% niske kamatne stope, bio je to poput sna za mene, kao u sljedećih 12-24 sati, primio sam Moj kredit od g. PATRICK danas sam sretna žena jer je moj san finanlly prošao kroz, ja platio moj Račune, povećala moje farme i glava mi se držala iznad vode, tako sam sretna i I Savjetujem svakoga od vas koji financijski potopite da se obratite g. Patricku na ovoj e-pošti (PATRICKLOANS15@GMAIL.COM) jer je gospodin patrick dobar i pouzdan čovjek Patrick Loans Ltd, je certificirana i pouzdana kreditna tvrtka i vi ćete svjedočiti o njemu Sve zahvaljujući gospodinu Patricku Ponovno kontaktirajte putem ove e-pošte (patrickloans15@gmail.com)


Petra Marko 2017-06-18
Dobar dan, Moje ime je Petra Marko, ja sam iz Hrvatske. Želim svjedočiti o dobrom zajmodavcu koji mi je pokazao svjetlo nakon što su ga dva različita internacionalna zajmodavca ismijavali, obećavali su mi dati zajam nakon što sam platila puno naknada što nije imalo ništa i nije im bilo pozitivan rezultat. Izgubio sam teško zarađivati ​​novac i iznosio je ukupno 5.000 eura. Jednog dana sam pregledavao internet i izgledao zbunjeno i frustrirano, a onda sam došla na svjedočenje čovjeka koji je također bio prevaran i na kraju se povezao s pravom i pouzdanom tvrtkom koja se zove Gina Morgan Loan Company (ginamorganloancompany@gmail.com) gdje On je konačno dobio svoj kredit, pa sam odlučio da se obratite istoj zajam tvrtki, a zatim im je rekao priču o tome kako su me scammed od strane 2 različite lenders koji nisu ništa, ali naravno više bol. Objasnio sam tvrtki putem e-maila. Rekli su mi da više ne plaču jer ću dobiti moj kredit u svojoj tvrtki i također sam napravio pravi izbor kontaktiranjem s njima. Popunio sam prijavu za kredit i nastavio sa svime što je zatraženo od mene i dobio mi je zajam od 63.000 eura od ove velike tvrtke. Ovdje sam danas sretan sa svojom obitelji jer mi je Gina Morgan zajam društvo dala zajam pa sam se obećao da ću nastaviti svjedočiti na internetu o tome kako sam dobio moj kredit. Vjerujem da i drugi ljudi daju svjedočanstvo o istom iskrenom vjerovniku. Trebate hitno hit? Ljubazno i ​​brzo kontaktirati tvrtku putem e-maila: ginamorganloancompany@gmail.com


IRENE FERNANDEZ 2017-06-18
Zdravo, Trebate li zajam? Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Jeste li odbijali banke i druge financijske agencije? Ovo je obavijestiti javnost da je gospođa IRENE FERNANDEZ, renomirani privatni zajam zajmodavac otvorio financijsku priliku za sve kojima je potrebna bilo kakva financijska pomoć. Trebate hitni zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Na jasan i razumljiv način, uvjete i odredbe dajemo zajmove po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima. Nije potrebno provjeriti kredit, 100% zajamčeno. Pošaljite nam e-poštu na adresu: (irenegironfernandez@gmail.com)


Kimberly 2017-06-17
hello (kredit), Mi smo Christian organizacija osnovana da pomogne ljudima u potrebama pomaže, kao što su finansijsku pomoć. Dakle, ako se prolazi kroz financijske teškoće ili su na bilo koji financijske nered, i morate sredstva za pokretanje vlastitog biznisa, ili trebate kredit za izmirenje dug ili isplatiti svoje račune, početi lijep posao ili ste u pronalaženje teško dobiti kapital zajam od lokalnih banaka, kontaktirajte nas danas putem e-pošte mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com za Biblija kaže "" Luke 11:10 Svako ko pita prima; onaj koji traži nalaza; i da mu ko kuca, vrata će biti otvorena ". Dakle, ne dozvoli da ova prilika prođe pored tebe, jer Isus je isti juče, danas i zauvijek više. Molim te je za ozbiljne uma i Boga bojeći se ljudi. Tvoje ime: pol; starosti; zemlja Iznos kredita: Trajanje kredita: Svrha kredita; VAŠA Mjesečni prihod; Važi Broj Cell Phone: Hvala na razumijevanju sa svojim kontakt kao Očekujemo pozdravi upravljanje E-mail: mrsladykimberlyloanlender.usa@gmail.com


Maxwell 2017-06-14
Ми смо хришћанска организација формирана да помогне људима у потребама помаже, као што су финансијски хелп.Со ако пролазе кроз финансијски потешкоћа или сте у финансијском хаосу, а ти треба средства за покренути сопствени бизнис, или вам је потребан кредит да измири свој дуг или да плати са својих рачуна, започети леп посао, или сте га проналажење тешко добити инвестициони кредит од домаћих банака, контактирајте нас данас путем е-маила; маквелл.лоанофферлимитед@гмаил.цом за Библија каже "" Лука 11:10 Свако ко пита прима; Онај који тражи, налази; и ономе који куца, врата ће бити отворена "Зато не дозволите да ово прилика вам пролазе јер Исус је исти јуче, данас и заувек море.Плеасе ово је за озбиљне оријентисан и Бог из страха људи, Наши каматне стопе на кредит је 2% ће бити поништен са преговарати трајањем. НАПОМЕНА: Дајемо од минимум (5.000 $ / €) и највише (500.000.000 $ / €) Е.Т.Ц. Пријава за кредит мора бити наведено у америчким доларима или еврима, а свака друга валута. Заинтересовани кандидати кредита морати да попуните формулар кредит у наставку за одобрење .. (Информације Борроверс) Ваша имена ..................... Износ Потребно .................. .. Трајање:…………………… Твоја земља……………….. Држава:……………………. Град ........................ .. Број мобилног телефона: ............... .. Сврха кредита .................. .. Месечни приход…………….. Занимање ..................... Пол: ......................... Твојих година………………….. Кућна адреса:………. Канцеларија Адреса:…….. Хвала на разумевању вашег контакта као Очекујемо Поздрави управљање Е-маил: maxwell.loanofferlimited@gmail.com


John Mclondon 2017-06-13
Tražite financijsku pomoćnicu? Trebate li bilo kakav zajam? Moja tvrtka je ovdje da vam odobri, vaš traženi iznos kredita pod uvjetom da ćete moći vratiti zajam. Ne ustručavajte se proslijediti na svoju prijavu putem e-maila (john_mclondoninvestment@hotmail.com) OSOBNA POTRAŽIVANJA ZAJMA primjenjuju se sada OBRAZAC ZA PRIJAVU ZAHTJEVA Bračni status: :______________________ Ime:______________________ Prezime:______________________ email adresa:______________________ Seks:______________________ Grad Država:______________________ Najbliža rodbina:______________________ Zemlja:______________________ Broj mobitela:______________________ Prebivalište: ______________________ Iznos potreban kao zajam: ______ Trajanje:______________________ Poslodavac:______________________ Okupacija:______________________ Plaća:______________________


bishop 2017-06-13
Trebate li kredite za projekte, investicije, osobne kredite, poslovne zajmove, stambene kredite, studentske kredite, konsolidacijske zajmove i zajmove za različite projekte? Dajemo zajmove @ stopa od 2% je vrlo brz i praktičan. Kontaktirajte nas danas: bishopf21loan@gmail.com


BARCLAYS FINANCIER 2017-06-13
BARCLAYS KREDIT COMPANY Nudimo privatni, komercijalni i osobni zajmovi s vrlo niskim Godišnju kamatnu stopu od samo 3% u roku od 1 godine do 20 godina Trajanje plaćanje bilo kojeg dijela svijeta. Dajemo kredite u rasponu od $ 5.000 do $ 200.000.000,00 USD.Our osiguran kredit i maksimalnu sigurnost je naš prioritete, zainteresovana lica treba da nas kontaktirate danas Via E-mail: barclaysnationwideloan@mail.com   barclaynationwidecompany@financier.com Imajte na umu da ako ispod 18 godina ne treba primjenjivati, sve informacije će biti pravilno komentar: visokih državnih komisija, tako da ste sigurni da je originalni prije primjenjuju. APLIKANT INFORMACIJE.    1 Naziv: ...............................    2 Država ...............................    3 Adresa: ..........................    4 Starost: ..............................    5 Fax: .................    6 Broj zaposlenih: ............    7 Zanimanje: ..................    8 Spol: .........................    9 Mjesečni prihod: ...........    10 iznos potreban: .........    11 trajanje kredita: .............. E - mail: barclaynationwidecompany@financier.com


lisa 2017-06-12
Želim zahvaliti gospodinu westhoodu da mi dajem zajam. Našao sam svjedočenje o tome kako je prijatelj dobio kredit od apexloans i podnijela zahtjev za kredit i dobio moj kredit. Ako vam je potreban hitan zajam danas izbjegavati internet scammers danas podnijeti zahtjev za legit kredita putem e-pošte; apexloans@yahoo.com


Vickie Creekmore 2017-06-12
Bok Da li trebate kredit za isplatiti svoje račune? Da li je potrebno financiranje za svoju tvrtku? Jeste li u potrazi za legitimne i prave zajam tvrtki bez uspjeha? Jeste li bili presavijen od strane vaše lokalne banke zbog niske kredit? Onda traži nema dalje i omogućuje vam pomoći vaš financijske poteškoće. Mi djelujemo kredita pozajmljivanje tvrtka, (Vickie POZAJMLJIVANJE tvrtka) Mi ćemo biti u mogućnosti da vam ponuditi bilo koju vrstu kredita koji možete require.It možda zanimati da znate da je ova tvrtka je odobren i ovjeren u kreditor / financijskih aktivnosti s višegodišnjim iskustvom kreditiranja i ja dati kolateralna ili ne kolateralna kredita iznose u rasponu od $ 2,000.00 - $ 500,000,000.00 USD uz fiksnu kamatnu od 3% na godišnjoj razini. Mi ćemo uživati ​​u priliku poslovanja s Vama i pomoći da stavi svoje financijske probleme iza sebe nudeći vam kredit. Vi ste na pravom mjestu, a mi vas uvjeriti da ćete biti drago što ste došli u kontakt s tom tvrtkom. Ako ste ozbiljni i želite uzeti kredit od naše tvrtke, ispunite dužnik „, a informacije u nastavku kako bismo mogli započeti s obradom Vašeg kredita. Email me po ::::: vc165407@gmail.com ZAJMOPRIMATELJI INFORMACIJE Vaša imena .......... Vaša zemlja .......... Vaš grad .......... Vaša adresa .......... Vaš zanimanje .......... Vaš bračni status .......... Trenutni status na radnom mjestu ......... Telefonski broj .......... Mjesečni prihod .......... Zajam Trajanje .......... Iznos kredita .......... Hvala i nadam se da čuti od vas soonest kako bismo vam poslali kredita uvjetima i plan otplate Kontaktirajte nas putem e-mail poruka na :::: vc165407@gmail.com


Vickie Creekmore 2017-06-12
Bok Da li trebate kredit za isplatiti svoje račune? Da li je potrebno financiranje za svoju tvrtku? Jeste li u potrazi za legitimne i prave zajam tvrtki bez uspjeha? Jeste li bili presavijen od strane vaše lokalne banke zbog niske kredit? Onda traži nema dalje i omogućuje vam pomoći vaš financijske poteškoće. Mi djelujemo kredita pozajmljivanje tvrtka, (Vickie POZAJMLJIVANJE tvrtka) Mi ćemo biti u mogućnosti da vam ponuditi bilo koju vrstu kredita koji možete require.It možda zanimati da znate da je ova tvrtka je odobren i ovjeren u kreditor / financijskih aktivnosti s višegodišnjim iskustvom kreditiranja i ja dati kolateralna ili ne kolateralna kredita iznose u rasponu od $ 2,000.00 - $ 500,000,000.00 USD uz fiksnu kamatnu od 3% na godišnjoj razini. Mi ćemo uživati ​​u priliku poslovanja s Vama i pomoći da stavi svoje financijske probleme iza sebe nudeći vam kredit. Vi ste na pravom mjestu, a mi vas uvjeriti da ćete biti drago što ste došli u kontakt s tom tvrtkom. Ako ste ozbiljni i želite uzeti kredit od naše tvrtke, ispunite dužnik „, a informacije u nastavku kako bismo mogli započeti s obradom Vašeg kredita. Email me po ::::: vc165407@gmail.com ZAJMOPRIMATELJI INFORMACIJE Vaša imena .......... Vaša zemlja .......... Vaš grad .......... Vaša adresa .......... Vaš zanimanje .......... Vaš bračni status .......... Trenutni status na radnom mjestu ......... Telefonski broj .......... Mjesečni prihod .......... Zajam Trajanje .......... Iznos kredita .......... Hvala i nadam se da čuti od vas soonest kako bismo vam poslali kredita uvjetima i plan otplate Kontaktirajte nas putem e-mail poruka na :::: vc165407@gmail.com


Vickie Creekmore 2017-06-12
Bok Da li trebate kredit za isplatiti svoje račune? Da li je potrebno financiranje za svoju tvrtku? Jeste li u potrazi za legitimne i prave zajam tvrtki bez uspjeha? Jeste li bili presavijen od strane vaše lokalne banke zbog niske kredit? Onda traži nema dalje i omogućuje vam pomoći vaš financijske poteškoće. Mi djelujemo kredita pozajmljivanje tvrtka, (Vickie POZAJMLJIVANJE tvrtka) Mi ćemo biti u mogućnosti da vam ponuditi bilo koju vrstu kredita koji možete require.It možda zanimati da znate da je ova tvrtka je odobren i ovjeren u kreditor / financijskih aktivnosti s višegodišnjim iskustvom kreditiranja i ja dati kolateralna ili ne kolateralna kredita iznose u rasponu od $ 2,000.00 - $ 500,000,000.00 USD uz fiksnu kamatnu od 3% na godišnjoj razini. Mi ćemo uživati ​​u priliku poslovanja s Vama i pomoći da stavi svoje financijske probleme iza sebe nudeći vam kredit. Vi ste na pravom mjestu, a mi vas uvjeriti da ćete biti drago što ste došli u kontakt s tom tvrtkom. Ako ste ozbiljni i želite uzeti kredit od naše tvrtke, ispunite dužnik „, a informacije u nastavku kako bismo mogli započeti s obradom Vašeg kredita. Email me po ::::: vc165407@gmail.com ZAJMOPRIMATELJI INFORMACIJE Vaša imena .......... Vaša zemlja .......... Vaš grad .......... Vaša adresa .......... Vaš zanimanje .......... Vaš bračni status .......... Trenutni status na radnom mjestu ......... Telefonski broj .......... Mjesečni prihod .......... Zajam Trajanje .......... Iznos kredita .......... Hvala i nadam se da čuti od vas soonest kako bismo vam poslali kredita uvjetima i plan otplate Kontaktirajte nas putem e-mail poruka na :::: vc165407@gmail.com


Vickie Creekmore 2017-06-12
Bok Da li trebate kredit za isplatiti svoje račune? Da li je potrebno financiranje za svoju tvrtku? Jeste li u potrazi za legitimne i prave zajam tvrtki bez uspjeha? Jeste li bili presavijen od strane vaše lokalne banke zbog niske kredit? Onda traži nema dalje i omogućuje vam pomoći vaš financijske poteškoće. Mi djelujemo kredita pozajmljivanje tvrtka, (Vickie POZAJMLJIVANJE tvrtka) Mi ćemo biti u mogućnosti da vam ponuditi bilo koju vrstu kredita koji možete require.It možda zanimati da znate da je ova tvrtka je odobren i ovjeren u kreditor / financijskih aktivnosti s višegodišnjim iskustvom kreditiranja i ja dati kolateralna ili ne kolateralna kredita iznose u rasponu od $ 2,000.00 - $ 500,000,000.00 USD uz fiksnu kamatnu od 3% na godišnjoj razini. Mi ćemo uživati ​​u priliku poslovanja s Vama i pomoći da stavi svoje financijske probleme iza sebe nudeći vam kredit. Vi ste na pravom mjestu, a mi vas uvjeriti da ćete biti drago što ste došli u kontakt s tom tvrtkom. Ako ste ozbiljni i želite uzeti kredit od naše tvrtke, ispunite dužnik „, a informacije u nastavku kako bismo mogli započeti s obradom Vašeg kredita. Email me po ::::: vc165407@gmail.com ZAJMOPRIMATELJI INFORMACIJE Vaša imena .......... Vaša zemlja .......... Vaš grad .......... Vaša adresa .......... Vaš zanimanje .......... Vaš bračni status .......... Trenutni status na radnom mjestu ......... Telefonski broj .......... Mjesečni prihod .......... Zajam Trajanje .......... Iznos kredita .......... Hvala i nadam se da čuti od vas soonest kako bismo vam poslali kredita uvjetima i plan otplate Kontaktirajte nas putem e-mail poruka na :::: vc165407@gmail.com


james 2017-06-11
Hvala Bogu za moj život. Molim te, Dragi Dragi prijatelji, ovo je svjedočanstvo koje moram dijeliti. Moje ime je gospođa Helen Verhoeven, nisam znala da postoji fer Zajmodavac na internetu. Ovdje je moja priča, ja sam tri puta niz lenders s kojima sam se susreo da se prijavim za zajam na mreži, platio sam mnogo novca kako bih ih pokušao dobiti zajam, nisu mi više mogli odobriti zajam, a svi su me prevarili I uzeo moj novac. Ali prije dva tjedna bio mi je potreban zajam za isplatu duga i poboljšanje poslovanja, tako da imam prijatelja koji mi je poslao župnika čija je on-line ime gospodin Adams Eric kojemu sam kontaktirala i on mi je pomogao. U početku sam se bojao poslovati s njim jer je bio i na Internetu, ali sam se odlučio pouzdati u njega jer je moj prijatelj također pomogao s kreditom. Tako sam bio registriran za njegov posao i on je uzeo sve moje detalje i odobrio mi zajam od 40.000 dolara koje sam pitao. Sada sam vrlo sretan što imam zajam i pronašao iskren vjerovnik. Molim vas da prihvatite moju zemlju, savjetovat ću se da se prijavite na njega ako vam je potrebna zajam. Zajmim vam sve što obećavam podijeliti ovo svjedočenje i promicati njegovu tvrtku nakon što dobije zajam od njega, što sam učinio. Ovdje je g. Adams Eric email: adamseric01@yahoo.com


Elizabeth Morgan 2017-06-09
ZDRAVO... TREBATE POTVRĐUJUĆI NOVAC ZA ISPLATIVANJE BILJA I ZA START-UP BUSINESS Nalazimo se ovdje u Njemačkoj KONTAKTIRAJTE EMAIL: elizabethmorganhelpss@gmail.com S INFORMACIJAMA Ispod. INFORMACIJE O MJESTU. Vaša imena ................ Tvoja zemlja............ Vaša država ............... Vaša adresa ................ Tvoja okupacija .............. Vaš status bračnog druga ......... Dob...................... Seks......................... Broj telefona............... Potrebna količina zajma .............. Trajanje zajma ............ Mjesečni prihod. .............. Jeste li primijenili prije ........... KONTAKTIRAJTE EMAIL: elizabethmorganhelpss@gmail.com


Gospođo Mary Paul 2017-06-09
zdravo Kako si danas? Trebate li dobar zajmodavac koji vam može pomoći da dobijete zajam kako biste platili račune i započeli vlastiti posao ako da, molimo Vas da kontaktirate gospođicu Mary Paul preko njezine adrese e-pošte preko marypaulloan1@gmail.com Gospođo Mary Paul ponuda za zajam


lisa 2017-06-09
Želim da se zahvalim mr westhood što mi je dao kredit sam našao svjedočanstvo o tome kako prijatelj dobio kredit od apexloans i sam se prijavio za kredit i dobio kredit. Ako ste danas potrebna hitna kredit izbjeći internet prevaranata danas podnijeti zahtjev za legalno kredita putem e-maila; apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-08
Želim cijeniti westhood of apex krediti za davanje mene zajam, ako vam je potrebna hitna legit zajam zajmodavac primijeniti putem e-maila: apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-08
Želim cijeniti westhood of apex kredita za davanje mene zajam, ako vam je potrebna hitno legit zajam zajmodavac primijeniti putem e-maila: apexloans@yahoo.com.


Micheal Benson 2017-06-07
Da bih se pravilno predstavio, gospodin Micheal Benson je privatni zajmodavac, dajem zajmove po kamatnoj stopi od 3%, to je financijska prilika na vašem koraku, dobijte brzo 2017 zajam. Toliko ljudi tamo žele potražiti financijske mogucnosti ili pomoci oko ugla i Mjesta, a još uvijek nisu u mogucnosti da dobiju jedan, ali ovdje je to. Mogucnosti financiranja na vašem koraku vrata i kao takvi ne možete si priuštiti da propustite ovu priliku Ova usluga je dostupna Pojedincima, tvrtkama, poslovnim ljudima i ženama te dostupnosti bilo koje kolicine po vašem izboru za više informacija. Kontaktirajte nas putem e-pošte: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM Obrazac za prijavu zajma i vracanje. Puno ime ................. Privatni telefonski broj ................ Država .................. Adresa ................ Država ............... Dob .............. Prijavili ste se prije ili ne. ............. Status .............. Potrebni iznos zajma. .................. Razdoblje zajma ................ Okupacija................. Mjesecni prihod ..................... Uvažavajuci ove pojedinosti, poslat cemo vam naš ugovor s rasporedom otplate, a ako se slažete s Uvjetima i odredbama, stojite da vaš zajam dobijete u roku od jednom odobrenom, ovisno o težini, hitnosti i povjerenju koje imamo za vas Cekam tvoj brz odgovor. Tvoj doista Micheal Benson ,


Ostavite komentar