Veliki svetski godišnji horoskop za 2017. godinu

Borba sa teroriznom, špijunažom i izdajom će se nastaviti. Problemi uzrokovani izbeglištvom će postati još veći, a neke zemlje poput Nemačke će morati ozbiljno da se pozabave ovim pitanjem. Očekuje se pogoršanje odnosa između Rusije i Turske, a Engleska će nastaviti da upravlja svetom "iz senke". Što se tiče Balkana, biće posebno teško za Crnu Goru. 

Autor: Darka Cvetković komentara 35 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darka Cvetković


Opcija 19

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKACV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darka Cvetković

 

2017. godina sa Jupiterom u Vagi  i Saturnom u Strelcu.

Jupiter  u Vagi  od 9. Septembra 2016.  do  10. Oktobra  2017. Kada prelazi u Škorpiju,

Saturn u Strelcu  do  20. Decembra 2017.,

 Uran je u Ovnu - Mart 2011 – Mart 2019,

 Neptun u Ribama do 27.januara 2026.

 Pluton u Jarcu od 26. Novembra 2008 do 2023.

 

Merkur će biti retrogradan – od 19. decembra 2016. do 08. januara 2017.

U 2017. godini Merkur će biti retrogradan u sledećim mesecima:

  • ​od 09. aprila do 03. maja 2017. u znaku Bika
  • od 12. avgusta do 05. septembra 2017.  – počinje u Lavu završava u Devici
  • od 03. do 22. decembra 2017. u znaku Strelca

 

Venera će biti retrogradna od 4.Marta 2017. do 15.Aprila 2017.

Eklipse  Sunca i Meseca 2017. :

  • Mesec 10. Februara 2017 na 22*28 stepena Lava
  • Sunčeva eklipsa  26. Februara 2017. Na 8*12 stepena Lava
  • Mesečeva 7. avgust 2017.  na 15*25 stepena Vodolije
  • Totalna eklipsa Sunca 21. Avgusta 2017.  na 28*53 stepeni Lava 

 

Ovo je godina vazdušnih znakova -  Blizanci, Vaga, Vodolija. Možemo reći da nebo pomaže, prirodna energija je razvijena za ova sazvežđa. Jako je važno gde se u nekoj godini nalazi Jupiter. On je dobrotvor i na osnovu njega tumačimo kakva će nam godina biti i koliko će sreća da nas prati. 

Kako je Jupiter u znaku Vage, pa i sam Ascedent, u novogodišnjoj noći kada sat otkuca ponoć i uđemo u novu godinu, bićemo i dalje pod uticajem Vage. Sve je u simbolici znaka koji pre svega traži harmoniju. Optimizam, raspoloženje, radost, ljubav prema drugom je osnovni cilj kojim trebamo svi da težimo. Međutim, kako je u trenutku početka godine na nebu veliki kardinalni krst, koji inače u astrologiji predstavlja Hristovo raspeće, onda je to simbol novog doba, ponovnog rođenja, vaskrsenja.

Godina koja je iza nas je obeležila tešku borbu i rat, izbeglice, migrante koji traže novi život, novu državu...  A tokom nove godine svet će tražiti novi život i radikalne promene. Mesec u Vodoliji upravo govori o narodu - Mesec, koji želi novu svest i nov sistem vrednosti, traži individualce koji žive onako kako žele po sopstvenim ubeđenjima i idejama (takve individualce predstavlja Vodolija). U svemu tome doprinosi i aktuelno dešavanje u preko okeanskoj državi koja  je dugo imala prefiks najjače i najmoćnije države na svetu.

 

 

Pre svega Jupiter u Vagi je zakon, odnos sa okolinom, sa osobom preko puta nas, bračnim i poslovnim partnerom. Kada sam već spomenula brakove, tokom ove godine će biti mnogo novih brakova, ali isto toliko i razvoda. Žene će krenuti u svoju borbu za jednaka prava. Kako planete pokazuju, žene će polako preuzimati vođstvo nad svetom. Iako je bilo za očekivati da će Amerika dobiti ženskog predsednika, to se nije desilo ali možemo da očekujemo da će u Evropi, ponovo, pored Hrvatske, da se pojavi još jedna kandidatkinja, koju sudbinski čeka mesto broj 1.

Poslovi koji se preporučuju tokom vladavine Jupitera u Vagi su pre svega kreativni. Saloni lepote, butici, poslastičarnice, izrada venčanica, muzika... Oni koji se bave pravom mogu imati uspeha. Svi poslovi koji predstavljaju savezništvo, udruživanje i zajednicu, biće plodonosni. Potrebno je raditi i praviti dobre poslove kada je Mesec u 2. , 6. ili 10. polju karijere. Takođe treba pratiti dobre aspekte sa Jupiterom i Venerom.

Ono o čemu svi brinu najviše, jesu rat i izbeglice. To stanje se neće smiriti. Zapravo, radiće se na novim zakonima koji će biti strožiji po samom ulasku u drugu državu. Sve je to aspekat kvadrata Jupitera u Vagi i Plutona u Jarcu. Neke države promeniće monetarnu valutu ili se vratiti na svoju staru - Pluton u Jarcu.

 

novogodisnji-vatromet

Državni godišnji horoskop: Borba protiv rata i terorizma

Nemačka - Kao vodeća sila u Evropi neće se posebno proslaviti u narednoj 2017. godini. Nemačka je najviše na udaru izbeglica, pa će biti u prilično velikom problemu. Sigurno će tražiti pomoć Engleske, ali Englezi neće biti blagonakloni.   Posla će biti, ali će rasti i želja da se izbeglice izbace iz države, pa čak i brutalno. Bombaški napadi, teroristi će delovati, ali po manjim mestima. Angela Merker će morati da menja politiku ukoliko želi da opstane, jer će biti između dve vatre - Putin i Tramp. 

Italija  može ponovo da  doživi elementarnu nepogodu, a biće još i finansijske oslabljenosti. Moraće da se udruži sa još nekoliko evropskih zemalja kako bi opstala.

Francuka  nije potpuno bezbedna, jer postoji pretnja od terorističkih napada, posebno u periodu totalne eklipse Sunca u avgustu mesecu. Finansije nisu sjajne, a jug Francuske može biti oštećen tokom leta kroz požare namerne ili elementarne.

Španija  - Tokom proleća ili jeseni 2017. godine moguće je da će da se javi želja za odvajanjem. Od marta su mogući pojačani problemi sa izbeglicama, a samim tim i sa finansijama. 

Holandija, Belgija, Luksemburg – Posmatraju šta se dešava  Nemačkoj, pa na osnovu toga usmeravaju svoje delovanje i ponašanje. Ono što će obeležiti godinu jeste još jedan zakon koji će se najverovatnije ostvariti, a to je zakon o pedofiliji. Jupiter koji je u kvadratu sa Plutonom i Uranom ovoga puta daje snažni pritisak na tu grupu ljudi kojima moral i poštenje ništa ne predstavlja.

Norveška će imati dosta problema sa elementarnim nepogodama - zemljotresi i poplave. Uz to, Norveška će imati i velikih problema sa izbeglicama. Moguće je da će zemlja koja propagira stav da svakome treba pomoći, promeniti svoju humanitarnu politiku i postati rezervisana za izbeglice. 

Švedska će od aprila do septembra 2017. godine imati problema sa finansijama.  Takođe, Danska i Finska mogu imati finansijskih i društvenih problema. Ono što je sigurno je da im je hitno potrebna promena. 

Austrija i Švajcarska  mogu imati problem sa izbeglicama, ali i sa terorističkim napadima. Moraće da pronađu kompromisno rešenje sa Nemačkom ne bi li prevazišli krizu u kojoj se našao skoro pa ceo svet. 

Grčka će pored svih kredita i dugovanja koja je ima da se okrene Rusiji i pravoslavnim zemljama. Postoji velika šansa da će Grčka da se udruži sa Amerikancima i Rusima ne bi li se zaštitila od napada sa Istoka. Mogući su zemljotresi u jugoistočnom delu zemlje. 

Turska -  će biti na udaru tokom cele godine. Muslimanski svet koji želi ,,zelenu transvezalu“ preko Evrope, neće lako ostvariti. Biće previranja u politici, dogovoru između Rusa i Amerikanaca, pokušaja da se izbegne rat, ali koliko god to izgledalo benigno za običan svet. ipak će glavni podrivač u ovoj igri biće Englezi koji su zapravo vladari iz senke. Koliko Amerika bude za neki mir ili bar prividan mir, Englezi to neće dati.

Velika Britanija  - Veličanje ženskog principa, kraljice, posebno u ovoj godini . Najvažniji događaj će svakako biti posvećen Princezi Dajani i izgradnji momorijalnog centra. U godini Vage, u podznaku Velike Britanije ali i desetog polja karijere i vrhunca u horoskopu pokojne Lejdi Di. Ovo je primer da i mortalni horoskop ,,radi“. Što se tiče politike koja će biti veoma uzbudljiva, jer će biti raznih turbulencija i neslaganja sa saradnicima poput Nemačke, Amerike, Francuske, Italije. Englezi svojim odlaskom iz Evropske unije, će napraviti problem Nemcima, ali i samoj njihovoj zajednici.  Britanija gubi snagu pojavom Putina i jake Rusije i samim tim nije u mogućnosti da vlada. Škotska će ponovo zatražiti izlazak ili će se ponovo pojaviti nezadovoljstvo. Britanija bi trebala da bude oprezna - mogući su teroristički napadi sredinom godine. 

Novogodisnji vatromet Amerika

AMERIKA  i  RUSIJA

Godišnji horoskop: Amerika

Ono što je definitivno interesantno svima, jesu dešavanja sa Amerikom i izborom novog predsednika države i za koga se veruje da će popraviti imidž amerike i popraviti odnose sa svojim rivalom - Rusijom.  

Astrološki gledano Tramp je Blizanac sa podznakom u Lavu i to na poslednjem stepenu Lava, na zvezdi koju nazivaju kraljevska – Regulus. Onda nije ni čudno što je ovaj čovek kralj bez krune ili statusa, kada je materijalno najbogatiji. Blizanci i Vaga su dva vazdušna znaka koja se slažu. Sunce i Uran su u odličnom aspektu sa Jupiterom u Vagi donose pobedu - a pobedničko mesto mu jedino i pripada. Kako Tramp ima fiksnu zvezdu MINTAKA na Suncu i Uranu, koja donosi veliki uspeh, ali i opasne neprijatelje, već u startu možemo da kažemo da će imati problem tokom celog predsedničkog mandata.  Za njega je najopasniji deo godine avgust mesec kada je totalna eklipsa ili pomračenje Sunca u Lavu na njegovom podznaku, ali i blizu planete Mars. Mars ima razornu energiju. Mars je vladar 9. polja inostranstva, a vezuje se i za zakon, putovanja brodom i avionom, kult, slavu i viši oblik života.  Pomračenje se dešava upravo u tom istočnom delu Amerike, ali i u Trampovom horoskopu. Ovo mogu biti napadi, atentati, stradanje u avionu ili srčani napad.

Saradnja sa Rusijom i Putinom je opet  interesantno prikazana. Nije sličajno što su se srela dva predsednika i žele ujedinjenje. Putin kao Vaga u  drugom polju Trampa može samo da podigne sistem vrednosti Američkom predsedniku. Ali interesantna je tačka Fortune ili Sudbine kod Putina koja se nalazi upravo na natalnom Suncu Trampa u Blizancima. Spojeni su da nešto urade zajedno sa svetom.

Tramp će nastaviti da se bavi svojom zemljom i njenim napredovanjem - o tome nam govori Mesec u Strelcu koji je u 4. polju (ovaj aspekt predstavlja narod). S druge strane, u južnim delovima Amerike će da uvede neki vid takse.Tranzitni Saturn u trenutku dočeka Nove godine biće direktno preklopljen tim Mesecom, pa će svi koji su Saturn, a to su upravo crni ljudi, meksikanci i južnjaci, morati da plate neku vrstu ,,kazne“, jer Saturn predstavlja kaznu, porez i carinu. Tramp neće zanemariti Evropu i dešavanje preko okeana, čak će imati nove ideje i ulaganja koja će da uključuju Evropu. Zanimljivi će biti i pregovori u vezi Kazakstana, koje će Amerika voditi sa Rusijom. 

Planetarni aspekti ukazuju na veliki broj nemira, koji će izbijati iznova i iznova. Postoji šansa da će Kalifornija i Nju Meksiko da zatraže odvajanje. Uvešće se stroži zakoni, a postoji šansa da će se vratiti i smrtna kazna. Tokom druge polovine godine, glavna tema će biti zdravstveni sistem - ukoliko ne reši probleme koje zdravstveni sistem ima, moguće su brojne bolesti i epidemije. 

 

Godišnji horoskop Rusija

Novi život za Rusiju - izražena je dominacija. Međutim, postoji velika šansa da će se konkurencija udružiti protiv Rusije i da će krenuti na "velikog vođu", ali neće moći ništa da promene - jer je Pluton u Lavu na vrhu 10. kuće, a ovaj aspekt daje Putinu ogromnu moć i uticaj nad ljudima. Amerika želi bogatsvo koje Rusija ima, tako da će se nastaviti borba za vlast nad svetom. 

Rusija će umešati prste i u dešavanja na Istoku, ali će i dalje ostati pri tome da zaštiti sve pravoslavne zemlje. Moguć je ogroman sukob između Rusije i Turske. Rusija će raditi na jačanju odnosa sa Kinom, a to će Rusiji obezbediti još veću moć. Rusija, Srbija i Grčka će se zaista ujediniti kao pravoslavni svet. Amerikanci će pokušavati da špijunažom prodru u tajne koje Rusija ima, ali će Rusija svaki pokušaj malverzacije i špijunaže da saseče u korenu. 

Putin ima Veneru u Škorpiji, pa je iz tog razloga posebno naklonjen pripadnicama lepšeg pola - zato je i doneo zakon da svako ko napadne ženu, može da bude kažnjen od strane žrtve. Putin ne poštuje izopačenost  i nepravdu - sve će biti kažnjeno.

 

BALKANSKO POLUOSTRVO

Crna Gora – Najzanimljivija zemlja u regionu biće Crna Gora. Dešavanja će biti promenljiva iz meseca u mesec. Narod nema posao, te jedva preživljava. To će pokrenuti nezadovoljstvo među ljudima, koji će se pobunti. To je posebno istaknuto onda kada Jupiter uđe u Škorpiju i pokrene jak nacionalni interes i patriotizam. Crnogorci će biti ujedinjeni i uporni u vezi svrgavanja Mila Đukanovića sa vlasti. Moguće su elementarne nepogode tokom proleća. Nadolaze i manji problemi sa izbeglicama. 

Makedonija – Prilike za ovu državu neće biti povoljne, posebno od proleća. Političke promene će biti neminovne a opterećenje od Turske i Albanije će biti veće nego predhodnih godina. Makedonci, koliko god da su se protivili udruživanju i saradnji dve države, sada će morati da napravi kompromis sa Srbijom, Grčkom i Crnom Gorom. 

Slovenija – Problem sa novcem i zapošljavanjem. Spas će tražiti u nekom vidu saradnje sa Srbijom, a sa Hrvatima će imati politička previranja u vezi migranata i granica. 

Bosana i Hercegovina – Muslimanski deo Bosne će nastaviti da izazaiva i pecka kako Republiku Srpsku tako i samu Srbiju. Dominacija Rusije na Balkanu nikom od njih ne odgovara, ali će bosanski muslimani i Hrvati morati da prihvate realnost. Njihova ekonomija će svakako zavisiti od saradnje sa Srbijom. Sredinom godine će se više pažnje posvetiti žrtvama rata stradalih, a muslimanski bosanci će polako krenuti putem istine i pomirenje.Ne vidi se neki poseban naglasak na ekonomski rast sem u Republici Srpskoj koja će svakako da insistira na svojoj samostalnosti i pripajanju Srbiji. 

Hrvatska – Tokom godine Hrvatska može imati problem sa finansijama, pre svega. Veliki porezi i male plate, borba za prava manjina, ponovo će biti pokrenuto pisanje ćiriličnog pisma. Hrvati će morati da bude svest o svom etničkom poreklu. Aspekat koji je na nebu, Saturn u Strelcu tražiće upravo takav stav. Iako će se i dalje glorifikovati ustaštvo na nekin način, Hrvati će morati da prihvate greške iz prošlosti i teškom mukom priznati genocid nad Srbima-  oglašavće se  javne ličnosti, razne organizacije i omladina koja koja mora da prihvati istinu. Pluton u znaku Jarca je genocid, Jarac je Srbija, a Jupiter pravda u Vagi, biće neumoljiv oko tog priznanja. U samoj državi do kraja 2017. godine mogu imati problem sa Istrom i srednjom Dalmacijom.

 

Politički godišnji horoskop: Srbija

srpska-crkva-samo-sloga-srbina-moze-spasiti

Ovo je godina novog početka. Iako smo svi umorni od dešavanja u svetu i naše istorije i događanja, ipak možemo da naglasimo da ćemo  konačno da se okrenemo sebi i mirnijem životu. Neće biti lako finansijski, ali će se privatan posao razvijati sve više, a država će pomagati u tome.  Privatan biznis će biti prioritet. Većih elementarnih katastrofa neće biti, ali možemo da očekujemo u leto veliku oscilaciju temperature upravo zbog Jupitera u Vagi  - Vaga je vazduh, oscilacija, nagla promena, čas hladno, čas toplo…

Poljoprivreda će biti veoma važna i mnogo vremena će se posvetiti tome i unapređenju našeg najvećeg brenda, a to je hrana i domaći turizam. Turizam će posebno biti razvijen. Izgradnja Beograda na vodi neće samo podstaći strane investitore da grade Srbiju. Izgradnja puteva - Saturn u Strelcu predstavlja obnavljanje starog i izgradnju novih mreža saobraćajne komunikacije. Od velikih zemalja sa Istoka (Rusije i Kine) možemo da očekujemo novac.

Vojska  će imati posebno mesto u državi. Vojni rok se vraća redovno. Mladi će sami razvijati svest o državi i odbrani sopstvene zemlje.

Zdravlje – Srbi su plašljivi kada je njihovo zdravlje u pitanju i mi funkconišemo po principu kao u filmu ,, Sveti Đorđe ubiva aždahu” – bolje da umrem, nego da mi se nešto desi -. Reforme će biti, manja povišica plate tokom godine, periodično, ali je najvažnije da će se raditi na obnavljanju bolnica u celoj zemlji, a ne samo u Beogradu. Premijer Vučić je Riba u znaku, pa će tokom svog mandata gledati dosta toga da obnovi i popravi - pre svega bolnice, škole za decu, domove za bolesne, ostavljene i siromašne.

Edukacija, kultura, muzika  su najvažniji za jedan narod i njegovo nasleđe. Obrazovanje mladih jača. Dosta edukacije od predškolskog uzrasta do studenata će promeniti i stav mladih prema državi. Istorija će imati posebno mesto u obrazovanju. Dramska umetnost i film će se posebno razviti, čak će ideja ili direktno snimanje jednog važnog istoriskog događaja biti snimano na području Srbije. Muzika će biti okrenuta klasici sa novim modernim aranžmanima, a mladi se više okreću zabavnom žanru manje turbo-folku koji ovde skoro više od 20 godina dominira. Napustiće nas i tokom proleća i jeseni jedna naša poznata zvezda filma ili muzike.

Zakon –   Naredna godina će biti važna upravo oko donošenja zakona na svim novoima. Poseban akcenat će biti stavljen na majke sa decom, žrtve nasilja, a za one koji su izvršili zločin biće propisana mnogo stroža kazna. Moguće je da će se razmatrati o ponovnom vraćanju smrtne kazne. Srbija će se dosta baviti genocidom koji je izvršen tokom ratova u 20. veku. 

IZBORI -  Ukoliko budu održani predsednički izbori tokom godine, veliku šansu za predsednika ima Dačić (SPS), pre svega zato što je on dupli Jarac pa će Jupiter proći kroz njegovo 10. polje, koje predstavlja politiku, moć i vlast. Ostali kandidati su Toma Nikolić i Vojislav Šešelj. Na izborima će loše proći opozicija - možda će biti i obrisana sa političke scene. Posebno će se istaći Čanak, koji se zalaže za Vojvodinu, ali on može imati probleme na ličnom planu tokom jeseni. Kosovo će dobiti novu energiju, a i brojni manastiri na Kosovu će biti obnovljeni, 

I na kraju ono što Srbi najviše vole, a to je SPORT: 

Kao što su se naši  preci borili na bojnom polju, ginuli, krvlju natapali zemlju, tako naši sportisti predstavlju borce i ratnike novog doba u nekom ,,novom lepšem odelu”. Prošla godina je bila sjajna. Olimpijada nam je bila nešto što su nam naši sportisti priredili i pokazali svetu i mladim generacijama koje dolaze šta znači igrati za grb.

Fudbalere je konačno neko naučio da pevaju himnu, taj neko je upravo Siniša Mihajlović koji je takođe rođen u znaku Ribe, znaku pravoslavlja. Nažalost, oni će morati još da razvijaju nacionalni identitet ako žele da pobeđuju i budu cenjeni u zemlji. Roditelji mladih fudbalera trebalo bi da smanje tu đavolju energiju u sebi i svoju decu ,,pumpaju” kako moraju da idu sa 13,14,15 godina već u inostranstvo, jer ih tamo čeka Real Madrid, Barselona, Mančester, NBA, … i tako dalje… Možda će neko od njih zaista postati zvezda kraljevskog kluba kao što je Ronaldo, ali svi svakako – neće. Treba ih ovde usmeravati i učiti da daju sve najbolje od sebe, pa će se tako i stvoriti dobra nacionalna ekipa a samim tim i prodaja ili transfer biti odličan.

Košarkaši Zvezde mogu imati uspeha, isto tako fudbaleri  kluba Crvena Zvezda će biti bolji od predhodne godine. Ova godina je dobra za ulaganje u druge sportove poput atletike. 

Na kraju sport koji nas najviše zanima bar u poslednjih pet godina jeste tenis. Čovek koji nas je toliko puta učinio srećnim i ponosnim svojim pobedama, koji nam pojačava sistem vrednosti, budi nacionalnu svest i ljubav prema zemlji, će posle teške 2016. godine, nastaviti da igra promenljivo. Ali borba za prvo mesto se nastavlja. Vaga je znak koji varira baš kao i ta dva tasa na njoj. London je mesto gde će naš junak pokazati celom svetu koliki je Maksimus – gladijator. Ukoliko ostane na prvom mestu onda će jako teško biti skinuti sa trona ,,usamljenog” kralja. Novak Đoković ima svoj put, baš kao i svi mi. Svi imamo svoju sudbinu. A jedino što mu je preporuka - Nole,vrati krst jer srce već Imaš !    

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Charles fewell 2018-02-13
It is a very hard situation when playing the lottery and never won, or keep winning low fund not up to 550 bucks,i have been a victim of such a tough life, the biggest fund i have ever won was 350 buck, and i have been playing the lottery for almost 6 years now, things suddenly change the moment i came across a secret online, a testimony of a voodoo doctor who help people in any type of lottery numbers, i was not easily convinced,but i decided to take try, now i am a proud lottery winner with the help of ,Dr, kanyzian Henz, i won $5.000.0000.00 and i am making this known to every one of you who have been trying all day to win the lottery, believe me this is the only way to win the lottery, this is the real secret we all have been searching for, you can contact Dr, kanyzian Henz on his Email> drkanyzian.spell.net@gmail.com GOOD lUCK


BRIDGET COOPER 2018-02-11
Добра вијест за све заинтересоване за добијање капиталног зајма и других облика зајма за разне намјене. Користимо онлине платформу за оглашавање наше компаније "ОМЕГА ФИНАНЦЕ ЛИМИТЕД" да објавимо широј јавности да нудимо кредит приватним компанијама, појединцима, власницима предузећа е.т.ц по ниској каматној стопи. Ово је да информирамо јавност да је наша кредитна компанија глобална кредитна организација посвећена пружању брзих осигураних готовинских кредита квалификованим појединцима и компанијама по субвенционисаним каматама годишње. Помогли смо бројним појединцима и организацијама које су се суочиле са финансијским потешкоћама широм свијета. Када се пријавите са нама, пријављујете се са поузданом компанијом која брине о вашим финансијским потребама. Ми ћемо се побринути за вас кроз цео процес. Дођите у нашу канцеларију данас или можете нас контактирати преко госпође БРИДГЕТ ЦООПЕР емаил: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM Можете добити следеће кредите од нас; Пословни капитал кредита, Лични кредит, стамбени кредит, Кредит без зајма, Образовни кредит, кредит за оснивање предузећа, Појединачни кредит, Здравствени кредит Пољопривредни кредит Ауто кредит Слободно нас контактирајте данас и искусите могућност промене финансијског живота коју наша компанија нуди. Буди сведок нашим понудама данас, како бисте могли да информишете друге који имају потребу за зајмом да бисте такође искусили финансијску слободу коју имате. Још једном можете нас контактирати путем мадам БРИДГЕТ ЦООПЕР емаил: COOPERBRIDGET22@GMAIL.COM. Хвала вам.


2018-02-09
Hey! I just want to give an enormous thumbs up for the great data you've got right here on this post. I will be coming back to your blog for extra soon. http://hellowh983mm.com


LANLAZAR MARCUS 2018-01-28
Здраво, Да ли вам је потребан хитан кредит за решавање ваших финансијских потреба? Нудимо кредите у распону од 2.000 до 100.000.000.00, поуздани смо, моћни, брзи и динамични, без провере кредита и нудимо 100% зајмове иностране кредите током периода преноса.     Такође смо издали зајам за све валуте са каматним стопама од 3% за све зајмове и без авансних ... Ако сте заинтересовани, вратите нам се преко ове е-поште. Молим вас, вратите се нама, ако сте заинтересовани, преко: зекоцеанфинанце@гмаил.цом Поздрави, Господин Ланлазар Марцус zekoceanfinance@gmail.com


LANLAZAR MARCUS 2018-01-28
Здраво, Да ли вам је потребан хитан кредит за решавање ваших финансијских потреба? Нудимо кредите у распону од 2.000 до 100.000.000.00, поуздани смо, моћни, брзи и динамични, без провере кредита и нудимо 100% зајмове иностране кредите током периода преноса.     Такође смо издали зајам за све валуте са каматним стопама од 3% за све зајмове и без авансних ... Ако сте заинтересовани, вратите нам се преко ове е-поште. Молим вас, вратите се нама, ако сте заинтересовани, преко: зекоцеанфинанце@гмаил.цом Поздрави, Господин Ланлазар Марцус zekoceanfinance@gmail.com


gerard 2018-01-14
нуде кредите између осталог Да ли Вам је потребан кредит? Руфус банка за вас Кредит, ми смо ту да вам помогну у финансијском смислу, За инстант кредит било који износ У било које дестинације. Ваша срећа је наш приоритет. Све што треба да урадите сада да ступите у контакт Пишите (gerardrafinon@gmail.com)


Mr Steve Johnson 2017-12-28
Поздрав свима, Да ли се суочавате са неким финансијским потешкоћама и потребујете финансијску помоћ? Да ли сте у дугу имали низак кредит? Потребна вам је финансијска помоћ како бисте платили свој дуг и испунили ваше личне захтеве? Не тражите даље! Контактирајте нас сада путем: стевејохнсонлоанцомпани@гмаил.цом и будите један од оних који дају исказе о њиховим предностима од поузданих услуга. Попуните образац захтева за кредит и вратите се нама Име: _________ Презиме: _________ Пол: _________ Брачно стање :_________ Контакт :_________ Место / Зип: _________ Држава: _________ Датум рођења :_________ Износ кредита по потреби: _________ Трајање кредита: _________ Приход месечно / годишњи приход: _________ Занимање: _________ Намјенски зајам: _________ Телефон: _________ Срдачан поздрав, Господин Стеве Јохнсон.


Mr Steve Johnson 2017-12-28
Поздрав свима, Да ли се суочавате са неким финансијским потешкоћама и потребујете финансијску помоћ? Да ли сте у дугу имали низак кредит? Потребна вам је финансијска помоћ како бисте платили свој дуг и испунили ваше личне захтеве? Не тражите даље! Контактирајте нас сада путем: стевејохнсонлоанцомпани@гмаил.цом и будите један од оних који дају исказе о њиховим предностима од поузданих услуга. Попуните образац захтева за кредит и вратите се нама Име: _________ Презиме: _________ Пол: _________ Брачно стање :_________ Контакт :_________ Место / Зип: _________ Држава: _________ Датум рођења :_________ Износ кредита по потреби: _________ Трајање кредита: _________ Приход месечно / годишњи приход: _________ Занимање: _________ Намјенски зајам: _________ Телефон: _________ Срдачан поздрав, Господин Стеве Јохнсон.


Alvaro Martinez 2017-12-17
Здраво. Ја сам госпођа Алваро Мартинез приватни зајмодавац који пружа могућности живота за појединце, пословне фирме, осигурање и друге. Без обзира да ли сте у финансијској невољи или вам је потребан кредит за улагање или вам је потребан кредит да не платите своје рачуне, као што смо овде, како бисмо све ваше финансијске проблеме претворили у нешто из прошлости. Нудимо све врсте кредита у валутној валути са стопом од 2% без претходне накнаде. Желим да користим овај сјајни медијум да бих вас обавестио да смо овде да вам помогнемо са било којом врстом кредита за решавање ваших финансијских проблема. Да, сада се вратите путем е-поште (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом) за више детаља, веома сте посебни.


alvaro martinez 2017-12-17
Здраво. Ја сам госпођа Алваро Мартинез приватни зајмодавац који пружа могућности живота за појединце, пословне фирме, осигурање и друге. Без обзира да ли сте у финансијској невољи или вам је потребан кредит за улагање или вам је потребан кредит да не платите своје рачуне, као што смо овде, како бисмо све ваше финансијске проблеме претворили у нешто из прошлости. Нудимо све врсте кредита у валутној валути са стопом од 2% без претходне накнаде. Желим да користим овај сјајни медијум да бих вас обавестио да смо овде да вам помогнемо са било којом врстом кредита за решавање ваших финансијских проблема. Да, сада се вратите путем е-поште (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом) за више детаља, веома сте посебни.


alvaro martinez 2017-12-13
Алваро Мартинез Здраво, тражите легитимног и поузданог финансијског зајма? Да ли је потребан кредит? Да ли вам је потребна хитна финансијска помоћ? Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте платили свој дуг или требали капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Нудимо све врсте кредита по 2% камате до приватних и корпоративних клијената на јасан и разумљив начин. Нудимо кредите на било којој висини до било ког одредишта, па нас молимо да нас контактирате данас како бисте добили тренутни кредит данас. Контактирајте нас преко е-маила: (сафелоанглобалцомпани@гмаил.цом)


lenzotti 2017-11-29
Понуда кредита за најбољу божићну забаву. Нудимо Вам врло атрактивне кредите уз ниску каматну стопу од 2% и рок отплате од 06-300 месеци. Да бисмо вам омогућили да проводите веома добру забаву за крај године и понудите пуно поклона вашој породици, пријатељима, а посебно дјеци, нудимо вам врло атрактивне понуде за кредит. Молимо вас да нас контактирате за више информација о нашој понуди. Е-маил: лензоттилинда@гмаил.цом или контактирајте +22966693259


desmond berling 2017-11-23
ДОБРО ДАН И ДОБРОДОШЛИ У АСДА ФИНАНЦЕ ЛТД Да ли вам је потребна 100% финансија? Ја могу да решим ваше финансијске потребе са мањим проблемом од 3% стопе прекида. Без обзира на ваше околности, самозапослене, у пензији, имају лош рејтинг, могли бисмо помоћи. флексибилна отплата, Контактирајте нас на: asdaservices24@gmail.com Поздрави, Десмонд Берлинг Пх.Д


mark 2017-11-16
Кредитор? Да ли вам треба хитан кредит или пословни кредит? Јеси ли? ускраћени кредит од ваше банке или било којег финансијског предузећа? Нудимо приватне, пословне, финансијске, комерцијалне и личне кредите веома ниске годишње каматне стопе ниже од 3% у години до 30 година рок отплате и било где у свету. Нудимо кредите било које врсте износ. Наши кредити су добро осигурани за максималну сигурност нашег приоритет. Да ли губите сан у ноћима и бринете како да постанете легит кредитни зајмодавац? данас смо један од најбољих зајмодавца као што имамо доказ наше услуге 100% гаранција. Умјесто да гризиш нокте, Контактирајте нас данас преко: свазерфирм77@оутлоок.цом........swazerfirm77@outlook.com


Felix George 2017-11-08
Завршите своје финансијске бриге Ми смо кредитна акредитована компанија. нудимо кредит појединцима у ниска каматна стопа од 2%, Нудимо лични кредит, пословни кредит, стамбени кредит. кредит за некретнине не оклевајте да нас контактирате преко: (феликгеорге958@гмаил.цом)


Felix George 2017-11-08
Завршите своје финансијске бриге Ми смо кредитна акредитована компанија. нудимо кредит појединцима у ниска каматна стопа од 2%, Нудимо лични кредит, пословни кредит, стамбени кредит. кредит за некретнине не оклевајте да нас контактирате преко: (феликгеорге958@гмаил.цом)


Felix George 2017-11-08
Завршите своје финансијске бриге Ми смо кредитна акредитована компанија. нудимо кредит појединцима у ниска каматна стопа од 2%, Нудимо лични кредит, пословни кредит, стамбени кредит. кредит за некретнине не оклевајте да нас контактирате преко: (феликгеорге958@гмаил.цом)


SARAH WILLIAMS 2017-11-06
Ски Ворлд Фирма, ми дају кредите по каматној стопи 0ф 3%. скиворлдлоанфирм@гмаил.цом   Добар дан господине / ма ам. Ми смо приватна компанија и нудимо кредите по ниским каматним стопама приликом утврђивања висине кредита између 100 милиона резервисања за кредит од $ 1,000 долара за развој бизниса: конкурентност за раст / пословну експанзију. Нудимо разне кредите * Лични кредити (осигурани и неосигурани) * Бизнис кредити (осигурани и неосигурани) * Консолидациони зајам    Без накнаде. Захваљујемо вам што сте одвојили вријеме да прочитате овај оглас. За више информација и упите пошаљите нам е-маил данас скиворлдлоанфирм@гмаил.цом скиворлдлоанфирмс@иахоо.цом Сарах Виллиамс.


Henry 2017-11-03
ФЛОРИСХ ФИНАНЦЕ ФИРМ даје зајмове и појединцима и организацијама са каматном стопом од 2% годишње широм света. Врати ми се за додатне детаље путем овог поштанског сандучета: fffirm@hotmail.com


Alicia Radu 2017-10-31
Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте исплатили своје дугове или вам је потребан кредит да бисте побољшали своје пословање? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотека? Да ли су вам банке и друге финансијске институције одбијене? Не тражите више зато што смо овде да све финансијске проблеме учинимо стварима прошлости !! давамо кредите предузећима, приватним лицима и физичким лицима по ниској и приступачној каматној стопи од 2%. Можете нас контактирати путем е-маила путем: (алициараду260@гмаил.цом) ПРИМЕНА ПОДАТАКА 1) Име ........................... 2) Земља ....................... 3) Адреса ...................... 4) Род ........................ 5) брачни статус ............. 6) Занимање ................ 7) Телефонски број ........... 8) место уместо посла ..... 9) месечни доходак .................... 10) Износ кредита ......... 11) трајање зајма ..... 12) Сврха зајма .................. 13) Датум рођења ........................ Хвала вам.


Yuli 2017-10-31
Здраво, Моје име је Јули из Јужне Џакарте у Индонезији, желим да користим овај медијум да саветујем свакоме да се обрати пажљивом на то да позајмљују овде, тако да су многи зајмодавци овде сви сцаммери и они су ту само да вас преваре из свог новца, Пријавила сам се за зајам од око 200 милиона од жене у Дубаију и изгубила сам око 10 милиона без узимања зајмова, питали су ме поново и за трошкове, плаћам скоро 10 милиона још нисам добио зајам, Бог је слава, упознао сам пријатеља који се управо пријавио за кредит, а он је добио кредит без икаквог стреса, па ме је упознао са госпођом Оливијом Даниелом, а ја сам примио 400 милиона, мислим да је то била шала и превара, али сам добио зајам за мање од 24 сата само 2% без колатерала. Веома сам срећан што сам спасен од сиромашних. тако савјетујем све људе којима су потребни кредити за контакт Госпођа Оливиа Даниел, путем е-поште: (оливиаданиел93@гмаил.цом) Још увек можете да ме контактирате ако вам затребају додатне информације путем е-поште: (иулии3531@гмаил.цом) још једном хвала свима што сте читали моје сведочење, и да ли ће нас Бог и даље благословити и дати нам живот и просперитет


IRENE FERNANDEZ 2017-10-27
Здраво, Ово је да се информише јавност да је госпођа Ирене Фернандез, угледни приватни зајмодавац, отворила финансијску прилику за све којима је потребна било каква финансијска помоћ. Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте отклонили своје дугове или вам је потребан капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Да ли су вас одбиле банке и друге финансијске агенције? Не тражите даље, јер смо овде због свих ваших финансијских проблема. Дати кредите по каматној стопи од 2% људима, компанијама и друштвима на јасан и разумљив начин, услови и услови. Ниједна кредитна провјера није потребна, 100% гарантовано. Пошаљите нам е-маил на: (иренегиронфернандез@гмаил.цом)


IRENE FERNANDEZ 2017-10-27
Здраво, Ово је да се информише јавност да је госпођа Ирене Фернандез, угледни приватни зајмодавац, отворила финансијску прилику за све којима је потребна било каква финансијска помоћ. Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте отклонили своје дугове или вам је потребан капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Да ли су вас одбиле банке и друге финансијске агенције? Не тражите даље, јер смо овде због свих ваших финансијских проблема. Дати кредите по каматној стопи од 2% људима, компанијама и друштвима на јасан и разумљив начин, услови и услови. Ниједна кредитна провјера није потребна, 100% гарантовано. Пошаљите нам е-маил на: (иренегиронфернандез@гмаил.цом)


Ceren 2017-10-17
Avez-vous un faible pointage de crédit et vous avez du mal à obtenir un prêt de capital des banques locales et d'autres instituts financiers ?. Les candidats intéressés doivent nous contacter par email: PergoCF@cheerful.com (PergoCF@qualityservice.com) PergoCF@gmail.com


Elena 2017-10-13
Да ли сте у неким финансијским потешкоћама? Да ли је потребан кредит? elenanino0007@gmail.com


Sir Joel Williams 2017-10-11
Да ли вам је потребан хитан финансијски кредит? * Веома брз и брз трансфер на ваш банковни рачун * Отплата почиње осам месеци након што добијете новац банковни рачун * Ниска каматна стопа од 2% * Дугорочна отплата (1-30 година) Дужина * Флексибилни услови кредита и месечна уплата *. Колико је потребно за финансирање? Након подношења захтјева за кредит Можете очекивати прелиминарни одговор мање од 24 сата финансирање у 72-96 сати након добијања информација које им требају од тебе. Обратите се овлашћеном овлашћеном и лиценцираном предузећу да дају финансијску помоћ Свима За више информација и образац пријаве за кредит емаил: цасхфирмарена@гмаил.цом Срдачан поздрав Сир Јоел Виллиамс КОМПАНИЈА ЗА КРЕДИТИРАЊЕ ЦАСХ ФИРМ Директор Тел: +601111850392 Е-маил: цасхфирмарена@гмаил.цом Вебисите: цасхфирмарена.вордпресс.цом


sandra walker 2017-10-08
Здраво, Ја сам госпођа Сандра Валкер који ради под католичким фондацијама, ми одобравамо кредите за животне прилике. Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте очистили своје дугове или вам треба капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Да ли су вам банке и друге финансијске институције одбијене? Да ли вам је потребан кредит за консолидацију или хипотеку? Не тражите даље, јер смо овде због свих ваших финансијских проблема. Обезбедили смо средства за људе којима је потребна финансијска помоћ, који имају лош кредит или којима је потребан новац за плаћање рачуна, да улажу у посао по стопи од 3%. Желим да користим овај медијум како бих информирао јавност да пружамо поуздану помоћ и корисницу и ми ћемо вам понудити зајам. Пошаљите нам пошту: (сандравалкерлоан@гмаил.цом)


MAGRET JAMES 2017-10-04
Здраво, Да ли вам је потребан хитан кредит ??? Да ли сте у дугу? Имате ли лош Цредит? да ли су вам банке одбијене, да ли вам је потребан кредит за покретање сопствене фирме? Ми давамо зајмове људима упркос њиховим лошим / лошим резултатима. Ми дамо пословне и личне кредите дугим и кратким роком по вашем избору са ниском каматном стопом од 2% по нули за појединце и компаније. Наш програмер кредита је брз и поуздан, примењује се данас и добија ваш тренутни одговор. кредити су добро осигурани, 100% гарантовани и корисници су осигурани максималном сигурношћу. За даљу истрагу контактирајте нас путем е-маил адресе: (МАГРЕТЈАМЕС321@ГМАИЛ.ЦОМ) и добијете кредит данас. Е-маил: (МАГРЕТЈАМЕС321@ГМАИЛ.ЦОМ) Госпођа Магрет Јамес директор / ЦЕО


Sir Joel Williams 2017-09-25
Да ли вам је потребан хитан финансијски кредит? * Веома брз и брз трансфер на ваш банковни рачун * Отплата почиње осам месеци након што добијете новац банковни рачун * Ниска каматна стопа од 2% * Дугорочна отплата (1-30 година) Дужина * Флексибилни услови кредита и месечна уплата *. Колико је потребно за финансирање? Након подношења захтјева за кредит Можете очекивати прелиминарни одговор мање од 24 сата финансирање у 72-96 сати након добијања информација које им требају од тебе. Обратите се овлашћеном овлашћеном и лиценцираном предузећу да дају финансијску помоћ Свима За више информација и образац пријаве за кредит емаил: цасхфирмарена@гмаил.цом Срдачан поздрав Сир Јоел Виллиамс КОМПАНИЈА ЗА КРЕДИТИРАЊЕ ЦАСХ ФИРМ Директор Тел: +601111850392 Е-маил: цасхфирмарена@гмаил.цом Вебисите: цасхфирмарена.вордпресс.цом


IVAN ALEKSANDRA 2017-09-22
Здраво Веома смо узбуђени што вам представљамо овај нови подухват који је искрен, поуздан, брз и врло ефикасан за третирање ваших финансијских проблема. Ако вам је потребна финансијска помоћ за ваше пословање, за пројекат или за одређену сврху и за личну употребу, контактирајте госпођу Иван Александру, угледног приватног зајмодавца који је отворио финансијску прилику за све којима је потребна било каква финансијска помоћ. Пошаљите нам е-маил на: (иваналександралоанфирм@гмаил.цом).


charlotte cunningham 2017-09-08
Здраво, ја сам МРС ЦХАРЛОТТЕ ЦУННИНГХАМ, приватни кредитни зајмодавац који даје животне алтернативне кредите. Ми смо регулисани и овлашћени од стране органа за финансијске услуге, Ми издвајамо кредите по ниској каматној стопи од 2% за појединце, фирме и компаније под јасним и разумљивим условима и условима. Сматра се лош кредит. Да ли вам је потребан хитан кредит да бисте разјаснили своје дугове или капитални зајам како бисте побољшали своје пословање? Желим да користим овај медијум да вас обавестим да верујемо сваком кориснику и финансијској помоћи и да ћете бити спремни да вам дају кредит. Ми смо сертификована институција и одобравање средстава за све врсте пројеката. Можете нас контактирати преко, Цхарлотте-привателоан@оутлоок.цом КСКСКСТханк Иоу!


Esther Williams 2017-08-28
Здраво. Да ли сте одбили кредит од стране лажног предузећа за кредитирање, Да ли вам је потребан Хитни кредит да бисте платили своје рачуне, тражили сте кредит за пословање, лични кредит, кућни зајам итд. Отворили смо финансијску Оппортунитилендингто Предузећа и појединци у ниској и приступачној каматној стопи од 2% камате. Ако сте заинтересовани да преузмете хитан кредит? Молимо Вас да нас контактирате путем е-маила: (Естхервиллиамслоан@ГМАИЛ.ЦОМ) и добијете кредит данас.


lisa 2017-06-26
Chtěl bych poděkovat panu westhood za to, že mi dal půjčku, že jsem našel svědectví o tom, jak přítel dostal půjčku od apexloans a požádal jsem o půjčku a dostal můj úvěr. Pokud potřebujete naléhavou půjčku dnes vyhněte se internetovým podvodům dnes platí pro legit půjčky prostřednictvím e-mailu; Apexloans@yahoo.com


lisa 2017-06-24
Je tiens à remercier le monsieur de me donner un prêt, j'ai trouvé un témoignage de la façon dont un ami a obtenu un prêt de apexloans et j'ai demandé un prêt et obtenu mon prêt. Si vous avez besoin d'un prêt urgent, évitez aujourd'hui la fraude sur Internet pour les prêts légaux par courrier électronique; Apexloans@yahoo.com


James Cole 2017-04-15
Het jy al ooit gedoen het om finansiële bystand ??? of goedgekeur Lener wat aan jou bladsy vereistes dan het jy geen ander keuse as om dadelik 'n lening uit ons betroubare diens Office. Ons bied lenings wat wissel van tienduisend pond, £ 800,000,000 (000.00 $ 10 - $ 800,000,000.00). Ons lening tydperk van 5 tot 25 jaar (maksimum). Ons bied lening by 2% rente per jaar met geen krediet beheer, bied ons persoonlike lenings, skuld konsolidasie lenings, besighede of besigheid uitbreiding lening. As jy belangstel, kontak ons ​​??? E-pos: unitycredit111@gmail.com  Die uwe James Cole


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 4 + 3 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop