Ljubavni tarot: Kriza u vezi ili braku

Tarot karte otkrivaju o tvom životu mnogo više nego što misliš, a ako nisi spreman/na da čuješ istinu o sebi, svojim ljubavnim, poslovnim, zdravstvenim i novčanim aspektima, ne odlučuj se na gatanje tarot kartama! 

Autor: Marko Voronjin komentara 9 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Marko Voronjin


Opcija

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MARKOV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Marko Voronjin

 

 

Simbolika tarot karti ti omogućava da saznaš i najsitnije detalje svog života, bez obzira na tvoj pol, godine, obrazovanje, radno iskustvo, stil života i slično. Smatram da su tarot karte najpouzdanije, te ih najradije koristim u radu sa osobom koja ima neki ljubavni, poslovni, zdravstveni, novčani, porodični, karmički problem. 

 

Zašto najradije koristim tarot karte?  

Na početku svakog razgovora sa osobom kojoj pomažem da donese ispravnu odluku i na taj način pobedi tugu, bol, strah i patnju, pitam da li želi da joj čitam aspekte uz pomoć natalne karte, numerološke analize ( životnog broja, bioritamskog broja) ili uz pomoć tarot karti. Kada kao odgovor dobijem "Tarot karte", srce mi zatreperi! 

Naime, tarot karte govore o tvojoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti koja ti je namenjena. Naravno, na prošlost ne možeš da utičeš, ali ona utiče na tvoju sadašnjost i budućnost. Sadašnojst trenutno proživljavaš, tako da na nju možeš da utičeš u manjoj meri. 

Međutim, ako napraviš prave korake u sadašnjosti, imaćeš srećniju, mirniju i spokojniju budućnost, kako na poslovnom i ljubavnom, tako i na zdravstvenom planu. 

 

Kako ne bih samo govorio bez ikakvog dokaza, prepričaću vam jedan od najinteresantnijih slučajeva sa kojim sam se susreo u svojoj, 25 godina dugoj, karijeri. 

 

Tarot karte: Šta će biti sa mojim brakom? 

U moju kancelariju je, još dok sam radio i boravio u Parizu, ušla žena srednjih godina, rođena na našim prostorima, ali je udata za Francuza. Samo smo se upoznali i pozdravili - dakle, nisam imao mnogo informacija o njoj. Zanimalo ju je šta će biti sa njenim brakom u budućnosti. 

Promešao sam karte i poređao ih na sto. Ono što sam video kada su karte krenule da se nižu po stolu bilo je neverovatno. 

Nisam želeo odmah da je šokiram pa sam je upitao da li je primetila nešto čudno u ponašanju supruga u poslednje vreme. Odgovor je bio da je upravo to razlog zašto mi se obratila. Njen suprug u poslednje vreme ima česte promene raspoloženja, od ogromne sreće i uzbuđenosti do nervoze, besa i odsutnosti, često mu se dešavalo da započne, ali da ne završi rečenicu, kao da mu misli odlutaju ko zna gde...

Sumnjala je da je suprug vara, ali nije znala kako i kada obzirom na to da nije često napuštao njihov dom! 

 

Morao sam da budem direktan te sam joj postavio sledeće pitanje:  Ko ulazi u Vaš dom kada Vi niste tu?Odmahnula je rukom i saopštila da osim čoveka koji se brine o higijeni prostora i ćerkinih prijatelja niko  tokom nedelje ne dolazi. Ima li ćerka drugaricu koja dolazi češće od ostalih? – morao sam preći na stvar. "To je nemoguće njena najbolja prijateljica  je skoro trideset godina mlađa od mog supruga" - rekla je. Sklopio sam karte ne želeći da joj zadajem dodatnu bol. Uplakana žena je istrčala iz kancelarije.

Posle više od godinu dana javila mi se iz Melburna, gde sada živi sa drugim partnerom i ćerkom iz prvog braka saopštivši mi da  se sa suprugom  brzo razvela nakon konsultacija koje smo obavili u mojoj kancelariji, da je sve priznao kada ga je pritisla  i da mi zahvaljuje što sam joj, kako je rekla “otvorio oči”.

 

 

Ko sam ja i kako da me kontaktirate? 

Moje ime je Marko Voronjin i stručan sam za muško-ženske odnose, posebno u dugim vezama i braku. Ukoliko imaš problem u vezi ili braku i ako trenutno prolaziš kroz tešku i bolnu krizu iz koje ne vidiš izlaz i spas, pozovi me ili mi pošalji poruku - Zajedno smo mnogo jači, zar ne? 

Pozovi me putem broja 0906/400-058 ili ukucaj MARKOV datum,vreme i mesto rođenja i svoje pitanje za mene i to pošalji na broj 1298. 

 

 

 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-08-21
Where can I buy online in the usa http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/gambaran.html to buy over the counter.


2017-08-21
Generic for sale in usa http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/sintisone.html overnight delivery australia.


ZORICA 2017-06-02
Rodjena sam 12.10.1961 u Gradisci RS. Molim VAS DA MI POMOGNETE oko nestanka novca u kuci. HVALA


Ana 2017-04-16
Poštovani, Kako da pošaljem pitanje iz Hrvatske? Lp


Ana 2017-04-15
Poštovani, Kako da pošaljem pitanje iz Hrvatske? Lp


Ana 2017-04-15
Poštovani, Kako da pošaljem pitanje iz Hrvatske? Lp


Ana 2017-04-15
Poštovani, Kako da pošaljem pitanje iz Hrvatske? Lp


Ana 2017-04-15
Poštovani, Kako da pošaljem pitanje iz Hrvatske? Lp


Dragana 2017-02-22
Kako da postavim SMS pitanje iz svajcarske


Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop