Planete u Maju: Veliko olakšanje za sve!

Autor: Milica komentara 0 Planete u Maju: Veliko olakšanje za sve!

 

Polako, ali sigurno smo zakoračili u moj omiljeni mesec u godini – Maj! Hiljade cvetnih boja i mirisa, hiljadu različitih cvrkuta ptica – kao da priroda peva i igra svuda oko mene! Ne znam za vas, ali mene proleće asocira i na onu staru, ali savršenu – „Proleće na moje rame sleće, đurđevak zeleni...“. A tek miris lipe, prolećnog cveća i tek pokošene trave! Pa milina!

Da li vi volite Maj?

 

Planetarni aspekti u Maju: Zbogom retrogradni Merkuru!

Ukratko, planete nam u Maju donose veliko olakšanje – Merkur i Venera će izaći iz retrogradne senke! Kada pogledam kartu neba za ovaj mesec vidim promene, odluke i akciju!

Iza nas su dva pozitivna aspekta : Merkur u Ovnu (3. Maj) i Sunce sekstil Neptun (4. Maj), a očekuju nas i sledeći aspekti:

  • Sunce trigon Pluton (9. Maj)
  • Pun Mesec u Škorpiji (10. Maj)
  • Merkur kvadrat Neptun (11. Maj)
  • Mars trigon Jupiter ( 12. Maj)
  • Merkur u Biku (16. Maj)
  • Jupiter inkonjukcija Neptun (17. Maj)
  • Venera izlazi iz retrogradne senke (18. Maj)
  • Venera opozicija Jupiter (19. Maj)
  • Sunce u Blizancima ( 20. Maj)
  • Merkur izlazi iz retrogradne senke ( 21. Maj)
  • Venera kvadrat Pluton (25. Maj)
  • Mlad Mesec u Blizancima (25. Maj)
  • Merkur sekstil Neptun (28. Maj)
  • Mars opozicija Saturn ( 29. Maj)
  • Mars sekstil Uran ( 30. Maj)
  • Merkur trigon Pluton (31. Maj)​

​​

Nebo u Maju: Malo kiša, malo sunce

Nebo u maju.

Kao što sam napisala na početku teksta, u ovaj mesec smo zakoračili pod uticajem veoma pozitivnih energija! Međutim, tokom meseca će se smenjivati periodi velike euforije i sreće sa periodima tuge i preispitivanja.  Rizikovaću da ispadnem čudna, ali mislim da je to „prava mera“. Tokom ovog meseca će „loši“ aspekti služiti tome da nas vrate u kolosek, da nam daju pravac i da nas „spuste na zemlju“.

 

Zbog toga će ovaj mesec biti idealan za rešavanje gorućih pitanja i donošenje dugoročnijh i ozbiljnih odluka!

 

Sunce trigon Pluton ( 9. Maj) donosi energiju koja podstiče razmišljanje o sebi, svojim uspesima i neuspesima, odnosu sa drugim ljudima, a sve to znači rad na sebi! Ovo je odlična energija za pronalaženje motivacije i prikupljanje snage i energije za promenu!

 

Malo dvoumljenje će naići 10. Maja sa dolaskom Punog Meseca u Škorpiji i Sunca u Biku! Zašto? Zato što Bik simbolizuje materijalno, ono što već imamo, a Škorpija simbolijzuje ono što želimo da imamo! Mnogi će morati da se odluče između onoga što imaju i onoga što žele! Dakle, goruće pitanje će biti – Stajati čvrsto na zemlji i biti zadovoljan onim što imam ili ispuniti svoje želje i žudnje i krenuti ka onome što nemam?  Kao ne biste doneli pogrešnu odluku, pokušajte da pronađete neku ravnotežu, neki balans! I sa konačnom odlukom sačekajte do 12. Maja, jer nam 11. Maja dolazi Mars kvadrat Neptun i donosi neiskrenost, ishitrenost , nervozu i sklonost porocima! Ovaj dan provedite u društvu. Pokušajte da ne budete sami, jer biste mogli da napravite neku fatalnu grešku.

 

Mars trigon Jupiter ( 12. Maj) će prekinuti ovu ishitrenu energiju i uneti pozitivnu energiju, želju za promenom i napretkom u naš život! Ovo je odličan dan za napredak, akciju i rešavanje nekih pitanja. Sećate se one odluke od pre 2-3 dana? E pa 12. Maj je odličan za donošenje iste!  A ova energija će se nastaviti do 17. Maja, kada nastupa Jupiter inkonjukcija Neptun, koja povećava mogućnost greške! Očekujte neke loše vesti, razočarenje, ali i preteran osećaj empatije – moguće je da ćete uložiti previše energije da pomognete nekome ko to ne zaslužuje! Međutim, ne mogu reći da je ovo loš aspekt, jer će nam pomoć i da shvatimo kakvi su ljudi u našoj okolini, a sa njima ćemo moći da raskrstimo 18. Maja kada će Venera izaći iz retrogradne senke – a to je odličan apsekt za raskidanje sa prošlošću, sa ljudima koji nam ne prijaju i slično.

 

Ako planirate da promenite nešto u svom životu, nikako to ne činite 19. Maja, kada će nastupiti Venera opozicija Jupiter, jer ovaj aspekt donosi neracionalnost i preterana očekivanja! Ovo posebno važi za emotivne veze – vodite se onom „Ko želi veće izgubi iz vreće“! Dakle, ako čeznete za nekom drugom osobom ili želite da promenite osobine voljene osobe, to nikako ne radite 19. Maja, jer je moguće da ćete već 20. shvatiti koliko ste pogrešili.

 

20. maja Sunce ulazi u Blizance, a time i nastupa mesec Blizanaca! A ovaj period će biti baš kao i Blizanci, pun energije, šarma, duhovitosti i promena! Mnogi će upoznati nove osobe, pronaći neki uzbudljiv hobi, dobiti nove ideje i mogućnosti. Ipak, vodite računa o tome da su Blizanci izuzetno promenljivi, nestalni i dvolični, pa povedite računa o tome kakve odluke donosite!

 

Merkur u Biku izlazi iz retrogradne senke 21. Maja! Konačno!

 

Nisam puno pisala o ljubavi u ovom tekstu, ali sada zaista moram da spomenem i ovaj, mnogima najvažniji aspekt života! Venera kvadrat Pluton nam dolazi 25. Maja oko 18:20 i najavljuje ljubavne probleme! Ali ne bilo kakve probleme, već probleme koji postoje već neki duži vremenski period, ali vi niste želeli da ih vidite i poradite na njima! U prvi plan će izaći nesigurnost, ljubomora, posesivnost, preispitivanje sebe i partnera. „Voliš li me?“ će postati deo svakodnevne konverzacije sa partnerom. Ovo je zaista  loš aspekt za ljubav, jer bi mogao da pokrene lavinu loših emocija. Mnogi će shvatiti da nisu jedno za drugo i rešiti da prekinu! Ukoliko niste u vezi ili braku, ovaj aspekt vam donosi neku kratkotrajnu magnetnu privlačnost, ali ćete vrlo brzo ( možda čak odmah po prestanku ovog aspekta) shvatiti da ta osoba nije za vas.

 

Na samom kraju meseca  dolaze Merkur sekstil Neptun i Mars sekstil Uran i donose jaku intuiciju i potrebu za razbijanjem rutine i dosade! Konačno ćete moći da razmišljate  trezveno i racionalno i da donesete prave odluke!

Verujte mi, ma koliko teške i bolne bile, to su prave odluke! Zahvaljujući njima ćete biti srećnij, zadovoljniji i ispunjeniji – možda ne trenutno, ali u budućnosti sigurno.

 

 

 

 


Milica

Autor: Milica

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Milica klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar