Numerologija: Šta numerološki kod govori o tebi?

Da li znate da je svaki broj jedinstvena vibracija, koja je različita od svake prethodne vibracije zbog broja ciklusa koji se neprestano menjaju u vremenu – iz sekunda u sekund, iz minuta u minut... Dakle, svaki broj predstavlja određenu vibraciju života, ljubavi, uspeha, ambicije, fizičkog izgleda i slično. 

Autor: Dubravka Marković komentara 3 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Dubravka Marković


Opcija 47

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DMARK datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Dubravka Marković

 

 

Reč numerologija potiče od dve reči: numer (broj) i logos (govor, reč , pojam). Shodno tome, numerologiju možemo da definišemo kao nauku o brojevima, nauku koja se bavi uticajem brojeva na naš život i kao predviđanje koje se zasniva na uticaju i značenju brojeva. 

 

Šta je NUMEROLOŠKI KOD? 

Numerološki kod predstavlja trocifreni broj koji je sačinjen od BIORITAMSKOG BROJA,  GENERACIJSKOG I LIČNOG BROJA.

 

BIORITAMSKI BROJ: Sve naše potrebe, navike i osobine po kojima smo prepoznatljivi sakriviene su u našem bioritamskom broju.  Ovaj broj pokazuje kako mi doživljavamo svet i kako drugi doživljavaju nas.  Izračunava se na osnovu datuma rođenja i predstavlja jednocifreni broj ( od 1 do 9).

Izračunavanje bioritamskog broja:  Bioritamski broj se dobija iz datuma rođenja – sabiranjem dana i meseca rođenja, sve dok ne dođemo do jednocifrenog broja.

Na primer, bioritamski broj osobe rođene 16.11.1982. se dobija sabiranjem datuma i meseca rođenja. Dakle, to bi izgledalo ovako: 16 + 11 = 27 = 2 + 7 = 9

Svakim bioritamskim brojem vlada određena planeta:

1 Sunce – energične osobe, pune volje i želje, ali za postizanje ličnih ciljeva

2 Mesec – veoma emotivne osobe, često promenljivog raspoloženja

3 Jupiter – osobe koje zrače pozitivnom energijom, te lako stupaju u kontakt sa drugim ljudima

4 Saturn – veoma realne osobe, koje stoje čvrsto na zemlji.

5 Merkur – snalažljive i inteligentne osobe, kojima je uspeh zagarantovan.

6 Venera – nosioci neodoljivog šarma i harizme. Uvek su zapaženi u društvu.

7 Uran – nestalne, promenljive i nesvakidašnje osobe. Neobične osobe.

8 Mars – vole život i uživaju u njemu maksimalno. Sve rade srcem.

9 Neptun – vrlo komplikovane i zahtevne osobe, koje uvek znaju šta žele. Sa njima je skoro pa nemoguće izaći na kraj.

 

GENERACIJSKI BROJ: Generacijski broj se dobija sabiranjem cifara godine rođenja, a svaki broj ima svoje značenje.

Uzećemo isti datum kao malopre – 16.11.1982. Generacijski broj je: 1+9+8+2 = 20 = 2+0=2

Svaki generacijski broj ima svoje značenje:

1 Glavne odlike ovih osoba su ambicioznost, želja za moći i uspehom, dobra organizovanost.

2 Osobe sa ovim brojem nisu preterano ambiciozne,  već prihvataju život onakvim kakav jeste- 

3 Optimizam, osmeh i ogromna žeđ za životom, glavne su odlike osoba čiji je generacijski broj 3.

4 Osobe od poverenja na koje svako može da se osloni. Međutim, često su žrtve tuđih problema i potreba.

5 Veoma inteligentne i racionalne osobe, koje mogu da ostvare sve što zamisle. Takođe, sklonost avanturama je još jedna bitna odlika.

6 Veoma tradicionalne osobe, koje će na prvo mesto uvek da stave svoju porodicu, partnera i harmonični odnosi.

7 Originalnost je prava reč za ove osobe! Reč je o večnim buntovnicima, ljubiteljima avantura, druženja i promena. Mrze  statičnost!

8 Borbenost, ambicija i želja su glavne osobine osoba sa ovim generacijskim brojem. Međutim, skloni su odustajanju na prvi znak prepreke. Zbog toga često menjaju ciljeve.

9 Osobe od poverenja! Reč je o snažnim, upornim i vrednim osobama, koje će, polako ali sigurno, dostići sve što su zamislili.

LIČNI BROJ određuje vaše urođene osobine.  Izračunava se sabiranjem bioritamskog i generacijskog broja.

Dakle, lični broj osobe rođene 16.11.1982. predstavlja zbir bioritamskog i generacijskog broja – sabiramo 9 i 2 = 11 = 1 + 1 = 2

1 Izdržljivost, upornost, pouzdanost, dovitljivost, genijalnost. Mogu biti licemerni, netolerantni i oholi.

2  Pravičnost, osećajnost, uvek znaju šta žele.  Mogu biti bahati i koristoljubivi.

3 Harizmatičnost, šarmantnost, duhovitost, poslovna pronicljivost , komunikativnost i rganizovanost. Loše osobine trojki su: Sklonost brzom odustajanju.

4 Zdrav razum, praktičnost, društvenost i stalna želja za harmonijom u odnosima. Previše se vezuju za osobe i stvari, te često budu povređene i izmanipulisane.

5 Uglavnom vode veoma aktivan i uzbudljiv život. Skloni su različitim ljubavnim i životnim avanturama, a mogu biti i veoma tvrdoglavi i bezobzirni.

6 Veoma poštene, ljubazne i empatične osobe. Imaju veoma dobro i čisto srce, te im je teško da opstanu u svetu kakav znamo. Mogu da budu veoma tvrdoglavi i zahtevni – od svih očekuju da se ponašaju savršeno kao i oni sami.

7 Mudrost, ravnoteža i trajnost su glavne odlike Sedmice. Osobe čiji je ovo lični broj su veoma inteligentne, imaju jaku intuiciju, odišu snagom i odvažnošću.  Mogu biti zatvorene u sebe i preterano nerzozne.

8 Sjajne organizacione sposobnosti, veoma su mudre, pronicljive i inteligentne. Međutim, retko koja osoba sa ovim ličnim brojem postigne veliki uspeh – pre svega zbog lenjosti i neodgovornosti.

9 Izražene mentalne i spiritualne moći, razumevanje sebe i drugih, poštenost i požrtvovanost.  Mogu biti veoma zatvorene i nedisciplinovane.

Ako vas je ovo zainteresovalo, prijavite se na naš kanal Astrousluge Srbija i pratite moje numerološke prognoze. Ja sam započela sa muškarcem koji ima kod 123. Analizu pogledajte ovde, https://www.youtube.com/watch?v=mcYw4eegg_8

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


HENRIETTA FERNANDO 2017-06-26
Pozdrav, Tražite li legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna financijska pomoć? Trebate hitan zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Nudimo sve vrste zajmova po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima u jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas. Pošaljite nam e-poštu na: (Henriettafernandoloanfirm@gmail.com)


HENRIETTA FERNANDO 2017-06-26
Pozdrav, Tražite li legitimne i pouzdane financije / zajmodavca? Trebate li zajam? Potrebna vam je hitna financijska pomoć? Trebate hitan zajam za brisanje dugova ili vam je potreban kapitalni zajam za poboljšanje poslovanja? Nudimo sve vrste zajmova po kamatnoj stopi od 2% ljudima, tvrtkama i društvima u jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Mi isporučujemo zajmove bilo kojeg iznosa na bilo koje odredište tako da nas danas kontaktirajte da biste dobili instant zajam danas. Pošaljite nam e-poštu na: (Henriettafernandoloanfirm@gmail.com)


luka 2017-06-21
svidjami se sve sto je napisano.Kontaktircu vas. Veliki pozdrav


Ostavite komentar