Veliki mesečni horoskop za Jul

Dugogodišnji rad na astrološkim predikcijama i izradi natalnih horoskopa i sinastrije omogućio mi je sticanje novih uvida u zakonitosti astroloških principa i duboku povezanost čoveka sa astrološkim zakonima, kao i latentnim manifestacijama astroloških zakona u stvarnom životu i zbivanjima. Evo šta će obeležiti Jul. 

 

Autor: Milana Đurašinov komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Milana Đurašinov


Opcija 41

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Milana Đurašinov

Astro-psihologija predstavlja poseban izazov, jer svaka natalna karta predstavlja priču za sebe, jedinstven mehanizam doživljaja života sa svim svojim protivurečnostima i krajnje složenom prirodom. U tom smislu, natalna karta može da nam posluži kao jedinstveno sredstvo samospoznaje. 


Čovek, međutim, ima slobodnu volju. Natalna karta ne predstavlja nekakvu datost, nešto što se ne može izmeniti, jer nam natalni horoskop ukazuje na latentne tendencije u našem razvoju ličnosti i karaktera, sredinu u kojoj odrastamo i sve one uslove koji nas formiraju i zapravo predstavlja samo početnu pretpostavku ličnosti u kakve se možemo razviti. Međutim, upravo to u kakve ćemo se ličnosti razviti zavisi od nas samih i svih onih aktivnosti koje sami preduzimamo i odluka koje sami donosimo... U skladu sa zlatnim pravilom astrologije da nas: „Zvezde pokreću, ali ne obavezuju“, dolazimo do zaključka da svaki čovek ima slobodnu volju i može da bude ono što želi, ali na tom putu astrološka karta predstavlja Arijadninu nit, putokaz koji nam pomaže da se izborimo sa unutarnjim protivrečnostima i izazovima našeg karaktera i na taj način rešimo brojne izazove na životnom putu. Moje dugogodišnje iskustvo i razgovor sa velikim brojem prijatelja samo je potvrdio da astrologija može da predstavlja i zaista predstavlja desnu ruku psihologije i značajan faktor u čovekovoj neprestanoj potrazi za sobom, za svojim smislom i sopstvenim emocionalnim ispunjenjem, srećom, zadovoljstvom i ljubavlju.

A sada da pređemo na astrološka predviđanja za Jul mesec... 

 

Mesečni horoskop za Ovna

Dragi predstavnici znaka Ovna, ukoliko sanjate o tome da nešto promenite u okviru svoje kuće, sada je prava prilika za to. Mars, planeta koja je vladalac vašeg znaka, sada se nalazi u znaku Raka i donosi vam motivaciju da započnete sa realizacijom svojih dizajnerskih ideja. Mlad Mesec iz prošlog meseca (bio je aktuelan 23. juna) možda vam je već doneo nalet kreativnosti. Sprovedite u delo sve svoje ideje koje se tiču uređenja vaše kuće sve dok Mars boravi u Raku do 20. jula.

Mesečni horoskop za Jul za OvnoveJedno malo astrološko upozorenje: Dana 17. jula budite posebno oprezni, jer postoji pojačana sklonost ka povredama usled pada koncentracije, ali Mars u negativnom aspektu s Uranom, takođe se može manifestovati i na emocionalnom planu u vidu konflikta s partnerom, kolegom, ugovornom stranom ili saradnikom koji vam pomaže u poslu. Ovog dana dakle budite oprezni. Sa roditeljima takođe izbegavajte kontroverzne teme.

Postoji velika verovatnoća da ćete ovog meseca imati priliku za unapređenje jer vas je neko od vaših nadređenih zapazio po izvanrednim sposobnostima. Pregovori o unapređenju mogu biti aktuelni sve do kraja meseca. Isto tako, za sve one koji se bave nekom kreativnom oblašću, predstoji veliki uspeh i unosni ugovori.

Dana 14. jula do nedelje 16. jula, Merkur, planeta spontanih, brzih putovanja, zauzeće idealan aspekt s Jupiterom, tako da ćete verovatno imati neko kraće putovanje. Merkur se sada premešta u vaše ljubavno polje, dok se Jupiter nalazi u vašoj kući braka i partnerstava, što znači da vam povezanost ove dve kuće može doneti priliku za zabavu i ljubav. Vrhunac će predstavljati ovaj vikend, kada tranzitni Mesec bude u znaku Ovna, što najavljuje lepo zajedničko vreme sa vašim partnerom.

Što se tiče vašeg društvenog života, ova scena počinje da izbija u prvi plan treće nedelje u mesecu, od 20. jula do 5. septembra. Savršeno! Ovaj period će doprineti tome da vaše leto bude za pamćenje. U stvari, imate jedan spektakularan set planetarnih aspekata da pronađete pravu ljubav. Kada Mars 20. jula uđe u znak Lava, vi ćete biti u pravom raspoloženju da upoznate nekog posebnog, a u zavisnosti od stepena vaše otvorenosti za nova poznanstva i prilike zavisiće to da li će se ovaj pozitivan trend nastaviti ili prekinuti. Dana 23. jula, prvi od dva moćna mlada meseca će obasjati vašu astrološku kuću romanse, dok vas druga prilika čeka u avgustu. Ovog meseca Mars će se udružiti s mladim mesecom, i dati vam energiju i podsticaj da iskoristite pravu priliku.

Ovoliko kosmičke sreće u pogledu ljubavi niste dugo imali. Konačno, u slučaju da vam je potreban još jedan signal da ulazite u najbolji period 2017. i da će avgust biti vaš mesec za ljubav je ovo: Venera će posetiti znak Lava, što je najbolja pozicija da zapali iskru prave ljubavi i donese vam autentično osećanje i emocionalno ispunjenje, a to će biti upravo period od 26. avgusta do 19. septembra. Sa ovakvom vrstom moćne podrške zvezda, svako će poželeti da je na vašem mestu.

 

Šta očekuje Bikove u Julu

Mnogi ljudi izaberu avgust za odmor, ali vi ćete za relaksaciju i zabavu verovatno izabrati juli. Mars, planeta energije i načina na koji preduzimamo akcije, oživeće vaš sektor putovanja do 20. jula, što ukazuje na onu vašu životnu scenu na kojoj će se odigravati najbitnija dešavanja. Avgust će vam doneti veliki broj novosti i promena u vašoj karijeri, ali i u pogledu vaše kuće ili druge nekretnine koju posedujete ili izdajete, pre svega zbog dve eklipse tokom avgusta, a koje će se desiti 7. i 21. avgusta, tako da ćete biti prinuđeni da ostanete kod kuće i da usput, na brzinu donesete bitne odluke. Međutim, pre nego što dođe do novih preokreta u avgustu, ovaj mesec juli može da protekne u znaku putovanja.

Vaš dom, kuća u kojoj živite, postaje vaša glavna preokupacija u periodu kada Mars pređe u znak Lava. Vrlo lako možete doneti odluku o tome da se preselite u novu kuću ili možete doneti odluku o tome da preuredite prostor u kojem živite, budući da će se grupa planeta nalaziti u astrološkom polju vašeg prebivališta. Ove godine dvostruka faza mladog meseca u polju vašeg domaćinstva, kuće u kojoj živite, ukazuje na to da ćete imati velike promene upravo ovog meseca 23. jula, kao i sledećeg meseca 23. avgusta. Dakle, eklipse su najmoćniji podsticaj koji nam kosmičke energije mogu poslati, pa iz tog razloga, ako želite da se preselite, renovirate ili adaptirate svoje stanove, ovo je period kada možete preduzeti važne korake u pravcu rešenja tih problema.

Venera u znaku Blizanaca će vam ovog meseca doneti novac, i to posebno u periodu oko 18. jula, kada će Venera i Jupiter uticati na vaš finansijski sektor. Sledeći povoljan period što se tiče novca biće oko 30. jula kada možete očekivati pozitivne vesti. Postoji mogućnost da otkrijete dva nova unosna izvora prihoda. Ukoliko se bavite prodajom ili posedujete kompaniju, ovaj mesec će biti odličan za reklame i druge marketinške aktivnosti.

Mesečni horoskop za Jul mesec za BikoveDatumi koji se posebno izdvajaju za poslovne sastanke i pregovore su dani oko 18. jula kada će Venera i Jupiter biti u savršenom aspektu. Drugi period tokom ovog meseca odnosi se na vikend 29-30. jula. Apekt Venere u Blizancima i Urana u Ovnu ispuniće ove dane pozitivnim iznenađenjima i neočekivanim dobitkom.

Na ljubavnom planu, ovaj mesec u daleko većoj meri baca svetlo na vreme provedeno u okviru vaše porodice i putovanja. To će se promeniti tokom avgusta, kada Venera, planeta ljubavi, pređe u kompatibilan znak Raka 31. jula. Upravo kraj meseca, slobodnim Bikovima može doneti romantičan ljubavni sastanak. Međutim, najbolji izgledi za pronalazak pravog partnera postoje kasnije, tako da bi trebalo da sačekate period mladog meseca 19. septembra. Vi ćete svakako imati prilike za pronalazak novog partnera i pre, ali će septembar biti vaš najbolji mesec za ljubav tokom čitave 2017. godine.

Šta očekuje Bikove do kraja jula? 

Scena zbivanja do kraja jula premešta se u pravcu vaše reputacije na poslu. Beležite uspon dok se Sunce nalazi u pozitivnom aspektu sa Neptunom u vašoj desetoj astrološkoj kući slave i počasti, tako da ste neko o kome se ovih dana govori u vašim poslovnim krugovima.

Vaša veština komunikacije će biti posebno nagrađena ovog meseca. Nakon mladog meseca 23. jula, vi ćete se obraćati javnosti govornom, pisanom rečju, ali i putem istraživanja, proučavanja ili putovanja. Novi radni zadaci će doprineti tome da budete zaposleniji nego što ste bili ikada ranije ove godine. Ukoliko tragate za novim prilikama, neophodno je samo malo napora i vi ćete uspeti da pronadjete projekte u skladu sa svojim talentima.

Vaše raspoloženje se razvedrava sa ulaskom Marsa  u znak Lava 20. jula, gde inače ostaje do 5. septembra. Grupa planeta sačinjena od Sunca, mladog meseca, Marsa i Merkura u Lavu ukazuje na to da ćete biti uključeni u projekat nekog zabavnog programa ili umetnosti. Čitav niz kratkih putovanja obeležiće ovaj mesec, ali će se nastaviti tokom čitave godine, zahvaljujući predstojećim eklipsama sledećeg meseca 7. i 21. avgusta.

Tokom vIkenda 29-30 jula očekuje vas neko prijatno iznenađenje. Sa planetom ljubavi, Venerom u znaku Blizanaca koja će se nalaziti u pozitivnom aspektu s Jupiterom u Vagi, trenutno smeštenom u vašoj petoj kući prave ljubavi, očekuje vas jedan vrlo lep i romantičan period sa partnerom, a za one koji su slobodni, novo poznanstvo sa osobom koja će im se svideti na prvi pogled...

Za pripadnike treće dekade znaka Blizanaca, ovaj period će doneti vrlo važne razgovore za posao i vrlo bitne odluke koje će imati dalekosežan značaj. Tranzit Saturna kroz znak Strelca može doneti sukobe s nadređenima, ali i s ljudima s posla. Moguća je reorganizacija firme i jedno generalno preraspoređivanje dosadašnjih dužnosti.

Na zdravstvenom planu, jedino čega bi trebalo da se čuvate jesu pogrešno postavljene dijagnoze. Iz tog razloga, astrološki savet bi bio da u slučaju i najmanjih zdravstvenih problema, ipak potražite mišljenje još nekog drugog lekara. 

Šta očekuje Rakove u julu

Rakovi tokom čitave godine mogu da osećaju da su pod pritiskom. Pluton će formirati aspekt opozicije sa Suncem, što predstavlja prilično težak aspekt, a može da ukaže na napetost u odnosu s partnerom i neophodno dodatno prilagođavanje i kompromise. Međutim, Mars u znaku Raka vam daje ogromnu snagu, rešenost da izađete na kraj sa izazovima i preprekama i da se odbranite.

Verovatno osećate da morate da se branite na nekoliko frontova, posebno u drugoj polovini jula kada postoji mogućnost sukoba volje sa nekim autoritetom. Verovatno ćete se pobuniti protiv nekih odluka, ali će se ta bura nakon nekoliko dana stišati. Iz tog razloga pribegnite diplomatiji i strpljivo sačekajte razvoj događaja.

Pri kraju meseca, na nebu će se formirati zlatan trigon, koji će dovesti direktno u vezu Mars – u znaku Lava u vašoj drugoj kući zarađenog novca – sa Saturnom, planetom stabilnosti i strukture u vašoj šestoj kući radnih zadataka. Poslednji krak ovog zlatnog trigona biće Uran, planeta iznenađenja, koji će se nalaziti u vašoj desetoj kući slave i počasti. Sve tri planete će delovati povezano i doneti vam nagradu i pohvalu za dobar rad i rezultate koje ste postigli, tako da ćete uskoro početi da radite na još prestižnijim, kompleksnijim projektima.

Pored toga, sada dok je Mars, planeta energije u znaku Raka, vi započinjete novo dvogodišnje poglavlje, a ovog meseca ćete imati daleko više energije, elana i rešenosti nego inače. Mars će ostati u vašem znaku do 20. jula, zato iskoristite gotovo tri nedelje da skupite sve zalihe energije i resurse i upotrebite ih u svoju korist. Mars inače vlada vašim desetim poljem karijere i dostignuća, tako da možete da iskoristite energetske uticaje mladog meseca u Lavu da u periodu oko 23. jula zatražite povišicu za svoju novu poziciju.

Što se vašeg ljubavnog života tiče, bolji mesec će biti avgust. Juli prolazi u znaku borbe oko finansija, posebno krajem meseca. Kraj jula može vam doneti flert sa nekom osobom koja je na visokom društvenom položaju, jer tada dolazi do formiranja aspekta između Venere u vašoj kući tajni i Urana. Verovatno ćete se naći u iskušenju da se upustite u ljubavnu romansu, ali budite strpljivi i sačekajte malo. Pred vama je mnogo prilika da pronađete pravog partnera. Venera će od 31. jula do 25. avgusta boraviti u znaku Raka i energija ove planete će učiniti da zablistate i zasenite sve ostale. Vama će se pružiti prava prilika za ljubav, zato budite srpljivi. Kao što postoji izreka, onima koji su strpljivi i koji umeju mudro da sačekaju pravu priliku, sreća se uvek na kraju osmehne.    

Mesečni horoskop za Jul: Dragi Lavovi evo šta vas očekuje

Ovaj mesec protiče u znaku planiranja, posebno prvih dvadesetak dana jula. To je bio vremenski period namenjen dubokom razmišljanju i ponovnom osmišljavanju pristupa i programa aktivnosti, budući da ćete poslednjih desetak dana jula biti toliko zauzeti da nećete imati vremena da razmišljate o novim izmenama i dopunama vaših prethodno zacrtanih planova. Pred vama su dve eklipse tokom avgusta, tačnije lunarna eklipsa 7. avgusta u vama suprotnom znaku Vodolije, koja ukazuje na neku promenu ili bitnu odluku u pogledu veze s partnerom, bez obzira na to da li je reč o poslovnoj ili emotivnoj vezi... Potom vas 21. avgusta očekuje solarna eklipsa u Lavu koja će vam pomoći da sagledate sve one mogućnosti u životu koje ranije niste imali. Avgust definitivno neće biti vreme za odmor budući da će se mnogo toga dešavati u vašem neposrednom okruženju.

Dana 20. jula Mars ulazi u vaš znak Lava i tu će ostati do 5. septembra. Ulazak Marsa, planete energije i načina na koji preduzimate akcije, u vaš znak označiće početak novog poglavlja i izvanrednu šansu za uspešan poduhvat. Planeta energije će vam uliti dodatno samopouzdanje i sugestivnost neophodnu u okviru komunikacije sa poslovnim partnerima.

Ovaj trend će nastaviti da deluje svojom pozitivnom energijom, ali kada se ovoj planeti pridruži i Venera, odnosno kada ova planeta ljubavi, komunikacije i umetnosti uđe u znak Lava 25. avgusta, gde će inače ostati sve do 5. septembra, to će ovaj period učiniti potpuno harizmatičnim i nezaboravnim. Venera je za sada u znaku Blizanaca i na neki način vas priprema za predstojeće događaje u pogledu vašeg društvenog i emotivnog života. Sa Jupiterom u vašoj trećoj kući, imaćete mnogo prilika za putovanje u julu, ali i u avgustu. Pa ipak, juli će pre biti period vašeg odmora jer ćete tokom avgusta započeti čitav niz novih poslova. To će, jednom rečju, biti nova etapa u vašoj poslovnoj sferi. Prva od dve faze mladog meseca nastupila je 23. jula, kada je zapravo došlo do konjunkcije s ovim energičnim Marsom. Poseban priliv pozitivne energije i podršku planeta u svim poduhvatima posebno će osetiti oni čiji rođendan pada oko 23. jula.

Sledećeg meseca, druga faza mladog meseca desiće se 21. avgusta i uticaće na vas trostruko snažnije. Dakle, ako ste rođeni 21. avgusta, ovaj uticaj ćete osetiti daleko jače. Ako ste prethodno imali bilo kakav zastoj, neke probleme, ako u tom periodu pristupite rešavanju problema, sa lakoćom ćete ih rešiti i za kratko vreme ostaviriti daleko veći napredak...

Najbolja vest za naredni period je upravo to što će energetski uticaji mladog meseca 23. jula i eklipsa 21. avgusta biti pozitivni i pružiti vam neophodnu podršku i podsticaj, tako da će se mnogo novih stvari dešavati tokom avgusta. Dana 7. avgusta dolazi do lunarne eklipse, a to će posebno uticati na vašu vezu s partnerom. Dakle, dragi Lavovi, pripremite se za mnogo pozitivnih promena i bitnih odluka tokom narednih nedelja...  

Šta očekuje Škorpije u julu

Škorpije očekuje promena na poslu, a trebalo bi da vam taj preokret donese zadovoljstvo. Stvari će početi da se odigravaju kada vaš vladalac, Mars, uđe u znak Lava 20. jula, a koji inače jednom u dve godine poseti vašu kuću slave, ugleda i počasti. Mars će u ovom astrološkom polju ostati otprilike sedam nedelja, sve do 5. septembra, zato se pripremite za veoma uzbudljiv period na poslovnom planu, koji znači počinje 20. jula.

Ovu promenu neće podstaknuti samo mlad mesec 23. jula, već isto tako i mlad mesec u Lavu tokom 21. avgusta. Ukoliko nastojite da se istaknete i da zablistate u punom sjaju, ovo će biti pravi trenutak za vas da istupite na društvenu pozornicu. Pripremite svoju radnu biografiju, a ako radite u nekoj kreativnoj oblasti, potrudite se da vaš portfolio bude savršen. Sa velikim brojem planeta u vašoj astrološkoj kući slave i prestiža, bila bi prava šteta da ne posegnete za prilikama koje će vam se uskoro ukazati.

Prvu smernicu u pogledu toga kojim pravcem vaša karijera kreće dobićete oko 14. jula, kada vam Merkur i Jupiter donesu dobre vesti što se tiče vašeg posla. Obratite takođe pažnju na 30. juli kada se Venera i Uran udruže i kada vam spoj njihovih energetskih uticaja može doneti odličnu poslovnu ponudu ili veliki finansijski dobitak.

Julski horoskop za Strelčeve 

Pre nego što se pokrene scena zbivanja oko vašeg posla, postoji mogućnost da će vam iskrsnuti neko putovanje, bliže ili dalje. Budući da će Mars formirati lep ugao sa Suncem, i pokrenuti energiju vašeg devetog astrološkog polja, to bi moglo da bude dalje putovanje. Postoji takođe mogućnost da to putovanje bude iz nekih poslovnih razloga. Poverljivi razgovori o novcu proteći će odlično u danima oko 18. jula, zahvaljujući aspektu između Venere i Jupitera. Podsticaj Venere u vašem osmom astrološkom polju pomoći će vam oko pregovora koji se tiču kompanije, stipendije, finansijske pomoći, nasledstva, sudskih finansijskih poravnanja. Ukoliko vam je potreban novac da osnujete kompaniju i započnete svoj posao, ovaj period će vam doneti veliku podršku uticajnih ljudi.

Ovaj mesec uglavnom osvetljava scenu vašeg posla i putovanja, a vremena za romansu ćete imati u prvoj polovini meseca. Neptun utiče na vaše polje prave ljubavi i donosi vam susret s osobom koja vam je suđena. Boravak idealistički nastrojenog Neptuna u vašem polju ljubavi donosi vam inspiraciju, kreativni zanos i pravi ljubavni žar koji bi trebalo da rezultira vašim emocionalnim ispunjenjem. Sledeći mesec će biti izuzetno značajan mesec za vašu karijeru, prebivalište, nekretnine i ljubav, zato budite spremni za veliki broj novosti koje vas očekuju u narednom periodu.

Tokom čitavog ovog meseca novac će biti vaša glavna preokupacija, što predstavlja nastavak trenda koji je započeo 4. juna i nastavio se sve do 20. jula, zahvaljujući tranzitu planete Mars kroz znak Raka. Vaša pažnja je usmerena na plaćanje računa i zaključenje nekih finansijskih obaveza, ali novac će vam tokom ovog perioda takođe pristizati s više strana, tako da ćete uspeti da rešite veći deo problema. Na poslovnom planu, neki poslovni saradnici će od vas zahtevati definitivne odluke i sporazume koji vam se neće baš mnogo svideti, ali na koje ćete ipak pristati. U isti mah, očekuje vas finansijska podrška neke osobe koja je uticajna i koja zauzima visok društveni položaj.

Krajem meseca, akcenat na novcu polako iščezava, a energija ovog meseca se preokreće u vašu korist. Nakon 20. jula vaša pažnja se usredsređuje na putovanja i pregovore s ljudima iz inostranstva. Mars se premešta iz vašeg osmog polja 20. jula, da bi potom prešao u vaše deveto polje, koje se odnosi na putovanja, inostranstvo, kreativnost, razmenu ideja, stvari i pružanje usluga. Vaša pažnja će se usresrediti na obraćanje putem medija, pružiće vam se prilika da napišete knjigu ili članak i da se na taj način obratite javnosti. Pravna pitanja zaštite autorskih prava i povoljna rešenja što se tiče školarine i fakulteta uopšte...

Šta očekuje Vodolije tokom jula

Drage Vodolije, ovo će biti vrlo važan mesec za vas, zato započnite svaki dan radeći sve korak po korak. Od vas će se zahtevati da radite vredno i naporno i da intenzivno sarađujete s drugim ljudima. Vaš znak ima reputaciju da voli samostalne poslove, pa rad s drugima neće uvek biti baš lak. Vi imate svoje ideje, a oni imaju svoje ideje. Vaš zadatak ovog meseca će biti da usvojite ideje drugih i uklopite ih u glavni plan, ali se vi nećete baš uvek složiti s idejama drugih ljudi, i to će vas povremeno iscrpljivati. Za sada nema predaha, niti odmora na vidiku, jer ćete biti potrebni na radnom mestu. Ukoliko žudite za kratkim odmorom ovog meseca, onda će se to odigrati krajem meseca 29-30. jula. Ako ste nezaposleni i tražite posao, ovaj mesec će vam doneti dobre vesti. Početak i sredina jula će biti najpovoljniji periodi za to.

Na finansijskom planu vas očekuju dobre vesti. Pre svega, u periodu oko 14. jula možete imati važan poslovni sastanak, na kojem može biti reči o nekom novom radnom mestu. Isto to važi i za period oko 19. jula, kada će kod vas doći i do stabilizacije na finansijskom planu. Dan 17. jul mogao bi biti potencijalno najteži dan ovog meseca, pre svega zbog veoma teškog razgovora sa nekim od saradnika ili s nekom drugom osobom s posla koja očigledno nije na vašoj strani. Astrološki savet za ovaj dan sastoji se u tome da se držite podalje od bilo kakvog verbalnog sukoba, da ostanete vedri i ne činite ništa što bi druge moglo da uznemiri.

Sada ću da se osvrnem na najvažniji deo meseca, treću nedelju i nadalje. Planeta energije, Mars, ulazi u znak Lava, 20. jula i tu će boraviti sve do 5. septembra. Tokom tog perioda ćete raditi intenzivno s poslovnim partnerom na poslu ili ćete se sa vašim partnerom dogovarati oko nekih zajedničkih planova za budućnost. Vaša sedma astrološka kuća će biti fantastično osvetljena, a ta kuća upravlja svim ugovornim odnosima, a tiče se naravno i braka. Dodatni intenzitet svemu tome će doneti mlad mesec na prvom stepenu Lava 23. jula. Merkur, Mars, Sunce i mlad mesec – svi će se zateći u vašem polju partnerstva i doneti vam ozbiljne prilike na poslu, ali i na ljubavnom planu. Ukoliko ste već u braku, vaš partner može upravo ovog meseca da vas obraduje nekim lepim novostima. 

Mesečni horoskop za Ribe

Juli protiče u znaku ljubavi i vaše spremnosti da nađete pravu ljubav svog života. Idealna pozicija planete Mars upravo za tu vašu ljubavnu potragu daje vam punu podršku u tome da pronađete svoju srodnu dušu. Sunce će takođe biti u vašoj solarnoj petoj kući ljubavi, ukazujući na to da ćete zablistati na svim zabavama. Vi ćete pleniti pažnju na gotovo svakom koraku. Ako niste u vezi, budite otvoreni za nova poznanstva, jer će vam naredni period sasvim sigurno doneti onu pravu priliku.

Očaravajuća i zanosna ljubavna atmosfera trajaće tokom ovog meseca i doneti vam mnogo zadovoljstva i lepih trenutaka. Međutim, obratite posebno pažnju na to da ako ostanete sve vreme kod kuće, većina ovih stvari neće moći ni da se desi...

Mars napušta vaše polje romase 20. jula i vaša pažnja se preusmerava na posao. Tu vas takođe očekuju sjajne vesti i proširenje kruga dužnosti. Ukoliko se bavite umetnošću ili nekom drugom kreativnom oblašću, očekuje vas novi projekat koji će podrazumevati dugotrajnu saradnju. Kraj meseca donosi vam trostruku konjunkciju planeta u ovom vašem sektoru i osvetljava upravo oblast posla i kreativnosti. Počevši od 23. jula, dolazi do porasta broja obaveza zbog čega ćete morati da se potrudite da budete daleko bolje organizovani. Od vas će se mnogo očekivati, ali ćete vi pokazati da ste dorasli i najtežim zadacima.

Ono što je posebno važno za datume nakon 23. jula, faze mladog meseca, sastoji se u tome što ćete dobiti zadatak da radite na nekom projektu od kojeg će zavisiti vaš napredak na poslu. Ukoliko sve budete uradili kako bi trebalo, gotovo je sasvim izvesno to da će se taj uspeh snažno odraziti na vašu buduću karijeru. Druga važna vest za vas su novosti koje će vam doneti period sledeće faze mladog meseca 21. avgusta, a koje se tiču važnih poslovnih prilika koje će vrlo verovatno doneti sasvim nov pravac u daljem razvoju vaše karijere.

Ove dve faze mladog meseca obasjaće i polje vašeg zdravlja i ukazati na potrebu da posetite doktora ili zubara, ili pak na to da započnete sa nekim novim programom sportskih aktivnosti, a to se posebno odnosi na sam kraj jula ili avgusta. Jednom rečju, pruža vam se prilika da unapredite svoje zdravlje i da se vratite u staru formu.

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-08-21
Without a doctor prescription http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/metformin-hydrochloride.html can you buy online in the usa.


2017-08-20
Usa online http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/imanol.html buying online canada.


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 8 + 12 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop