Upoznajte slabosti svog horoskopskog znaka

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Upoznajte slabosti svog horoskopskog znaka

OVAN

 

Vama je glava jedna od najslabijih tačaka na telu. Tokom života možete biti skloni mogrenama, problemima sa sinusima ali Vas može mučiti i povišen pritisak jer se previše nervirate.

BIK

Ukoliko nemate problem sa viškom kilograma, jedna od Vaših najslabijih tačaka je definitivno vezana za grlo i sluzokožu usta, nepce, desni itd. Vratni predeo je izuzetno osetljiv.

BLIZANCI

U starijim godinama često moguć artritis. U mlađim godinama možete imati razne alergije ili probleme sa disajnim putevima. Za Vas cigarete mogu biti izuzetno štetne.

RAK

Imate više slabih tačaka i generalno morate dosta voditi računa o tome tokom svog života. Grudi su kod ženskih pripadnika veoma osetljive, a svima je slaba tačka bešika, bez obzira na pol.

LAV

S obzirom na Vašu srčanost, sasvim je jasno i logično da Vam upravo kardiovaskularni sistem može biti jedna od najslabijih tačaka. Pored toga možete imati i problema sa vidom.

DEVICA

Zbog stresa imate većinu problema, previše brinete. Želudac i probava Vas tokom celog života mogu mučiti, a u kasnijim godinama povedite računa o jetri.

VAGA

Bubrezi i mokraćni putevi često mogu biti “ na udaru” usled pojave peska ili kamena. Imate i osetljivu kožu.

ŠKORPIJA

Imate jak organizam i mnogo toga možete da prebrodite jer se veoma brzo regenerišete. Vama je najbitnija krvna slika. Izbegavajte sve poroke!

STRELAC

Možete imati problema sa kolenima. Skloni ste raznim povredama i prelomima. Ako ne pazite na ishranu u kasnijim godinama se može pojaviti problem sa holesterolom.

JARAC

Od malih nogu možete imati raznih problema. Osetljivi ste i morate uvek voditi računa o svom imunom sistemu. Kosti, kičma i zubi su definitivno najslabije tačke.

VODOLIJA

Tokom života mogući problemi sa lošom cirkulacijom, viškom vode u organizmu ili ćete imati veoma oseljive zglobove.

RIBE

Skloni ste raznim virusnim infekcijama. Pored toga povedite računa o radu štitne žlezde i lučenju hormona. U velikoj meri zdravstveno stanje zavisi od emocionalne stabilnosti.

Tekst: Ruža Ružanović


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar