Da li su Deca crnih očiju i Indigo deca samo mit?

Verovali ili ne, među nama žive paranormalna bića, koja nas svojim postojanjem podsećaju na svu tugu ili na svu sreću ovog sveta. Da li ste čuli za Decu crnih očiju ili za Indigo decu? Verujem da jeste! 

Autor: Alessio Palavra komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Alessio Palavra


Opcija 17

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

ALESIO datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Alessio Palavra

Šta Wikipedia kaže o DECI CRNIH OČIJU? 

Za Decu crnih očiju se vezuje urbana legenda o paranormalnim bićima koja podsećaju na decu uzrasta od 6 do 16 godina. Deca su blede kože i crnih očiju, a  navodno su viđena da stopiraju ili su se našla na pragu stambenih kuća. Smatra se da dete ili deca dolaze ispred vrata nečije kuće, na primer, zvone na vrata i pitaju nešto, bilo da je to da uđu unutra ili da im se pomogme da pozovu nekoga. Ako su ljudi nađu u kolima, mogu doći na prozor i upitati da ih povezu negde.

Pretpostavlja se da legenda potiče iz 1988. godine, kada ju je objavio teksaški reporter Brian Bethel u "Poštanskoj listi povezanoj sa duhovima" u vezi dva navodna susreta sa decom crnih očiju. Bethel opisuje susret sa dvoje takve dece u Abilinu, u Teksasu 1996. godine i tvrdi da je druga osoba imala sličan, nepovezan susret u Portlandu, u Oregonu.

Nazvane klasičnim primerom jezivih, Bethelove priče su stekle toliku popularnost da ih je on često objavljivao samo da bi se zadovoljio potražnjom informacija o novoj urbanoj legendi. 2012. godine, Brajan Bethel je ispričao svoju priču o stvarnosti televizijske serije "Monsters and Mysteries in America". On je napisao članak za novine Abilena, opisujući svoje iskustvo i održavajući svoje uverenje legitimnim.

2012. godine, proizveden je horor film "Deca crnih očiju", čiji je direktor komentarisao da su "Deca crnih očiju" urbana legenda koja plovi internetom već godinama i da je to uvek smatrao fascinantnim. 

Tokom jedne nedelje, septembra 2014. godine, britanski tabloid "Daily Star", vodio je 3 senzionalističke priče na naslovnici o navodnim viđenjima dece crnih očiju.

Naučnik Šeron A. Hil, nije mogao da pronađe nikakvu dokumentaciju o susretima sa decom crnih očiju, uz konstataciju da su to "rekla-kazala" priče o duhovima. Hil smatra da legenda liči na "tipične sablasne folklorne priče". 

 

Deca crnih očiju NISU MIT! 

Zovem se Alessio Palavra. Na svet sam došao pre 46  godina, a za to vreme sam doživeo veliki broj neobičnih duhovnih i paranormalnih iskustava. Ono što nikada neću zaboraviti jeste susret sa decom crnih očiju, 

Deca crnih očiju predstavljaju negativne sile tame, a njihove potpuno crne beonjače su me sledile i urezale se u moj mozak i dužu - zauvek. Osetio sam hladnoću, proračunatost, mrak... Znao sam da ako pogledam malo duže u te crne oči, da ću biti izgubljen zauvek - oni žele moju energiju, njome se hrane. Čak ni duša nije sigurna... Oni žele da je otmu i odvedu u tamu. 

Verujem da sam sticajem okolnosti i svojom verom uspeo da se oslobodim njihovog prisustva i da se sačuvam od jedne užasne pogibelji...

Kada sretnete decu crnih očiju

Ako ih ikada sretnete, bežite što dalje od njih. Ako pokucaju na vaša vrata - ne otvarajte im i ne puštajte ih unutra. Ne oglašavajte se, budite tihi i sačekajte da odu. Duboko u sebi poverujte da ovo zlo neće doći do vas i da vas neće odvestu u prostranstva mraka i bola. 

Ne plašite se! Odsustvo straha i ignorisanje ovih mračnih bića, oslobodiće vas svih uticaja koji dolaze sa njihove strane. 

Nikako ih ne puštajte u svoj životni prostor! Izbegnite svaki mogući kontakt i razgovor sa njima. 

 

Svetlo postoji: INDIGO DECA 

INDIGO DECA, KRISTALNA DECA, DECA DUGINIH BOJA,  DECA ZVEZDANO SEME (Starseed children, Indigo children, Rainbow children).

Da, istina je da među nama žive i oni, ta čudesna Indigo deca.  Ova deca su službenici svetlosti, ratnici koji imaju moć da nas oslobode svakog bola. straha, neznanja... Misli se da su dostigli viši stepen svesti od ljudi. Inkarnirali su i sada žive među nama. Ali ne, oni nisu isti kao mi. Prepoznaćete ih po izuzetnoj inteligenciji, ljubopitivosti, znatiželji, ljubavi prema znanju i nauci. Rašireno je mišljenje da su rođeni sa 6,8 ili više lanaca DNK-a, a svrha njihovog postojanja je da na svet donesu viši nivo svesti. 

Da li ste ih ikada sreli? Ako jeste, blago vama! 

 

 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-08-21
Buy online uk fast delivery http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/amoxi.html price of generic in canada.


2017-08-21
Generic for sale in usa http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/canesoral.html buy online us.


Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop