Planete u astrologiji: Sve što MORATE DA ZNATE o Retrogradnoj Veneri

Zašto je važno načiniti prave izbore za vreme Retrogradne Venere? 

Autor: Milana Đurašinov komentara 2 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Milana Đurašinov


Opcija 41

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MILANA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Milana Đurašinov

Retrogradno kretanje Venere obuhvata period od šest nedelja kada nam se pojavljuju uzbudljive prilike na ljubavnom, ali i na finansijskom planu. U tom periodu se možemo iznenada zaljubiti i proživeti burnu romansu.  Od ključnog je značaja da u ovom periodu pažljivo načinite izbore. Kada se upoznate sa nekim i zaljubite se za vreme retrogradne Venere, u vašoj vezi mogu da se jave neke poteškoće ili odlaganja. Ovo zajedničko breme predstavlja znak sudbinske ljubavi i cenu koju morate zajedno da platite. Strpljenje i osećaj za pravi trenutak mogu povećati vaše šanse za kvalitetnu i trajnu vezu prepunu ljubavi.

Retrogradna Venera u natalnoj karti znači da imate poteškoće u pružanju i primanju ljubavi. Možete da se razočarate i budete tužni zbog ljubavi ili da jednostavno doživite neke poteškoće i odlaganja. Nedostatak ljubavi prema sebi, zabrinutost, stidljivost, pa čak i finansijski problemi mogu da se dovedu u vezu sa retrogradnom Venerom u vašem natalnom horoskopu. Svi ovi izazovi mogu biti rezultat problema koje ste imali u vezama u prehodnom životu. Prema zakonu karme, ako ste povredili nečija osećanja u prethodnom životu, sami ćete iskusiti nešto slično tokom ovog života. Retrogradna Venera se ponaša kao Mars tako da ste možda povredili nekoga koga ste voleli, možda ste od te osobe otišli onda kada ste joj bili najpotrebniji. Ako je to slučaj, u vašoj duši su ostala utisnuta ova negativna sećanja. Može se desiti da ih ne prepoznate kao uspomene iz prethodnog života već kao deja vu ili neobjašnjiv osećaj krivice.

Retrogradna Venera donosi ljubavne avanture

Za vreme retrogradne Venere, vaša veza ulazi u fazu posebnog iskušenja. Pružanje i primanje ljubavi postaje teže. Stari prijatelji ili ljubavnici mogu se iznenada vratiti u vaš život ili možete oživeti iskustva iz prošlog života kako biste razrešili karmičke probleme. Budući da Venera vlada i novcem, postoji uverenje da za vreme njenog retrogradnog kretanja nije dobro investirati u luksuzne stvari ili se podvrgavati plastičnim operacijama i eksperimentisati sa radikalnim promenama u izgledu.

 

Retrogradna Venera je pravo vreme za introspekciju i samopreispitivanje, ali i rekapitulaciju nekih poglavlja vašeg ljubavnog života. U tom periodu sažimamo sopstvena iskustva i zauzimamo novi stav. Za vreme retrogradne Venere možete da se zainteresujete za nekoga ko vam se već pri prvom susretu čini kao da ga poznajete oduvek i da je vaš susret sudbonosan i veza sa tom osobom gotovo neizbežna.

Iako u astrologiji postoji uverenje o tome da nije dobro započeti vezu ili stupiti u brak za vreme retrogradne Venere, u ovoj, 2017. godini, glavni uticaj na retrogradnu Veneru ima najsjajnija zvezda konstelacije Andromedine glave,  Alferac, na 14. stepenu Ovna, a ona donosi sreću i doprinosi tome da retrogradna Venera 2017. godine najavljuje obećavajući period za romantične susrete i veze.   

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-08-21
Australia chemist http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/pyrodex.html online order usa.


2017-08-20
Cheap usa http://www.brandssolution.co.uk/uploads/160_120/pharmacy/priligy.html best price for in canada.


Ostavite komentar
Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije

baner-tarot
baner-horoskop