Uporedni ljubavni horoskop: Da li je fizička privlačnost dovoljna?

Položaj Venere (planete ljubavi) i Marsa (planeta seksualne energije) u Vašoj i partnerovoj natalnoj karti govore mnogo o vašoj vezi, usklađenosti i šansama za budućnost. Pročitajte moj tekst i saznajte zašto je tako

 

Autor: Milana Đurašinov komentara 11 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Milana Đurašinov


Opcija 41

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

MILANA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Milana Đurašinov

 

Najvažniji od svih faktora priikom poređenja horoskopa je prožimanje planeta i uglova u jednoj natalnoj karti sa istim faktorima u drugoj. U slučaju da se elementi ili kvaliteti ne spajaju dovoljno skladno, izvestan broj jakih, povoljnih interplanetarnih aspekata može znatno da izmeni celokupnu sliku, a ako se elementi i kvaliteti stapaju u harmoniji mnogo toga u prividnom odnosu može i da se ne materijalizuje ako su ukršteni odnosi među planetama u dvema natalnim kartama neskladni.

 

Prilikom analize ukrštenih aspekata (uporedni horoskop) primenjuju se ista pravila kao kod analize planetarnih aspekata u natalnoj karti.

 

Venera označava sposobnost za stvaranje i održavanje sklada, pa je iz tog razloga od izuzetnog značaja u odnosima. Ova planeta ukazuje na naša osećanja za vrednosti i na sve ono što volimo da dobijamo i šta očekujemo da dobijamo od drugih. Ona je oličenje ženske i popustljive strane prirode. U horoskopu muškarca predstavlja tip žene koji će ga najverovatnije privući i koncept idealne ženstvenosti na fizičkom nivou. U horoskopu žene pokazuje na koji način će najverovatnije igrati svoju žensku ulogu.

 

Aspekt Venere, planete ljubavi i Marsa, planete koja ukazuje na naš tip energije, podrazumevajući pod tim i tip naše seksualne energije, predstavlja primarni indikator usklađenosti na fizičkom nivou. U bračnom zajedništvu, kontakt između ove dve planete ukazuje na spremnost u uzvraćanju na animalnu privlačnost druge strane. Dobri aspekti ovog planetarnog para ne moraju neminovno da učvrste bračno zajedništvo ili da čak dovedu do njegovog sklapanja sve dok drugi pokazatelji usklađenosti na manje fizičkom nivou nisu takođe prisutni. Ipak, harmoničan aspekt je pokazatelj odlične usklađenosti na fizičkom nivou. Negativan aspekt između ove dve planete takođe može da ukaže na veliku količinu strasti između partnera, kao i na magnetsku privlačnost, ali na jedan buran odnos sa povremenim prekidima i izlivima strasti, uz primesu ljubomore, posesivnosti i želje za dominacijom. Atmosfera takvog ljubavnog odnosa poprima elemente ratnog poprišta u okviru koje oba partnera na kraju mogu da se osećaju iscrpljeni i povređeni.

 

 

U principu, Mars predstavlja prirodu želje, a Venera ono što se želi, tako da je u romantičnom odnosu Mars sklon tome da preuzme inicijativu, a Venera da tu inicijativu probudi. Iz ovog razloga, poželjnije je da muški Mars bude u aspektu sa ženskom Venerom nego obrnuto. Sve u svemu, Mars je sposoban da probudi strastvenu privrženost kod Venere, a iz puke početne fizičke privlačnosti može da se razvije mnogo obostrane ljubavi.

 

Iz tog razloga, veoma je važno uraditi detaljnu analizu uporednog horoskopa, jer ona može da predstavlja ključ razumevanja vašeg odnosa sa partnerom i da vam pomogne da prevaziđete moguće nesporazume i nerazumevanja i da izbegnete razne ljubavne stranputice.

Ukoliko želite da saznate vašu uporednu ljubavnu prognozu što pre, kontaktirajte mene ili nekog od mojih kolega. Za više informacija kliknite na link: http://www.astrousluge.com/astro-centar/astrolozi . Astrousluge Astro centar otvoren je za vas 24/7. 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2018-05-26
Подскажите, где я могу об этом прочитать? --- Классс=) бурение скважины зимой, бурение скважин самостоятельно или http://xn----etbdodlwdafbggd3cye.xn--p1ai/burenie-skvazhin - тут бурение скважины минск http://sadik37.ru/forum/baraholka/burenie-skvazhin - тутhttp://www.korabli.eu/users/avesuzaw/blog/burenie-skvazhin - тутhttp://test.burschenverein-hallenberg.de/index.php?option=com_kunena&view=topic&catid=8&id=4703&Itemid=1125#4703 - тутhttp://planofit.com/groups/%d0%b1%d1%83%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d1%81%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d0%b6%d0%b8%d0%bd/ - тутhttp://www.sergiolombardi.com/it/forum/suggestion-box/71600#71641 - тутhttp://xn----etbdodlwdafbggd3cye.xn--p1ai/burenie-skvazhin - тутhttp://www.luciodisimone.it/modules.php?name=Journal&file=display&jid=7192 - тутhttp://franz-peter-wild.de/index.php/forum/stadtteile/9856#9857 - тутhttp://personalnetzwerk.net/modules.php?name=Journal&file=display&jid=4331 - тутhttp://baby-best.ru/forum/topic_7012 - тут


2017-12-12
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any antibot protection. Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo, Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version. Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"


2017-12-12
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any antibot captcha. Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo, Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version. Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"


Naduse 2017-12-11
Zanimame buducnos sa muzem i djecom


Jovana 2017-09-14
Mislim da su drugi tekstovi još bolji, pratim vas...


Još neko 2017-09-14
Samo da vas pozdravim, super tekst...


Deki 2017-09-14
Odličan tekst, jako mi se svidja...


2017-09-13
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0 XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.


2017-09-13
This message is posted here using XRumer + XEvil 3.0 XEvil 3.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.


Alex 2017-09-13
Ima li sanse Za brak I potomstvo mene rodjendan 10.06.1980.02:04h u Banjaluci I osobom rodjene 14.02.1976.oko 16h u Wetzikon?


jasna 2017-09-06
dali postoji neka buducnost izmedju mene rodjene 24.08.71 i osobe rodjene.10.07.62.Hvala unapred


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 10 + 12 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop