Sinastrija: Numerološki kodovi partnera

Autor: Astrousluge komentara 1  sinastrija u numerologiji

 

Šta je Sinastrija? 

Sinastrija je poznata astrološka veština, koja podrazumeva uporedno tumačenje natalne karte za dve osobe, uglavnom parova. Često se naziva uporedni ljubavni horoskop ili uporedni natalni horoskop. 

Međutim, sinastrija ne mora da se izrađuje samo za osobe koje su u emotivnoj ljubavnoj vezi, već i za osobe koje su u prijateljskoj ili porodičnoj vezi, 

Cilj ovog horoskopa je da pruži odgovore na pitanja koja se tiču odnosa sa veoma bliskim osobama. Meni se najčešće javljaju osobe koje žele da saznaju  više o odnosu sa ljubavnim partnerom. 

U tom slislu, sinastrija može da Vam pomogne da shvatite da li vaša veza ili brak imaju budućnost, kakvo je Vaše slaganje po pitanju životnih pitanja. porodice, posla, seksa... Veoma često. Sinastrija pomaže ljudima da shvate kako da poprave odnos sa voljenom osobom, kako da reše probleme koje imaju, ali, nažalost, ponekad služi i za to da pokaže da se više ne vredi boriti za neku osobu, jer ta osoba ne ume i ne zna to da ceni!

Ima tu svega - i dobrog i lošeg! 

 

Sinastrija u numerologiji

Ustaljeno je mišljenje da se Sinastrija izrađuje samo na osnovu natalne karte, a mali brij ljudi zna da se uporedna analiza može izvršiti i na osnovu bioritamskog, generacijskog i ličnog broja oba partnera. 

Da bi ste dobili zajednički zbir izračunajte prvo svoj numerološki kod na osnovu dana, meseca i godine svog rođenja.

9.1.1960.

9+1=1 BIORITAMSKI BROJ

1+9+6+0= 7 GENERACIJSKI BROJ

1+7= 8 LIČNI BROJ

Znači NUMEROLOŠKI KOD je  178

Isti postupak ponovite kod partnerovog datuma:

16.04.1961.

1+6+4 =2 BIORITAMSKI BROJ

1+9+6+1= 8 GENERACIJSKI BROJ

2+8=1 LIČNI BROJ

NUMEROLOŠKI KOD PARTNERA JE 281 

ZAJEDNIČKI KOD je 369 ( dobija se sabiranjem pojedinačnih cifara Numeroloških kodova partnera = 178 + 281 = 1 + 2 = 7+ 8 = 8 + 1 = 3 = 15 = 9 = 3 = 1 + 5 = 9 = 369

 

Kratko objašnjenje: Reč je o održivom odnosu u kome su emocije veoma jake i postojane, od samog početka odnosa. Partneri zajedno rade na njihovom odnosu, uče iz problema i grešaka koje su napravili.

Zajedno rade na svojim emocijama, trude se da ih ne rasipaju uludo. Oba partnera nose bolna iskustva iz prošlosti (nose tragove na srcu i duši), a spas pronalaze u ovoj vezi, u koju veruju svim srcem. Zbog ljubavi su spremni na sve, čak i da žrtve, odustajanje od svojih snova i ambicija. Ovo su najčešće veze koje traju ceo život! 

Više podataka o numerološkim analizama možete da pronađete u mom tekstu "Numerološke analize koje morate da znate". 

 



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


milica 2017-10-19
Poštovana, Moj datum rođenja je 09.09.1981. god. u 16:20, u mestu Vrbas, Srbija. Interesuje me da li je sa momkom rođenim 11.06.1974. u Vrbasu, Srbija (vreme rođenja ne znam), moguća veza u skorije vreme ili eventualno brak? Hvala!


Ostavite komentar