Srećne zvezde u astrologiji: Da li vam u životu sleduju slava, moć i bogatstvo?

Koliko puta ste čuli ili izrekli onu staru poznatu "On/ona je rođen/na pod srećnom zvezdom"! I možda niste znali, ali sa stanovišta astrologije, ova izreka je tačna - Astrolozi prilikom tumačenja natalne karte ogromnu važnost pridaje zvezdama stajačicama.

Autor: Alessio Palavra komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Alessio Palavra


Opcija 17

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Alessio Palavra

 

Koliko puta ste čuli ili izrekli onu staru poznatu "On/ona je rođen/na pod srećnom zvezdom"! 

I možda niste znali, ali sa stanovišta astrologije, ova izreka je tačna - Astrolozi prilikom tumačenja natalne karte ogromnu važnost pridaje zvezdama stajačicama.

Zvezde stajačice najčašće imaju mnogo jači uticaj nego druge zvezde u natalnoj karti. Iako su veoma spore i udaljene od nas desetinama ili stotinama svetlosnih godina, ove zvezde mogu da učine neku osobu veoma značajnom i drugačijom.

Biti rođen pod "zvezdom stajačicom" nije mala stvar. Najpoznatije srećne zvezde su Aldebaran, Regulus, Antares i Fomalhut, koje se nalaze u četiri fiksna sazvežđa Zodijaka: Bik, Lav. Škorpija i Vodolija. 

Zanimljivo je da je od ova četiri sazvežđa i njihovih elemenata sazdana sfinga, čuvar drevnih piramida u Egiptu. Naime, ljudska glava predstavlja Vodoliju, prednji deo trupa Lava. zadnji deo trupa Bika, dok krila na leđima predstavljaju drevni simbol Škorpije. 

 

Prva kraljevska zvezda sreće: Aldebaran 

Prateći prirodan tok tropskog Zodijaka prvo nailazimo na kraljevsku zvezdu Aldebaran. Ona na nebu predstavlja Bikovo oko i oduvek je bila dovođena u vezu s obližnjim Plejadama. Smešten u središtu najmaterijalnijeg sazvežđa Bika, Aldebaran pruža  otvoren putu ka uspehu na materijalnom planu. Ljudi u čijim životima je istaknuta ova zvezda uvek imaju veliku potrebu da konkretizuju svoje ideje i stavove i da ih potvrde kroz vladanje svojim, ali i tuđim, ogromnim materijalnim resursima. Zato nije nimalo čudno što ova zvezda, kad je istaknuta u natalnim kartama, daje izuzetno bogatstvo, slavu i moć.

 


Druga kraljevska zvezda Sreće: Regulus

Sledeća na redu je kraljevska zvezda Regulus, koja predstavlja samo srce Lava. Ovo sazvežđe je, samo po sebi, poznato kao kraljevsko, pa su sve osobe, kod kojih je Regulus istaknut u natalnoj karti, svesni svoje posebnosti. Reč je o samosvesnim osobama, koje smatraju da im je mesto na samom vrhu socijalne lestvice. Zanimljiv podatak je da je ova zvezda pre nekoliko godina, tačnije decembra 2012. godine, prešla iz muškog znaka Lava u ženski znak Device i time označila početak opštih promena unutar raspodele vlasti na svim nivoima društva i postepeni prelazak iz patrijarhata u matrijarhat.  

kraljevske-zvezde-srece-na-nebu

Treća kraljevska zvezda sreće: Antres 

Antres je treća kraljevska zvezda sreće i smeštena je u samom srcu sazvežđa Škorpiona. Ova zvezda daje ljudima ogromnu mudrost, sposobnost preuzimanja liderstva, posebno u kriznim situacijama. Osobe kod kojih je ova zvezda dobro aspektovana, odlični su stratezi, pa su neretko nepobedivi u svim oblicima ratovanja. 

Ipak. zvezda Antres uopšte nije vezana za materijalno bogatsvo, već za duhovno. Ova zvezda teži temeljnoj transformaciji duše i ispunjavanju viših ciljeva, koji su iznad svakodnevnih normi ponašanja. 

Loša strana ove zvezde je što često donosi opasnost od izdaje, prevare i pronevere, posebno od strane najbližih prijatelja i saradnika. 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-12-13
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can bypass almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo, Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version. Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 13 + 7 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop