Zodijak: Zašto je teško razumeti osobe rođene u znaku Riba?

Sve osobe rođene u periodu između 19. februara i 20. marta rođene su u horoskopskom znaku Ribe. Prepoznaćete ih po ogromnom razumevanju za ljude i događaje, ali i po emotivnosti i sklonosti ka maštarenju. Međutim, pripadnike ovog znaka Zodijaka je veoma teško razumeti. Evo i zašto! 

Autor: Tamara Mihajlović komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Tamara Mihajlović


Opcija 24

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Tamara Mihajlović

Ribe u horoskopu: Opšte karakteristike 

Trajanje: 19. februar - 20. mart

Element: Voda

Kuća u natalnoj karti: Dvanaesta

Vladajuća planeta: Neptun

Kvalitet: Mutable

Polaritet: Negativan

Zdravstveni problemi: stopala, imuni sistem

Osnovne karakteristike Riba: razumnost. racionalnost, emotivnost, empatičnost, intuitivnost, sklonost sanjarenju i maštarenju. 

 

Zašto je teško razumeti Ribe? 

1. Ribe su poslednji znak Zodijaka koji ima pomešane osobine ostalih 11. Zbog toga Ribe stalno razmišljaju o tome šta neko misli, kako se oseća, zašto tako misli i zašto se tako oseća. Često ne mogu ni sami sebe da shvate. 

 

2. Konstantno istražuju nove stvari, ali njihovoj sreći nema kraja ukoliko postoji neko sa kim će to i da podele. U ljubavnoj vezi se najbolje slažu sa ljudima koji su jednako "ludi" kao i one. Međutim, ukoliko se oseti u "zamci", pobeći će prvom prilikom.

 

3. Njihova izražena empatija je ono što će vas naterati da prvo njih nazovete kada vam je teško. Vrlo često će svoje emocije staviti na drugo mesto kako bi vam pomogli.

 

4. Sanjari koji teško razdvajaju stvarnost od mašte. I tada nastaju problemi.

 

 

5. Lako menjaju raspoloženje. Ukoliko ste na primer ljuti, a Riba je u blizini, brzo će negativna energija preći i na nju. Zato su vrlo probirljivi kada je reč o ljudima koji čine njihovo svakodnevno okruženje.

 

6. Na kraju teškog dana, Ribe često mogu biti negativne. Ljudi umeju da izvuku energiju iz njih toliko da su im ponekad "baterije" prazne. Ne brinite, tada se obično povuku u sebe.

 

7. Vide samo ono najbolje u ljudima. Zato se druže sa svima. Frazu "Nevin dok se ne pokaže suprotno" je sigurno izmislila neka Riba.

 

8. Moguće je ipak, da prođe mnogo vremena dok vas ne puste da im se skroz približite. Ali kad to konačno učine, zauvek ste miljenik Ribe.

 

9. Ribe vole da misle o ljudima i svetu koji ih okružuje, ali ne podnose pretenciozne osobe, koje uvek ističu sebe u prvi plan. 

 

 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-12-13
This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0 XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break almost any anti-botnet protection. Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo, Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types! You read this - it means it works! ;) Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version. Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 8 + 5 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop