Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Veliki godišnji horoskop za 2018. godinu za Vagu, Škorpiju, Strelca, Jarca, Vodoliju i Ribe

 

Pročitajte veliki godišnji horoskop za prvih šest znakova Zodijaka (Godišnji horoskop za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava i Devicu). 

Godišnji horoskop za Vagu

Drage moje šarmantne Vage nadam se da ste na najbolji način iskoristile prisustvo Jupitera, koji je do oktobra bio u vašem znaku i da ste uspeli da postavite osnovu za ostvarivanje vaših životnih ciljeva. Takođe, imali ste i podršku Saturna iz znaka Jarca, koji je u sekstilu sa Vagom, tako da vam je on davao dodatno strpljenje i motivaciju. Vama su kreativnost i intelekt jako naglašeni, kao i svim drugim pripadnicima vazdušnih znakova. Ono po čemu ćete da ste istaknete u 2018. godini jeste kreativnost, koja će vam doneti ogroman uspeh. Saturn će se tokom 2018. godine nalaziti u znaku Jarca, tako da će vaš život da ispune različita otežanja, neprijatnosti i životni izazovi. Ono što bih hteo da istaknem je da će negativan uticaj Saturna u najvećoj meri osetiti Vage koje su u prvoj i drugoj dekadi ( osobe rođene između 22. septembra i 5. oktobra).  Tokom 2018. godine na površinu će isplivati nesigurnost i različiti strahovi, ali to ne mora nužno da znači nešto loše. Naprotiv, napokon ćete da se suočite sami sa sobom i da shvatite šta zapravo želite od života. Kao da Saturn želi da izvuče maksimum od vas! 

Ljubavni godišnji horoskop za Vagu 

Osobe rođene u znaku Vage uvek traže balans i harmoniju u životu, te su im skladni ljubavni odnosi veoma važni ( u astrologiji je sedmo polje, polje braka, u simbolici Vage).  Da bi bilo koji znak svoju vezu pretvorio u nešto ozbiljnije - zajednicu i brak, potrebni su izazovni aspekti. Harmonični apsekti daju ispunjenje, ali se lako može desiti da posle prve prepreke sve padne u vodu. Za otežanja, izazove, naravno i za ostvarivanje braka, ključnu ulogu igra planeta Saturn. To je planeta koja vlada granicom nerealnih i realnih strahova, očekivanja, funkcioniše po sistemu uzroka i posledice. Zbog toga će Vage koje su u ozbiljnoj vezi, tokom 2018. godine dobiti mogućnost da tu vezu podignu na viši nivo. Vage koje se nalaze u ozbiljnoj vezi ili braku, a u protekloj godini su imale ozbiljne sukobe i konflikte sa partnerom, tokom ove godine će dobiti priliku da reše probleme u vezi ili braku. Međutim, zbog uticaja Saturna, moguće je da ćete, ako taj pokušaj rešavanja problema ne prođe kako treba, sigurno prekinuti vezu i raskinuti brak.  Zapamtite da Saturn ne ruši ništa što ima kvaliteta, već naprotiv povećava kvalitet.

U slučaju da ste slobodni, posebno su vam naglašeni letnji i jeseni meseci za ostvarivanje novih veza, za pronalalazak emotivnog ispunjenja. Ova godina će vam biti posebno naglašena kada su upitanju nova poznanstva, tako da ćete automatski imati i mnogo više mogućnosti da pronađete osobu sa kojom možete ostvariti kvalitetnu priču, planove. Letnji meseci su veoma povoljni za trudnoću i začeće. 

Poslovni godišnji horoskop za Vagu 

Ukoliko tokom prošle godine niste napravili dobru osnovu za posao i poslovanje, očekuju vas veoma teška tri meseca početkom 2018. godine. Moguće je da će vas neodlučnost i preterana sumnja blokirati i onemogućiti realizaciju poslovnih planova. Tek od aprila ćete osetiti pozitivan uticaj tranzita planeta - povoljni aspekti za pronalazak posla, napredovanje u poslu, povećanje plate ili pokretanje sopstvenog biznisa. Za mnoge Vage, april će doneti stabilnost na poslovnom planu.  Tokom letnjih meseci, posebno tokom jula i avgusta, planete će biti odlično aspektovane za odlazak u inostranstvo ili za saradnju sa inostranstvom. 

Za Vage koje su tokom 2017. godine ostvarile zacrtane poslovne ciljeve, početak 2018. godine obeležiće veliki pritisak na poslu, gomila neodložnih obaveza i prekovremeni rad. Međutim, to će vam poboljšati materijalno stanje i ojačaće vaš ugled u firmi. Jesen 2018. godine biće povoljna za prodaju ili kupovinu nekretnina ili nečeg drugog od veće vrednosti. Krajem godine savetujem da se malo prištedite, jer planete najavljuju problematična ulaganja i problem sa novcem. Šta god da radite, nikako ne pozajmljujte novac tada. 

Vage koje žele da pokrenu sopstveni biznis, to će moći da urade u maju ili junu kada su povoljni aspekti za otvaranje firme. Vage koje se već bave privatnim poslom treba da iskoriste te mesece za proširenje posla. 

Šta očekuje Vage na zdravstvenom planu u 2018. godini? 

Prva trećina godine će biti dosta iscrpljujuća za Vage, posebno psihološki. Mnoge Vage će biti veoma razdražljive i sklone čestim promenama raspoloženja. Moguća je i depresija. Sve to je posledica kvadrata Saturna u Jarcu sa vašim znakom, a treba da imate na umu i da se tranzitni Pluton nalazi u znaku Jarca, koji samo pojačava emocije.  Kvadrat Vage i Jarca stvaraju nepravilan protok energije, a to donosi sve ovo o čemu sam pisao. Kako ne biste doživeli neke veće psihičke posledice i traume, savetujem vam da pojačate fizičku aktivnost, koja će vam pomoći da se oslobodite negativne energije. Tokom jeseni su mogući zdravstveni problemi za Vage koje imaju hronišne tegobe. 

 

Godišnji horoskop za Škorpiju

Godišnji horoskop za Škorpije za 2018. godinuDrage moje Škorpije, napokon je došlo i vaših pet minuta! Jupiter, planeta sreće i uspeha, napokon je ušla u vaše sazvežđe - to ste sigurno osetili već od oktobra 2017. godine. Jupiter će ostati u vašem sazvežđu do oktobra 2018. godine, te će ova godina biti veoma posebna za vas      (ovakvu pozitivnu energiju možete da očekujete tek 2029. godine). Kako biste iskoristili sve pozitivne strane ovog aspekta morate sebi da postavite visoke granice, a potom da se fokusirate na ciljeve. Negativna strana ovog aspekta je što može doneti preteranu ležernost i opuštenost, te će neke Škorpije da se ulenje i propuste prilike koje će dobiti tokom ove godine. Borite se protiv toga! Postavite sebi visoke ciljeve i ne odustajte dok ih ne ostvarite! Imajte na umu da ako tokom ove godine budete ležerni i preterano opušteni, moguće je da narednih nekoliko godina nećete moći da izađete na pravi put. Kao što sam rekao, sreća je na vašoj strani, ali da biste iskoristili pravi potencijal energije Jupitera morate da uložite određeni rad, trud i angažovanje. Ako tako postupite ove godine, računajte da ste sebi znatno olakšali narednih nekoliko godina. 

Mnoge Škorpije će potpuno preobraziti sebe tokom 2018. godine - moguća je promena sistema vrednosti, načina života i stavova. Drugačije ćete gledati na svoj život, druge ljude i sredinu u kojoj živite i radite. Moguće je da ćete biti veoma sumnjičavi i pesimistični, ali uz konstantan rad na sebi, uspećete sve što zacrtate. 

Ljubavni godišnji horoskop za Škorpije 

Za sve Škorpije je u novembru 2017. godine nastupio povoljan period na polju ljubavi, a takva pozitivna energija će se zadržati i većim delom 2018. godine. Škorpije rođene u prvoj dekadi već su osetile pozitivne uticaje na ljubavnom planu, dok su Škorpije treće dekade doživele komplikacije u ljubavi. Međutim, većina Škropija će u periodu od februara do avgusta imati osećaj da mogu apsolutno sve, barem kada je ljubav u pitanju. Ipak, u praksi to neće ići baš tako lako, jer mnoge Škorpije neće moći da se oslobode prošlosti, starih okova i svega što se desilo. Slobodne Škorpije će doživeti porast samopouzdanja, neku ludu pozitivnu energiju i jačanje samopouzdanja, pa će kao magnet privlačiti osobe suprotnog pola. Mnoge slobodne Škorpije će na ljubavnom planu doživeti ono o čemu već neko vreme maštaju. Podrška Saturna iz znaka Jarca donosi stabilnost, povećava kvalitet veze, omogućava da se osobe što brže skontaju, a to sve zajedno donosi čvrstinu i trajnost. Jupiter u znaku Škorpije najavljuje brak, proširenje prinove i zajedništvo. Naravno, ovo važi za Škorpije koje su u dugoj vezi ili braku. Septembar, oktobar i decembar, dakle sam kraj godine, donosi probleme za Škorpije koje su u dugoj vezi ili braku. Ali ako uspeju da prebrode taj period, Škorpije će se samo dodatno povezati sa partnerom. 

Poslovni godišnji horoskop za Škorpiju

Tokom 2017. godine doživeli ste veliki broj promena na poslovnom planu - česti usponi i padovi, nesigurnost, nestabilnost... Tokom 2018. godine će vam se, kako vreme bude odmicalo, otvarati nove opcije, nove mogućnosti i prilike, a svaka od njih bi mogla da vam donosi blagostanje na finansijskom planu. Škorpije koje imaju privatan biznis doživeće vrhunac tokom 2018. godine, posebno tokom letnjih meseci. Generalno, kada je posao u pitanju, ovo će biti jedna veoma uspešna godina za sve Škorpije. Naravno, uspeh zavisi od vaše ambicioznosti, truda i rada. Setite se da sam još u uvodu napisao da postoji rizik da ćete se olenjiti i tako pokvariti sve! Ne preporučujem vam da se upuštate u sudske procese i bilo kakvo angažovanje advokata i "isterivanje pravde". Ako se već nalazite u sudskom procesu, on će se okončati do kraja 2018. godine na pravedan način. 

Ovo je odlična godina za početak novog života, traženje novog posla, za preseljenje... Sve Škorpije koje žele da se osamostale ove godine će dobiti idealnu priliku za to. 

Šta očekuje Škorpije na zdravstvenom planu tokom 2018. godine?

Generalno povoljni aspekti i na polju zdravlja. Moguća su blaža upalna stanja, posebno tokom prolećnih meseci, ali ništa što se ne može prevazići. Dakle, budite obazrivi tokom aprila i maja. Moguće su i povrede, posebno nogu i nožnih zglobova. Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima, posebno ako već niste u dobroj formi. Savetujem vam da se bavite sportom, da povedete računa o ishrani, da unosite više tečnosti i vitamina. Na taj način ćete izgledati i osećaćete se dobro! 

Saznaj tvoj LIČNI GODIŠNJI HOROSKOP za tvoj datum i vreme rođenja! 

​​

 

Godišnji horoskop za Strelca 

Posle dve i po godine boravka Saturna u vašem sazvežđu, napokon je izašao. Zaista, nije bilo lako, posebno za osobe koje su rođene sa podznakom Strelca. Od decembra, kada je Saturn napustio sazvežđe Strelca, mnogi od vas su u isto vreme osetili olakšanje i konfuziju. Kao da ste se odjednom našli pred ogromnim brojem mogućnosti i ideja, a vi kao hipnotisani, ne možete da se odlučite i napravite prvi korak. Iako te dve i po godine nisu bile baš povoljne za vas, Saturn vam je pomogao da sve strahove i nesigurnost izađu na površinu i naterao vas je da se suočite sa njima. Zbog toga mogu slobodno da kažem da u 2018. godinu ulazite potpuno pročišćeni, sigurni u sebe i svoje mogućnosti. Imate novu priliku da ispravite sve greške iz prošlosti i da pronađete pravi put. Ono što je još karakteristično je da su Strelčevi postali znatno ozbiljniji i odgovorniji. Zaista, Strelčevi jesu "večno deca" ali ih je to tokom prošle godine puno koštalo, tako da će mnogi od njih okrenuti novi list. Tokom ove godine će vam biti malo teže da donesete realne procene, prevashodno zbog toga što su Ribe i Strelčevi u kvadratu. 

Godišnji ljubavni horoskop za Strelca 

Strelčevi su vatreni znak koji voli slobodu i promene. Lako se zaljubljuju, ne drži ih mesto i sve ih brzo prođe. Umeju da budu veoma površni u ljubavi, pa neretko često menjaju partnere, ulaze iz veze u vezu, imaju više brakova. Ipak, onaj dvoipogodišnji boravak Saturna u Strelcu dosta je uticao na njihovu prirodu i razmišljanje kada su veze u pitanju - stabilizovao je tu površnost. Zbog toga će tokom ove godine mnogi Strelčevi tražiti emotivno ispunjenje, kvalitetnu osobu sa kojom će ostvariti nešto trajno i ozbiljno - zbog toga će mnogi od vas uploviti u ozbiljnu vezu, pa čak i brak ( ovo je najizraženije tokom proleća i početkom leta). Za Strelčeve koji su već u ozbiljnoj vezi, avgust donosi pozitivne aspekte za brak i proširenje porodice.  Šta god da radite na ljubavnom planu, savetujem vam da ne jurite, ne silite stvari, ne tražite ljubav... Ljubav će sama doći kad joj se budete najmanje nadali! Na jesen su mogući prekidi i razvodi braka, ali to samo kod veza i brakova koji ne mogu da imaju drugačiju sudbinu. Strelčevi koji su u tajnoj vezi će itekako patiti ove godine, ali će na kraju odlučiti da izađu iz iste i započnu normalan život. 

Godišnji poslovni horoskop za Strelca 

Strelčevi generalno ne vole materijalno bogatstvo i spadaju u jedan od najhumanijih znakova Zodijaka. S druge strane, Saturn je kralj materijalizma, jer se vezuje za sve materijalno na zemaljskom svetu. Zbog jakog uticaja Saturna na znak Strelca moguće je da su mnogi Strelčevi počeli da žude za materijalnim stvarima. Moguće je da ste počeli da žudite za bogatstvom i svime što njime možete da kupite, te ćete  se zbog toga preokupirati poslom, zaradom i kupovinom novih stvari. Strelčevi će 2018. godinu provesti u neumornom radu i sticanju materijalnog bogatstva. Probleme mogu da imaju Strelčevi koji će se prepustiti tom materijalnom svetu, pa će zaboraviti njihove prave kvalitete. 2018. godina je pogodna za pripremanje terena za odlazak u inostranstvo, dok će 2019. biti za realizaciju toga i samo preseljenje u drugu zemlju. 2019. godine će Jupiter biti na svome, pa će i Strelčevima sve da krene na bolje. 

Kada sve saberem i oduzmem, ova godina će biti veoma radna i naporna za sve Strelčeve, ali će doneti i dobru zaradu, napredak u karijeri i slično. Međutim, mnogi Strelčevi će zapustiti ostale aspekte svog života, a to će ih sustići krajem godine. 

Šta očekuje Strelčeve na zdravstvenom planu u 2018. godini? 

Ono što odlikuje Strelčeve jeste snažna, nepresušna pozitivna energija, koja ponekad predstavlja ogroman napor i za njih i za okolinu. Savetujem Strelčevima da tokom ove godine obave osnovne zdravstvene preglede, čak i ako ne osećaju posebne muke i tegobe. Razlog tome je što su zbog uticaja Saturna mogući zdravstveni problemi koji će izaći na videlo tokom prve polovine 2018. godine. Najteži zdravstveni aspekti će zadesiti Strelčeve tokom maja 2018. godine. Jesen može da donese brojne iritacije i alergije, pretežno zbog drastičnog pada imuniteta. 

 

Godišnji horoskop za Jarca

Tokom ove godine u prvi plan će izaći vaši skriveni talenti i sposobnosti. Planete će vam pružiti podršku i omogućiće vam da se razvijate i napredujete u životu. Tokom ove godine ćete steći veći autoritet i moć nego prošle godine. Svaki uspeh koji ostvarite ispratiće osećaj ponosa i zadovoljstva, a to će vam dati dodatnu energiju za rad. Zahvaljujući vašoj taktičnosti i promišljenosti uspećete da savladate sve poteškoće koja vas zadese u životu. Kada to pomešate sa praktičnošću i dobrom organizacijom postaćete nepobedivi. Za vas će 2018. godina biti daleko uspešnija nego prethodna godina. 

Godišnji horoskop za Jarca

Ljubavni godišnji horoskop za Jarca 

Planete će tokom ove 2018. godine pružiti punu podršku pripadnicima znaka Jarca tako da će se mnogima ostvariti najveći san da nađu pravu ljubav i emocionalno ispunjenje. To se posebno odnosi na period juna i avgusta, kada će im planete omogućiti posebno srećan splet okolnosti. Jarčevi koji su u vezi ili u braku trebalo bi da još više učvrste svoju povezanost sa partnerom, ali će tokom naredne 2018. godine postojati i dve faze iskušenja, tokom druge polovine maja i septembra, kada će njihova ljubav biti na ispitu. Naravno, veze koje počivaju na pravim osećanjima izdržaće ovaj period iskušenja kada je inače moguća i pojačana psihička osetljivost, nervoza. Mnogo dodatnih obaveza mogu da doprinesu tome da vam partner zameri na tome što ga zapostavljate, ali na kraju ćete ipak uspeti da uspostavite balans između obaveza na poslu i obaveza prema partneru i porodici. Boravak Saturna i Plutona u znaku Jarca tokom čitave naredne godine jednostavno postavljaju pripadnike znaka Jarca u posebnu situaciju kada mogu da osete neodložno ispunjenje nekih poslovnih ciljeva, osećaj da je kucnuo njihov pravi čas da se u potpunosti ostvare na poslovnom i finansijskom planu, a u tome će videti i jedan značajan element uspeha čitave njihove porodice, pa će povremeno biti u situaciji da žrtvuju privatno vreme provedeno sa porodicom u korist višeg cilja i dalekosežnijih rezultata. Najbolja vest u svemu tome je da će uspeti da uspostave odnos pun razumevanja i da će kraj 2018. godine provesti u velikom zadovoljstvu svojim rezultatima i ispunjenju strateškog cilja da za svoje porodice obezbede što bolje uslove za život i jedno opšte blagostanje.

Poslovni godišnji horoskop za Jarca 

Početak godine vam donosi početak novog posla i neke nove okolnosti u vašem poslovnom okruženju. To se posebno odnosi na polovinu januara, kada vam položaj Meseca (Mladi Mesec u znaku Jarca) donosi pozitivnu energiju u okviru novih poslovnih poduhvata i realizacije kreativnih ideja. Kraj januara vam već donosi jedan mali predah od posla, a tada se možete malo više posvetiti svojim najbližima, a takođe vreme možete provesti na nekom kraćem putovanju. Sredinom februara budite oprezni u okviru svog radnog okruženja jer su mogući sukobi mišljenja i konflikt interesa. Konkurencija je jaka, ali vi ćete uspeti da se izborite za svoja prava. Sam kraj februara i mart vam donose finansijske dobitke, ali i prve nagrade i priznanje za pošteno uložen trud. April i maj prolaze u znaku uspostavljanja nove saradnje, ali vam se potpisivanje važnih ugovora ne savetuje, u periodu od 23. marta do 14. aprila. Tada svi moramo da pazimo na dokumenta, na potpisivanje važnih dokumenata, kao i na sve detalje u njima. Maj i juni takođe doprinose širenju kruga saradnika i ekspanziju na poslovnom planu. Novi projekti su na vidiku i za sve one koji se bave kreativnim radom. Avgust predstavlja prekretnicu tokom 2018. godine kada svi za momenat moramo da zastanemo i preispitamo naše male lične životne izveštaje i bilanse uspeha nakon prvih sedam meseci. To je period u kojem ćemo svi biti u situaciji da se posvetimo dubljem samopreispitivanju i prilagođavanju naših životnih planova budući da će čak šest planeta biti retrogradno. Period do kraja godine, posebno septembar, oktobar i novembar predstavljaju završno poglavlje nekog velikog projekta, kao i ostvarenje nekog dugogodišnjeg cilja. U tom smislu će i sam kraj ove 2018. godine proteći u znaku sticanja zasluženog priznanja.​

Šta očekuje Jarčeve na zdravstvenom planu tokom 2018. godine? 

Godina 2018. Jarčevima će doneti uglavnom dobro zdravlje i vitalnost, kao i povećan nivo energije. Međutim, potrudite se da tu pojačanu energiju što bolje kanališete. Posvetite se sportu i napustite neke loše navike koje čine deo vaše svakodnevice. Promenite režim ishrane i izbegavajte začinjenu hranu i aditive. Reumatski bolovi takođe mogu biti intenzivirani tokom čitave godine. Posebno se pobrinite za svoje psihičko zdravlje jer vas posao može dovesti na ivicu iscrpljenosti. Ukoliko se ne budete pridržavali jednog zdravog načina života i ako ne budete dovoljno spavali, to bi moglo da rezultira nervnim slomom i velikim padom imuniteta. Redovno detoksikujte organizam. Samo na taj način ćete kraj 2018. godine dočekati daleko zdraviji i snažniji nego ikada pre. 

Godišnji horoskop za Vodoliju

2018. godina će biti veoma uspešna godina za Vodolije, daleko uspešnija od prethodne. Domaći zadatak za Vodolije će se sastojati u tome da pronađu unutrašnju ravnotežu. To znači da ćete neke stvari u životu morati bolje da organizujete da biste bili istinski zadovoljni i srećni na duge staze. Neophodno je da ostvarite dublji uvid u svoju prošlost da biste bolje razumeli sadašnjost. Godina koja je pred vama predstavlja posebnu lekciju na ljubavnom planu jer će vam pomoći da bolje spoznate svoju emotivnu prirodu i osećanja drugih. Nove veze bi trebalo da shvatite s jednom dozom opreza i da se ne zalećete na brzinu u neki ozbiljniji scenario da se kasnije ne biste razočarali. Planete vam pružaju podršku da postanete poznati u profesionalnim krugovima i da ostvarite zapaženi uspeh.

Kao tipične Vodolije, vi ste uvek puni dinamike i eskcentričnom pojavom i ličnošću lako privlačite pažnju okoline. Uprkos tome što lako sklapate prijateljstva, uvek vas prati osećaj da vas niko ne razume. Vi ste uvek puni iznenađenja, a evo koja iznenađenja za vas sprema uzbudljiva i dinamična 2018. godina.  

Godišnji ljubavni horoskop za Vodoliju

Tokom ove godine Vodolije će drastično poboljšati kvalitet svog ljubavnog života i biće zadovoljnije nego u poslednjih nekoliko godina. Vodolije koje su u vezi ili u braku osetiće se još dublje povezanim sa svojim partnerom. Međutim, kompromisi i prilagođavanja sa vaše strane predstavljaće uslov za budućnost i sklad vaše veze. Mnogo više truda i napora ćete investirati vi nego partner. Međutim, vi ćete biti spremni na sve samo da biste sačuvali mir i harmoniju u vezi. Slobodne Vodolije će tokom 2018. godine imati mnogo prilika da upoznaju potencijalne partnere, pre svega na poslu i na putovanjima. Ukoliko su postojali bilo kakvi nesporazumi između vas i partnera, ova godina će vam pružiti veliku šansu da ih prevaziđete. Parovi koji su iskusili velike krize moći će da odahnu i da prebrode mnoge nesporazume zahvaljujući podršci planeta koje će blagotvorno uticati na njih tokom čitave godine. Najbolji način za prevazilaženje nesporazuma je potpuno otvoren razgovor. Položaj Venere će vam omogućiti da se ove godine potpuno prepustite čarima ljubavi, ali astrološki savet da budete oprezni sa potencijalnim novim partnerom naravno važi tokom čitave godine. Na taj način ćete se najbolje zaštititi od razočaranja i neispunjenih očekivanja.​

Godišnji poslovni horoskop za Vodoliju 

Tokom čitave 2018. godine, Vodolije će moći da funkcionišu savršeno na profesionalnom planu zahvaljujući povoljnim planetarnim aspektima. Vaše ambicije i aspiracije će poprimiti novi pravac. Napredak i priznanja su na vidiku već u prva tri meseca naredne godine. Pa ipak, put pred vama nije lak. Potrudite se da uspostavite dobar i korektan odnos sa autoritetima i kolegama u vašoj radnoj sredini. Takt i diplomatija će učiniti čuda za Vodolije i predstavljaće sastavni deo njihovog uspeha. Izazovne situacije će povremeno iskrsnuti, a na vama je da uspostavite kontrolu nad tom unutarnjom energijom i da je koordinešete sa timskim naporima. Odnos s mušterijama i klijentima mogao bi za vas da bude ključ opstanka za ovu godinu. Zadržavanje radne pozicije mogao bi vam se s vremena na vreme ove 2018. godine činiti poput Sizifovog napora jer ćete tokom druge polovine godine nailaziti na suprostavljanje, pa čak i neprijateljsko podrivanje ili manipulacije raznih vrsta. Što se tiče novca, Vodolije, pred vama je veoma srećna godina. Imaćete osećaj stabilnosti i pozitivnog razvoja na vašoj finansijskoj areni. Mnogo srećnih okolnosti će vas pratiti, tako da će naredna godina finansijski biti daleko bolja od nekoliko prethodnih godina. Tokom čitave godine vi ćete zapravo moći da primetite jedan uspon, ali se tokom leta strpite malo i nemojte trošiti na nepotrebne stvari jer su mogući nepredviđeni izdaci kada će vam biti potrebna veća svota novca. Klonite se impulsivne kupovine i ne udovoljavajte baš svakom svom hiru. Sve u svemu, daleko veći uspeh vas očekuje u drugoj polovini godine, a moguće je i potpisivanje novih ili produženje starih ugovora. Saradnja sa inostranstvom je takođe jedan od ključnih elemenata vašeg uspeha tokom čitave godine. Od perioda se posebno itdvajaju novembar i decembar 2018. godine, meseci koji će za vas predstavljati pravi finansijski blagoslov jer će vam vanredni finansijski dobici omogućiti da budete bezbrižni duže vreme. 

Saznaj ŠTA TE KONKRETNO OČEKUJE NA LJUBAVNOM PLANU U 2018. GODINI! 

 

Šta očekuje Vodolije na zdravstvenom planu u 2018. godini?   

Vodolijama se tokom ove 2018. godine savetuje da se što više posvete zdravom načinu života, da promene režim ishrane i da redovno vežbaju, pre svega zbog problema sa cirkulacijom koja predstavlja njihovu večitu boljku. Izbegavajte dugo sedenje jer bi moglo da ima opasne posledice po vaše zdravlje ove godine. Potrudite se da izbegnete stres i premaranje.​  ​

 

Godišnji horoskop za Ribe 

Godina 2018. predstavlja veoma važnu fazu za predstavnike znaka Riba. Neke vaše žarke želje ili ambicije će u ovoj godini dobiti realnu dimenziju. Planete će vam takođe pomoći da načinite neke radikalne promene u vašem životnom stilu, karijeri i provatnom životu. Kanališite svoju energiju na pravi način da biste ostvarili maksimalne rezultate tokom 2018. godine. Nemojte dopustiti da vam kreativne ideje, životni ciljevi i emocije lutaju između neba i zemlje, a na to će vas sve vreme navoditi sanjarski Neptun koji inače vlada vašim znakom Riba i sve vreme tranzitira kroz vaš znak. Upotrebite neptunsku energiju na pozitivan način i mnogi vaši snovi će se ostvariti! Sada je pravi trenutak da se ponovo latite svojih projekata i upotrebite svu svoju kreativnu energiju. Ova nova energija će vas takođe inspirisati da probate neke nove stvari u 2018. godini. ​

Godišnji ljubavni horoskop za Ribe 

Ljubavni život će ove godine za Ribe da bude više nego uzbudljiv. Vaša sentimentalnost i emocije će kulminirati ove godine. Neki vaši snovi će biti ostvareni, ali bi trebalo da ispoljite hrabrost i savladate neke svoje podsvesne strahove u pogledu potpunog otvaranja prema partneru. Ukoliko ste u vezi, ona će sada poprimiti novi pravac, a postojaće i period posebnog izazova tokom februara i marta 2018. godine. Tada će biti neophodna dodatna prilagođavanja u vašem odnosu s partnerom i jedan potpuno otvoren razgovor kako bi se prevazišle neke nedorečenosti i sumnje. Slobodne Ribe će imati mnogo dobrih prilika da upoznaju potencijalne partnere. Pa ipak, astrološko upozorenje je da budete oprezni jer vas ponekad osećanja potpuno zaslepe i ne sagledate jasno sve „za i protiv“ argumente u pogledu perspektive vaše veze, kao i svetle i tamne strane partnera. Ove 2018. godine neko vaše prijateljstvo bi moglo da preraste u nešto mnogo više, a sa tom osobom je moguća i formalizacija odnosa pri kraju 2018. godine. Ribe koje su u braku ili u vezi mogu naići na neko nerazumevanje, pa čak i sumnju u okviru veze, pa bi najbolje bilo da otvoreno o svemu porazgovaraju s partnerom. Jednom rečju, 2018. godina će biti period u kojem ćete pronaći potpuno ispunjenje i zadovoljstvo na ljubavnom, seksualnom i bračnom planu.  

Poslovni godišnji horoskop za Ribe 

 

Ova godina će vas postaviti pred velike i teške zadatke i napore, ali će vam se trud isplatiti višestruko. Tek nakon prva tri meseca 2018. godine napornog rada vi ćete moći da vidite konkretne rezultate. Astrološko upozorenje za ovu godinu je da ne rasipate pažnju na više strana. Usredsredite se na jedan ili najviše dva projekta i usresredite energiju na pravi način. Vaš entuzijazam za profesionalni uspeh će kulminirati ove godine, a poseban uspeh će vam doneti putovanja i kontakti s inostranstvom. Osim uspeha, poseabn akcenat je i na daleko boljoj finansijskoj situaciji i sve većem napretku kako godina bude odmicala. Sredinom godine, neki pripadnici znaka Riba će morati da sprovedu neke promene i da promene pravac delovanja. Pa ipak, to preusmerenje će ih doveti do velikog profesionalnog uspeha i posebnih priznanja. Ove godine izbegavajte impuslivne reakcije po svaku cenu. U situacijama koje se potencijalno mogu pretvoriti u konflikt s vašim saradnicima ili nadređenima pribegnite diplomatiji, a vreme će vam kasnije pokazati koliko je to bio mudar potez. Razmišljajte u duhu dobrog stratega i do kraja godine ćete ostvariti svoj najvažniji poslovni i finansijski cilj. U okviru projekta radite sve korak po korak, i sa posebnim strpljenjem. Finansijski plan će za Ribe biti mnogo drugačiji nego prethodne godine. Potrudite se da iznegnete nepotrebne troškove. Sada je pravi trenutak da ulažete u nekretnine i druge vrste poseda. Pa ipak, dobro obratite pažnju na sve detalje pre nego što kupite neku nekretninu jer postoji mogućnost previda. Nekretnine koje ste već kupili ili koje ćete tek kupiti mogu vam se višestruko isplatiti krajem ove godine.     

Šta očekuje Ribe na zdravstvenom planu u 2018. godini? 

Pridržavajte se posebnog režima ishrane i obavezno uradite test intolerancije na određene sastojke. Tokom ovog perioda 2018. godine, najviše su vam ugroženi stomak i nervni sistem. Što pre se angažujte i počnite da se bavite nekim sportom, na primer, vama omiljenim, plivanjem. Meditacija, joga i pešačenje će biti odličan izbor za vas. Kraj godine bi mogao da vam doense manje zdravstvene probleme zbog umora i stresa, koji mogu proizvesti pad imuniteta. Zato se na vreme organizujte i sprečite taj razvoj događaja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar