Karmička ljubav – Kazna ili olakšanje?

Karma – termin koji je preuzet sa istoka, a označava „put koji duša mora da pređe u ovoj inkarnaciji kako bi nešto naučila“. Neretko, karmu vezujemo za „dug predaka“ ili „dug iz prošlih života“ koji mora da bude otplaćen u ovom životu, u ovoj inkarnaciji. Karma može da ima ogroman uticaj na naš ljubavni život, a za to se vezuju termini kao što su „karmička ljubav“, „karmičke veze“ i „karmički susreti“.

Autor: Milica komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Milica


Opcija 15

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Milica

 

 

Karmičke veze dođu onda kada ih najmanje očekujemo, kada ih ni ne naslućujemo. Kroz njih vraćamo karmičke dugove i učimo važne životne lekcije. U karmičkim ljubavima se najčešće ponavalja obrazac iz prethodnih ljubavi ili prethodnih života – cilj je da se nešto iz prošlosti ponovo proživi i okonča. Karmičke ljubavi su najčešće veoma strastvene, ali i bolne. Najčešće, zbog previše jakih emocija, postanemo žrtve partnera. Zbog toga se karmička ljubav najčešće doživljava kao kazna, a ne kao oslobađanje tereta i olakšanje. Često se pitamo zašto se nešto baš nama dešava i kako KARMA utiče na to. 

 

 

 

Šta sve najavljuje dolazak karmičke ljubavi?

Savetujem vam da obratite pažnju na sledeće događaje, jer oni najavljuju dolazak karmičke ljubavi u vaš život:

  • Slučajni susreti sa jednom istom osobom
  • Dugo ste bez partnera i imate osećaj da nikada nećete ni da pronađete pravu osobu za sebe
  • Imate osećaj da partenra sa kojim ste tek stupili u emotivni odnos poznajete od ranije, iako to nije tačno
  • Prilikom susreta sa određenom osobom osećate jaku privlačnost, čudnu energiju koja vas povezuje
  • Dok provodite vreme sa partnerom osećate napetost, kao da iščekujete da će nešto da se  desi
  • Stalno sanjate iste snove, snove koji kao da predstavljaju fragmente vašeg života – teško vam je da razdvojite san i realnost​

 

Karmička ljubav se najčešće desi nakon dužeg perioda samoće, onda kada to najmanje očekujemo, onda kada i prestanemo da se nadamo da ćemo stupiti u neki emotivni odnos. Karmičkoj vezi prethodi veliki broj slučajnih susreta sa jednom istom, nepoznatom osobom, uz osećaj da se poznajete od ranije.

 

Karakteristike karmičke ljubavi

Kao što sam već napisala, u karmičkoj ljubavi se ponavlja obrazac ponašanja iz prethodnih ljubavi ili iz prethodnih života, naših ili od predaka. Međutim, ovog puta model ponašanja i krajnji ishod moraju da budu drugačiji, kako bi se „karma“ prekinula i kako se ne bi prenela u naš naredni život ili na život našeg potomka.

Iako u početku karmička ljubav deluje slatko poput jabuke u šećeru, vremenom ona postaje skup mračnih momenata i to najčešće jer:

  • Većina karmičkih veza započinje sa prevelikim očekivanjima – nadamo se da će to biti nešto  veliko i snažno – PRAVO, a te iluzije gaji samo osoba koja mora da otplati karmički dug
  • U karmičkim vezama jedna osoba voli više i jače, dok druga vremenom postaje ravnodušnija
  • Energija karmičke ljubavi je previše jaka, te nas uvlači u ponor i od nas pravi žrtvu – žrtvu koju voljena osoba može da iskoristi kako-god poželi.

Ne moraju oba partnera istovremeno da otplaćuju karmički dug. Zapravo, u karmičkim vezama, najčešće jedna osoba otplaćuje svoj dug, tako da je jedna osoba „učitelj“, a druga „mučitelj“. Na taj način, jedna osoba dobija priliku da bude zaljubljena i blagonaklona, a druga da bude surova. Što je karmički dug veći to će veza biti teža, komplikovanija i iscrpnija.

 

Karmička ljubav nije isto što i sudbinska ljubav

 

 

 

Sudbina i karma nisu jedno te isto, a to isto važi i za karmičku ljubav i sudbinsku ljubav.  Sudbinska ljubav se rađa prirodno između dve osobe i njen cilj je porodica, bez obzira na to da li će ona opstati il ne. Karmička ljubav nastaje neprirodno, a njen cilj je da partneri otplate dugove iz prošlih života. Karmičku ljubav je najlakše prepoznati po iznenadnim i burnim emocijama, koje je veoma teško kontrolisati.

 

U toku trajanja sudbinske ljubavi moguće je napraviti karmički dug, koji ćemo mi ili neko od naših naslednika morati da otplati u budućnosti/narednom životu.

 

Karmička ljubav je mač sa dve oštrice

Karmička ljubav je mač sa dve oštrice. Ona nam pomaže da otplatimo sve dugove iz prošlosti i da nastavimo da živimo oslobođeno od svih stega.  Međutim,  sa sobom donosi mnogo bola, tuge, svađa i slično. Ono što je sigurno je da nam KARMIČKA LJUBAV UVEK NEŠTO DONOSI –  oslobađanje od dugova, srodnu dušu ili važnu životnu lekciju. 

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 13 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop