Smanjite iluzije, ostvarite ciljeve!

U prirodi čoveka je da misli da su njegove ideje najbolje i njegovi pogledi na svet ispravni. Najteže je pogledati sebi u oči, ovaj tekst će Vam koristiti u tome, cilj je da budete što realniji, sa što većim životnim učinkom. Pogledajte koje iluzije imaju koji horoskopski znaci.

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

OVAN

 

Pripadnici ovog znaka imaju iluziju o tome da su njihovi stavovi uvek najbolji. Tako da teško uvažavaju tuđe stavove, i samim tim smanjuju mogućnost ličnog razvoja. Svi naši stavovi su skup iskustva koje smo stekli iz tuđih stavova.

 

BIK

Pripadnici ovog znaka imaju iluziju o tome da postoji garancija u životu. Tačnije, sve što treba da odrade, očekuju da im neko potvrdi da će rezultati biti ok... Sa takom postavkom ne mogu daleko dogurati.

 

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka imaju iluziju u tome da je njihova inteligencija garancija za uspeh. Ne, garancija za uspeh je koliko smo sposobni da nas drugi razumeju.

 

RAK

Pripadnici ovog znaka imaju iluziju da je njihov problem najveći na svetu  i da svi trebaju njima pomoći, na svakom je identično težak lični problem.

 

LAV

Pripadnici ovog znaka, imaju iluziju da se sve okreće oko njih. Ne, svi se mi okrećemo oko sunca. Ta planeta vlada sazvežđem Lava, ali mi nismo sazvežđe, zasvežđa ima 12, a nas skoro 7 milijardi.

 

DEVICA

Pripadnici ovog znaka imaju iluziju da ako o svemu dobro razmisle da će ostvariti uspeh. Ne, intelekt je mnogo slabiji od emotivne inteligencije.

 

VAGA

Pripadnici ovog znaka, imaju iluziju u tome sto smatraju da ako izbegnu suočavanje napravili su balans. Da, napravili su balans u tom trenutku, a život traje mnogo duže od jednog trenutka.

 

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka imaju iluziju da su i dalje najopsaniji. Ne, to se temelji na dalekoj prošlosti, sada se živi u malo konstruktivnijem svetu, svetu bez pravila.

 

STRELAC

Strelac ima iluziju da ako što više putuje, što brže živi, da će biti ispunjeniji. Kako da uživa u bilo čemu ako nikada ne zastane da pogleda šta je oko njega.

 

VODOLIJA

Vodolija ima iluziju da voli ceo svet, ali praksa pokazuje da se teško snalazi jedan na jedan, a skup svih jedinki prestavljaju ceo svet...Tu nešto nije u redu.

 

RIBA

Pripadnici ovog znaka su kraljevi iluzija, tu bi moglo svašta nešto da se napiše, dovoljno je da pokušaju da poprave organizaciju i da ne planiraju ulazak u brak sa osobom koju su juče upoznali na trafici.

Tekst: Saša Jevtić

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 7 + 5 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop