Šta ćete odabrati - prirodu ili zatvoren prostor?

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Šta ćete odabrati - prirodu ili zatvoren prostor?

Ovan

 

Uvek želi da bude u svemu prvi, da sebe upoređuje sa drugima, tako da mu ne manjka sportski duh, i mnogi pripadnici ovog znaka su izrazito dobri sportiosti. Dok je Ovnova biće i takmičenja

Bik

Čast izuzecima, ali za pripadnike ovog znaka trčanje je veliki luksuz. Ne kažem da ne mogu pripadnici ovog znaka biti dobri sportisti, ali bi se pre takmicili u konzumiranju hrane i pića.

Blizanac

Kod pripadnika ovog znaka postoji velika volja da pokušaju sve što život pruža, dok se nekada ne zaustave na nešto sto ih baš privlači. Ako se desi da ih privuče sport, a ne učenje strahih jezika, izučavanje projekata i slično. Mogu biti jako dobri sportisti.

Rak

Pripadnici ovog znaka više koriste srce, nego fitičku predispoziciji, mada u proseku i nisu jake građe.. Ne snalaze se baš najbolje u sportu, osim ako to nije način da pokušaju da dođu do neke devojke.

Lavovi

Imaju potencijal, mada često igraju zbog publike, više vole da su viđeni, nego što ih inspiriše rezultat. Oni misle da su najbolji. Ako kontrolišu svoj ego, a vole sport, mogu biti uspešni.

Device

To je najžilaviji znak u zodijaku i ako su obično nižeg rasta, nije ih lako salomiti. Ako uspeju da se ne smaraju sitnicama, zašto je zemlja okrugla, ustvari nije baš okrugla, a i pod nagibom ..... i usmere svoju snagu na sportske aktivnosti, rezultati mogu biti vidni.

Vage

Ovo su više kreativne duše, mogu se pronaći u baletu, atletici, nekim sportovima gde nema direktnog duela, jer u okršaju sa suparničkim timom frizura nije baš uvek najbolja, a i nokat se može zalomiti.

Škorpije

Imaju jako puno energije, ako to usmere na polje sporta mogu imati uspeha. Mada škorpije nekada vole izolaciju, ne prija im da ih neko gurka i lupa im klizeći, jer to mogu shvatiti preozbiljno, a ne kao žar borbe.

Strelčevi

Ovo je najsposobniji znak kada je sport u pitanju. Imaju energiju, brzinu građu, još ako ozbiljno shvate sportske aktivnosti, uspeh je zagarantovan.. mada Sterlac i ozbiljnost često ne idu jedno sa drugim..

Jarac

Pripadnici ovog znaka bi bili najbolji sportisti kada bi se otvorio turnir u stekovanju novca i brzom brojanju para. Ovako mogu igrati rekreativno, ali se mora uzeti u obzir da većina pripadnika ovog znaka ima problem sa kostima, kičmom..

Vodolija

Pripanici ovog znaka mogu da se oprobaju u ralizličitim sportovima, pogotovo ih privlače ekstremni sportovi. Mada je problem što njima teško neke stvari drže pažnju na duže vreme.

Ribe

Ovi znaci od sportova bi mogli da se dobro snađu u plivanju, različitim plesnim takmičenjima, ali sto se tiče sportova sa loptom, mogu često imati dve leve noge.

 

Mada znate i sami da je ovo generalna podela po znacima, u svakom znaku postoji uspesan sportista u različitim disciplinama.

Tekst: Saša Jevtić


Saša Jevtić

Autor: Saša Jevtić

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Saša Jevtić klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar