Mars:Uticaj na Vaš život

Mars je planeta akcije, energije i fizičke snage. On je pokretač i upravlja našim željama i snagom kojim ih ostvarujemo. Pogledajte šta znači kada je ova planeta u vašem znaku

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

Osobe sa Marsom u znaku Ovna su izuzetno energične, i one koje vole da preuzimaju inicijativu. Mars u Ovnu takođe ukazuje i na to da osoba može brzo menjati raspoloženje u zavisnosti od situacije. Osim toga ukazuje i na to da je osoba neretko vrlo spremna na preuzimanje određenih rizika kako bi brže ostvarila svoje ciljeve.

 

Mars u znaku Bika

Osobe sa Marsom u znaku Bika su neretko osećajne, i jako uporne. Ove osobe su izuzetno uporne po pitanju ostvarenja materijalnih dobara. Harmonični aspekti Marsa u Biku neretko ukazuju i na to da osoba tokom života može imati dosta sreće sa novcem tako da ima predispozicije za ostvarenje solidnog materijalnog bogatstva jos u svojoj mladosti. Mogu biti sklone uspesima u umetnosti.

Mars u znaku Blizanaca

Za osobe sa Marsom Blizancima je katakteristično da veoma brzo menjaju svoje raspoloženje tako da neretko ostavlja utisak nekoga ko ne zauzima dovoljno jasne i čvrste stavove oko nekih važnih životnih pitanja. Mars u Blizancima je takođe takav da osobu u velikoj meri fascinira raznolikost sveta tako da osoba gotovo u svakoj prilici nastoji da stiče nova saznanja i obogaćuje unutrašnji duhovni život. Znaju biti jako nervozni, ali i izuzetno komunikativni.

Mars u znaku Raka

Za osobe sa Marsom u znaku Raka je karakteristično da se radi o nekoj vrsti sukobljenja u samoj ličnosti čoveka u smislu šta želi da uradi u životu, i onoga šta je realno izvodljivo mada mnogo toga zavisi i od toga kakvi su ostali aspekti. Kada je Mars u Raku dobro aspektovan to najčešće ukazuje na veliki entuzijazam i na ogromnu količinu ljubavi i pozitivne energije prilikom započinjanja bilo kakvih aktivnosti. Ako je dobro aspektovan takođe ukazuje na veliku intuiciju koja takvoj osobi može dati pravu smernicu u životu.

Mars u znaku Lava

Za osobe sa Marsom u znaku Lava je karakteristično da su izuzetno srdačni. Takođe su izuzetno samouvereni, tako da na taj način mogu lakše stići do željenog cilja. Ova osoba često pretenduje ka ostvarenju visoko postavljenih ciljeva i retko kada se zadovoljava nekim svojim manjim postignutim rezultatima, već u njoj stalno postoji težnja za ostvarenjem krupnih rezultata.

Mars u znaku Device

Za osobe sa Marsom u znaku Device je karakteristično da su veoma istrajni, ali i analitične osobe. Osim toga ova osoba je i veliki perfekcionista, i bez obzira na to što je svesna toga da nije savršena učiniće sve kako bi to jednog dana i postala. Kada je Mars u Devici dobro aspektovan to najčešce ukazuje na izraženu emotivnost ove osobe ali i na sposobnost kontrolisanja emocija tačnije na stavljanje emocija po strani onda kada od toga zavisi uspeh.

Mars u znaku Vage

Za osobe sa Marsom u znaku Vage se neretko ukazuje na promišljene, racionalne i sarmantne osobe koje najčešće umeju da izbalansiraju i da odrede šta im je prioritet kao i da u skladu sa tim donesu pravu odluku, ali ponekad znaju da budu takvi da ne znaju da budu smireni, i onda mogu imati neslaganja u međuljudskim odnosima. Takođe osobe sa Marsom u Vagi i te kako vole da uživaju u izlascima, i raznim druženjima.

Mars u znaku Škorpije

Za osobe sa Marsom u znaku Škorpije je karakteristično da su često hrabri, ali i odlučni. Izuzetno su jake mentalne snage, ali i energični što im i te kako može pomoći po pitanju započinjanja bilo kakvih aktivnosti.

Mars u Škorpiji neretko ukazuje i na to da osoba poseduje izražen magnetizam u samoj ličnosti i da voli da sto snažnije uživa u svojim čulima. Mars u Škorpiji često ukazuje i na izraženu strastvenost i na mnogo jaku seksualu enerigiju.

Mars u znaku Strelca

Za osobe sa Marsom u znaku Strelca je karakteristično da ovaj položaj često ukazuje na to da osoba poseduje razvijen sistem vrednosti koji se sastoji od jasno osmišljenih principa kojih osoba voli da se pridržava u svakodnevnom životu. Ne voli da se preterano potčinjava drugima i da se prilagođava potrebama drugih, već nekako uvek drži do sebe i ima svoje ja.

Mars u znaku Jarca

Za osobe sa Marsom u znaku Jarca je karakterično da su neretko jako ambiciozni za ostvarenje krupnih planova i ciljeva u životu. Ovaj položaj Marsa neretko naglašava postojanje snažne volje za sticanjem većeg bogatstva i uloge lidera ukoliko su naravno i ostali aspekti dobri. Na polju ljubavi Mars u Jarcu cesto ukazuje na izuzetno harizmatičnu i strastvenu osobu sa naglašenom jakom seksualnom energijom.

Mars u znaku Vodolije

Za osobe sa Marsom u znaku Vodolije je karakteristično da su dinamični sa izraženim umom. Mars u Vodoliji neretko ukazuje na to da je osoba vrlo preduzimljiva, ali i nestrpljiva tako da joj se u životu može desiti da do pokušaja ostvarenja planova ide i nekim rizičnim putevima.

Mars u znaku Riba

Za osobe sa Marsom u znaku Riba je karakteristično da su dobrodušni, intuitivni, ali i temperamentni. Osoba može biti sklona perfekcionističkom shvatanju ljubavne veze što može dovesti do preterane idealizacije voljene osobe. Iz ovog razloga osoba može povremeno imati neralna očekivanja od svog ljubavnog partnera što može dovesti do raznih nesuglasica. Kada se dogode takve situacije osoba može ispoljavati svoje nezadovoljstvo kroz različite oblike ponašanja što se najčešće ispoljava kroz nemotivisanost.

Tekst: Nenad Vidojević

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 3 + 8 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop