Kako ostvariti harmoničnu vezu sa Ovnom?

Ovnovi su zahvaljujući Marsu uvek željni dinamike i energije. Kao prvi horoskopski znak uvek su prvi u svemu i privatno i poslovno. Hrabri su, istrajni i pomalo tvrdoglavi. Pogledajte kako da se nosite s njima u zavisnosti od vašeg znaka.

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

U vezi Ovna sa Ovnom jedan od partnera je uvek u superiornijem položaju. Ovo može biti harmonična i skladna zajednica ako se na vreme podele oblasti dominacije.

 

Ovan i Bik
Veza koja obećava i ima nade za uspeh je veza ova dva znaka. lako su to dve tvrdoglave i jake i ličnosti mogu stvoriti jaku vezu, u kojoj sigurno dolazi do varnica i svađa. Bik koji želi materijalnu sigurnost ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikad neće oprostiti poraz

Ovan i Blizanci
Potreba za materijalnom sigurnošću karakteriše oba znaka, tako da se mogu stvoriti harmonični odnosi. Ako ste Vi i Vaš partner u ovakvoj kombinaciji, a želite da to bude uspešna veza pokušajte da ne prigovarate mnogo i uvek.

Ovan i Rak
Jako teška kombinacija, jer Ovan je onaj koji može totalno da obezvredi i omalovaži Raka i totalno preuzme dominaciju nad njim.

Ovan i Lav
Ako je moguće potisnuti želju oba znaka za dominacijom, stvoriti ravnopravnost među partnerima u slučaju da je žena Lav, ova veza može biti dobra. U slučaju da je muškarac Lav onda je ta veza skoro nemoguća.

Ovan i Devica
Muškarca Ovna može da iznervira preterana pažnja Device, koja voli da pridaje značaj sitnicama i koja je jako realna. Ako je žena rođena u znaku Ovna veza je moguća samo ako postoje zajednička interesovanja.

Ovan i Vaga
Ako želite kratku i strasnu vezu ovaj spoj vam to obećava. Vaga voli da je uvek uz svog partnera, Ovan voli svoju slobodu i nezavisnost i to ne može dugo da trpi. Ovo je vatren i strastan spoj, ali je kratkog trajanja.

Ovan i Škorpion
Odnos pun žestine, strasti, vatrenog seksa i potpunog razaranja oba bića je ova kombinacija. Ovan koji ume da prašta, ali ne zaboravlja prevare, Škorpion koji čeka da se osveti za sva poniženja i kritike. Ovo je za Ovna idealan spoj.

Ovan i Strelac
Odnos u kojem su izraženi razumevanje i obostrano poštovanje, odnos u kojem partneri pomažu jedno drugom,

Ovan i Jarac
Ako je u ovoj vezi žena Ovan, nju može odbiti proračunatost Jarca koji sve čini za prestiž u društvu. Jarca može iznervirati potreba Ovna da je nešto novo uvek u blizini, večita istraživanja koja Ovan voli i koja su mu potrebna. Ovo su dva različita temperamenta u svakom pogledu.

Ovan i Vodolija
Šta Vodolija izmisli – Ovan realizuje. Odnos pun novih ideja i realizovanih projekata, ali uz dosta nesuglasica, bez mira i opuštenosti. Jedna burna i živahna kombinacija, u kojoj oba partnera žele da sačuvaju svoju slobodu. Ovakvi odnosi imaju većih izgleda za duži zajednički život od svih susreta Ovna sa drugim znacima.

Ovan i Ribe
Suprotnosti se privlače. To je veza Ovna sa Ribama. Za Ovna Ribe su sanjalice, suviše spore, promenljive i neverne, i nikada ih ne mogu razumeti. Ovakve veze mogu dugo trajati ali Ovan nikada neće biti taj koji je kriv za raskid.

Tekst: Nenad Vidojević

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 12 + 12 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop