Zvezde Vam otkrivaju kakav je Vaš muškarac

Drage dame, ovo vam su vam osnovne osobine položaja muških planeta. Ujedno i jako važni položaji planeta u horoskopu svakog muškarca. Ovo vam je opis njihovih glavnih osobina, ujedno i savet kako da postupate s njima!

Autor: Luna komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Luna


Opcija 12

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

LUNA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Luna

Sunce u Ovnu- Kod njega nema mnogo kompromisa, on je takav kakav jeste i apsolutno ubeđen da ga morate voleti i prihvatiti.

 

 

Sunce u Biku - Da li će ovaj muškarac biti umetnik ili bankar, pitanje je sad?

Voli da pojede, popije, međutim stvaranje i sticanje novca i osećaja sigurnosti nisu mu strani.

 

Sunce u Blizancima - To je jedan večiti dečak. Veseo, uvek spreman da i ozbiljne situacije posmatra kroz određenu dozu šaljivog pristupa, kroz priču, kretanje i pokret u svakom smislu.

 

Sunce u Raku - Rođen je ovaj muškarac da bude odličan tata, pa i mama ako zatreba. Život za porodicu i decu je njegova misija. Nemojte se iznenaditi ako vašu bebu bude bolje kupao od vas, pustite ga, on to voli da radi.

 

Sunce u Lavu - Muškarac rođen da uspe, karijerista koji mora dostići svoj maksimum sjaja, aplauza i divljenja. Vaše je drage dame da ga podržite u tome.

 

Sunce u Devici - Ovo je jedan uglađeni, uredan i radan muškarac. Sklon kritici, ali ne bežite od muškarca Device, pogotovo ako ima smisla za humor, sto je česta pojava, jer će nadomestiti druge specifične karakteristike.

 

Sunce u Vagi - Ovo je muškarac koji ima lepe manire. Svađe i rasprave njega nikako ne privlače. Često zbog toga i svog urođenog šarma, veoma privlačan ženama.

 

Sunce u Škorpiji - Ovo je muškarac koji mora da ide do kraja. Izuzetno strastven i posvećen onome što radi i voli, često tajanstven, ali kad voli voli duboko. Nekada se može desiti da ga morate prihvatiti i uz začin njegove ljubomore i posesivnosti.

 

Sunce u Strelcu - Muškarac Strelac je večiti dobroćudni optimista. Voli da putuje, istražuje, saznaje. Često će imati potrebu da to zajedno bas s vama radi. Međutim i mimo toga, određeni vid lične slobode mu je potreban i sve će biti ok.

 

Sunce u Jarcu - Da li je to on odrastao, pitaćete se? Dajte mu samo malo vremena da se opusti i otvori, i bićete više nego fascinirani. Ovo je jedan odgovoran i disciplinovan, duhovit i produhovljen znak.

 

Sunce u Vodoliji - Ovo je jedan humani muškarac, koji odlično barata sa svime cega se dohvati i što spada u sferu njegovog interesovanja. Prihvatite ga i zavoliti prvo kao čoveka i prijatelja, nemojte ga sputavati i on će to ceniti i znati kako da vam uzvrati.

 

Sunce u Ribama - On je tajanstven često, ponekad stidljiv, sklon masti i sanjarenju, međutim ako nekome snovi mogu biti ostvareni to su upravo oni. Žrtvuje se često u životu.

 

 

Mars u Ovnu - Da li je on vojnik, policajac ili bokser? Možete ga često prepoznati po karakterističnom ožiljku ili mladežu na licu. Odličan ljubavnik, večito mlad i spreman za ljubav.

 

Mars u Biku - Muška energija koja se najčešće manifestuje kroz naglašenu potenciju, želju za velikim i redovnim uživanjem, karakteriše ovu poziciju Marsa.

 

Mars u Blizancima - Muškarac koji zavodi intelektom, bistrim i brzim razmišljanjem, dobar ljubavnik koji zavodi pričom i humorom.

 

Mars u Raku - Muškrarac koji želi redovan seks u svom domu. Onoliko koliko je u kući dobro, toliko je i ovaj položaj dobar. Uticaj majke i vaspitanja, često previše jak.

 

Mars u Lavu - Sve puca od strasti i energije. Želja za provodom, zabavom, veseljem, scenom, želja da se uživa, raduje i provodi u životu. Dobar seks, izuzetno bitan.

 

Mars u Devici - Muškarac koji teoretski poznaje ljubav i seks do najsitnijih detalja. Kad pobedi svoju stidljivost postaje dobar ljubavnik ali koji bez obzira zavodi ipak prvenstveno svojim intelektom.

 

Mars u Vagi - Kad je strast, iskonska u pitanju, muškarac koga opisuje ova pozicija često je isuviše suptilan i neodlučan u ljubavnom startu. Da li je možda prerano, da ne ispadnem napadan dok on izvaga, odlučan ljubavni, strastveni start može da izostane.

 

Mars u Škorpiji - Prejaka strast, dobar ljubavnik, koji obožava seks. Ne može svaka žena da ga odprati kao saputnika.

 

Mars u Strelcu - Ako neko otvoreno i jasno prilazi to je i ovaj muškarac. Juriša kao na konju da osvoji što više žena, ne bi stekao sto više iskustava i proširio svoje vidike. Zena s pozicijom Marsa u Strelcu, cesto moze imati dva braka, muškarca druge vere ili nacije, i sve je uvek prožeto nekim putovanjem, duhovnošću i optimizmom.

 

Mars u Jarcu - Odličan ljubavnik. Mars je ovde u egzaltaciji, tu se oseća jako dobro. Jaka strast, velika izdržljivost. To je muškarac koji igra strasno ali sa posebno naglašenim i specifičnim načinom i pristupom. Privlačan ženama.

 

Mars u Vodoliji - Izuzetno zanimljivi ljubavnik. Slobodna ljubav, slobodan stil.. Pustite ga da slobodno diše, ili će otići , ma koliko da ste mu dragi. Ne ljutite se na njega ako ga pozove prijatelj pa iznenada promeni plan. On mora da proživi svoje!

 

Mars u Ribama - Ovo je muškarac koga je najbolje odvesti u šumu ili negde pored vode, pustiti mu muziku ili pevati. On će se ponekad opustiti uz koju čašicu alkohola i postati dobar ljubavnik u okolnostima i okruženju koji su njegovi. Oni su izuzetno nežni i pažljvi muškarci.

Tekst: Luna

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


Lea 2016-02-11
Da li pravite astroloske karte? Zanimao bi me astroloski aspekt za mene i partnera.


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 1 + 11 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop