Zvezde Vam otkrivaju kakav je Vaš muškarac

Autor: Luna komentara 1 Zvezde Vam otkrivaju kakav je Vaš muškarac

Sunce u Ovnu- Kod njega nema mnogo kompromisa, on je takav kakav jeste i apsolutno ubeđen da ga morate voleti i prihvatiti.

 

 

Sunce u Biku - Da li će ovaj muškarac biti umetnik ili bankar, pitanje je sad?

Voli da pojede, popije, međutim stvaranje i sticanje novca i osećaja sigurnosti nisu mu strani.

 

Sunce u Blizancima - To je jedan večiti dečak. Veseo, uvek spreman da i ozbiljne situacije posmatra kroz određenu dozu šaljivog pristupa, kroz priču, kretanje i pokret u svakom smislu.

 

Sunce u Raku - Rođen je ovaj muškarac da bude odličan tata, pa i mama ako zatreba. Život za porodicu i decu je njegova misija. Nemojte se iznenaditi ako vašu bebu bude bolje kupao od vas, pustite ga, on to voli da radi.

 

Sunce u Lavu - Muškarac rođen da uspe, karijerista koji mora dostići svoj maksimum sjaja, aplauza i divljenja. Vaše je drage dame da ga podržite u tome.

 

Sunce u Devici - Ovo je jedan uglađeni, uredan i radan muškarac. Sklon kritici, ali ne bežite od muškarca Device, pogotovo ako ima smisla za humor, sto je česta pojava, jer će nadomestiti druge specifične karakteristike.

 

Sunce u Vagi - Ovo je muškarac koji ima lepe manire. Svađe i rasprave njega nikako ne privlače. Često zbog toga i svog urođenog šarma, veoma privlačan ženama.

 

Sunce u Škorpiji - Ovo je muškarac koji mora da ide do kraja. Izuzetno strastven i posvećen onome što radi i voli, često tajanstven, ali kad voli voli duboko. Nekada se može desiti da ga morate prihvatiti i uz začin njegove ljubomore i posesivnosti.

 

Sunce u Strelcu - Muškarac Strelac je večiti dobroćudni optimista. Voli da putuje, istražuje, saznaje. Često će imati potrebu da to zajedno bas s vama radi. Međutim i mimo toga, određeni vid lične slobode mu je potreban i sve će biti ok.

 

Sunce u Jarcu - Da li je to on odrastao, pitaćete se? Dajte mu samo malo vremena da se opusti i otvori, i bićete više nego fascinirani. Ovo je jedan odgovoran i disciplinovan, duhovit i produhovljen znak.

 

Sunce u Vodoliji - Ovo je jedan humani muškarac, koji odlično barata sa svime cega se dohvati i što spada u sferu njegovog interesovanja. Prihvatite ga i zavoliti prvo kao čoveka i prijatelja, nemojte ga sputavati i on će to ceniti i znati kako da vam uzvrati.

 

Sunce u Ribama - On je tajanstven često, ponekad stidljiv, sklon masti i sanjarenju, međutim ako nekome snovi mogu biti ostvareni to su upravo oni. Žrtvuje se često u životu.

 

 

Mars u Ovnu - Da li je on vojnik, policajac ili bokser? Možete ga često prepoznati po karakterističnom ožiljku ili mladežu na licu. Odličan ljubavnik, večito mlad i spreman za ljubav.

 

Mars u Biku - Muška energija koja se najčešće manifestuje kroz naglašenu potenciju, želju za velikim i redovnim uživanjem, karakteriše ovu poziciju Marsa.

 

Mars u Blizancima - Muškarac koji zavodi intelektom, bistrim i brzim razmišljanjem, dobar ljubavnik koji zavodi pričom i humorom.

 

Mars u Raku - Muškrarac koji želi redovan seks u svom domu. Onoliko koliko je u kući dobro, toliko je i ovaj položaj dobar. Uticaj majke i vaspitanja, često previše jak.

 

Mars u Lavu - Sve puca od strasti i energije. Želja za provodom, zabavom, veseljem, scenom, želja da se uživa, raduje i provodi u životu. Dobar seks, izuzetno bitan.

 

Mars u Devici - Muškarac koji teoretski poznaje ljubav i seks do najsitnijih detalja. Kad pobedi svoju stidljivost postaje dobar ljubavnik ali koji bez obzira zavodi ipak prvenstveno svojim intelektom.

 

Mars u Vagi - Kad je strast, iskonska u pitanju, muškarac koga opisuje ova pozicija često je isuviše suptilan i neodlučan u ljubavnom startu. Da li je možda prerano, da ne ispadnem napadan dok on izvaga, odlučan ljubavni, strastveni start može da izostane.

 

Mars u Škorpiji - Prejaka strast, dobar ljubavnik, koji obožava seks. Ne može svaka žena da ga odprati kao saputnika.

 

Mars u Strelcu - Ako neko otvoreno i jasno prilazi to je i ovaj muškarac. Juriša kao na konju da osvoji što više žena, ne bi stekao sto više iskustava i proširio svoje vidike. Zena s pozicijom Marsa u Strelcu, cesto moze imati dva braka, muškarca druge vere ili nacije, i sve je uvek prožeto nekim putovanjem, duhovnošću i optimizmom.

 

Mars u Jarcu - Odličan ljubavnik. Mars je ovde u egzaltaciji, tu se oseća jako dobro. Jaka strast, velika izdržljivost. To je muškarac koji igra strasno ali sa posebno naglašenim i specifičnim načinom i pristupom. Privlačan ženama.

 

Mars u Vodoliji - Izuzetno zanimljivi ljubavnik. Slobodna ljubav, slobodan stil.. Pustite ga da slobodno diše, ili će otići , ma koliko da ste mu dragi. Ne ljutite se na njega ako ga pozove prijatelj pa iznenada promeni plan. On mora da proživi svoje!

 

Mars u Ribama - Ovo je muškarac koga je najbolje odvesti u šumu ili negde pored vode, pustiti mu muziku ili pevati. On će se ponekad opustiti uz koju čašicu alkohola i postati dobar ljubavnik u okolnostima i okruženju koji su njegovi. Oni su izuzetno nežni i pažljvi muškarci.

Tekst: Luna


Luna

Autor: Luna

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Luna klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.



Komentari


Lea 2016-02-11
Da li pravite astroloske karte? Zanimao bi me astroloski aspekt za mene i partnera.


Ostavite komentar