Zvezde kažu - Ovo je Vaš najbolji dan u nedelji

Autor: Ruža Ružanović komentara 0 Zvezde kažu - Ovo je Vaš najbolji dan u nedelji

PONEDELJAK

Ovaj dan nosi energiju Meseca i samim tim odgovara svim onim znakovima u kojima je Mesec jak: Rakovima, Bikovima i Ribama. Dobar je i za sve one koji u natalnom horoskopu imaju naglašen uticaj Meseca kroz aspekte.

UTORAK

Nosi energiju planete Mars. Najviše odgovara Ovnovima i Škorpijama, ali je povoljan i za ostale vatrene znakove - Lavove i Strelčeve. Povoljan dan za osobe rođene u znaku Jarca.

SREDA

Dan Merkura, koji odgovara najviše Devicama i Blizancima, znacima kojima je racio i smisao za praktično na prvom mestu. Pored njih i Vodolije mogu imati uspeha ovim danom.

ČETVRTAK

Jupiter odgovara ovom danu, pa samim tim Ribe i Strelčevi mogu imati dosta sreće četvrtkom, kao i osobe čiji je natalni Jupiter jak.

PETAK

Venerin dan! Odgovara prvenstveno Vagama i Bikovima ali i Ribama! Dan za ljubav ali i sreću na raznim životnim poljima - od polja finansija do polja porodice!

SUBOTA

Dan ozbiljnog i hladnog Saturna. Jarčevima je ova energija najviše bliska, ali može da odgovara i pripadnicima Vodolije.

NEDELJA

Dobro je poznato da je nedelja dan Sunca! Samim tim, Lavovi se najbolje osećaju nedeljom. Odgovara i ostalim vatrenim znacima u kojima je Sunce dobro položeno. Dan za odmor i opuštanje.

 


Ruža Ružanović

Autor: Ruža Ružanović

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pošalješ poruku astrologu Ruža Ružanović klikni

Pošalji SMS

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar