Putovanja:Idealna destinacija za Vaš znak

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Putovanja:Idealna destinacija za Vaš znak

OVAN

Mora da se nađe tamo gde je dinamika i akcija od 00 do 24. Za ovna u obzir dolazi turističko mesto gde je najmanje bitno sunce, vazduh i miris soli, mora i vina. Njih će rado zameniti sa mirisom (i ukusom) najjačih pića i besomučnim partijima do zore!

 

Bik

Že tražiti destinacije gde se služi dobra kuhinja. Kakav je to odmor ako nije punog stomaka?! Pri tom, bik neće puno eksperimentisati, neće odlaziti daleko od kuće. Svakako, nikakvo egzotično putovanje ne dolazi u obzir, već samo proverene i sigurne destinacije!

 

Blizanci

Najčešće odmor doživljavaju kao priliku da pobegnu od učmale svakodnevice ljubavnog života. Tako da, njih ćete najlakše prepoznati po tome što putuju solo na odmor ali čim stignu na odredište, kreće žurka u svakom smislu te reči. Idealne destinacije gde je miris razvrata i bluda jači od mirisa sveže pržene ribe!

 

Rak

Gde god da ode, najvažnije mu je da je uvek u kontaktu sa domovinom, prijateljima, majkom. Zato će pri dolasku u hotel prvo pitati koja je šifra za wi- fi. Najidealnije mesto za pravi rakovski odmor je porodično, mirno i tiho letovalište, idealno na samom početku ili pak na kraju sezone.

 

Lav

Će teško izabrati tek bilo koje odredište, samo tek da se putuje i da se bude na moru. Nipošto! Lav će dobro promisliti i odlučiti se za ono mesto koje je u trendu, aktuelno, i gde važno otići da bi se bilo u centru nekog dešavanja. Gde sve pršti i šljašti, gde je glamur i sjaj, tamo ćeš lava najlakše naći znaj!

 

Devica

Će igrati na sigurnu ali i na ekonomski najisplatljiviju varijantu. Svaki trošak će unapred biti iskalkulisan, tako da će biti zaista jako malo prostora za neka iznenađenja ili nepredviđene okolnosti. Za devicu odmor mora da posluži svrsi, neće puno iskakati iz šablona. Red mora da se zna pa čak i na letovanju. Ali, taj red mora da ima i što manju cenu. Zato je devica u januaru tačno znala gde će biti za 6-7 meseci i u istom mesecu je ceo aranžman već bio uplaćen. Znači, device su idealne first minute mušterije!

 

Vaga

Može da bude toliko neodlučna da čak i u septembru ne može da se odredi kuda otići. Svakako, odmor za vagu nije odmor ako nije pored nje voljena osoba. Preporučljivo je da upravo pomenuta osoba i donese odluku, uhvati za ruku vagu i odvede je put nekog mondenskog letovališta gde će smisao pokazivanja i šetanja novih krpica dobiti suštinski značaj!

 

Škorpija

Će možda i nesvesno izabrati mesto koje nudi najmanje sunca, ili koje je što severnije, ili pak gde pada kiša češće. A, ako već i ode na neku uzavrelu destinaciju, teško ćete naleteti na škorpiju tokom dana. Jer, noć je period kad je ona aktivna i kad izlazi u lov. Po danu škorpija je u hladovini!

 

Strelac

Će tražiti da ga put što dalje odnese. Daleke obale njega zovu a on ih spremno i vrlo aktivno osluškuje. Spreman je da rizikuje i da čak podigne i kredit ne bi li otputovao na odmor na neki drugi kontinent i tamo upoznao novu kulturu i način života.

 

Jarac

Treba da ide tamo gde ima puno starina, kulturno-istorijskih spomenika, jer će veći deo odmora posvetiti obilaženju istih ni to najčešće u osami, samo jarac i njegov fotoaparat.

 

Vodolija

Će poneti svu moguću i nemoguću, haj tek opremu za pecanje, ronjenje, surfovanje i kampovanje. Mesto koje nudi aktivan ali i neobičan i nesputan odmor će najpre privući vodoliju. Oni su najčešći posetioci nudističkih kampova.

 

Ribe

Su svoji na svome. Preko dana plivanje i ronjenje a uveče romantične šetnje i večere uz zalaske sunca koji ostavljaju bez daha. Samo takva mesta i ta vrsta odmora ispunjava riblju dušu.


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar