Sta planete poručuju Danni Paoli za 20-ti rođendan?!

Mlada glumica Dana Paola je rođena u znaku Raka sa planetom mesec u znaku Bik.

Autor: Darka Cvetković komentara 1 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Darka Cvetković


Opcija 19

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

DARKACV datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Darka Cvetković

Mlada glumica Dana Paola je rođena u znaku Raka sa planetom mesec u znaku Bik. Izuzetna mlada devojka sa velikim talentima ali i sudbinom koja joj omogućava da bude i ostane jedna od vodećih umetnika ne samo u Meksiku već i svetu. Od ranog detinjstva je angažovana  kao glumuca u dečijim serijama. Pre svega se vodi kao pevačica, modni dizajner, model,filantrop. Sve to može da zahvali fiksnoj zvezdi PROPUS koja ima svoje zračenje na samom početku znaka Raka u kome je ona rođena. Ova zvezda govori o velikom uspehu na polju umetnosti posebno u sferi muzike. Mesec planeta kao vladar njenog znaka Raka je takođe u umetničkom znaku Bik gde ta njena priroda dobija još više profinjen izraz ali zahvaljujući znaku Bik ona će sve svoje ideje, planove i talente da materijalizuje. Sa Marsom u Devici daje velike radnike i perfekcioniste.

 

Dana Paola će imati poseban period u narednih godinu dana gde će biti veoma angažovana, putovaće po svetu i svoju muziku prezentovati. Dana Paola ima Veneru u znaku Blizanaca što znači da će biti vezana na emotivnom polju za osobu iz svoje mladosti, školski dani. Ta Venera svakako može da donese i više brakova ali ono što je najvažnije da daje ženi puno dece. Dana Paola ima jake aspekte koji predstavljaju nacionalnu zvezdu jedne države. Sa Plutonom u Škorpijonu u svom sedištu/genetika, široke narodne mase/ i Jupitera u Strelcu /širina, uvećanje, nagrade, uzvišenost.../ daće osobu koja je omiljena u svojoj zemlji i kao znak Rak je direktan predstavnik svoje države.

Dana Paola mora da se pazi u narednih godinu dana krađe umetničkih vrednosti, stvaralaštva, znanja. Saturn će prelaziti preko njenog  natalnog Jupitera koji predstavlja zakon i praviti direktan kvadrat sa natalnim  Saturnom. Takođe mora da vodi računa na auto putu, vožnji, da ne putuje kada je kiša / Rak/  noću / Saturn u Ribama/noć/.

Ova mlada nadasve talentovana dama ima sudbinu koja tek čeka da se izrazi u daljoj budućnosti u velikog umetnika.

 

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim


Komentari


2017-08-16
By dealing together, two of you can address problems of self-esteem and mutual trust. Use these circumspectly however, because they may lower blood sugar levels, which is an inadequate effect in males whose blood sugar are properly balanced.


Ostavite komentar

Unesite rezultat: 3 + 9 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop