Kako podznak utiče na odabir partnera?

Autor: Astrousluge komentara 0 Kako podznak utiče na odabir partnera?

 

PODZNAK OVAN

 

Suprotno od Ovna, stoji znak Vage, pa često osobe sa ovim podznakom upravo biraju smirene, harizmatične i šarmantne partnere koji mogu biti veliki švaleri i zavodnici, odnosno osobe popularne u društvu. Brak im je veoma važan, i iako imaju dinamičan temperament teže očuvanju bračnog sklada.

 

PODZNAK BIK

 

Vaša suprotnost je znak Škorpije, što govori o tome kako ćete sebi izabrati partnera koji može biti veoma strastven, dominantan ali verovatno i prilično ljubomoran i posesivan. Vi težite stabilnosti generalno ali možete imati česte bračne svađe.

 

PODZNAK BLIZANAC

 

Vaše polje braka počinje u znaku Strelca, što Vam donosi partnera koji je obrazovan, nonšalantan, društven i pomalo neodgovoran. Možete veoma lako održavati veze na daljinu ili biti sasvim opušteni u bračnim odnosima, potrebna Vam je osoba koja voli svoju slobodu kao što Vi volite svoju.

 

PODZNAK RAK

 

Početak sedme kuće u znaku Jarca imaju svi oni koji su rođeni sa podznakom u znaku Raka. Vaš bračni partner je veoma ozbiljan, poštuje tradiciju i porodične vrednosti, osoba patrijarhalnog vaspitanja. Vi veoma ozbiljno shvatate svoje bračne dužnosti.

 

PODZNAK LAV

 

Veoma teško dolazite do mogućnosti za brak jer Vam polje partnerstva pada u znak Vodolije, koja voli sve osim formalnosti. Prija Vam sasvim neobičan partner i uopšte Vam nije toliko važno da imate brak na papiru, sve dok pored ljubavnog imate i prijateljski odnos.

 

PODZNAK DEVICA

 

Descedent počinje u Ribama i nosi Vam emotivnog, senzibilnog i intuitivnog partnera. Iako se u životu uvek vodite logikom, kada se pojave prave emocije nije Vam važno da li se osoba koju ste odabrali uklapa u društvene norme koje se nameću.

 

PODZNAK VAGA

 

Vaše polje braka počinje u znaku Ovna i donosi Vam temperamentnog, moguće je i malo grubog partnera. Iako težite skladu i balansu, volite manire i glumite finoću, potreban Vam je neko ko će uneti malo živosti u Vaše okruženje i „razmrdati“ stvari.

 

PODZNAK ŠKORPIJA

 

Polje partnerstva Vam pada u znak Bika i donosi partnera koji teži stabilnosti, moguće je da se radi o osobi koja je dosta pasivna po nekim životnim pitanjima ali je solidno finansijski situirana. Tokom života jurite za avanturama ali kada uđete u brak želite mir.

 

PODZNAK STRELAC

 

Vaš descedent pada u znak Blizanaca i donosi Vam veselog, komunikativnog i veoma inteligentnog partnera. Moguće je da Vam tokom života stoji više brakova ili zajednica.

 

PODZNAK JARAC

 

Suprotnost Vama je Rak, nežan, emotivan i pomalo razdražljiv partner. Iako imate tvrdu i hladnu spoljašnjost i ne dajete emocije lako, kada uđete u bračnu zajednicu dajete svoju ljubav do krajnjih granica.

 

PODZNAK VODOLIJA

 

Vi u brak ulazite sa osobom koja je uvek u centru pažnje, koja veoma atraktivno izgleda i koja može biti veoma uspešna, jer Vam descedent pada u znak Lava. Generalno važite za nekoga ko može biti prilično „razuzdan“ ali kada uplovite u bračne vode, svoju volju crpite iz partnerove podrške.

 

PODZNAK RIBE

 

Vaše polje braka počinje u znaku Device, donosi Vam praktičnog, lukavog i vrednog, požrtvovanog partnera. Moguće je da mnogi misle kako ste nonšalatni i preterano opušteni ali kada birate partnera za brak, možete biti više nego promišljeni!



Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar