Hedonizam - da ili ne ?

U hedonizmu ne uživaju svi znaci podjednako. Šta kome godi a šta ne pročitajte u sledećem tekstu.

Autor: Saša Jevtić komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Saša Jevtić


Opcija 34

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

SASA datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Saša Jevtić

Pripadnici znaka Ovna uživaju  u sportskim aktivnostima, takmičenjima, vole da rade, ambiciozni se, uvek spremni da se bore za svoje ciljeve.

Pripadnici znaka Bika su jednom  rečju hedonisti, oni baš znaju da uživaju. Vole dobru hranu, da popiju, da se zavale u svoju veliku fotelju i gledaju dobar film ili omiljeni sport.

Pripadnici znaka Blizanca vole da su stalno u pokretu, ne vole samoću. Vole da čitaju, uče, da pišu, putuju, i puno, puno da pričaju.

Pripadnici znaka Raka vole šetnju pored reke, vole prirodu, kućne ljubimce, romantične filnove, nežnost, patetiku.

Pripadnici znaka Lava vole raskoš, velike kuće, velike automobile. Takodje vole zlato, da budu u centru pažnje, da nasmeju ljude oko sebe.

Pripadnici znaka Device vole da rade, da pomažu drugim ljudima, vole pozorište,, sport, pedantnost, zdravu ishranu, zdrav način života.

Prpadnici znaka Vage su jako kreativni, vole muziku, crtanje, dizajn,šivenje. Vole da naprave prijatnu atmosveru, da sve bude u harmoniji, i da se ljudi osećaju prijatno pored njih.

Pripadnici znaka Škorpije kada nekog vole to je do smrti, njih pokreće velika strast, tako da svako od njih moze voleti različite stvari, ali za sta se vežu, drže se toga veci deo života. Zato ćete naći škorpije u različitom raspolozenju i navikama.

Pripadnici znaka Strelca vole putovanja, druženja, dobru zabavu. To su deca u čovečijem telu, tako da bukvalno vole sve što vole mladi, ne vezano koliko godina imaju.

Pripadnici znaka Jarca se vezuju za materijalne stvari, nekada se moze reći da je to i u emotivnom smislu. Bitan im je novac, posao, sto više nekretnina, stanova.

Pripadnici znaka Vodolije vole modernu tehniku,telefone, lap topove, automobile. Vole specifičnu muziku,eksperimente sa svojim izgledom, pocevši od frizure, stila oblačenja

Pripadnici znaka Riba vole umetnost, slikanje, pevanje, crtanje, vole da popiju, mogu biti poprilicno porocni, vole kocku, dobri su igrači, vole putovanja,upoznavanja sa novim religijama, duhovnim stvarima.. 

Tekst: Saša Jevtić

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 7 + 8 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop