Kako zavode horoskopski znaci?

Autor: Darko Škalabrin komentara 0 Kako zavode horoskopski znaci?

OVAN

 

ON On ne okoliša mnogo, to je sigurno. Ume da odmah i na prvu loptu stavi do znanja da mu se neko jako sviđa. Prilično je direktan, njegov šarm je dečački, vrlo je osećajan. Ume da bude i nasrtljiv kao i beskrajno zabavan, što mu je jedan od najjačih aduta.

ONA Ovde u odnosima sa ženskim ovnom su stvari uvek krajnje otvoreneni igra se otvorenih karata. Ona će ako joj se on dopada i te kako znati da mu to stavi do znanja i obrnuto, ukoliko joj ponuda nije intderesantna, na nedvosmislen način če to suprotnoj strani staviti do znanja.

BIK

ON On je zavodnik par ekselans. Muškarac bik živi za to da polako i sigurno zavodi ženu. Iako su njegove metode prilično klasične, ipak daju rezultata. Uobičajeni scenario podrazuimeva to da izvede ženu u njegov omiljeni restoran gde ga svi poznaju, da naruči najbolje i najskuplje jelo kojom će svoju potencijalnu partnerku šarmirati i, naravno, nezaobilazne su i ruže koje će joj pokloniti za stolom. Stari ali provereni recept starih majstora sa stilom.

ONA Ona je vrlo zahtevna jer pored šarma, smisla za dodir i lepote izgleda i govora, ona tražći i pun novčanik, jer samo to je kombinacija koja muškarca u njenim očima čini samopouzdanim. Zna šta želi, to je istina i obično to i dobije!

BLIZANCI

ON On je neuporedivo šarmantan i beskrajno zabavan, njegov spektar i načini na koje zavodi su nebrojeni. Ženi pored muškarca blizanca nikad nije dosadno i retkon koja će odoleti njegovoj zavodničkoj inspiraciji.

ONA Ona muškarca doživljava kao lepu i ukusnu šargarepu na štapu koji joj stalno izmiče. Ako ga stigne i uhvati u ruku, od te ljubavi neće biti nipta jer će ona istog trena izgubiti interes.

RAK

ON On je veran i odan, on vas tretira kao boginju od početka pa sve do kraja. Budite sigurni da ako tražite sigurnost i stabilnost, posvećenost i prisustvo a sviđate se njemu, i osećanje je obostrano, to zaista ima perspektivu da traje!

ONA Ona je brižna i izazovna ali i ženstvena na način da on u njoj prepoznaje domaćicu i nekog ko će zaista znati da se pobrine o dobrobiti njihovog potomstva. To je karta na koju ona igra i obično dobija u toj igri.

 

 

LAV

ON On teži da vas fascinira pričama o sebi i svojim uspesima. On je u centru njegove ali mora biit i u centru vaše pažnje čak i kad vas zavodi. Sve je podređeno njemu, svaka priča pa čak i vi i vše prisustvo i regovanje na njegovo zavođenje je sa ciljem da se istakne on i njegova kraljevska veličina.

ONA Ona je preatraktivna, prenaglašeno namirisana, svoja, spokojna, vidi se u svakom njenom pokretu i gestu da izaziva poglede i divljenje i da uživa u tome.

DEVICA

ON On će vas zavoditi strpljenjem i metodičnim pristupom. Za njega i njegovu zavodničku priču važi da tiha voda i breg će da odroni. On će se truditi da vam objašnjava kako stvari funkcionišu, brinuće se o vama i vašoj dobrobiti.

ONA Ona je rame za plakanje, nežna, ljupka i gracioyna, odmerena i umerena, kod nje je sve sa stilom, obraća paćžnju i na najsitnije detaljne. Uvek će vas saslušati. U njoj imate izavodnicu i druga.

VAGA

ON Pore nego što se upusti u bilo kakvu priču ili avanturu zavođenja, on će sam da se nebrojeno puta uveri u to da on izgleda perfektno, jer i on sam ali cela igra osvajanja mora biti dovedena do perfekcije. Zato ne može izpostati osećaj posebnosti koju će on kod vas svakim svojim gestom izazivati.

ONA Ona je rođena takva da ne mora da radi ništa, dovoljno je da se pojavio negde i ona će biti predmet interesovanja. Ona je takva, žena vaga, ona veruje u sebe i uživa u saznanju da se svi i sve da se lomi oko nje. Ne podnosi nevaspitanje i prostotu.

ŠKORPIJA

ON On je magnet za žene, magičan, tajnstven i uporan. Ima sve ono što jednu ženu može da osvoji i on to zna pa je stoga pun samopouzdanja. Retko koja njemu odoleti može.

ONA Opasna, pronicljiva, beskrajno posesivna, nemojte se igrati sa njom. Zahtevna je do te mere da ako nešto nije po njenom, njen partner može biti siguran da će ona vrlo lako podići sidro i krenuti dalje. Zahteva pažnju 24 h na dan.

STRELAC

ON Samo nek se nešto dešava, on ne podnosi statiku, i ma koliko ima godina, on je uvek u opuštenom, mladalačkom izdanju, a njegov moto je: nije važno ko, šta, gde i kako, važno je da je brzo i lako! Pregršt avantura će imati, naizgled bez smisla i cilja ali će ostvariti željeno.

ONA Za nju su karakteristične dve stvari: zavodi intelektom ali i svojim dugim i prelepo izvajanim nogama koje se ne libi da ističe, čak i vrlo drsko i bezobrazno, na svakom mestu i u svakoj situaciji.

 

 

JARAC

ON Nespretan i pomalo trapav, fasciniran vašom pojavom, sedeće po strani uglavnom i upijati vas očima, sve dok se ne potegne tema fiansnija ili obrazovanja, sa tim će vas fascinirati.

ONA Pre nego što krenete nju da osvajate, naoružajte se beskrajnom količinom strpljenja. Ona će pred vas stavljati naizgled nemoguće zadatke. Cena koju morate za nju platiti je viosoka, ali i dobićete sasvim dovoljno.

VODOLIJA

ON On osvaja svojom ležernošću i prividnom nezainteresovanošću. Sa njim žena nikad ne zna na čemu je. Nikad sa njim ništa nije po šablonu i obrascu, sve je posebno i nesvakidašnje.

ONA Ona je vrlo odana dvom partneru i u nju se isplati uložiti trud i vreme. Zahtevna je a pada na intelekt. Ako tu umete da je ispratite, ili bolje reći parirate, onda su vam širom otvorena vrata raja.

RIBE

ON On sve radi iza kulisa, teško ćete od njega dobiti otvorenu i direktnu ponudu.Biće sa njim mnogo glume i hladnoće, ali samo kad je okružen pogledima. Dok, kad se izdvojite nasamo, onda on pokazuje sasvim drugo lice. Nežan je i beskrajno pažljiv i osećajan.

ONA Za nju ne postoji krajnji cilj zavođenja, već je ono samo po sebi cilj, svrha i smisao. To mora svako da zna ko se upušta u igru osvajanja ribe koja se nikad suštinski neće dati uhvatiti, već će uvek zadržati nešto svoje!

Tekst: Darko Škalabrin


Darko Škalabrin

Autor: Darko Škalabrin

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Darko Škalabrin klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar