Slaganje Device sa ostalim horoskopskim znacima

Davica je, bez sumnje, jako specifičan znak. Pogledajte kako se pripradnici ovog znaka slažu sa ostalim horoskopskim znacima.

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Ostavite komentar

Astrolog Pozovite astrologa
Astrolog Nenad Vidojević


Opcija 82

Iznesite problem SMS-om Pričajte skajpom

NENAD datum,vreme,mesto rođenja


i šalješ na broj

Pozovite astrologa skype

Astrolog Nenad Vidojević

Devica i Ovan

Ovo su dva različita sveta da tako kažem. Ovan je neko ko je željan avanture i provoda, dok je Devica neko ko uvek traži sigurnost u svakom smislu te reči. Poslovno i kao prijatelji se dobro slažu.

Devica i Bik

Ovo je spoj gde Bik pokreće emotivnost Device, dok Devica razbuktava intelekt Bika. Postoji opasnost iz razloga što Devici može smetati sporost Bika.

Devica i Blizanci

Ovo je dosta težak odnos dvoje ljudi. Devica želi maksimalnu sigurnost, i stabilnu vezu, dok je Blizanac neko ko bi stalno negde da luta, i da ima razne događaje.

Devica i Rak

Oboje vole dom i porodicu, i za to su sve u stanju. To je nešto sta ih vezuje, a ono šta nije tako sjajno je to sto Devici može i te kako smetati pasivnost Raka.

Devica i Lav

Ovo može biti dobro, ali samo pod uslovom da se Devica maksimalno posveti Lavu. Ako krene da se inati onda će dolaziti do čestih svađa, i samim tim i do problema u samoj vezi.

Devica i Devica

Kada se dve Device sastanu to dovodi do toga da se pretrpaju obavezama, i da ne znaju šta im je ciniti. Spoj je takav gde ce ili doći do preterane štednje novca, ili do toga da se isti previše rasipa.

Devica i Vaga

Ovde je privlačnoct očigledna, ali vremenom postaje loše. Postaje loše iz razloga sto Vaga ne oseća u dovoljnoj meri nežnost od strane Device, i onda dolazi do problema.

Devica i Škorpija

Ovde je slaganje u svakom smislu te reči. Prisutno je dopunjavanje, a Škorpija kao jaca stimimuliše Devicu i daje joj snagu koja joj je preko potrebna.

Devica i Strelac

Ovde se Devica vezuje za Strelca samo zbog njegove smelosti. Strelcu neće prijati želja Device za sigurnošću, ali ako budu dovoljno razgovarali o postojećim problemima mogu se slagati na drugim poljima.

Devica i Jarac

Ovo nije sjajan spoj iz razloga sto je Jarcu potrebno više pažnje i emocija koje Devica nije u stanju baš da pruži, a razlog je izuzetna tajanstvenost i zatvorenost Device.

Devica i Vodolija

Ovo nije dobar spoj. Vodlija je maštovita i nezavisna, dok je Devica neko ko želi sigurnost. To ce Vodoliji jako ići na živce, tako da iz tog razloga ne mogu da se slože.

Devica i Ribe

Ovo je spoj koji je dobar u početku. U pocetku Riba Devici pruža emociju i maštovitost, dok Devica Ribu prizemljuje po pitanju novca pre svega. Vremenom dolazi do nerazumevanja, i samim tim i problema u vezi.

Tekst: Nenad Vidojević

Početkom godine, izradila sam Godišnji horoskop za Vas. Ovog puta ću se detaljnije baviti ljubavnim

Ostavite komentar

Unesite rezultat: 3 + 13 =

Pozovite POZOVITE
Astro prodavnica
Primedbe i sugestije


baner-tarot
baner-horoskop