Slaganje Device sa ostalim horoskopskim znacima

Autor: Nenad Vidojević komentara 0 Slaganje Device sa ostalim horoskopskim znacima

Devica i Ovan

Ovo su dva različita sveta da tako kažem. Ovan je neko ko je željan avanture i provoda, dok je Devica neko ko uvek traži sigurnost u svakom smislu te reči. Poslovno i kao prijatelji se dobro slažu.

Devica i Bik

Ovo je spoj gde Bik pokreće emotivnost Device, dok Devica razbuktava intelekt Bika. Postoji opasnost iz razloga što Devici može smetati sporost Bika.

Devica i Blizanci

Ovo je dosta težak odnos dvoje ljudi. Devica želi maksimalnu sigurnost, i stabilnu vezu, dok je Blizanac neko ko bi stalno negde da luta, i da ima razne događaje.

Devica i Rak

Oboje vole dom i porodicu, i za to su sve u stanju. To je nešto sta ih vezuje, a ono šta nije tako sjajno je to sto Devici može i te kako smetati pasivnost Raka.

Devica i Lav

Ovo može biti dobro, ali samo pod uslovom da se Devica maksimalno posveti Lavu. Ako krene da se inati onda će dolaziti do čestih svađa, i samim tim i do problema u samoj vezi.

Devica i Devica

Kada se dve Device sastanu to dovodi do toga da se pretrpaju obavezama, i da ne znaju šta im je ciniti. Spoj je takav gde ce ili doći do preterane štednje novca, ili do toga da se isti previše rasipa.

Devica i Vaga

Ovde je privlačnoct očigledna, ali vremenom postaje loše. Postaje loše iz razloga sto Vaga ne oseća u dovoljnoj meri nežnost od strane Device, i onda dolazi do problema.

Devica i Škorpija

Ovde je slaganje u svakom smislu te reči. Prisutno je dopunjavanje, a Škorpija kao jaca stimimuliše Devicu i daje joj snagu koja joj je preko potrebna.

Devica i Strelac

Ovde se Devica vezuje za Strelca samo zbog njegove smelosti. Strelcu neće prijati želja Device za sigurnošću, ali ako budu dovoljno razgovarali o postojećim problemima mogu se slagati na drugim poljima.

Devica i Jarac

Ovo nije sjajan spoj iz razloga sto je Jarcu potrebno više pažnje i emocija koje Devica nije u stanju baš da pruži, a razlog je izuzetna tajanstvenost i zatvorenost Device.

Devica i Vodolija

Ovo nije dobar spoj. Vodlija je maštovita i nezavisna, dok je Devica neko ko želi sigurnost. To ce Vodoliji jako ići na živce, tako da iz tog razloga ne mogu da se slože.

Devica i Ribe

Ovo je spoj koji je dobar u početku. U pocetku Riba Devici pruža emociju i maštovitost, dok Devica Ribu prizemljuje po pitanju novca pre svega. Vremenom dolazi do nerazumevanja, i samim tim i problema u vezi.

Tekst: Nenad Vidojević


Nenad Vidojević

Autor: Nenad Vidojević

Ukoliko želiš da saznaš više o astrologu i tarot tumaču klikni ovde

Da pozoveš Nenad Vidojević klikni

POZOVI

Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem E-maila office@oneclick.rs

Korisnik dobija uslugu tiumačenja horoskopa, numerološko i tarot tumačenje vazno za posao, ljubav i druge segmente života.
Navedeni sadržaj nije dozvoljen za uzrast ispod 18 godina.
Radno vreme call centra : svaki radni dan 09-17h.
Slanjem poruke na astro sms servis prijavljuješ se na nedeljni horoskop koji izrađuje Dušan Veličković po ceni od 120 dinara sa pdv-om po horoskopu.
Ako ne želiš da dobijaš nedeljni horoskop u sms poruci napiši STOP i pošalji na broj 1298 (cena odjave za MTS je 15,6 dinara, a za VIP i Telenor 3,6 dinara).
Korisnik će biti preplaćen na servis do trenutka odjave sa servisa.
Korisnik slanjem SMS poruke automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge. U svakom trenutku korisnik se besplatno može odjaviti sa servisa besplatnih poruka slanjem ključne reči STOPB na broj 4404. Broj možete pozvati sa fiksnog telefona i mobilnih telefona u MTS i VIP mrežama.
Korisnik nakon pozivanja broja sa dodatnom vrednošću i povezivanja veze biva informisan o ceni koja se jasno saopštava na govornom automatu i ukoliko u toku datog saopštenja pozivalac izvrši prekid veze, tarifiranje usluge neće biti započeto. Korisnik pozivom automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Reklama je objavljena u ime kompanije OneClick Solutions sa sedistem u Beogradu.


Ostavite komentar